AtiX Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 5 ώρες πριν, georgiosmag είπε Σαβουρα με βάση το λογισμικό. Κλασική Nintendo. Ουστ. Όσο καλούς τίτλους και να έχει. Απατεώνες. θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον extreme z2 ... Τι να δει. Σιγά μην συγκρίνουμε Nintendo με Intel. Πήραν με το κιλό ότι σαβουρα βρήκαν και με έξυπνο λογισμικό και τους καλούς τίτλους απλά αρμεγουν τους φαν. Και καλά κάνουν. Zelda και Mario. Τρομερό τι να σου πω. Απορώ πραγματικά... Με αυτή τη λογική, τότε οι περισσότεροι σε αρμέγουν πουλώντας σου μόνο specs και σαβούρα τελικό προϊόν… γιατί, προσωπικά για εμένα αυτό έχει σημασία, τι να τα κάνω τα 120 frames σε 4Κ ανάλυση όταν το παιχνίδι είναι ουσιαστικά unplayable από τα bugs… 2
georgiosmag Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, AtiX είπε Με αυτή τη λογική, τότε οι περισσότεροι σε αρμέγουν πουλώντας σου μόνο specs και σαβούρα τελικό προϊόν… γιατί, προσωπικά για εμένα αυτό έχει σημασία, τι να τα κάνω τα 120 frames σε 4Κ ανάλυση όταν το παιχνίδι είναι ουσιαστικά unplayable από τα bugs… Πια bugs να μας πεις. Και ποιοι είναι αυτοί. Μια χαρά έπεζε το ally X που είχα ένα μικρό χρονικό διάστημα. Και ποιο παιχνίδι σε φορητή κονσόλα παίζει 4k 120fps και είναι unplayable από τα bugs. Ασυναρτησίες. Η Nintendo εκεί στηρίζεται. Σε κάποιους τίτλους και μόνο. Και προσωπική άποψη , σιγά τους τίτλους. Επεξ/σία 11 Μαϊου από georgiosmag 1
AtiX Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, georgiosmag είπε Πια bugs να μας πεις. Και ποιοι είναι αυτοί. Μια χαρά έπεζε το ally X που είχα ένα μικρό χρονικό διάστημα. Και ποιο παιχνίδι σε φορητή κονσόλα παίζει 4k 120fps και είναι unplayable από τα bugs. Ασυναρτησίες. Η Nintendo εκεί στηρίζεται. Σε κάποιους τίτλους και μόνο. Και προσωπική άποψη , σιγά τους τίτλους. Το ασυναρτησίες στο επιστρέφω ατόφιο, παίξε πρώτα σωστά κανένα παιχνίδι και μετά έλα να δούμε ποιος πληρωμή τον κούκο αηδόνι για beta παιχνίδια… Επεξ/σία 11 Μαϊου από AtiX 2
Bourdoulas Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 6 ώρες πριν, georgiosmag είπε Σαβουρα με βάση το λογισμικό. Κλασική Nintendo. Ουστ. Όσο καλούς τίτλους και να έχει. Απατεώνες. θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον extreme z2 ... Τι να δει. Σιγά μην συγκρίνουμε Nintendo με Intel. Πήραν με το κιλό ότι σαβουρα βρήκαν και με έξυπνο λογισμικό και τους καλούς τίτλους απλά αρμεγουν τους φαν. Και καλά κάνουν. Zelda και Mario. Τρομερό τι να σου πω. Απορώ πραγματικά... Mario Kart 8 Deluxe – 68.2 million copies Animal Crossing: New Horizons – 47.82 million copies Super Smash Bros. Ultimate – 36.24 million copies The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 32.81 million copies Super Mario Odyssey – 29.28 million copies Pokémon Scarlet and Violet – 26.79 million copies Pokémon Sword and Shield – 26.6 million copies The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – 21.73 million copies Super Mario Party – 21.1 million copies New Super Mario Bros. U Deluxe – 18.06 million copies Ναι, ναι τους φαν αρμέγει. Τρομερό το αφήγημα σου. 3 1 1
Chocobo Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 10 ώρες πριν, DrFreeman είπε Αναλογικά πάντα, δεδομένης και της διαφοράς ισχύος μεταξύ Switch 1 και 2, θα απαιτείται εξαιρετικά ισχυρό σύστημα για να τρέξει ο (υποθετικός αυτή τη στιγμή) emulator. Με την επιφύλαξη κάποιου εντυπωσιακού breakthrough που θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Ωστόσο η απάντηση μου αφορούσε περισσότερο το σχόλιο του φίλου που έγραψε: «Κατεβάζεις τον emulator στο σαφώς πιο δυνατό κινητό σου πλέον και γεια χαρανταν.». Το οποίο προφανέστατα και δεν ισχύει, όταν ακόμη και desktop class επεξεργαστές ζορίζονται στην εξομοίωση του προηγούμενου hardware της Nintendo. Kατάλαβα ωστόσο εγώ απάντησα στο τι PC χρειάζεσαι για να κάνεις emulate ένα υποθετικό Switch 2 emulator. Δεν χρειάζεσαι ultrahigh end pc. Το Switch 2 έχει αναλογικά μια rtx3050 equivalant gpu και ο Cortex-A78 είναι περίπου ένας i3 8100/ryzen 3 1200. Η θεωρία λέει πως για να κάνεις emulate κάτι θέλεις περίπου 4 φορές τη δύναμη του. Έχοντας στο νου πως το emulation όπως YUZU είναι περισσότερο CPU dependant τότε : με οτιδήποτε απο rtx 3080 και πέρα μπορεί και 3070 είσαι κομπλέ(αυτές είναι κάρτες 4-5 χρονών) απο θέμα cpu οποιοσδήποτε core i5 ή Ryzen 5 τον τελευταίων 3-4 χρονών θα είναι κομπλέ. Δες το αλλιώς αν σε κουράζουν τα νούμερα. Το Switch 2 είναι κάπου κοντά σε Playstation 4 και εκεί έχουμε πρόοδο στο emulation. Όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά υπάρχουν playable αρκετά παιχνίδια. Δεν είναι μόνο η ωμή δύναμη το πρόβλημα βέβαια. Σίγουρα τα επόμενα 2-3 χρόνια θα δούμε Switch 2 emulator και θα παίζει άνετα σε midrange pc. Ένας με mid-high PC σήμερα είναι safe.
Volga Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Στις 10/5/2025 στις 10:28 ΠΜ, nikos5800 είπε 10nm Samsung?και βάζουν τιμή $450? Θα αρμεξει καλά. Πόσο θα έπρεπε να έχει για να αξίζει 450?
NickTG Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 8 hours ago, georgiosmag said: θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον extreme z2 ... Έχεις κάποιο μηχάνημα με Z2 extreme να προτείνεις στα ίδια λεφτά? 1
toyo73 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Mario Kart 8 Deluxe – 68.2 million copies Animal Crossing: New Horizons – 47.82 million copies Super Smash Bros. Ultimate – 36.24 million copies The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 32.81 million copies Super Mario Odyssey – 29.28 million copies Pokémon Scarlet and Violet – 26.79 million copies Pokémon Sword and Shield – 26.6 million copies The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – 21.73 million copies Super Mario Party – 21.1 million copies New Super Mario Bros. U Deluxe – 18.06 million copies Ναι, ναι τους φαν αρμέγει. Τρομερό το αφήγημα σου. Ξερεις ποσα παιδια, ανιψακια και βαφτιστηρια υπαρχουν στον κοσμο.Πασχα- Χριστουγεννα, ονομαστικες εορτες, γεννεθλια κτλ. 1
Chocobo Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 17 ώρες πριν, fidepab982 είπε τι να τα κανεις τα καλυτερα γραφικα? να βλεπεις τις τριχες απο το μουστακι του μαριο? Μέχρι ένα σημείο τα γραφικά μπορεί να μην έχουν τεράστιο αντίκτυπο. Κάποιες στιγμές όμως βοηθάνε.Δεν μιλάω για παιχνίδια που έχουν σκοπό το ρεαλισμό και τα αληθοφανή life-like γραφικά. Για παράδειγμα όταν βλέπεις τη θολούρα του Tears of the kingdom / Breath of the wild και τη βάλεις δίπλα δίπλα emulated σε PC καταλαβαίνεις το πόσο πιο ωραία θα μπορούσε να είναι.Μετά έχεις το κομμάτι frame rate,προσωπικά μου είναι τόσο πιο ξεκούραστο να παίζω σε τουλάχιστον 60fps. Προσωπικά προτιμώ να πέσω σε ανάλυση και να έχω 60+fps απο μεγαλύτερη ανάλυση 30fps. Δεν είναι game breaking να μην τα έχεις αυτά τα καλούδια ναι, αλλά γιατί να μην τα έχεις ? Απλά η κάθε εταιρία ''μετράει'' το κοινό της και το κατά πόσο αντιδρά σε αργές αλλαγές και βελτιώσεις. Αν το κοινό της συνεχίζει να αγοράζει , οι βελτιώσεις θα έρχονται με το σταγονόμετρο καθώς τα κέρδη τους είναι περισσότερα πουλώντας μέτριο hardware. Νομίζω πως είναι βέβαιο πως αν ήθελε η Nintendo είχε περιθώρια να κόψει απο την τιμή ή να βάλει δυνατότερο hardware στην ίδια τιμή.Απλά έχουν μελετήσει το κοινό τους και έχουν αποφασίσει πως αυτό το κοινό βολεύεται και με λίγα.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 9 ώρες πριν, georgiosmag είπε Σαβουρα με βάση το λογισμικό. Κλασική Nintendo. Ουστ. Όσο καλούς τίτλους και να έχει. Απατεώνες. θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον extreme z2 .. Αρες μάρες κουκουνάρες. Θα έπρεπε κιόλας ε; Ενδιαφέρον προσέγγιση. Λοιπόν, θέλω να μου δώσεις μηχάνημα τώρα στην αγορά με το form factor του Switch 2, τον EZ2 SCO, τις θερμοκρασίες, τις δυνατότες των controllers, την υβριδικότητα, τα haptics, την οθόνη σε μέγεθος και δυνατότητες, τον θόρυβο, το βάρος και κυρίως την σφραγίδα ότι το μηχάνημα θα κρατήσει χωρίς προβλήματα σε βάθος 5+ ετών. Απαραίτητη προυπόθεση με τα παραπάνω που τα θέλω όλα, να μην έχει η συσκευή παραπάνω από 500 ευρώπουλα και να παίζουν όλα απευθείας με το που το βγάλω από το κουτί χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα. Ελα πάμε, περιμένω. 4
Volga Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Kατάλαβα ωστόσο εγώ απάντησα στο τι PC χρειάζεσαι για να κάνεις emulate ένα υποθετικό Switch 2 emulator. Δεν χρειάζεσαι ultrahigh end pc. Το Switch 2 έχει αναλογικά μια rtx3050 equivalant gpu και ο Cortex-A78 είναι περίπου ένας i3 8100/ryzen 3 1200. Η θεωρία λέει πως για να κάνεις emulate κάτι θέλεις περίπου 4 φορές τη δύναμη του. Έχοντας στο νου πως το emulation όπως YUZU είναι περισσότερο CPU dependant τότε : με οτιδήποτε απο rtx 3080 και πέρα μπορεί και 3070 είσαι κομπλέ(αυτές είναι κάρτες 4-5 χρονών) απο θέμα cpu οποιοσδήποτε core i5 ή Ryzen 5 τον τελευταίων 3-4 χρονών θα είναι κομπλέ. Δες το αλλιώς αν σε κουράζουν τα νούμερα. Το Switch 2 είναι κάπου κοντά σε Playstation 4 και εκεί έχουμε πρόοδο στο emulation. Όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά υπάρχουν playable αρκετά παιχνίδια. Δεν είναι μόνο η ωμή δύναμη το πρόβλημα βέβαια. Σίγουρα τα επόμενα 2-3 χρόνια θα δούμε Switch 2 emulator και θα παίζει άνετα σε midrange pc. Ένας με mid-high PC σήμερα είναι safe. Ουτε τους τίτλους του κανονικού Switch δεν παίζει καλά ο emulator. Επιλεκτικά παίζει μερικούς τίτλους. Οι αλλοι κρασάρουν και αρκετοί ετσι στο άσχετο πέφτουν τα frame rates σαν να βλέπεις το Shawn the sheep . Δεν είναι σοβαρή λύση ένας emulator. Για καμία κονσόλα πέρα από εποχές μέχρι Playstation 2 (και αυτό... πάλι με σκέψεις). 1
anna77 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Μέχρι ένα σημείο τα γραφικά μπορεί να μην έχουν τεράστιο αντίκτυπο. Κάποιες στιγμές όμως βοηθάνε.Δεν μιλάω για παιχνίδια που έχουν σκοπό το ρεαλισμό και τα αληθοφανή life-like γραφικά. Για παράδειγμα όταν βλέπεις τη θολούρα του Tears of the kingdom / Breath of the wild και τη βάλεις δίπλα δίπλα emulated σε PC καταλαβαίνεις το πόσο πιο ωραία θα μπορούσε να είναι.Μετά έχεις το κομμάτι frame rate,προσωπικά μου είναι τόσο πιο ξεκούραστο να παίζω σε τουλάχιστον 60fps. Προσωπικά προτιμώ να πέσω σε ανάλυση και να έχω 60+fps απο μεγαλύτερη ανάλυση 30fps. Δεν είναι game breaking να μην τα έχεις αυτά τα καλούδια ναι, αλλά γιατί να μην τα έχεις ? Απλά η κάθε εταιρία ''μετράει'' το κοινό της και το κατά πόσο αντιδρά σε αργές αλλαγές και βελτιώσεις. Αν το κοινό της συνεχίζει να αγοράζει , οι βελτιώσεις θα έρχονται με το σταγονόμετρο καθώς τα κέρδη τους είναι περισσότερα πουλώντας μέτριο hardware. Νομίζω πως είναι βέβαιο πως αν ήθελε η Nintendo είχε περιθώρια να κόψει απο την τιμή ή να βάλει δυνατότερο hardware στην ίδια τιμή.Απλά έχουν μελετήσει το κοινό τους και έχουν αποφασίσει πως αυτό το κοινό βολεύεται και με λίγα. Αδερφούλη σονάκιας είμαι από ps1. Αλλά, γιατί βολεύεται με λίγα το κοινό της Nintendo με το φοβερό gameplay που παίζουν; Τι να το κάνεις το hardware και να παίζεις κονσέρβες όπως στην Microsoft και Sony; Ας έβγαζε πιο ενήλικα παιχνίδια η Nintendo και θα τους έκλεινε ΟΛΟΥΣ. Και ας έχουν το συγκεκριμένο περιορισμένο hardware της Nintendo κιολας να ούμε... Επεξ/σία 11 Μαϊου από anna77 1
toyo73 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 2 ώρες πριν, Volga είπε Ουτε τους τίτλους του κανονικού Switch δεν παίζει καλά ο emulator. Επιλεκτικά παίζει μερικούς τίτλους. Οι αλλοι κρασάρουν και αρκετοί ετσι στο άσχετο πέφτουν τα frame rates σαν να βλέπεις το Shawn the sheep . Δεν είναι σοβαρή λύση ένας emulator. Για καμία κονσόλα πέρα από εποχές μέχρι Playstation 2 (και αυτό... πάλι με σκέψεις). Αυτο εχει να κανει με το ποσο κακογραμενος ειναι ενας emulator.Ασχολουμε τα τελευταια περιπου 2 χρονια και εχω φαει κολλημα.Κυριως με pcsx2, παιζει τελεια και rpcs3, που με εξαιρεση καποιους αποκλειστικους τιτλους τις Sony, υπαρχει παρα πολυ καλη εμπειρια. 1
enrique19 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Τωρα αυτο με το emulation ειναι λιγο περιεργο εγω σε ενα λαπτοπ με 8g ραμ και custon καρτα γραφικων απλη και παιζω pcsx2 final fantasy x τελεια και το κανω και upscale 4x 8x αλλα σε αλλα παιγνιδια δεν τα τρεχει σερνετε με 5fps δεν γνωριζω γιατι λειπει καποιο bios ειναι πολυπλοκο
Volga Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 5 ώρες πριν, toyo73 είπε Αυτο εχει να κανει με το ποσο κακογραμενος ειναι ενας emulator.Ασχολουμε τα τελευταια περιπου 2 χρονια και εχω φαει κολλημα.Κυριως με pcsx2, παιζει τελεια και rpcs3, που με εξαιρεση καποιους αποκλειστικους τιτλους τις Sony, υπαρχει παρα πολυ καλη εμπειρια. Όπως ειδες... έγραψα πολύ συγκεκριμένα για μέχρι και το PS2. Και είδες οτι μονος σου γράφεις οτι ακόμη κι εκει...κάποιοι τίτλοι... δεν. Που να δεις τι γινεται για πιο μπροστά σε PS3,4 , Switch κλπ. Απλώς ΔΕΝ. Στο Switch ειδικά αυτό το παραμύθι οτι "ε δεν αξίζει να αγοράσει κάποιος Switch γιατί θα τα παίζει με emulator" είναι πιο αστείο και από παράσταση του Τσουβέλα. Θα πας να παίξεις ενα τιτλο, θα χρειαστεί να κάνεις κανα 10λεπτο ρυθμίσεις, θα ξεκινήσει, κάποια στιγμή σε κάποιο σημείο θα γίνει unplayable και θα χρειαστεί να ξαναπειράζεις ρυθμίσεις για να κόψεις το ενα να βαλεις το άλλο. Σε κάποια σημεία θα σταματήσει ο ήχος κλπ κλπ. Κονσόλα αγοράζουμε για να βαλουμε ενα ρημαδι μεσα να παιξουμε 3-4 ώρες. Με το Παιχνίδι! Οχι με τα νεύρα μας 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα