Super Moderators Thresh Δημοσ. Κυριακή στις 09:14 μμ Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 09:14 μμ 22 hours ago, fylatos said: Μια χαρά δίνουν το keytruda (το φάρμακο του άρθρου) στην Ελλάδα κι ας κάνει 2-3 φορές το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών που έχει δώσει κάποιος στη ζωή του ξερωγω (2.5 χιλιάδες κάθε 3-6 εβδομάδες για 2+ χρόνια). Party pooper. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 πμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 πμ Στις 8/6/2025 στις 5:58 ΠΜ, MikeGR7 είπε Παλι τα ιδια. Αν ειχα ενα σεντ για καθε φορα που διαβασα τετοια αθρα για ελπιδες θα ειχα λυσει το οικονομικο μου προβλημα. Κριμα αλλα πλεον οποτε διαβαζω για τέτοια πραγματα απλα τα μεταφραζω ως ενα ακομα "ίδρυμα/κεντρο/κολεγιο/κλινικη κτλ ζηταει χρηματοδοτηση..." Μέχρι να σου χτυπήσει την πόρτα… Μετά κοιτάς απλά τους γιατρούς στα μάτια…
Doubt Δημοσ. Δευτέρα στις 09:26 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:26 πμ Στις 7/6/2025 στις 11:09 ΜΜ, fylatos είπε Μια χαρά δίνουν το keytruda (το φάρμακο του άρθρου) στην Ελλάδα κι ας κάνει 2-3 φορές το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών που έχει δώσει κάποιος στη ζωή του ξερωγω (2.5 χιλιάδες κάθε 3-6 εβδομάδες για 2+ χρόνια). Δεν πάει έτσι ακριβώς.. Όλοι πληρώνουμε εισφορές ώστε οι λίγοι που θα χρειαστούν πολύ ακριβές θεραπείες να μπορούν να τις έχουν.
fylatos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:26 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:26 πμ 57 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν πάει έτσι ακριβώς.. Όλοι πληρώνουμε εισφορές ώστε οι λίγοι που θα χρειαστούν πολύ ακριβές θεραπείες να μπορούν να τις έχουν. Εξηγώ ότι παρότι πιστεύουν πολλοί ότι είμαστε 24ης κατηγορίας χώρα, λαμβάνουν λόγω των οφελών του αναδιανεμητικού συστήματος και της δημόσιας ασφάλειας ακριβή θεραπεία δωρεάν. Στις περισσότερες χώρες έχει συμμετοχή, απλά νομίζουν κάποιοι ότι όλες οι χώρες έχουν ΕΦΚΑ και ΕΣΥ. 1
MikeGR7 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ 2 ώρες πριν, billdanos είπε Μέχρι να σου χτυπήσει την πόρτα… Μετά κοιτάς απλά τους γιατρούς στα μάτια… Καθολου στα ματια, ισα ισα εχω δει οτι πεφτει πολυ απατεωνια στο κλαδο και ειδικα σε αυτου του τυπου τις ασθενιες εχω προσφιλή μου ατομα που τους εφαγαν δεκαδες χιλιαδες ευρω. Οποτε βασικα τους κοιταω στα ματια για να δω αν ειναι ανθρωποι ή τομαρια.
magicnumbers Δημοσ. Δευτέρα στις 12:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:33 μμ Μπορεί να προλάβουμε custom εμβόλια πανω στον ογκοτυπο του καθενός αλλά να σοβαρευτούμε κ λίγο στον υπόλοιπο τομέα της ευζωιας όπως πχ διατροφή. Δε γίνεται να κυκλοφορει ένα κουτάκι αναψυκτικού πχ με 7 κουταλάκια ζάχαρη σε ένα ποτήρι,η ένα ολόκληρο μπουκάλι 1.5 λίτρο, η τα σνακ κ αρτοποιηματα πχ που ότι κ να πιάσεις από απλές φρυγανιές μέχρι κρουασάν έως παγωτά κ εχουν σογιέλαια κραμβελαια κλπ το νο1 για καρδιαγγειακά κ μαζί με τη ζάχαρη τη παχυσαρκια που με τη σειρά της είναι το νο1 για καρκίνους κ πλήθος ασθενειών. Δυστυχως δεν υπάρχει διατροφικό μετρο στον διατροφικό κλάδο παρά μόνο κέρδος.
Dias Δημοσ. Τρίτη στις 10:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:46 μμ Στις 7/6/2025 στις 9:47 ΜΜ, cpc464 είπε Καλα νέα, έχω χάσει αρκετούς δικούς μου απο καρκίνο, σε δικό μου άνθρωπο απο τους πνεύμονες έκανε μετάσταση στο κεφάλι και πλέον δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, τουλάχιστον κάποιοι θα γλυτώσουν απο το μαρτύριο αυτό. Το πρόβλημα με τα Ελληνικά ιδιωτικά νοσοκομεία είναι πως τα μηχανήματα που έχουν, δεν απαιτείται να έχουν πιστοποιητικό διακρίβωσης. Περίπτωση γνωστού μου που παραιτήθηκε από νοσοκομείο, γιατί το μηχάνημα ακτινοθεραπείας που υποτίθεται "καίει" τους καρκινικούς όγκους με ακτινοβολία , είχε απόκλιση , μισό εκατοστό με 1 εκατοστό , και αντί να καίει τους καρκινικούς όγκους, έκαιγε το υγιή ιστό. Με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεται τι σημαίνει αυτό για τον ασθενή....
D4rthRevan Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Επιτέλους όμορφα νέα και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι, αλλά για να έχουμε καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα πρέπει πρώτα να εξαλείψουν τον "καρκίνο" του κέρδους στον ιατρικό τομέα , τότε πιθανόν ο καρκίνος να εξαλειφθεί εντελώς..
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 18 ώρες 4 ώρες πριν, D4rthRevan είπε Επιτέλους όμορφα νέα και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι, αλλά για να έχουμε καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα πρέπει πρώτα να εξαλείψουν τον "καρκίνο" του κέρδους στον ιατρικό τομέα , τότε πιθανόν ο καρκίνος να εξαλειφθεί εντελώς.. Ναι σωστά, γιατί τη θεραπεία θα στη βρει η γιαγιά στο χωριό με τα βοτάνια και όχι μεγάλες πολυεθνικές με τεράστιες επενδύσεις σε επιστήμονες και τεχνικό εξοπλισμό... 1 1
D4rthRevan Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, billdanos είπε Ναι σωστά, γιατί τη θεραπεία θα στη βρει η γιαγιά στο χωριό με τα βοτάνια και όχι μεγάλες πολυεθνικές με τεράστιες επενδύσεις σε επιστήμονες και τεχνικό εξοπλισμό... Φυσικά και όχι, πώς το συμπέρανες όλο αυτό απο τα λεγόμενα μου; Κάποια στιγμή η αισχροκέρδια και η αλητεία που επικρατεί στον ιατρικό τομέα πρέπει να σταματήσει και η χρηματοδότηση για όλες αυτές τις έρευνες να γίνεται από τους εκάστοτε προϋπολογισμούς του κράτους, χωρίς μίζες αρπαχτές και φακελάκια. Όσον αφορά την χώρα μας μπορούν να κόψουν τα 170 μύρια που δίνουν στους βουλευτές κάθε χρόνο και να τα δώσουν στην έρευνα, μπάς και γίνει κάτι σωστό σε αυτή την χώρα....Η υγεία πρέπει να γίνει δημόσιο αγαθό και να σταματήσει να αποτελεί κερδοσκοπικό τυχοδιωκτισμό! Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από D4rthRevan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα