Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και λογικά θα μπορώ να κάνω και μετακίνηση πχ για δύο εβδομάδες στο χωριό; Θα το βάλω οπωσδήποτε εδώ γιατί σε λίγο καιρό μετακομίζω στο πατρικό μου και μόνο 24αρα πιάνει εκεί(το αστείο είναι ότι γύρω γύρω έχει μπει οπτική ίνα αλλά εκεί όχι ακόμα) αλλά πάω και 2 εβδομάδες χωριό οπότε αν μπορώ να έχω ίντερνετ εκεί όσο καιρό πάω θα ήταν άψογο.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, paramedic said:

Και λογικά θα μπορώ να κάνω και μετακίνηση πχ για δύο εβδομάδες στο χωριό; Θα το βάλω οπωσδήποτε εδώ γιατί σε λίγο καιρό μετακομίζω στο πατρικό μου και μόνο 24αρα πιάνει εκεί(το αστείο είναι ότι γύρω γύρω έχει μπει οπτική ίνα αλλά εκεί όχι ακόμα) αλλά πάω και 2 εβδομάδες χωριό οπότε αν μπορώ να έχω ίντερνετ εκεί όσο καιρό πάω θα ήταν άψογο.

Με τον δωρεάν εξοπλισμό και την 12μηνη δέσμευση δεν επιτρέπεται μετακίνηση της σύνδεσης κατά τη διάρκεια του πρώτου 12μηνου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΩ ΣΤΑΡΛΙΝΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ OUT OF THE BOX Η ΘΕΛΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ)?

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ WIFI CALLING ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ?

Επεξ/σία από firefox939
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, firefox939 είπε

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΩ ΣΤΑΡΛΙΝΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ OUT OF THE BOX Η ΘΕΛΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ)?

Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε WIFI Calling σε ένα Tablet, Laptop, PC;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μα για να αγοράσουμε και Smartphone.

Αυτές είναι οι εταιρείες και οι τεχνολογίες που προσφέρουν.

Μας πηδάνε ποικιλότροπος.

ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΕΣ.

Σημείωση :

Έρχονται και χειρότερες μέρες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paredwse είπε

Με τον δωρεάν εξοπλισμό και την 12μηνη δέσμευση δεν επιτρέπεται μετακίνηση της σύνδεσης κατά τη διάρκεια του πρώτου 12μηνου.

Αυτό το διάβασα. Μιλάω για μετα το 12μηνο.

36 λεπτά πριν, alexpap είπε

Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε WIFI Calling σε ένα Tablet, Laptop, PC;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μα για να αγοράσουμε και Smartphone.

Αυτές είναι οι εταιρείες και οι τεχνολογίες που προσφέρουν.

Μας πηδάνε ποικιλότροπος.

ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΕΣ.

Σημείωση :

Έρχονται και χειρότερες μέρες.

Αδερφέ έχεις πάρει χαμπάρι ότι γράφεις σε forum τεχνολογίας έτσι δεν είναι; Την τεχνολογία χρησιμοποιείς και για να γράφεις εδώ μέσα ξέρεις. Υπάρχει και η επιλογή να μην μπαίνεις καν ίντερνετ στην τελική.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, paramedic είπε

Αυτό το διάβασα. Μιλάω για μετα το 12μηνο.

Αδερφέ έχεις πάρει χαμπάρι ότι γράφεις σε forum τεχνολογίας έτσι δεν είναι; Την τεχνολογία χρησιμοποιείς και για να γράφεις εδώ μέσα ξέρεις. Υπάρχει και η επιλογή να μην μπαίνεις καν ίντερνετ στην τελική.

Αυτά που γράφω δεν είναι τεχνολογία.

Σε παρακαλώ απάντησέ μου αμφισβητώντας με.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ WIFI ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PC, ΤΟ LAPTOP, KAI TO TABLET 2025 ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΑΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΚΙΝΗΤΗΣ-ΣΤΑΘΕΡΗΣ) και όχι από τρίτα προγράμματα  άλλων εταιρειών;

Απάντησέ μου λοιπόν γιατί αυτά που γράφω δεν είναι τεχνολογία ;

Σημείωση :

Α επειδή αυτά που γράφω έχουν λίγο σαρκασμό και γέλιο.

• Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexpap είπε

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ WIFI ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PC, ΤΟ LAPTOP, KAI TO TABLET 2025 ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΑΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΚΙΝΗΤΗΣ-ΣΤΑΘΕΡΗΣ) και όχι από τρίτα προγράμματα  άλλων εταιρειών;

Σημείωση :

Ίσως γιατί μιλάμε για εταιρείες κερδοσκοπικού χαρακτήρα και όχι φιλανθρωπικά ιδρύματα θα μπορούσε κάποιος να πει. Έχουμε ξεφύγει από το θέμα όμως και θα το κλείσει (και με το δίκιο του) κανένας διαχειριστής.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexpap είπε

Σημείωση :

https://www.facebook.com/viralgreece.gr/videos/1379443619869489/

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, firefox939 είπε

Οι κάμερες παίζουν out of the box.

To p2p που χρησιμοποιούν δεν επηρεάζεται από το CG-NAT.

To wifi calling όχι τουλάχιστον με Vodafone.

Επεξ/σία από giorgoslouk
Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω...

Έχω οπτική ίνα στο σπίτι από Nova με 500Μbps (πιάνω σταθερά 480) και μαζί με τη τηλεόραση και το τηλέφωνο πληρώνω 34 ευρό το μήνα.

Προς τι η τόση χαρά για το Starlink ?

• Confused 1
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, karamazov_th said:

Δε καταλαβαίνω...

Έχω οπτική ίνα στο σπίτι από Nova με 500Μbps (πιάνω σταθερά 480) και μαζί με τη τηλεόραση και το τηλέφωνο πληρώνω 34 ευρό το μήνα.

Συγχαρητήρια. Εμείς που δεν έχουμε οπτική ίνα (και δεν προβλέπεται να αποκτήσουμε σύντομα) μπορούμε να χαιρόμαστε; Μας το επιτρέπεις; 

• Like 5
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, karamazov_th είπε

Δε καταλαβαίνω...

Γιατί η κάλυψη του δικτύου είναι πολύ μικρή προφανώς. Και εγώ εκεί που μένω τώρα έχει οπτική είναι και πολύ καλές ταχύτητες. Σε λίγο καιρό που θα φύγω και θα πάω 2 χλμ πιο πάνω έχει κάλυψη χαλκού με 24αρα δηλαδή 5-6mbs και καλά είναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgoslouk είπε

Οι κάμερες παίζουν out of the box.

To p2p που χρησιμοποιούν δεν επηρεάζεται από το CG-NAT.

To wifi calling όχι τουλάχιστον με Vodafone.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ WIFI CALLING ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...