Rebelos2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου Κάνα σπρέι που κάνει τη δουλειά του έχουμε; καμιά αλοιφή;
majunior Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε τα εντομοκτονα δεν επιρεάζουν θερμοαιμα. κυριολεκτικα μπορεις να το γλυψεις. ειναι μονο για ερποντα και ιπταμενα. Καλά δεν παίζεστε 2 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε Κάνα σπρέι που κάνει τη δουλειά του έχουμε; καμιά αλοιφή; Ακόμα να πεις σε αυτό το θρεντ τι θες να κάνεις. Κάτι να βάλεις πάνω σου ή στον χώρο; 1
Chloe2 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Εμείς τοποθετούμε γλάστρες με βασιλικό (εξαιρετικό φυσικό αντικουνουπικό) κοντά σε παράθυρα και πόρτες.
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Ακόμα να πεις σε αυτό το θρεντ τι θες να κάνεις. Κάτι να βάλεις πάνω σου ή στον χώρο; Μάλλον δεν έχεις διαβάσει από την αρχή. Για πάνω μου μιλάω.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Για πάνω σου αλλά και ενώ είσαι μέσα στο σπίτι σου; Μόνο κάτι σε αυτοκόλλητο τότε, αλλιώς πώς θα ξαπλώνεις σε καναπέ/κρεβάτι;
great Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 13 hours ago, Rebelos2018 said: Και λόγω κατοικίδιου και επειδή δεν αποδίδουν. δεν συμφωνω δεν ξερω το σκυλι δεν εχει κανενα προβλημα και πραγματικα εχουμε ρωτησει και κτηνιατρο εφοσονδεν ειναι το κρεβατι του εκει περα να το γλυφει ή να το σνιφαρει απο μονο του δεν παθαινει κατι. Επισης ναι αποδιδουν. Επισης δεν ειναι οπως παλια, τα κουνουπια ειναι σχεδον ολο το χρονο ειδικα στα γραφεια βλεπεις κουνοθυπια μεσα και τον χειμωνα. Εχουν παθει αντοχες. Φιδακι και τετοια εξω δεν κανουν. Μοναδικη λυση ειναι σιτα. Και να μην εχεις βαζεις, και μονος σου, ειναι παρα πολυ ευξοκλο, φθηνη λυση και σιγουρη. 1
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Ναι σίτα, αλλά κάθε φορά που ανοίγεις κάνουν ντου. Αν παρατηρήσεις μέσα απ' το τζάμι, είναι απ' έξω και περιμένουν την ευκαιρία. 1
dtk-386 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) έχω ψύχωση με το να είναι κλειστές οι σίτες. ε λοιπόν χτες είχα κουνούπια μέσα, από που μπαίνουν δεν μπορώ να καταλάβω. είναι τα πιο εκνευριστικά έντομα με διαφορά. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από dtk-386 2
ekrepali Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 14 hours ago, phanispal said: Τα της πρίζας γιατί τα αποκλείεις; 14 hours ago, Rebelos2018 said: Και λόγω κατοικίδιου και επειδή δεν αποδίδουν. Αυτά τα baygon είναι άοσμα και αποδίδουν καλά για 4-5 ώρες. Άμα δε βρεις άλλες λύσεις, κάνε μια δοκιμή.
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 ώρα πριν, phanispal είπε Για πάνω σου αλλά και ενώ είσαι μέσα στο σπίτι σου; Μόνο κάτι σε αυτοκόλλητο τότε, αλλιώς πώς θα ξαπλώνεις σε καναπέ/κρεβάτι; Ψάχνω σπρέι ή κρέμα ή οτιδήποτε είναι αποδοτικό, για να κρατά τα κουνούπια μακριά. Τα τσεροτα έγραψα και νωρίτερα πως δεν αποδίδουν εκτός και αν έχω πάνω μου τρία. 1 ώρα πριν, great είπε δεν συμφωνω δεν ξερω το σκυλι δεν εχει κανενα προβλημα και πραγματικα εχουμε ρωτησει και κτηνιατρο εφοσονδεν ειναι το κρεβατι του εκει περα να το γλυφει ή να το σνιφαρει απο μονο του δεν παθαινει κατι. Επισης ναι αποδιδουν. Επισης δεν ειναι οπως παλια, τα κουνουπια ειναι σχεδον ολο το χρονο ειδικα στα γραφεια βλεπεις κουνοθυπια μεσα και τον χειμωνα. Εχουν παθει αντοχες. Φιδακι και τετοια εξω δεν κανουν. Μοναδικη λυση ειναι σιτα. Και να μην εχεις βαζεις, και μονος σου, ειναι παρα πολυ ευξοκλο, φθηνη λυση και σιγουρη. Φίλε τα έχω δοκιμάσει, δεν αποδίδουν. Όσο για τα κουνούπια, ναι είναι όλο το χρόνο, δυστυχώς. Σίτα τι να το κάνεις, ανοίγεις την πόρτα να βγεις έξω, κατευθείαν μπαίνουν μέσα 3 4.
Petraman Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου CRILEN κρέμα μονόδρομος.. κάνει όντως δουλειά και δεν διώχνει μαζί και τους ανθρώπους όπως άλλα τύπου Autan. Ιδανικό και για παιδιά (έτσι το ανακάλυψα κι εγώ) 1
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ekrepali είπε Αυτά τα baygon είναι άοσμα και αποδίδουν καλά για 4-5 ώρες. Άμα δε βρεις άλλες λύσεις, κάνε μια δοκιμή. Τα raid πάντως δεν έκαναν τίποτα. Εν τω μεταξύ, αν τα δείτε, κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερα. Εκτός από πιο ανθεκτικά, θεριεύουν κιόλας. 2 λεπτά πριν, Petraman είπε CRILEN κρέμα μονόδρομος.. κάνει όντως δουλειά και δεν διώχνει μαζί και τους ανθρώπους όπως άλλα τύπου Autan. Ιδανικό και για παιδιά (έτσι το ανακάλυψα κι εγώ) Αυτή δεν την ήξερα, θα τη δοκιμάσω σίγουρα. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Rebelos2018
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα