nickolas Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Αν «ενισχυτής» είναι μετάφραση του booster μάλλον καλύτερο είναι το προωθητής.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Ποια αποστολή στον Άρη, εδώ δεν έχει αποδειχθεί ακόμα η ταχεία επαναχρησιμοποιηση του συστήματος του starship. Βασικά ποια ταχεία επαναχρησιμοποιηση, εδω ακόμα δεν έχει αποδειχθεί η μία χρήση του starship. Δυο φορές προσπάθησαν και ακόμα δεν έχει ανοιξει η πόρτα να βάλουν σε τροχιά δορυφόρους...
asaduu Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 7 ώρες πριν, safridia είπε Ειτε διοφυια ειτε παλαβος ειναι ναζι και αυτο δεν αλλαζει οσους ξεπλενηδες να βαλει για να τον καθαρισουν Ο τυπος εχει τοσα χρηματα που και να τα πεταει στο τζακι τα λεφτα με φορτηγα δεν θα τελειωσουν ποτε και εχει ονειρο ζωης να κοψει την ασφαλιστικη περιθαλψη σε οσους αμερικανους δεν ειναι τοσο αξιοι, ικανοι, τυχεροι οσο αυτος Τετοιος ανθρωπος και τετοια ανθρωποτητα δεν αξιζει να παει πουθενα, καλυτερα εδω σε αυτη την πετρα να περιμενουμε τον επομενο αστεροειδη για την επομενη μεγαλη εξαφανιση να κανουμε μια ολικη επανεκινηση. Ισως οι επομενοι να το δουνε αλλιως και δεν κυνηγανε χαρτακια με μηδενικα Αυτό το σχόλιο είναι ο μέσος όρος των απόψεων, κάτι που για ένα κατεξοχήν τεχνολογικό φόρουμ είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό. Η τεράστια συνεισφορά του στην πρόοδο του ανθρώπου συνοψίζεται στο ότι είναι ναζί. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Με εφευρέσεις που έχουν αλλάξει κυριολεκτικά τον τρόπο που ζούμε προς το καλύτερο, με πατέντες που αφήνει ανοιχτές για να κάνουν χρήση άλλες εταιρείες, με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο και πόσα άλλα. Ούτε εμένα μου αρέσει ο χαρακτήρας του αλλά στα επιτεύγματα του πρέπει να καθόμαστε προσοχή. Εργάζεται συνεχώς χωρίς διαλείμματα παρόλο που δεν ανάγκη να το κάνει και έχει καταφέρει να εμπνεύσει πάρα πολύ κόσμο. Κρίμα για το επίπεδο του insomnia. 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου Λοιπόν, επειδή με έχει κουράσει πάρα πολύ αυτή η οσφυοκαμψία: Κρίμα, σε τεχνολογικό site, δεν είναι να εκδηλώνεται ένας υγιής και βάσιμος σκεπτικισμός απέναντι σε διαδοχικούς απίθανους ισχυρισμούς. Κρίμα, όχι μόνο για τεχνολογικό site, αλλά γενικότερα, είναι να υπάρχουν άνθρωποι που κοιτάζουν να φιμώσουν το διάλογο με "επιχειρήματα" του στυλ "εμείς οι από κάτω δεν μπορούμε να κρίνουμε", "ποιοι είμαστε εμείς που θα αμφισβητήσουμε", "πρέπει να καθόμαστε προσοχή". Όσοι αισθάνονται ανθρωπάκια ανάξια να πιάσουν στο στόμα τους τον οποιονδήποτε μεγαλόσχημο και προτιμούν να βαράνε προσοχές, σαφώς δεν είναι το insomnia ο κατάλληλος χώρος. Αλλά δεν ευθύνεται το "επίπεδο του insomnia", γι' αυτό. Στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα, τα υποδυθήκαμε όταν πήγαμε φαντάροι. Την υποχρέωσή μας να το βουλώνουμε μπροστά στους "ανωτέρους" και να δεχόμαστε ό,τι μας λένε, παρκάροντας τον εγκέφαλο, την ξεπληρώσαμε. Το "επίπεδο του insomnia" λοιπόν, δεν το ρίχνουν όσοι βλέπουν έναν άνθρωπο να τάζει, και να τάζει, και να τάζει, κι εδώ κι εννιά μήνες (τουλάχιστον, γιατί άλλο η επίσημη ανακοίνωση, που είναι του Σεπτεμβρίου του '24, κι άλλο ο καθορισμός του στόχου, που σαφώς προηγείται χρονικά) όχι να μην έχει πλησιάσει πρακτικά το στόχο του Άρη, αλλά να μετρά και τρεις σερί αποτυχίες. Δεν το ρίχνουν το επίπεδο όσοι απορούν πώς, ένα σκάφος που δεν έχει καταφέρει να σταθεί μόνο του μία φορά επιστρέφοντας από συντομότατο (σε απόσταση και διάρκεια) ταξίδι, θα το κάνει εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, μετά από την καταπόνηση του ταξιδιού μηνών στο διάστημα και μάλιστα πέντε φορές "μέσα στο '26". Το επίπεδο το ρίχνουν όσοι κοιτάζουν, σε ένα χώρο συζήτησης, να φιμώσουν κάθε συζήτηση, με το "σκεπτικό" πως είμαστε πολύ μικροί κι ασήμαντοι για να κρίνουμε τον τιτανοτεράστιο. Που, βέβαια, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, το insomnia και κάθε χώρος συζήτησης, ανεξαρτήτως επιπέδου, θα έπρεπε να πάψει να υφίσταται, γιατί αντίστοιχα είμαστε "πολύ μικροί" και θα έπρεπε "να σταθούμε προσοχή" μπροστά σε κάθε τεχνολογική εταιρία, κάθε Nvidia, AMD, Intel, κτλ. Η προσπάθεια να βαφτιστεί "πτώση του επιπέδου" η εύλογη αμφιβολία, είναι θλιβερή. 14 3
georgiosmix Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 47 λεπτά πριν, asaduu είπε Αυτό το σχόλιο είναι ο μέσος όρος των απόψεων, κάτι που για ένα κατεξοχήν τεχνολογικό φόρουμ είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό. Η τεράστια συνεισφορά του στην πρόοδο του ανθρώπου συνοψίζεται στο ότι είναι ναζί. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Με εφευρέσεις που έχουν αλλάξει κυριολεκτικά τον τρόπο που ζούμε προς το καλύτερο, με πατέντες που αφήνει ανοιχτές για να κάνουν χρήση άλλες εταιρείες, με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο και πόσα άλλα. Ούτε εμένα μου αρέσει ο χαρακτήρας του αλλά στα επιτεύγματα του πρέπει να καθόμαστε προσοχή. Εργάζεται συνεχώς χωρίς διαλείμματα παρόλο που δεν ανάγκη να το κάνει και έχει καταφέρει να εμπνεύσει πάρα πολύ κόσμο. Κρίμα για το επίπεδο του insomnia. Μα δεν το ξέρεις ;; Οι μισοί ειδήμων του Ινσόμνια τον έχουν ζήσει απο πρώτο χέρι. Κατοικούσαν μαζί, ετρωγαν μαζί, μοιράζονταν τα ίδια πειράματα και τις ίδιες εφευρέσεις μαζι και γι'αυτό μπορούν και έχουν άποψη για το τι άνθρωπος είναι ο Μασκ αλλά και ο κάθε Μασκ εκει έξω.. Απλά είναι τα πράγματα.. 1
oldnew Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, stivaks72 said: Συγχωρήστε με, αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει κάτι. Είναι ιδιοφυία ή παλαβός ο τύπος; Είναι απλά τυχερός και τολμηρός ή ξέρει απολύτως τί του γίνεται. Είναι πραγματική η απορία μου, τη μία διαβάζω για την spaceX (όλοι είδαμε εκείνη την απίστευτη προσγείωση του reusable πυραύλου στην εξέδρα εκτόξευσης) και την άλλη τον βλέπω δίπλα στον Trump με μαυρισμένο το μάτι. Τι αποκλείει να είναι ολα αυτα μαζι? Θυμάμαι στο πανεπιστήμιο που εξετάζαμε κάποτε όλους τους σημαντικούς επιστήμονες. Όσους αναλυψαν κατι καινούργιο, κατι σημαντικό. Απο Αϊνστάιν, Λαπλας, οποιονδήποτε. Και δεν υπήρχε ΕΝΑΣ ΕΝΤΕΛΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ. Ορισμένοι κορυφαίοι μαθηματικοί μάλιστα, είχαν σοβαρότατες παθήσεις, ηταν ψυχοπαθής κλπ. Απλα σε βάθος χρόνου έμεινε το έργο τους και κανεις δε θυμάται πως ήταν σαν χαρακτήρες. Η ιδιοφυΐα σε εναν τομέα και η ψυχοπαθεια μπορεί να συνυπάρχουν και το ενα δεν αποκλείει το αλλο. Πιθανότατα για να κάνεις κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου, ο εγκέφαλος σου εξελίσσεται πάρα πολύ περισσότερο του μέσου όρου σε ενα κοματι, που υπολειτουργει κάποιο αλλο. Ο αριθμός των νευρώνων είναι συγκεκριμένος και οταν πάρα πόλοι ασχοληθούν με ένα κομμάτι δεν μενούν αρκετοί για αλλα. Και ο Μασκ πάσχει από ασθένεια, το έχει ανακοινώσει. Είναι αιτία σε σημαντικό βαθμό της συμπεριφοράς και της ιδιόρρυθμιας του αλλα και της ευφυΐας του. Το μοτίβο ταιριάζει με κάθε κορυφαίο σε κάτι. Ο Μασκ συνεχώς πέφτει εξω στα χρονοδιάγραμματα του και δίνει (σωστά) χωρο για κριτική. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι απατεώνας γιατί τελικά παράγει εργο. Ναι το πιθανότερο είναι ότι ακομα μια φορά δε θα πετύχει στο χρόνο που λεει. Και? Αμα συνεχίσει ετσι θα το πετύχει κάποια χρόνια μετά. Το αποτέλεσμα μετράει. Το κάνει λόγο υπερ αισιοδοξίας, επειδή θελει να ανέβει η μετοχή? Who knows, αλλα και who cares στην τελική. Αυτα ειναι για να γράφουμε εμείς τη μ@λ@κι@ μας να περνάει η ώρα στα φόρουμ. Ούτε εμένα μου αρέσει η συμπεριφορά του Μασκ, αλλά έχει κάνει πράγματα που έχουν επηρεάσει την ανθρωπότητα. Έχει επιταχύνει την ανάπτυξη των ηλεκτρικών αυτοκίνητων, αυτόνομων αυτοκίνητων , των διαστημικών ταξιδιών, δορυφορικων επικοινωνίων, ίντερνετ κλπ, τεχνίτης νοημοσύνης, ρομπότ και σίγουρα ξεχνάω πράγματα και 100% θα κάνει και αλλα. Δεν ξέρω αν θα στείλει ποτέ άνθρωπο στον Αρη για μόνιμα που λεει, αλλα οποίος δεν αναγνωρίζει τα παραπάνω ΔΕΔΟΜΕΝΑ που γράφω ότι έχει κάνει σίγουρα δεν είναι αντικειμενικος και τον επηρεάζει η προσωπική απέχθεια. Σε 100 χρόνια ξέρετε τι θα γράφει η Wikipedia για το Μασκ? Ότι πετύχε ολα αυτα που γράφω παραπάνω, οτι ήταν ο 1ος άνθρωπος που έστειλε άνθρωπο στον Αρη (αν το πετύχει) και κάνεις δε θα Θυμάται αν "πρόλαβε το χρονοδιάγραμμα". Ίσως μια μικρή αναφορά να υπάρχει οτι "έθετε φιλόδοξους στοχους που συχνά καθυστερούσε αλλα τελικά πετύχαινε". Ακομα και αυτο θετικά θα ακούγεται τότε.. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από oldnew 5 1
dtk-386 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, georgiosmix είπε Μα δεν το ξέρεις ;; Οι μισοί ειδήμων του Ινσόμνια τον έχουν ζήσει απο πρώτο χέρι. Κατοικούσαν μαζί, ετρωγαν μαζί, μοιράζονταν τα ίδια πειράματα και τις ίδιες εφευρέσεις μαζι και γι'αυτό μπορούν και έχουν άποψη για το τι άνθρωπος είναι ο Μασκ αλλά και ο κάθε Μασκ εκει έξω.. Απλά είναι τα πράγματα.. Ειδήμονες .... 1
stivaks72 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, oldnew είπε Τι αποκλείει να είναι ολα αυτα μαζι? Θυμάμαι στο πανεπιστήμιο που εξετάζαμε κάποτε όλους τους σημαντικούς επιστήμονες. Όσους αναλυψαν κατι καινούργιο, κατι σημαντικό. Απο Αϊνστάιν, Λαπλας, οποιονδήποτε. Και δεν υπήρχε ΕΝΑΣ ΕΝΤΕΛΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ. Ορισμένοι κορυφαίοι μαθηματικοί μάλιστα, είχαν σοβαρότατες παθήσεις, ηταν ψυχοπαθής κλπ. Απλα σε βάθος χρόνου έμεινε το έργο τους και κανεις δε θυμάται πως ήταν σαν χαρακτήρες. Η ιδιοφυΐα σε εναν τομέα και η ψυχοπαθεια μπορεί να συνυπάρχουν και το ενα δεν αποκλείει το αλλο. Πιθανότατα για να κάνεις κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου, ο εγκέφαλος σου εξελίσσεται πάρα πολύ περισσότερο του μέσου όρου σε ενα κοματι, που υπολειτουργει κάποιο αλλο. Ο αριθμός των νευρώνων είναι συγκεκριμένος και οταν πάρα πόλοι ασχοληθούν με ένα κομμάτι δεν μενούν αρκετοί για αλλα. Και ο Μασκ πάσχει από ασθένεια, το έχει ανακοινώσει. Είναι αιτία σε σημαντικό βαθμό της συμπεριφοράς και της ιδιόρρυθμιας του αλλα και της ευφυΐας του. Το μοτίβο ταιριάζει με κάθε κορυφαίο σε κάτι. Ο Μασκ συνεχώς πέφτει εξω στα χρονοδιάγραμματα του και δίνει (σωστά) χωρο για κριτική. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι απατεώνας γιατί τελικά παράγει εργο. Ναι το πιθανότερο είναι ότι ακομα μια φορά δε θα πετύχει στο χρόνο που λεει. Και? Αμα συνεχίσει ετσι θα το πετύχει κάποια χρόνια μετά. Το αποτέλεσμα μετράει. Το κάνει λόγο υπερ αισιοδοξίας, επειδή θελει να ανέβει η μετοχή? Who knows, αλλα και who cares στην τελική. Αυτα ειναι για να γράφουμε εμείς τη μ@λ@κι@ μας να περνάει η ώρα στα φόρουμ. Ούτε εμένα μου αρέσει η συμπεριφορά του Μασκ, αλλά έχει κάνει πράγματα που έχουν επηρεάσει την ανθρωπότητα. Έχει επιταχύνει την ανάπτυξη των ηλεκτρικών αυτοκίνητων, αυτόνομων αυτοκίνητων , των διαστημικών ταξιδιών, δορυφορικων επικοινωνίων, ίντερνετ κλπ, τεχνίτης νοημοσύνης, ρομπότ και σίγουρα ξεχνάω πράγματα και 100% θα κάνει και αλλα. Δεν ξέρω αν θα στείλει ποτέ άνθρωπο στον Αρη για μόνιμα που λεει, αλλα οποίος δεν αναγνωρίζει τα παραπάνω ΔΕΔΟΜΕΝΑ που γράφω ότι έχει κάνει σίγουρα δεν είναι αντικειμενικος και τον επηρεάζει η προσωπική απέχθεια. Σε 100 χρόνια ξέρετε τι θα γράφει η Wikipedia για το Μασκ? Ότι πετύχε ολα αυτα που γράφω παραπάνω, οτι ήταν ο 1ος άνθρωπος που έστειλε άνθρωπο στον Αρη (αν το πετύχει) και κάνεις δε θα Θυμάται αν "πρόλαβε το χρονοδιάγραμμα". Ίσως μια μικρή αναφορά να υπάρχει οτι "έθετε φιλόδοξους στοχους που συχνά καθυστερούσε αλλα τελικά πετύχαινε". Ακομα και αυτο θετικά θα ακούγεται τότε.. Πολυ σωστή η προσέγγισή σου. Την είχα σκεφτεί περίπου έτσι. Σπάνια κάποιος σουπερ-έξυπνος να μην έχει κάποιο side effect στη συμπεριφορά του. Ακόμα και οι καλύτεροι ύμνοι (στο χώρο της ροκ τουλάχιστον) γράφτηκαν υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών οι οποίες ωθούν τον εγκέφαλο στο να υπερδιεγερθεί και έτσι να λειτουργήσει "αλλιώς". Επεξ/σία 1 Ιουνίου από stivaks72 1
doubleh Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 ώρες πριν, asaduu είπε Αυτό το σχόλιο είναι ο μέσος όρος των απόψεων, κάτι που για ένα κατεξοχήν τεχνολογικό φόρουμ είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό. Η τεράστια συνεισφορά του στην πρόοδο του ανθρώπου συνοψίζεται στο ότι είναι ναζί. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Με εφευρέσεις που έχουν αλλάξει κυριολεκτικά τον τρόπο που ζούμε προς το καλύτερο, με πατέντες που αφήνει ανοιχτές για να κάνουν χρήση άλλες εταιρείες, με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο και πόσα άλλα. Ούτε εμένα μου αρέσει ο χαρακτήρας του αλλά στα επιτεύγματα του πρέπει να καθόμαστε προσοχή. Εργάζεται συνεχώς χωρίς διαλείμματα παρόλο που δεν ανάγκη να το κάνει και έχει καταφέρει να εμπνεύσει πάρα πολύ κόσμο. Κρίμα για το επίπεδο του insomnia. Αυτό το σχόλιο είναι ο μέσος όρος των απόψεων που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση της παρακμής. Συγγνώμη, αλλά η ηθική και πνευματική εξέλιξη είναι τρομερά πιο σημαντική από την τεχνολογική. Οπότε, κάθε επιχειρηματίας, επιστήμονας κλπ που σπρώχνει την κοινωνία προς τα κάτω, είναι απόλυτα κατακριτέος, όσο πάνω και να σπρώχνει την τεχνολογία. Πρώτα και πάνω απ' όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 4 2
lost2 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Πάλι καλά που υπάρχουν και οι ειδήμονες - παντογνώστες του insmonia και ξέρουν καλύτερα από όλους , για όλους και όλα. τι να λέμε τώρα. Και απορούν μερικοί γιατί η χώρα πάει κατά διαόλου, τελικά ο μεσαίωνας ακόμη υπάρχει στην μπανανία. Υ.Γ. μόνο τα συχωροχάρτια δεν έχω δει ακόμη. Υ.Γ.2 είπα και εγώ μια απλή τεχνολογική είδηση δεν θα γινόταν Hate party, όχι τίποτα άλλο , είχα ανησυχήσει μήπως και γίναμε άνθρωποι. Πάλι καλά που υπάρχουν και οι ειδήμονες - παντογνώστες του insmonia και ξέρουν καλύτερα από όλους , για όλους και όλα. τι να λέμε τώρα. Και απορούν μερικοί γιατί η χώρα πάει κατά διαόλου, τελικά ο μεσαίωνας ακόμη υπάρχει στην μπανανία. Υ.Γ. μόνο τα συχωροχάρτια δεν έχω δει ακόμη. Υ.Γ.2 είπα και εγώ μια απλή τεχνολογική είδηση δεν θα γινόταν Hate party, όχι τίποτα άλλο , είχα ανησυχήσει μήπως και γίναμε άνθρωποι. 1
dtk-386 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, lost2 είπε Υ.Γ.2 είπα και εγώ μια απλή τεχνολογική είδηση δεν θα γινόταν Hate party, όχι τίποτα άλλο , είχα ανησυχήσει μήπως και γίναμε άνθρωποι. ας γίνει πρώτα άνθρωπος ο Μασκαράς και έχει και για εμάς την πλέμπα το μέλλον. 2
lost2 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 6 minutes ago, doubleh said: Αυτό το σχόλιο είναι ο μέσος όρος των απόψεων που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση της παρακμής. Συγγνώμη, αλλά η ηθική και πνευματική εξέλιξη είναι τρομερά πιο σημαντική από την τεχνολογική. Οπότε, κάθε επιχειρηματίας, επιστήμονας κλπ που σπρώχνει την κοινωνία προς τα κάτω, είναι απόλυτα κατακριτέος, όσο πάνω και να σπρώχνει την τεχνολογία. Πρώτα και πάνω απ' όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ποιο οξύμωρο σχόλιο δεν έχω ξανά διαβάσει, αλήθεια μιλάς για ηθική ; ποιος έχει ηθική , αυτός που ξεκινάει πολέμους ή αυτός που τους σταματάει; αυτός που δίνει ή αυτός που αρπάζει; αυτός που οι πράξεις τους καταστρέφουν ή αυτουνού που δημιουργούν; πραγματικά η πώρωση μερικών έχει ξεφύγει από καθε πλαίσιο της λογικής. 1 minute ago, dtk-386 said: ας γίνει πρώτα άνθρωπος ο Μασκαράς και έχει και για εμάς την πλέμπα το μέλλον. άντε πάμε, τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος που υποδεικνύει ότι δεν είναι άνθρωπος;
dtk-386 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, lost2 είπε άντε πάμε, τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος που υποδεικνύει ότι δεν είναι άνθρωπος; 2
doubleh Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, lost2 είπε Ποιο οξύμωρο σχόλιο δεν έχω ξανά διαβάσει, αλήθεια μιλάς για ηθική ; ποιος έχει ηθική , αυτός που ξεκινάει πολέμους ή αυτός που τους σταματάει; αυτός που δίνει ή αυτός που αρπάζει; αυτός που οι πράξεις τους καταστρέφουν ή αυτουνού που δημιουργούν; πραγματικά η πώρωση μερικών έχει ξεφύγει από καθε πλαίσιο της λογικής. άντε πάμε, τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος που υποδεικνύει ότι δεν είναι άνθρωπος; Διαβάζεις στο δικό μου μήνυμα κάτι που δεν διαβάζω εγώ;;;;;; Δικαιολόγησα κάπου κάτι από αυτά που λες;;;;; Ξαναβάζω το σχόλιό μου, μπας και δούμε όλοι μαζί πού αναφέρω αυτά που λες 24 λεπτά πριν, doubleh είπε Συγγνώμη, αλλά η ηθική και πνευματική εξέλιξη είναι τρομερά πιο σημαντική από την τεχνολογική. Οπότε, κάθε επιχειρηματίας, επιστήμονας κλπ που σπρώχνει την κοινωνία προς τα κάτω, είναι απόλυτα κατακριτέος, όσο πάνω και να σπρώχνει την τεχνολογία. Πρώτα και πάνω απ' όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από doubleh 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα