Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Έγινε μπρο. Καλά πάμε.

Ο καπιταλισμός σαν καπιταλισμός είναι το μόνο σύστημα που μπορεί να δουλέψει. Το ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία και υπάρχει κόσμος που πολύ σωστά αναφέρεις είναι άπληστος, είναι άλλο και είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει.

Για τα υπόλοιπα εγώ απλά τα ανέφερα ότι δεν είναι λόγος να πεις κάποιον φασίστα. Η παράνομη μετανάστευση πάντως γονατίζει χώρες και οικονομίες. Οι ημίγυμνοι η αλήθεια είναι πώς δεν έχουν σχέση με την οικομία αλλά σίγουρα πέφτουν στο τραπέζι όταν μιλάμε για "φασίστες" οπότε απλά ξεκαθαρίζω εξ ορισμού τι σημαίνουν οι λέξεις.

Το να μην θες παράνομους στην χώρα σου δεν σε κάνει ρατσιστή. Νόμιμα ας έρθει όποιος θέλει αν μπορεί να γίνει και χρήσιμος στην κοινωνία. Οι χαραμοφάιδες που τσιμπάνε τα επιδόματα συγγνώμη αλλά δεν. 

Το να μην θες η σεξουαλικότητα του καθενός να είναι η προσωπικότητα η ίδια του πάλι δεν σε κάνει ομοφοβικό. Ειδικά όταν μπαίνουν και παιδάκια στην εξίσωση. Στο κρεβάτι του ο καθένας ας κάνει ότι θέλει. Δεν με ενδιαφέρει και δεν ενδιαφέρει και την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Το μικρό ποσοστό που θα επιτεθεί στον καθένα μόνο και μόνο επειδή είναι γκέι, αυτοί ναι είναι φασίστες και δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους βάλουμε στην φυλακή.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά πότε υπάρχει κεκαλυμμένος ρατσισμός, φασισμός ή μισαλλοδοξία…

Οι εκφράσεις:

- η παράνομη μετανάστευση γονατίζει οικονομίες και χώρες

ή

- οι gay ας κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους αλλά προς θεού μην κυκλοφορούν ημίγυμνοι γιατί υπάρχουν και παιδιά 

Δείχνει πόσο μη ανθρωποκεντρικά και ρατσιστικά μπορεί να σκεφτεί κάποιος…

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Lucifer said:

δεν έχεις ιδέα πού ζεις και πού πατάς ε

Περιμένω να μου εξηγήσουν αλλά μόνο να κατονομάζουν ξέρουν όλοι εδώ. Να κάτσει να γράψει κάποιος με επιχειρηματολογία και όχι προσωπικές επιθέσεις μάλλον ζητάω πολλά.

Δημοσ.
19 minutes ago, KostasKri said:

Το να μην θες η σεξουαλικότητα του καθενός να είναι η προσωπικότητα η ίδια του πάλι δεν σε κάνει ομοφοβικό. 

Ναι, σε κάνει. Εξ 'ορισμού.

Εκτός αν θες να πεις κάτι άλλο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 minutes ago, KostasKri said:

Το να μην θες παράνομους στην χώρα σου δεν σε κάνει ρατσιστή. Νόμιμα ας έρθει όποιος θέλει αν μπορεί να γίνει και χρήσιμος στην κοινωνία. Οι χαραμοφάιδες που τσιμπάνε τα επιδόματα συγγνώμη αλλά δεν. 

Μόνο που έχουν σταλεί άνθρωποι στην σκλαβιά, στο Έλ σαλβαδόρ, σε φυλακές μέγίστης ασφαλείας, άνθρωποι που ήταν νόμιμα στην χώρα με πράσινη κάρτα και που έχουν αποδειχτεί αθώοι,επίσης έχει στείλει άτομα που ήταν νόμιμα στην χώρα με κριτήρια όπως το ότι έχουν τατουάζ και άλλα πολλά.

https://www.cbsnews.com/news/trump-administrative-error-deporting-man-el-salvador-prison/

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Just now, AtiX said:

- η παράνομη μετανάστευση γονατίζει οικονομίες και χώρες

Είναι ορθή πρόταση και είναι αλήθεια. Μιλάμε για ΠΑΡΑΝΟΜΗ μετανάστευση. 

1 minute ago, AtiX said:

- οι gay ας κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους αλλά προς θεού μην κυκλοφορούν ημίγυμνοι γιατί υπάρχουν και παιδιά 

Να διορθώσω. Δεν θέλω κανείς να κυκλοφορεί ημίγυμνος μπροστά σε παιδιά. Είτε μιλάμε για γκέι, στρέιτ, τρανς, μπάι και ότι άλλο θες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Αυτό με την παράνομη μετανάστευση δεν είμαι βέβαιος πως έχει συσχετισμό με φασισμό, εκτός αν είμαι λίγο φασίστας και δεν το ξέρω. Μου φαίνεται υπερβολική σαν δήλωση.

Για το δικαίωμα στο να κάνει κανείς παρελάσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες ναι. Αλλά για την παράνομη μετανάστευση...;

Εν συντομία, αν ήταν Ιταλοί ή Γερμανοί οι περισσότεροι δεν θα λέγανε τίποτα… παράδειγμα οι Ουκρανοί που έρχονται στην χώρα μας, αρκετοί χωρίς χαρτιά…

Δημοσ.
2 minutes ago, Spyros7 said:

Ναι, σε κάνει. Εξ 'ορισμού.

Εκτός αν θες να πεις κάτι άλλο.

Θέλω να πω ότι όταν κάποιος φτάνει σε σημείο ολόκληρη η προσωπικότητά του να είναι η σεξουαλική του κατεύθυνση, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ο άνθρωπος ΔΕΝ πρέπει να χαρακτηρίζεται από την σεξουαλικότητά σου και αν το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό σου που πρέπει να μας δείχνεις είναι αυτό, τότε προσωπικά θεωρώ ότι κάτι πάει λάθος στην κοινωνία. Δεν με αφορά καθόλου τι κάνεις στο κρεβάτι σου αν δε μου το πετάς στην μούρη μου και δεν θα σου κόψω την καλημέρα αν είσαι γκέι. Και μιλάμε εννοείται και για double standards γιατί αν είχες straight pride θα γινόταν ο κακός χαμός. Όπως κράζανε αυτούς στην Θεσσαλονίκη που είχαν κάνει το family pride αν θυμάμαι καλά.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Εν συντομία, αν ήταν Ιταλοί ή Γερμανοί οι περισσότεροι δεν θα λέγανε τίποτα… παράδειγμα οι Ουκρανοί που έρχονται στην χώρα μας, αρκετοί χωρίς χαρτιά…

Ναι ρε 'συ αλλά δεν είναι ίδιο ο μετανάστης με τον πρόσφυγα. Υπάρχει σαφής διάκριση.

1 λεπτό πριν, KostasKri είπε

Δεν με αφορά καθόλου τι κάνεις στο κρεβάτι σου αν δε μου το πετάς στην μούρη μου

νάτονε

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Έγινε μπρο. Καλά πάμε.

Ο καπιταλισμός σαν καπιταλισμός είναι το μόνο σύστημα που μπορεί να δουλέψει. Το ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία και υπάρχει κόσμος που πολύ σωστά αναφέρεις είναι άπληστος, είναι άλλο και είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει.

Για τα υπόλοιπα εγώ απλά τα ανέφερα ότι δεν είναι λόγος να πεις κάποιον φασίστα. Η παράνομη μετανάστευση πάντως γονατίζει χώρες και οικονομίες. Οι ημίγυμνοι η αλήθεια είναι πώς δεν έχουν σχέση με την οικομία αλλά σίγουρα πέφτουν στο τραπέζι όταν μιλάμε για "φασίστες" οπότε απλά ξεκαθαρίζω εξ ορισμού τι σημαίνουν οι λέξεις.

Το να μην θες η σεξουαλικότητα του καθενός να είναι η προσωπικότητα η ίδια του πάλι δεν σε κάνει ομοφοβικό. Ειδικά όταν μπαίνουν και παιδάκια στην εξίσωση. Στο κρεβάτι του ο καθένας ας κάνει ότι θέλει. Δεν με ενδιαφέρει και δεν ενδιαφέρει και την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Το μικρό ποσοστό που θα επιτεθεί στον καθένα μόνο και μόνο επειδή είναι γκέι, αυτοί ναι είναι φασίστες και δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους βάλουμε στην φυλακή.

Ο καπιταλισμός είναι ακόμα ένα σύστημα που δεν δουλεύει αλλά αρέσει στους ολιγάρχες. Είναι μαθηματικά καταδικασμένος να αποτυγχάνει και να ξεκινάει νέους κύκλους.  Μπορείς να βρεις κόλπα να παρατείνεις τον κύκλο αλλά όχι  για πάντα. Ίσως να είναι το καλύτερο σύστημα που έχουμε δοκιμάσει αλλά δεν ψάξαμε και πολύ για  εναλλακτικές. Μεταξύ κουμμουνισμού και καπιταλισμού είναι σχετικά εύκολη η επιλογή.

Το μεταναστευτικό είναι ένα δεδομένο πρόβλημα Πολλές φορές η ίδια η Δύση τον προκάλεσε σε τρίτα κράτη.  Η λύση δεν είναι το να βυθίζουμε βάρκες και να πετάμε στα σκουπίδια ανθρώπινες ζωές. 

Όταν  κάποιος δεν τον ενδιαφέρει η σεξουαλικότητα ή το φύλο  ή το χρώμα κτλ για να κρίνει έναν άνθρωπο τότε δεν  είναι ρατσιστής. Γιατί να σε νοιάζει αν οι ομοφυλόφιλοι διαδηλώνουν; Δεν το επιτρέπει το σύνταγμα σε όλους;  

• Like 2
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, Lucifer said:

Διάβασα την πρώτη γραμμή. "Rapidly rising right". Πού ήταν πριν; Γιατί για να φτάσει ο κόσμος σε σημείο να θέλει δεξία ή και σε ακραίες περιπτώσεις ακροδεξιά, κάτι γινόταν πριν. Η Γερμανία, η Σουηδία και άλλες χώρες που έφτασαν να θέλουν δεξιές κυβερνήσεις πώς έφτασαν εκεί;

2 minutes ago, Lucifer said:

νάτονε

Δηλαδή όταν γνωρίζω κάποιον πρέπει να του αναφέρω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις; Να του πετάω στην μούρη του "Είμαι ο Κώστας και ξέρεις κάτι, είμαι και στρέιτ ε;"

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Ναι ρε 'συ αλλά δεν είναι ίδιο ο μετανάστης με τον πρόσφυγα. Υπάρχει σαφής διάκριση.

Δεν μίλησα για πρόσφυγες μίλησα για παράνομους μετανάστες και ναι αρκετοί Ουκρανοί, ακόμα και σήμερα, έρχονται χωρίς χαρτιά…

11 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Είναι ορθή πρόταση και είναι αλήθεια. Μιλάμε για ΠΑΡΑΝΟΜΗ μετανάστευση. 

Να διορθώσω. Δεν θέλω κανείς να κυκλοφορεί ημίγυμνος μπροστά σε παιδιά. Είτε μιλάμε για γκέι, στρέιτ, τρανς, μπάι και ότι άλλο θες.

Με λίγη συζήτηση ακόμα θα φτάσουμε να μην γουστάρεις ούτε τα άντερα σου…

• Confused 1
Δημοσ.

Διάβασα την πρώτη γραμμή. "Rapidly rising right". Πού ήταν πριν; Γιατί για να φτάσει ο κόσμος σε σημείο να θέλει δεξία ή και σε ακραίες περιπτώσεις ακροδεξιά, κάτι γινόταν πριν. Η Γερμανία, η Σουηδία και άλλες χώρες που έφτασαν να θέλουν δεξιές κυβερνήσεις πώς έφτασαν εκεί;

Γιατί όταν το σύστημα καταρρέει,  ψάχνουμε τι φταίει  (εμείς ποτέ). Οι μειονότητες (μετανάστες, Ρομά κτλ) είναι οι εύκολοι στόχοι και οι δημαγωγοί το εκμεταλλεύονται. Δεν φταίει όμως ο μετανάστης που τα σουπερ μαρκετ και οι πάροχοι ενέργειας έχουν μεγαλύτερη κερδοφορία από ποτέ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Πολλοί λόγοι, οι οποίοι δε χρίζουν νέας ανακάλυψης. Είναι καινούριες αφορμές με επαναλαμβανόμενες ιστορικές αιτίες. Αντίστοιχα μπορώ να σε ρωτήσω "πώς φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε οι άνθρωποι πιο σοσιαλιστικές κυβερνήσεις;" πριν την τωρινή δεξιά στροφή. Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι ψηφοφόροι ούτε τη μία, ούτε την άλλη φορά. Αλλά τη δεδομένη στιγμή, η Ευρώπη είναι μια δεξιά ένωση.

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Δεν μίλησα για πρόσφυγες μίλησα για παράνομους μετανάστες και ναι αρκετοί Ουκρανοί, ακόμα και σήμερα, έρχονται χωρίς χαρτιά…

Και είναι φασισμός να ζητάς χαρτιά;

Δημοσ.
2 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Ο καπιταλισμός είναι ακόμα ένα σύστημα που δεν δουλεύει αλλά αρέσει στους ολιγάρχες. Είναι μαθηματικά καταδικασμένος να αποτυγχάνει και να ξεκινάει νέους κύκλους.  Μπορείς να βρεις κόλπα να παρατείνεις τον κύκλο αλλά όχι  για πάντα. Ίσως να είναι το καλύτερο σύστημα που έχουμε δοκιμάσει αλλά δεν ψάξαμε και πολύ για  εναλλακτικές. Μεταξύ κουμμουνισμού και καπιταλισμού είναι σχετικά εύκολη η επιλογή.

Το μεταναστευτικό είναι ένα δεδομένο πρόβλημα Πολλές φορές η ίδια η Δύση τον προκάλεσε σε τρίτα κράτη.  Η λύση δεν είναι το να βυθίζουμε βάρκες και να πετάμε στα σκουπίδια ανθρώπινες ζωές. 

Όταν  κάποιος δεν τον ενδιαφέρει η σεξουαλικότητα ή το φύλο  ή το χρώμα κτλ για να κρίνει έναν άνθρωπο τότε δεν  είναι ρατσιστής. Γιατί να σε νοιάζει αν οι ομοφυλόφιλοι διαδηλώνουν; Δεν το επιτρέπει το σύνταγμα σε όλους;  

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα εκτός:

Το μεταναστευτικό, ναι μεν πολλές φορές η δύση παρεμβαίνει, αλλά μην ξεχνάμε ότι και αυτοί που έρχονται ως παράνομοι, αρνούνται να αφομιωθούν στις κοινωνίες που ζουν. Χριστούγεννα τώρα στην γερμανία να βγαίνουν οι μουσουλμάνοι δίπλα από το christmas market να βάζουν ψαλμωδίες; Κανένας απολύτος σεβασμός. Και το λέω και εγώ που δηλώνω και άθεος.

Άλλο διαδήλωση, άλλο αυτό το τσίρκο που κάνουν κάθε Ιούνιο που έχουν φτάσει να το κράζουν και πολλοί LGBT. Και επαναλαμβάνω και για ακόμα μία φορά. Ο κόσμος φέρνει και παιδιά σε τέτοια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...