manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:14 μμ Γι αυτό μια ζωή θα έχουμε explorer pacher https://github.com/valinet/ExplorerPatcher
Tenshi Δημοσ. Παρασκευή στις 01:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:15 μμ (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, GCX είπε Φέρε νέα Windows 12 στο λαό συνδιάζοντας την σταθερότητα των ME, VISTA,11 και άσε τις μλκιες MS. Εύκολα format μεσα στο ΣουΚου. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:19 μμ από Tenshi
amfil Δημοσ. Παρασκευή στις 01:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:31 μμ (επεξεργασμένο) '' ... Όπως αναφέρεται, η Microsoft δοκίμασε τα σχέδια του μενού με "πάνω από 300 φανατικούς των Windows 11" ... '' ... σαν τον Leonidas ομως, επεσαν ηρωικα στα StartGates ... Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:35 μμ από amfil 1
unforgiven Δημοσ. Παρασκευή στις 01:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:35 μμ Μόνο εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ το Start; Έχω κάποια προγράμματα pinned στο taskbar, και για τα υπόλοιπα πηγαίνω στο search. 2
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 02:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:50 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, cpc464 said: είχε βγεί κυρίως για tablet που πίστευαν ότι θα αντικατάστήσει το pc και για αυτό πήγε άπατο. Σε πολλούς απο εμας τα ταμπλετ έχουν αντικαταστήσει οντως τα pc. Σου γράφει άνθρωπος power user που τουλάχιστον 8 ωρες τη μερα για 10ετιες δουλεύε σε pc, προγράμματισμος κλπ. Να μη πω πόσες ώρες έτρωγα στον Amstrad CPC6128 κάποτε γράφοντας κώδικα.. Και τώρα ανοίγω pc 2 φορες το μηνα. Καθημερινή χρήση πλέον ξάπλα με galaxy tab s8 ultra 14.6 ιντσες. Πολύ διαφορετικό απο αυτο που φαντάζεσαι εσυ ως android tablet βέβαια, ρουταρισμενο με πολλά εξτρα. Λίνουξ επάνω, emulator windows για να τρέχω κάποιες εφαρμογές windows κλπ. Εχω αντικατάστήσει όμως το 90% των Windows εφαρμογων με android. Σε αυτό που γράφεις όμως έχεις δίκιο. Στα Windows 8 η microsoft πηγε να φτιάξει ενα προϊόν 2 σε 1. Να κάνει τα πάντα. Και δε γινόταν όπως πηγε να το υλοποίησει γιατί όντως ουτε σαν windows ταμπλετα βόλευε ουτε ως pc αφού τα τεράστια εικονίδια δεν βόλευαν για ποντίκι οντως. Θα έπρεπε να δημιουργήσει 2 ui και αναλόγως τι θες να κάνεις να αλλαζε. Αν και ουτε αυτο δούλεψε στα Windows. Γενικά τα Windows ως ταμπλετα ηταν είναι και πιθανότατα θα είναι πλήρη αποτυχία.. Εχω πάρει μπόλικες και ακριβές για να το λέω.. Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:58 μμ από oldnew
alexpap Δημοσ. Παρασκευή στις 03:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:00 μμ 2 ώρες πριν, GCX είπε Φέρε νέα Windows 12 στο λαό συνδιάζοντας την σταθερότητα των ME, VISTA,11 και άσε τις μλκιες MS. Θέλουμε windows κουρτίνα με μεντεσέδες και παντζούρια με σίτα για τα κουνούπια. Windows Courtain with store clips and store windows with mosquitos net. Σημείωση: And Microsoft Play Store with DeriveAD Story Play. 1
elpenor Δημοσ. Παρασκευή στις 03:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:38 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, unforgiven said: Μόνο εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ το Start; Έχω κάποια προγράμματα pinned στο taskbar, και για τα υπόλοιπα πηγαίνω στο search. Και εγώ το ίδιο με εσένα κάνω. Όλα στο taskbar και search. Μου άρεσε όμως στα windows 8 που μπορούσα να ανοίξω fullscreen το all apps. 49 minutes ago, oldnew said: Σε πολλούς απο εμας τα ταμπλετ έχουν αντικαταστήσει οντως τα pc. Σου γράφει άνθρωπος power user που τουλάχιστον 8 ωρες τη μερα για 10ετιες δουλεύε σε pc, προγράμματισμος κλπ. Να μη πω πόσες ώρες έτρωγα στον Amstrad CPC6128 κάποτε γράφοντας κώδικα.. Και τώρα ανοίγω pc 2 φορες το μηνα. Καθημερινή χρήση πλέον ξάπλα με galaxy tab s8 ultra 14.6 ιντσες. Πολύ διαφορετικό απο αυτο που φαντάζεσαι εσυ ως android tablet βέβαια, ρουταρισμενο με πολλά εξτρα. Λίνουξ επάνω, emulator windows για να τρέχω κάποιες εφαρμογές windows κλπ. Εχω αντικατάστήσει όμως το 90% των Windows εφαρμογων με android. Σε αυτό που γράφεις όμως έχεις δίκιο. Στα Windows 8 η microsoft πηγε να φτιάξει ενα προϊόν 2 σε 1. Να κάνει τα πάντα. Και δε γινόταν όπως πηγε να το υλοποίησει γιατί όντως ουτε σαν windows ταμπλετα βόλευε ουτε ως pc αφού τα τεράστια εικονίδια δεν βόλευαν για ποντίκι οντως. Θα έπρεπε να δημιουργήσει 2 ui και αναλόγως τι θες να κάνεις να αλλαζε. Αν και ουτε αυτο δούλεψε στα Windows. Γενικά τα Windows ως ταμπλετα ηταν είναι και πιθανότατα θα είναι πλήρη αποτυχία.. Εχω πάρει μπόλικες και ακριβές για να το λέω.. Πως μπορείς... θα μου πεις έχει σχέση και με τη δουλειά που κάνεις. Στο tablet γράφεις με τη μισή ταχύτητα σε σχέση με το πληκτρολόγιο και με περισσότερα λάθη. Σαν screen content έχεις το 60-70% μία οθόνης 27inch ενώ στο PC μπορείς να έχεις 2 οθόνες ή μία ultrawide. Σαν θέση εργασίας αναγκάζεσαι να γέρνεις το κεφάλι σου με ότι συνεπάγεται για τον αυχένα σου ενώ στο PC με ένα ρυθμιζόμενο γραφείο μπορείς να αλλάζεις ανάμεσα σε 2-3 ανατομικά σωστές θέσεις και να μην πιάνεσαι ποτέ. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:40 μμ από elpenor 1
cpc464 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:40 μμ 42 minutes ago, oldnew said: Να μη πω πόσες ώρες έτρωγα στον Amstrad CPC6128 κάποτε γράφοντας κώδικα.. Εγώ έχω ακόμα τον cpc464 και γράφω στην locomotive basic που και που καμιά εντολή sound να ακουσω καμιά 8μπιτίλα. 45 minutes ago, oldnew said: Και τώρα ανοίγω pc 2 φορες το μηνα. Καθημερινή χρήση πλέον ξάπλα με galaxy tab s8 ultra 14.6 ιντσες. Πολύ διαφορετικό απο αυτο που φαντάζεσαι εσυ ως android tablet βέβαια, ρουταρισμενο με πολλά εξτρα. Λίνουξ επάνω, emulator windows για να τρέχω κάποιες εφαρμογές windows κλπ. Εχω αντικατάστήσει όμως το 90% των Windows εφαρμογων με android. Και εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνουν τρομερές αλλαγές, οι ARM επεξεργαστές έρχονται δυνατότεροι απο ποτέ,απλά τα 8 δεν ήταν έτοιμα. Ίσως στο μέλλον να έχουμε απλά Terminal και όλα να γίνονται σε πανίσχυρα AI εργοστάσια,ο χρόνος θα δείξει. 2 1
adi32 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:44 μμ (επεξεργασμένο) http://www.classicshell.net/ μονο αυτο εδω και χρονια Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:45 μμ από adi32 5
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 03:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:59 μμ 17 minutes ago, cpc464 said: Εγώ έχω ακόμα τον cpc464 και γράφω στην locomotive basic που και που καμιά εντολή sound να ακουσω καμιά 8μπιτίλα. Χαχα.. Και εγω τον εχω τον amstrad στο πατάρι.. Αν δουλεύει ακομα. Ήθελα να τον βγαλω, να ανεβασω κανα βίντεο, αλλά διαπίστωσα οτι κάποιος πέταξε τις δισκετες, οπότε δεν εχει νοημα.. Ετσι και αλλιώς εχω emulator (και) του amstrad (και στο galaxy tab s8 ultra), με πολλά παιχνίδια και τα βίντεο τους. Κάνεις κλικ στο καθε βίντεο και παίζεις.
ethereum Δημοσ. Παρασκευή στις 05:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:31 μμ (επεξεργασμένο) έλλειψη έμπνευσης και σχεδιασμού , ανακυκλώνουν συνεχώς τα ίδια πράγματα , τεράστια μενού με αραιοκατοικημένα εικονίδια στο κέντρο της οθόνης , ότι πιο χάλια . Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:33 μμ από ethereum 1
cr77 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:18 μμ Vibe coding (θου κύριε , φυλακήν τω στοματί μου!) να έκαναν, καλύτερο θα έβγαινε. Όλο και κάτι της προκοπής θα έβρισκε το μοντέλο να κλέψει.
Ciccirya Δημοσ. Παρασκευή στις 08:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:03 μμ Όρεξη να έχει κανείς... να ασχολείται με τις μ****** της Microsoft. Άντε βγάλτε τα 12, να δώσετε το τελικό χτύπημα να τελειώνουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα