KostasKri Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 minute ago, AtiX said: Αυτό το γράφεις συνέχεια και σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, αλλά ποτέ δεν ξεκινάς κάτι… κράτα και καμιά πισινή, γιατί δεν ξέρω τι είναι αυτό που θα μπορούσε να αλλάξει το κλίμα ώστε να “νικήσεις” και δεν το έχεις χρησιμοποιείσαι ακόμα… Νομίζω εννοεί σε κάποιο μέρος (online) που δεν θα φάει ίνστα-μπαν από μοντς. Γιατί για άλλη μια φορά είναι τελείως off-topic το θέμα και οι μοντς απλά περιμένουν να περάσουν 1-2 μέρες για να σβήσουν σχόλια αφού έχουν πάρει το traffic και τα κλικς.
Shinji ikari Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 5 minutes ago, atropa said: Πρεπει να ηταν πολυ αγριοι στην Πεντελη για να δερνουν Αλβανους και Γυφτους, εγω εχω δει μονο το αντιθετο, οι Αλβανοι περνανε ξυλα και μονο αμα ηταν περισσοτεροι πουλαγανε μαγκια, τα γυφτακια δε μασαγανε, ειχανε μαχαιρια. Και για τα παιδια που σκοτωνανε ολοι αυτοι για ενα κινητο ή ετσι απλα επειδη τι εχεις να πεις; ξερεις οτι η δασκαλα βαραγε στο ψαχνο τοτε ολους; Δεν ξεκινησαν οι ανθρωποι να ειναι ρατσιστες ετσι απλα, εγιναν πραγματα και μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, δυστυχως ετσι παει. Η ουσια ειναι πως τωρα δε γινονται αυτα εδω αλλά γινονται ακομα αλλου, εκει που θελουν να ξεφυγουν αυτοι που ζουν εκει και να ερθουν εδω που δε γινονται για να γινουμε κι εδω οπως εκει. 2
atropa Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 2 minutes ago, Shinji ikari said: Πρεπει να ηταν πολυ αγριοι στην Πεντελη για να δερνουν Αλβανους και Γυφτους, εγω εχω δει μονο το αντιθετο, οι Αλβανοι περνανε ξυλα και μονο αμα ηταν περισσοτεροι πουλαγανε μαγκια, τα γυφτακια δε μασαγανε, ειχανε μαχαιρια. Και για τα παιδια που σκοτωνανε ολοι αυτοι για ενα κινητο ή ετσι απλα επειδη τι εχεις να πεις; ξερεις οτι η δασκαλα βαραγε στο ψαχνο τοτε ολους; Δεν ξεκινησαν οι ανθρωποι να ειναι ρατσιστες ετσι απλα, εγιναν πραγματα και μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, δυστυχως ετσι παει. Η ουσια ειναι πως τωρα δε γινονται αυτα εδω αλλά γινονται ακομα αλλου, εκει που θελουν να ξεφυγουν αυτοι που ζουν εκει και να ερθουν εδω που δε γινονται για να γινουμε κι εδω οπως εκει. Λυπαμαι. 2
AtiX Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 10 λεπτά πριν, KostasKri είπε Νομίζω εννοεί σε κάποιο μέρος (online) που δεν θα φάει ίνστα-μπαν από μοντς. Γιατί για άλλη μια φορά είναι τελείως off-topic το θέμα και οι μοντς απλά περιμένουν να περάσουν 1-2 μέρες για να σβήσουν σχόλια αφού έχουν πάρει το traffic και τα κλικς. Μια χαρά μπορεί να γράψει επιχειρήματα και να βάλει link που να τα αποδεικνύουν και να είναι και εντός κανόνων… 6 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Πρεπει να ηταν πολυ αγριοι στην Πεντελη για να δερνουν Αλβανους και Γυφτους, εγω εχω δει μονο το αντιθετο, οι Αλβανοι περνανε ξυλα και μονο αμα ηταν περισσοτεροι πουλαγανε μαγκια, τα γυφτακια δε μασαγανε, ειχανε μαχαιρια. Και για τα παιδια που σκοτωνανε ολοι αυτοι για ενα κινητο ή ετσι απλα επειδη τι εχεις να πεις; ξερεις οτι η δασκαλα βαραγε στο ψαχνο τοτε ολους; Δεν ξεκινησαν οι ανθρωποι να ειναι ρατσιστες ετσι απλα, εγιναν πραγματα και μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, δυστυχως ετσι παει. Η ουσια ειναι πως τωρα δε γινονται αυτα εδω αλλά γινονται ακομα αλλου, εκει που θελουν να ξεφυγουν αυτοι που ζουν εκει και να ερθουν εδω που δε γινονται για να γινουμε κι εδω οπως εκει. Επιχειρηματολογια από το γνωστό κόμμα που είναι στην φυλακή βλέπω ή πάλι κατάλαβα λάθος και σε παρεξήγησα??? 2 1
Spyros7 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 hour ago, Shinji ikari said: Το cherry picking σου δεν τους ενδιαφερει, εξηγησα ηδη, αυτοι εκαναν αυτο που επρεπε. Και για το γκαρσια εξηγησα και βασικα το εκανες χειροτερο, αφου εδερνε και τη γυναικα του, που δεν το ηξερα. Και κανενα απο ολα αυτα τα link δεν ειναι σε αντιθεση με αυτα που ειπα. Το αρθρο απο τη Wikipedia το διαβασες; αυτα που ειπα λεει και τα χωνει και στους δημοκρατικους για διαφωνιες με δικαστικους. Ποιες βιζες θα ανακαλεσει ο υπουργος ειναι δικη του δουλεια και το οτι εχουν αντισιμητικους νομους που μπορει να μην αρεσουν εσενα η εμενα ειναι ασχετο. Δειξε μας ποσοι μπηκαν μεσα υπο τον τζο, δειξε μας την αναφορα της αστυνομιας για το γκαρσια, δειξε μας ποιοι νομοι παραβιαστικαν και οχι αρθρα με γνωμες και εικασιες, expedited removal λεγεται ο νομος και δε χρειαζεται να τον πας στο δικαστη. Δεν ειναι αληθινη η εικονα που εχεις στο μυαλο σου, αυτα που θελουν τα media των δημοκρατικων λες. Θα σου πω κι άλλα για τον Γκαρσία που δεν ήξερες. Για παράδειγμα, πηγές λένε ότι όταν πήγαινε για κατούρημα άφηνε το καπάκι σηκωμένο. Απορώ πως δεν τον είχαν απελάσει τόσα χρόνια. PS: Σου έχω ξαναπεί ότι δεν έχεις καταλάβει τι είναι το cherry picking, επιμένεις να το χρησιμοποιείς λάθος.. 1 hour ago, MikeKata said: Πόσο, μα πόσο έχει επιβεβαιωθεί αυτή η μελέτη των Dunning-Kruger, πια... Textbook case.. 2
Shinji ikari Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 3 minutes ago, atropa said: Λυπαμαι. Δε θες να στα λεω χυμα; θες να σε παραμυθιαζω και να σε εχω στο γλυψιμο; Και αμα θες να μαθεις και το άλλο, δε σου την πεφτανε επειδη ησουν μισος Πολωνος, αυτη ηταν η προφαση τους, τα παιδια βλεπουν κατι πανω σου που δεν τους αρεσει. Και ντοπιος να ησουν μπορει παλι το ιδιο να γινοταν. 5 minutes ago, Spyros7 said: Θα σου πω κι άλλα για τον Γκαρσία που δεν ήξερες. Για παράδειγμα, πηγές λένε ότι όταν πήγαινε για κατούρημα άφηνε το καπάκι σηκωμένο. Απορώ πως δεν τον είχαν απελάσει τόσα χρόνια. Συγνωμη τωρα, εσυ ποσταρες οτι εδερνε τη γυναικα του, παλι εγω φταιω; 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, KostasKri είπε Αυτός που έχει έρθει παράνομα και δεν έχει χαρτιά, δεν μπορεί να δουλέψει κιόλας παρά μόνο μαύρα. Αυτός που έχει έρθει παράνομα χωρίς χωρίς χαρτιά καν, δεν ξέρεις τι είναι και αν έφυγε από την χώρα του επειδή σκότωνε ή βίαζε. Γι αυτό και υπάρχουν τα διαβατήρια και οι βίζες για να γίνονται background checks. Ενω σε ρωτησα για τους νομιμους, εδω γραφεις για τους παρανομους. 9 ώρες πριν, KostasKri είπε Και για να απαντήσω και την μάλλον ειρωνική ερώτησή σου, όχι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω ταξιδέψει όλο τον πλανήτη, ξέρω κόσμο από την Αμερική μέχρι την Ασία. Η γυναίκα μου συγκεκριμένα είναι ξένη και μάλιστα από χώρα που δεν μπορεί να μπει και να βγει στην Ευρώπη ελεύθερα. Θα είναι στην Ελλάδα με βίζα και άδεια παραμονής τον Ιούνιο για να κινήσουμε διαδικασίες να μπορεί να δουλέψει. Δε ξερω γιατι σου φαινεται ειρωνικη, ισως δε τη περιμενες, αλλα ειναι μια φυσιολογικη απλη ερωτηση. Αρα λοιπον με τους νομιμους μεταναστες δεν εχεις κανενα προβλημα, δε σε ενοχλουν και τους αποδεχεσαι. Η γυναικα του Χασαν που ειναι νομιμα εδω ειναι αποδεκτη και μπορει να εργαζεται, να παιρνει επιδοματα, να τηρει τα εθιμα της κλπ. Λαμπρα. Ο λογος που σε ρωτησα ειναι διοτι σχεδον ολοι οσοι ξερω και ακουω που απεχθανονται τους ξενους, τους απεχθανονται ολους. Και τους παρανομους και τους νομιμους. Και ειδικα αυτους που ειναι απο Ασια, Αφρικη, Αλβανια. Και τους μουσουλμανους. Επεξ/σία 24 Απριλίου από fitsoulas2024
oldnew Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Δεν ξέρω αν το έβαλε κάνεις, αλλά από τα ποιο απλά βιντεο τι πάει να κάνει ο τραμπ είναι το παρακάτω. Δεν είναι τοσο απλοϊκά τα πράγματα όπως τα βλέπουν οι περισσότεροι. Το αν θα του βγει ή όχι, ο χρόνος θα δείξει και στην πραγματικότητα κανένας δεν ξέρει. https://youtu.be/zoB0JppLyoE 1
Spyros7 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 8 minutes ago, Shinji ikari said: Συγνωμη τωρα, εσυ ποσταρες οτι εδερνε τη γυναικα του, παλι εγω φταιω; Ποιος ήρθε?
KostasKri Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 2 minutes ago, Shinji ikari said: Δε θες να στα λεω χυμα; θες να σε παραμυθιαζω και να σε εχω στο γλυψιμο; Και αμα θες να μαθεις και το άλλο, δε σου την πεφτανε επειδη ησουν μισος Πολωνος, αυτη ηταν η προφαση τους, τα παιδια βλεπουν κατι πανω σου που δεν τους αρεσει. Και ντοπιος να ησουν μπορει παλι το ιδιο να γινοταν. 17 minutes ago, atropa said: Λυπαμαι. Πάντως κι εγώ σαν παιδί που ήμουν λίγο πιο χαρωπός, έξω καρδιά, δεν το έπαιζα μαγκάκι(δεν έχω σηκώσει ποτέ χέρι ακόμα και ως παιδί) και μπορώ να πω πως δεν ταίριαζα ιδιαίτερα με παρέες, γκέι με ανεβάζανε γκέι με κατεβάζανε και όλα τα συναφή. Ισχύει όντως ότι τα παιδιά θα βρουν το πιο "αδύναμο" να κάνουν bullying. Ήξερα και αλβανούς και πολωνούς στο σχολείο που δεν σηκώνανε πολλά πολλά (χωρίς να μαχαιρώνουν και χτυπάνε κόσμο) και δεν τους άγγιζε κανένας. Τα παιδιά που είναι κωλόπαιδα θα βρουν ένα χαρακτηριστικό σου οτιδήποτε για να σε κάνουν bully. Είτε αυτό είναι η καταγωγή σου, είτε το αν φαίνεσαι διαφορετικός, είτε αν είσαι χοντρός, είτε αν είσαι λεπτός. 2
atropa Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 8 minutes ago, Shinji ikari said: Δε θες να στα λεω χυμα; θες να σε παραμυθιαζω και να σε εχω στο γλυψιμο; Και αμα θες να μαθεις και το άλλο, δε σου την πεφτανε επειδη ησουν μισος Πολωνος, αυτη ηταν η προφαση τους, τα παιδια βλεπουν κατι πανω σου που δεν τους αρεσει. Και ντοπιος να ησουν μπορει παλι το ιδιο να γινοταν. Συγνωμη τωρα, εσυ ποσταρες οτι εδερνε τη γυναικα του, παλι εγω φταιω; Σου εκανα καρδουλα.. ειναι εμφανες οτι χρειαζεσαι λιγη αγαπη. Ολα καλα θα πανε. 1 minute ago, KostasKri said: Πάντως κι εγώ σαν παιδί που ήμουν λίγο πιο χαρωπός, έξω καρδιά, δεν το έπαιζα μαγκάκι(δεν έχω σηκώσει ποτέ χέρι ακόμα και ως παιδί) και μπορώ να πω πως δεν ταίριαζα ιδιαίτερα με παρέες, γκέι με ανεβάζανε γκέι με κατεβάζανε και όλα τα συναφή. Ισχύει όντως ότι τα παιδιά θα βρουν το πιο "αδύναμο" να κάνουν bullying. Ήξερα και αλβανούς και πολωνούς στο σχολείο που δεν σηκώνανε πολλά πολλά (χωρίς να μαχαιρώνουν και χτυπάνε κόσμο) και δεν τους άγγιζε κανένας. Τα παιδιά που είναι κωλόπαιδα θα βρουν ένα χαρακτηριστικό σου οτιδήποτε για να σε κάνουν bully. Είτε αυτό είναι η καταγωγή σου, είτε το αν φαίνεσαι διαφορετικός, είτε αν είσαι χοντρός, είτε αν είσαι λεπτός. Και συ καρδουλα, ουτε εσενα σε αγκαλιαζαν συχνα οι δικοι σου.
KostasKri Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 6 minutes ago, fitsoulas2024 said: Ο λογος που σε ρωτησα ειναι διοτι σχεδον ολοι οσοι ξερω και ακουω που απεχθανονται τους ξενους, τους απεχθανονται ολους. Και τους παρανομους και τους νομιμους. Και ειδικα αυτους που ειναι απο Ασια, Αφρικη, Αλβανια. Και τους μουσουλμανους. Όχι λοιπόν, δεν απεχθάνομαι κανέναν άνθρωπο. Δεν απεχθάνομαι ούτε τους παράνομους. Μπορούμε να έχουμε έλεγχο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στην χώρα; Αυτό με νοιάζει. Θέλω να μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς να φοβάμαι για την ζωή μου. Θέλω να κυκλοφορεί η γυναίκα μου και το παιδί μου χωρίς να φοβούνται. Και δυστυχώς όταν έχεις ανθρώπους στην χώρα που δεν ξέρεις από που βαστάει η σκούφια τους, δεν μπορείς και να εγγυηθείς και γι αυτούς(ναι, ούτε για όλους τους Έλληνες μπορείς να εγγυηθείς αλλά δεν είναι γι αυτούς η κουβέντα). Πριν λίγο μιλούσα και με έναν φίλο μου Σουηδό και μου έλεγε ότι πλέον είναι από τις πρώτες χώρες σε gang violence. Ποιος, η Σουηδία! Που λέγαμε Σουηδία και σκεφτόμασταν παράδεισο. 7 minutes ago, atropa said: Και συ καρδουλα, ουτε εσενα σε αγκαλιαζαν συχνα οι δικοι σου. Να'σαι καλά. Truth hurts το ξέρω. Αλλά πάντως θα σου πρότεινα κι εσένα αφοί είσαι τόσο δεκτικός, να βγεις Ομόνοια το βράδυ να περπατήσεις να μας πεις πως πήγε. Και επειδή είσαι και πιο θαρραλέος, μπορείς να πας και προς Μενίδι μεριά να κάνεις μια βόλτα και μέρα ας είναι να μας πεις κι εκεί πως πήγε. Εκεί μπορείς να πας και με το αμάξι αλλά αν δεις γυφτάκι στον δρόμο, το καλό που σου θέλω να προσπαθήσεις να το προσπεράσεις χωρίς να σταματήσεις, γιατί αν σταματήσεις μάλλον την πάτησες. 1
MikeKata Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 46 minutes ago, Shinji ikari said: Αμα θες να παμε αλλου να το συζητησουμε, να δεις πως θα χασεις 1. Για άλλη μια φορά την έκανες με "ελαφρά" και δε σχολίασες τις μελέτες που σου ποστάρουν. Είσαι τόσο προβλέψιμος, δεν υπάρχει άρθρο με "διαφωνία" που να μη χρησιμοποιείς τις ίδιες τακτικές. Τις ανέφερα και πιο πάνω. 2. Τελευταία φορά που άκουσα τη φράση "θα χάσεις" σε διαφωνία, ήταν κάπου στην τρίτη δημοτικού. Δε μου κάνει εντύπωση, βέβαια, σε τέτοιες ηλικίες χρησιμοποιείται η τακτική "κάνω ότι δε βλέπω αυτά που μου στέλνουν". 😂
Shinji ikari Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 7 minutes ago, MikeKata said: Δεν εχει σημασια τι λες, η Βρετανια ειναι τελειωμενη, ο φιλος ειπε τι γινεται στη Σουηδια που τα ξεραμε ηδη ολοι γιατι και πως, ολος ο κοσμος τα ξερει, η Δανια εχει ηδη τελματωσει απο αναπτυξη, το μονο ερωτημα ειναι γιατι στρουθοκαμηλιζετε μερικοι. 2 2
fitsoulas2024 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, KostasKri είπε Όχι λοιπόν, δεν απεχθάνομαι κανέναν άνθρωπο. Δεν απεχθάνομαι ούτε τους παράνομους. Μπορούμε να έχουμε έλεγχο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στην χώρα; Αυτό με νοιάζει. Θέλω να μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς να φοβάμαι για την ζωή μου. Θέλω να κυκλοφορεί η γυναίκα μου και το παιδί μου χωρίς να φοβούνται. Και δυστυχώς όταν έχεις ανθρώπους στην χώρα που δεν ξέρεις από που βαστάει η σκούφια τους, δεν μπορείς και να εγγυηθείς και γι αυτούς(ναι, ούτε για όλους τους Έλληνες μπορείς να εγγυηθείς αλλά δεν είναι γι αυτούς η κουβέντα). Πριν λίγο μιλούσα και με έναν φίλο μου Σουηδό και μου έλεγε ότι πλέον είναι από τις πρώτες χώρες σε gang violence. Ποιος, η Σουηδία! Που λέγαμε Σουηδία και σκεφτόμασταν παράδεισο. oταν θεωρεις οτι οι ξενοι σε κανουν να φοβασαι να κυκλοφορεις δειχνεις οτι τους απεχθανεσαι. Εξακολουθεις να μου γραφεις για τους παρανομους, ενω σου εχω μιλησει για τους νομιμους. Προφανως κανεις μας δε θελει τους παρανομους, εκτος ισως απο καποιους που τους θελουν για... ιδεολογικους λογους. Το να τους ταυτιζεις ομως με το εγκλημα φανερωνει προκαταλειψη και απωθημενα. Παραδεισος ηταν η Σουηδια απο ποια αποψη? και εγινε λες κολαση επειδη εχει ξενους? παρανομους ή νομιμους εχει δλδ? Επεξ/σία 24 Απριλίου από fitsoulas2024 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις