Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 πμ 2 ώρες πριν, songless_bird είπε Αυτό που μου δείχνεις δεν είναι ουτε το 10% των Μουδανιών και δεν περιλαμβάνει καν την κεντρική πλατεία με τις επιχειρήσεις και τις τράπεζες... Δεν πιάνει ούτε ένα μεγάλο ξενοδοχείο προς τα δυτικά ανάμεσα με το άλλο χωριό. Επίσης το παράδοξο είναι ότι δεν καλύπτει ούτε το κτήριο του ΟΤΕ 🤣 Μουδανιά προσωπικά έχω παντού Ν78 5G καλοκαίρι και βαράει 800 900mb. Με μια frog με 12 το μήνα παίζεις μπάλα με τρομερό ίντερνετ απεριόριστο. Έχει πολλά σημεία με Ν78 η Χαλκιδική έχω δει μέχρι 1.9gb σε speed test αλλα εχει και αρκετά με dss με Ν1 Ν28. Το starlink είναι σωτήριο για περιοχές που δεν έχουν τέτοιες κεραίες η το καλοκαίρι λόγο τουρισμού σέρνονται. Και με αυτές τις τιμές θα κλέψει πολλούς πελάτες από το καρτέλ και ελπίζω να θορυβηθουν γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Σάββατο στις 01:21 μμ Super Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 01:21 μμ 5 hours ago, songless_bird said: Αυτό που μου δείχνεις δεν είναι ουτε το 10% των Μουδανιών και δεν περιλαμβάνει καν την κεντρική πλατεία με τις επιχειρήσεις και τις τράπεζες... Δεν πιάνει ούτε ένα μεγάλο ξενοδοχείο προς τα δυτικά ανάμεσα με το άλλο χωριό. Επίσης το παράδοξο είναι ότι δεν καλύπτει ούτε το κτήριο του ΟΤΕ 🤣 Ναι ok, απλά έχουν γίνει κάποια. Σκέψου ότι πχ στα Γιάννενα που έιναι 6.5 φορές ο μόνιμος πληθυσμός δεν έχει καθόλου καλυψη...
Giannis_Dion Δημοσ. Σάββατο στις 01:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:52 μμ Στις 29/4/2025 στις 4:07 ΜΜ, MikeGR7 είπε Παιδια τι ταχυτητες παιζουν αυτη τη στιγμή πανω κατω? Εχω 300ρα cosmote, συγκρίνετε ή μπα? εισαι μια χαρα 1
Antonis_V Δημοσ. Σάββατο στις 11:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:16 μμ Στις 2/5/2025 στις 7:22 ΜΜ, dream21 είπε Στο unlimited ειναι unlimited.. Ελα πες το στην Cosmote που λέει Unlimited και στα 400gb σου βάζει κόφτη.
dream21 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 9 ώρες πριν, Antonis_V είπε Ελα πες το στην Cosmote που λέει Unlimited και στα 400gb σου βάζει κόφτη. Δεν υπάρχει κοφτης στο unlimited φιλε μου. εχω μοντεμ σπιτι που κατεβαζει 2-3ΤΒ καθε μήνα με ταχυτητες 300D/100U+
BadIronTree Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες On 01/05/2025 at 19:36, firefox939 said: σε περιπτωση κλοπης μπορει κανεις να το χρησιμοποιησει με αλλο λογαριασμο κανονικα? η κλειδωνει hardware με account; επισης εχει αγορασει κανεις επιτοιχια βαση απο το εμποριο που να δουλευει καλα με το σταρλινκ? αν ναι μπορειτε να προτεινετε κατι? εκτός ότι έχει GPS μέσα και βλέπεις που είναι, μόνο το αρχικό account μπορεί να δώσει εντολή μεταφοράς σε άλλο email... φαντάσου οι Ρώσοι στην Ουκρανία τα κάναν τραπεζάκια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα