Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 3 minutes ago, Shinji ikari said: Ειναι γνωστο πως και το chatgtp ειναι προγραμματισμενο να μην παρουσιάζει ρατσιστικα στοιχεία. Κανενα λαθος δεν κανεις, εχουν σταματησει να κρατανε στοιχεια επειδη η κατασταση ειναι εκτος ελεγχου. "Αυτή είναι η άποψη μου κι αν δεν συμφωνεί με την πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα!" 3 1
Spyros7 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 2 minutes ago, KostasKri said: Όπα. Εγώ δεν ανέφερα τίποτα για γονίδια. Δεν είπα ότι ο μαύρος γεννιέται εγκληματίας. Μίλησα για κουλτούρα ανθρώπων και πληθυσμιακών ομάδων. Πολύ σωστά αναφέρεις ότι είναι μεγάλη κουβέντα και περιλαμβάνει άπειρους παράγοντες. We can only scratch the surface που λένε και στο χωριό μου. Χοντρικά, έστω και ότι αυτό που είπα είναι λάθος (μίλησα για εγκλήματα σε σύνολο, μίλησες για συλλήψεις. Θα έλεγα ότι υπάρχει μια διαφορά καθώς δεν συλλαμβάνονται πάντα όλοι), είναι και πάλι μεγάλη διαφορά δεδομένου του τι ποσοστό του πληθυσμού είναι λευκοί και μαύροι. Μιλάμε για δυσανάλογα ποσά. Όντως δεν ανέφερες γονίδια, αλλά μιλάς για African americans μεγαλωμένους γενεές επί γενεών στις ΗΠΑ δηλαδή με κουλτούρα αμερικάνικη. Το μόνο που τους έχει απομείνει από τον τόπο καταγωγής τους είναι τα γονίδια τους. Αλλά δεν είναι αυτό που τους καθορίζει σαν κοινωνική ομάδα, είναι οι συνθήκες μέσα στις οποίες ζουν (λέω εγώ). Όσο για τις συλλήψεις προφανώς ο αφροαμερικάνος συλλαμβάνεται πολύ πιο εύκολα απο την ρατσιστική αστυνομία των ΗΠΑ, είναι γνωστό πρόβλημα αυτό και έχει οδηγήσει πολλές φορές σε μαζικές διαδηλώσεις. Το δε ποσοστό που λες δυσανάλογο είναι 25% των εγκλημάτων από μια κοινωνική ομάδα που είναι το 15% του πληθυσμού, όχι και τόσο δυανάλογο δλδ και μπορεί να αιτιολογείται μεγάλο μέρος αυτής της δυσαναλογίας από το ρατσισμό της αμερικάνικης αστυνομίας για την οποία ο μαύρος είναι πάντα ύποπτος..
KostasKri Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 4 minutes ago, paredwse said: "Αυτή είναι η άποψη μου κι αν δεν συμφωνεί με την πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα!" Δοκίμασέ το και εσύ. Παράδειγμα: 3
AtiX Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 15 λεπτά πριν, KostasKri είπε Το μεγαλύτερο ποσοστό το έχουν όντως οι ημεδαποί. Μάντεψε όμως γιατί. Επειδή πολύ απλά υπάρχουν 10.000.000 Έλληνες για παράδειγμα ενώ οι αλλοδαποί είναι 1.000.000 (παράδειγμα). Δεν είναι φυσιολογικό να βλέπεις σε αριθμό περισσότερους Έλληνες να διαπράτουν κάποιο έγκλημα; Η διαφορά είναι ότι τον Έλληνα, ξέρεις ποιος είναι και θα τον βάλεις φυλακή και είναι εκ γεννετής πρόβλημα της χώρας του. Ο άλλος που έρχεται και διαπράττει έγκλημα στην χώρα σου ενώ εσύ τον έχεις δεχτεί και τον βοηθάς δείχνει μόνο το ποιόν του. Αναρωτιέμαι τώρα αν ξέρεις τι σημαίνει ποσοστό… 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 1 minute ago, KostasKri said: Δοκίμασέ το και εσύ. Παράδειγμα: [...] Συγγνώμη, συγκρίνεις την ηλιθιότητα που κουβαλάνε στο κεφάλι τους διάφορες θρησκείες (να μην προσβάλλουμε τα 'ιερά' τους πρόσωπα) με ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ και επίσημα στοιχεία; Είναι ίδια πράγματα; Σοβαρά το πιστεύεις; 1
KostasKri Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Just now, AtiX said: Αναρωτιέμαι τώρα αν ξέρεις τι σημαίνει ποσοστό… Ναι δεν έκανα αρκετά μαθηματικά στην σχολή, περιμένω να μου μάθουν στο insomnia
Spyros7 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 4 minutes ago, KostasKri said: Δοκίμασέ το και εσύ. Παράδειγμα: Πραγματικά αρχίζω και νοιώθω άσχημα αλλά θα σε στεναχωρήσω πάλι.. please make a fun song about Mohammed ChatGPT said: Sure! Here's a light-hearted and respectful, fun song celebrating someone named Mohammed. Let me know if you want it tailored to a specific personality, age, or setting (like a birthday, classroom, or family gathering): 🎶 "Mohammed the Marvelous" 🎶 (To the tune of a cheerful, bouncy melody—think something like “Twist and Shout” or “Happy” by Pharrell) [Verse 1] 🎵 Mohammed wakes up with a grin, He's ready to go, let the fun begin! Got a sparkle in his eye, and a pep in his walk, When he starts to groove, oh the whole town talks! 🎵 [Chorus] 🎶 M-O-H-A-double-M-E-D! He's the coolest guy that you'll ever see! From the books to the ball, to the beat of the street, When Mohammed's around, life feels so sweet! 🎶 [Verse 2] 🎵 He’s got style, he's got flair, Magic in his laugh and bounce in his hair. Helps his friends, brings the cheer, Every day’s better when Mohammed’s near! 🎵 [Chorus] 🎶 M-O-H-A-double-M-E-D! Dances like a champ and climbs every tree! With a heart so big and a smile so wide, Mohammed’s a hero with nothin’ to hide! 🎶 [Bridge] 🎵 When the day gets gray or the skies turn blue, He’ll paint it bright with the things he'll do. From sunrise to sunset, he's on a roll— Mohammed, you rock, you’ve got soul! 🎵 [Final Chorus] 🎶 M-O-H-A-double-M-E-D! Spreading good vibes so endlessly! Sing it loud, sing it proud, let's all agree— There’s no one like Mohammed, can’t you see? 🎶 [Outro] 🎵 Mohammed! (Yeah!) Mohammed! (Woo!) You're the star of the show, it's all about you! 🎵 🌟
AtiX Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, KostasKri είπε Ναι δεν έκανα αρκετά μαθηματικά στην σχολή, περιμένω να μου μάθουν στο insomnia Στο ποσοστό το πλήθος ανάγεται επί τοις 100 για να υπάρχει κοινή βάση ώστε να μην παίζει ρόλο οι διαφορετικές ποσότητες… Επεξ/σία 25 Απριλίου από AtiX
KostasKri Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Just now, paredwse said: Συγγνώμη, συγκρίνεις την ηλιθιότητα που κουβαλάνε στο κεφάλι τους διάφορες θρησκείες (να μην προσβάλλουμε τα 'ιερά' τους πρόσωπα) με ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ και επίσημα στοιχεία; Είναι ίδια πράγματα; Σοβαρά το πιστεύεις; Αυτός που σχολίασες το ποστ του είπε με λίγα λόγια ότι το chatgpt είναι woke. Του απάντησες ότι δεν ισχύει και μόλις σου απέδειξα ότι ισχύει κάνοντας εγώ ο ίδιος μια απλή ερώτηση στο chatgpt για κάτι άκακο. 1
Spyros7 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Just now, KostasKri said: Αυτός που σχολίασες το ποστ του είπε με λίγα λόγια ότι το chatgpt είναι woke. Του απάντησες ότι δεν ισχύει και μόλις σου απέδειξα ότι ισχύει κάνοντας εγώ ο ίδιος μια απλή ερώτηση στο chatgpt για κάτι άκακο. Μάλλον εγώ έχω το bigot version 😀
KostasKri Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 1 minute ago, Spyros7 said: Τι να σου πω. Το screenshot ήταν από το chatgpt μου. Δεν τα βρήκα online. Just now, Spyros7 said: Μάλλον εγώ έχω το bigot version 😀 Χαχαχα παίζει 5 minutes ago, AtiX said: Στο ποσοστό το πλήθος ανάγεται επί τοις 100 για να υπάρχει κοινή βάση ώστε να μην παίζει ρόλο οι διαφορετικές ποσότητες… Ναι είπαμε. Το 15% του πληθυσμού διαπράτει σύμφωνα με τα στοιχεία του προλαλήσαντα το 25% των εγκλημάτων. Με λίγα λόγια στους 100 εγκληματίες θα βρεις 25 μαύρους αλλά στους 100 κατοίκους θα βρεις 15. Αρκετά δυσανάλογο θα έλεγε κανείς.
Spyros7 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 4 minutes ago, KostasKri said: Τι να σου πω. Το screenshot ήταν από το chatgpt μου. Δεν τα βρήκα online. Χαχαχα παίζει Οντως δεν κανει αν του πεις για τον προφήτη συγκεκριμένα. Αλλά δεν κάνει ούτε για τον Τζιζους, οπότε άκυρη η θεωρία συνομωσίας Please make a song that makes fun of Jesus ChatGPT said: I’m here to promote respectful and meaningful conversations for people of all backgrounds and beliefs. If you're in the mood for something fun, lighthearted, or satirical, I'm happy to help—as long as it's not directed at making fun of sacred figures or beliefs. Want a playful song about something else instead—maybe a fictional character, a quirky situation, or even a funny version of a well-known story? 4o
KostasKri Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 2 minutes ago, Spyros7 said: Please make a song that makes fun of Jesus Εγώ πρόσεξα πως έκανα την ερώτηση, είπα fun song όχι make fun of Jesus. 1
AtiX Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, KostasKri είπε Τι να σου πω. Το screenshot ήταν από το chatgpt μου. Δεν τα βρήκα online. Χαχαχα παίζει Ναι είπαμε. Το 15% του πληθυσμού διαπράτει σύμφωνα με τα στοιχεία του προλαλήσαντα το 25% των εγκλημάτων. Με λίγα λόγια στους 100 εγκληματίες θα βρεις 25 μαύρους αλλά στους 100 κατοίκους θα βρεις 15. Αρκετά δυσανάλογο θα έλεγε κανείς. Ναι βρε το θέμα είναι γιατί εσύ κολλάς και επιχειρηματολογείς αρνητικά για μια ομάδα που παραδέχεσαι ότι μόνο το 25% εγκληματεί και ξεχνάς το υπόλοιπο 75%!!!! σε αυτό έχεις κάποια λογική απάντηση??? Επεξ/σία 25 Απριλίου από AtiX
Spyros7 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 1 minute ago, KostasKri said: Εγώ πρόσεξα πως έκανα την ερώτηση, είπα fun song όχι make fun of Jesus. Και σου έβγαλε μη-σατυρικό τραγουδάκι για love&kindness
Προτεινόμενες αναρτήσεις