Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από τα κλασικά θερινά σινεμά του κέντρου, υπάρχει κάποιο όμορφο; Πχ θυμάμαι κάποια πολύ ιστορικά, ή διάβαζα προχθές για κάποια που είναι δίπλα/πάνω στη θάλασσα (Σούνιο). Κάποιο μου είχε φανεί επίσης ενδιαφέρον στο Μαρούσι. Πηγαίνει κανείς ακόμα; 

Εψαξα να δω αν υπάρχει κάποιο thread αλλά δε βρήκα. 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πηγα πριν λιγες μερες σινε αλσος ειδα υπαρχω, νταξει μωρε χαβαλε,

δεν ειχαμε (τοσες) πολλες απαιτησεις, χαλαρα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, satsok2 είπε

Πέρα από τα κλασικά θερινά σινεμά του κέντρου, υπάρχει κάποιο όμορφο; Πχ θυμάμαι κάποια πολύ ιστορικά, ή διάβαζα προχθές για κάποια που είναι δίπλα/πάνω στη θάλασσα (Σούνιο). Κάποιο μου είχε φανεί επίσης ενδιαφέρον στο Μαρούσι. Πηγαίνει κανείς ακόμα; 

ταινιες δεν εχει.ο θερινος εχει ενδιαφερον εαν εχει ειτε ταινιες του χειμωνα που η' δεν προλαβες να δεις η' ηταν πολυ καλες και θες να τις ξαναδεις κατω απο τα αστερια,η΄γιατι παιζει ταινιες πιο ψαγμενες που δεν θα δεις στς μεγαλα εμπορικα σινε.

εδω σαλονικα εχουμε μερικους που παιζουν και απο αυτο το ειδος μαζι.

Επεξ/σία από mike15
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, satsok2 είπε

Φανατικός του θερινού σινεμά, αν και έχω επισκεφθεί μονάχα του κέντρου. 

Από ταινίες περιμένω να βγει η ταινία του Ντύλαν που δεν την είδα επίτηδες τον χειμώνα για να τη δω σε θερινό και το καινούριο Mission Impossible. 

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκα αυτά εδώ, αν και δε συγκινήθηκα από φωτογραφίες. Έχει πάει κανείς να μας πει εμπειρία;

5 θερινά σινεμά στην Αθήνα, δίπλα στη θάλασσα -Βλέπεις ταινίες ακούγοντας το κύμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Κι' άλλα.

Τα καλύτερα θερινά σινεμά της Αθήνας

• Super Moderators
Δημοσ.

Του Αλίμου στην παραλιακή είναι μέτριο, θα έλεγα, κακά καθίσματα (γενικά οι θερινοί πάσχουν σε αυτό το κομμάτι), προβληματικός ήχος, μέτρια εικόνα. Έχει, όμως, λόγω θέσης πάρα πολλή (έως και υπερβολικά πολλή) κίνηση.

Είναι κι αυτός δίπλα στη μαρίνα του Φλοίσβου, κι εκεί κοσμοσυρροή, δεν θυμάμαι κάτι αρνητικό πέρα από το διαχρονικό πρόβλημα των θερινών, πως μέχρι να νυχτώσει τελείως βλέπεις/δεν βλέπεις.

Γενικά, για την εμπειρία της θέασης δεν θα επέλεγα θερινό (είχα δει πέρυσι, νομίζω, σε θερινό στην Ηλιούπολη το Μικρά Πρόστυχα Γράμματα, το είδα και φέτος σε συνδρομητικό, μου είχαν ξεφύγει διάφορα, λόγω της απίθανης βαβούρας σε εκείνη τη χωσιά που βρισκόταν το θερινό, κυκλωμένο από τους ακάλυπτους παλιών πολυκατοικιών, μια θλίψη). Για έξοδο, μπύρες/πατατάκια (και τα συνακόλουθα σλουρπ, μασουλήματα κτλ. σε dolby surround) εντάξει είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Βρήκα αυτά εδώ, αν και δε συγκινήθηκα από φωτογραφίες. Έχει πάει κανείς να μας πει εμπειρία;

5 θερινά σινεμά στην Αθήνα, δίπλα στη θάλασσα -Βλέπεις ταινίες ακούγοντας το κύμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Κι' άλλα.

Τα καλύτερα θερινά σινεμά της Αθήνας

Σινέ Θησείο: Πολλή φασαρία για το τίποτα. Τουριστική ατμόσφαιρα. Πουλάει το "καλύτερο (θερινό) σινεμά του κόσμου". Πήγα μία φορά και δεν μου γεννήθηκε ποτέ επιθυμία να πάω ξανά. 

Αν θες να έχεις θέα την Ακρόπολη ντε και καλά, πάνε στο Σινέ Παρί. Είχα δει την  "Λάμψη" πριν από χρόνια, μία βροχερή νυχτιά του φθινοπώρου.

Πολύ ωραίος σινεμάς, δεν τον έχω επισκεφθεί από την ανακαίνιση και έπειτα. 

Προσωπικά αγαπημένα, η Ριβιέρα και η Αθηναία. 

TS, ωραίο θέμα. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Snoob είπε

Είναι κι αυτός δίπλα στη μαρίνα του Φλοίσβου, κι εκεί κοσμοσυρροή, δεν θυμάμαι κάτι αρνητικό πέρα από το διαχρονικό πρόβλημα των θερινών, πως μέχρι να νυχτώσει τελείως βλέπεις/δεν βλέπεις.

ωραια τοποθεσια εχει αυτο,καλο ειναι.

2 ώρες πριν, Snoob είπε

Γενικά, για την εμπειρία της θέασης δεν θα επέλεγα θερινό (είχα δει πέρυσι, νομίζω, σε θερινό στην Ηλιούπολη το Μικρά Πρόστυχα Γράμματα, το είδα και φέτος σε συνδρομητικό, μου είχαν ξεφύγει διάφορα, λόγω της απίθανης βαβούρας σε εκείνη τη χωσιά που βρισκόταν το θερινό, κυκλωμένο από τους ακάλυπτους παλιών πολυκατοικιών, μια θλίψη). Για έξοδο, μπύρες/πατατάκια (και τα συνακόλουθα σλουρπ, μασουλήματα κτλ. σε dolby surround) εντάξει είναι.

συμφωνω ,κυριως για χαβαλε ταινιες ειναι η΄καποιο παλιο εργο που το εχεις δει..αν και πανε πολλα χρονια που πηγα,ηταν το ,we are the millers, με χαβαλε παρεα και περασαμε τελεια,για αναλαφρα εργα ειναι μια χαρα.

2 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

TS, ωραίο θέμα. 

ναι

αντε να μπαινουν και οι σαλονικεις.αρχη κανω με την αυρα στην καλαμρια που πηγα και μου αρεσε,δημοτικο ειναι αλλα ειναι διπλα στην θαλλασα κανονικα,στην παραλια.παιζει ταινιες του χειμωνα και παλιες.

το πιο γνωστο ειναι το ναταλι,χρονια αξια,αλλα ειναι διπλα σε δρομο στο κεντρο.

ωραιο και το αλλο δημοτικο στο πανοραμα,ψηλα και ησυχο.

Επεξ/σία από mike15
  • Like 1
Δημοσ.

Αρχικά να δηλώσω φαν των θερινών. Είναι προφανώς μία ιδιαίτερη εμπειρία, όχι όμως απόλυτα  με κινηματογραφικούς όρους. Λόγω της θέσης τους, ειδικά αυτοί που είναι εντός του αστικού ιστού, στο "πακέτο" παίρνεις:

• Την ταινία, αυτή καθαυτή
  • Τα (συνήθως) όχι τόσο αναπαυτικά καθίσματα που πολλές φορές θυμίζουν κάτι από το παρελθόν
  • Την κακή εικόνα (στην αρχή της πρώτης προβολής) λόγω φωτεινότητας
  • Τον μειωμένο ήχο  (συνήθως στην 2η προβολή) λόγω γειτονικών κτηρίων
  • Τους θορύβους του περιβάλλοντος. Κυρίως κίνησης γειτονικών δρόμων
  • Τα διάφορα εδέσματα του κυλικείου (πολλά περισσότερα από τα αντίστοιχα χειμερινά σινεμά) με τους αντίστοιχους θορύβους και μυρωδιές
  • Και τα ξαφνικά ανάμματα στα φώτα σε γειτονικά μπαλκόνια/φωταγωγούς όπου κάποιος βγήκε να πετάξει κάτι ή κάποιος πήγε στην τουαλέτα

Όλα τα παραπάνω όχι μόνο τα αποδέχομαι αλλά σχεδόν (μαζοχιστικά) τα αποζητώ καθώς, όπως είπα είναι μέρος του "πακέτου".

Βέβαια εξαιτίας αυτών υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος ταινιών (κατά τη γνώμη μου πάντα) το οποίο ενδείκνυται για παρακολούθηση σε θερινό σινεμά. "Εύκολες" ταινίες, action movies, κωμωδίες, αφιερώματα σε 70s, 80s, 90s. Θα απέρριπτα πιο "βαριές" ταινίες και γενικά ταινίες που θα ήταν ενοχλητικό να σου αποσπαστεί η προσοχή από το οτιδήποτε.

Σημ. Στο μακρινό παρελθόν (προ των πολυθρόνων, των multiplex ή των dolby surround) προφανώς σε εμάς τους παλαιότερους δεν έκανε τόση αντίθεση η ποιότητα της χειμερινής από τη θερινή αίθουσα. Πλέον όμως η διαφορά είναι τεράστια, κυρίως λόγω της αναβάθμισης των χειμερινών αιθουσών και κατά συνέπεια σου (μου) δημιουργείται μία κατηγοριοποίηση ως προς το ποια ταινία είναι για χειμερινή και ποια για θερινή αίθουσα

• Like 8
Δημοσ.

Τα 2 (Χλοη-Μπομπονιερα) της Κηφισιας ειναι πολυ ομορφα. Ειδικα η Μπομπονιερα ειναι φοβερο σινεμα και πολυ δροσερο

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά αυτό που με χαλάει περισσότερο στα θερινά είναι η έλλειψη θέσεων. Είχαμε πάει στη Φιλοθέη στο θερινό, είχαν στείλει οι homo neoplutus ενα άτομο να πιανει 10 καρέκλες, μπουφάν, τσάντες, ακουστικά, πιτσιρίκια να αγκαλιάζουν δυο καρέκλες κλπ. Τουλάχιστον σε εμπορικές ταινίες. Πρέπει να πας μινιμουμ μια ώρα πριν για να μη κάτσεις πρώτη σειρά. 

Κατα τα άλλα το αρνητικό που μπορεί να έχουν ορισμένα είναι η κίνηση απο το δρόμο, το θερινό για να το απολαύσεις πρέπει να πας σε πραγματικά ήσυχο. 

• Like 1
Δημοσ.

Το θερινό είναι η όλη εμπειρία για εμένα. Το τι ταινία παίζεται ίσως είναι κ παντελώς αδιάφορο κάποιες φορές.

Ειδικά με μπυρίτσα και κάπνισμα που επιτρεπόταν παλαιότερα, είναι πολύ ωραία εμπειρία.

Φοβερές αναμνήσεις από το Μίμης Φωτόπουλος στο Μαρούσι

• Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, UncleKim said:

Φοβερές αναμνήσεις από το Μίμης Φωτόπουλος στο Μαρούσι

Διάλεξες κι εσύ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και πιο κακομοίρικο της Αθήνας. Μόνο νεο-τσιμέντα και δρόμοι γύρω, ψεύτικοι κισσοί κλπ. Το μόνο του θετικό ήταν ότι ήταν φτηνό, πηγαίναμε ως έφηβοι γι' αυτό το λόγο.

ΟΑΣΙΣ Παγκράτι πολύ δυνατό,

η Χλόη Κηφισιάς το 2ο καλύτερο (η μπομπονιέρα είναι το τεχνολογικά καλύτερο θερινό της χώρας, αλλά είναι πολύ μοντερνο-μαζικό)

το προσωπικό μου αγαπημένο είναι το Αθηναία στο Κολωνάκι. Πολύ προσεγμένο, συνοικιακό, φιλικό, δροσερό (για δεδομένα κέντρου. Στους καύσωνες ΜΟΝΟ Χλόη).

Από Θεσσαλονίκη, έχω πάει σε όλα (ελληνίς - ναταλι - απόλλων). Πολλή φασαρία, λόγω τοποθεσίας. Δεν χάρηκα ιδιαίτερα κανένα. Μου άρεσε λίγο το cine Alex, ψηλά προς Αγ. Δημητρίου, σχετικά ήσυχο, αλλά πολλή ουρμπανίλα. Και καλτίλα, καθώς έχει μείνει στο 2010 τεχνολογικά κι αισθητικά το συγκεκριμένο. Κάνει και παιδικά πάρτυ μέσα άμα δεν έχει κόσμο. Αντί να φτιάξει την υποδομή του και να σοβαρευτεί, αρπάζει από εδώ κι από εκεί ό,τι βρει, λες και έχουμε 25% ύφεση και πρέπει κάπου να βρει κάνα φράγκο. Ήσυχο και ωραίο όμως, με προοπτικές. Άντε να έρθει κάνα fund να το πάρει, μπας κι αποκτήσει η Θεσσ κάνα συνοικιακό θερινό που της αξίζει.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε

Διάλεξες κι εσύ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και πιο κακομοίρικο της Αθήνας. Μόνο νεο-τσιμέντα και δρόμοι γύρω, ψεύτικοι κισσοί κλπ. Το μόνο του θετικό ήταν ότι ήταν φτηνό, πηγαίναμε ως έφηβοι γι' αυτό το λόγο.

Μα λόγω εφηβικών αναμνήσεων το αναφέρω και μόνο. Οχι για το γύρω γύρω. Για εμένα αυτό ήταν το θερινό σινεμά που έχω κάποιες αναμνήσεις. Άλλωστε σαν έφηβος, στην περιοχής μας μπορούσαμε να πάμε ως επι τω πλείστον.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

είχαν στείλει οι homo neoplutus ενα άτομο να πιανει 10 καρέκλες, μπουφάν, τσάντες, ακουστικά, πιτσιρίκια να αγκαλιάζουν δυο καρέκλες κλπ

Κακιά φάρα. Κάκιστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...