Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν εισαι για δάνειο .

Χαχαχα τι να κάνουμε άστα να πάνε δεν έχω μπλέξει ποτέ με χρωστούμενα απλά υπάρχει μια ευκαιρία και ήθελα άμεσα ρευστό 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

5376 επιστρέφεις. Δηλαδή 376 τόκοι.

Κι εννοείται επιπλέον 200 για τα έξοδα έκδοσης δανείου. 

176€ είναι οι τόκοι. Τα 200€ είναι τα έξοδα. Συνολική επιβάρυνση 376€

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, ProponitisTouKanape said:

Σε τοκογλύφο ρώτησες και σου έβγαλε 3,500 τοκους σε εξάμηνο δάνειο 5,000;

Το ρωτάς ή κανείς διαπίστωση για τις τράπεζες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costacurta είπε

Καλημέρα παίδες. Θέλω ένα 5000ρο  άμεσα. Υπαρχει κάποιος τρόπος να πάρω δάνειο χωρίς να πληρώσω τις υπέρογκες δόσεις. Ακόμα και 6μηνη αποπληρωμή να βάλω οι τόκοι πάνε στα 3500 .Δοκίμασα μόνο στη πλατφόρμα της eurobank. Εγώ θα μπορούσα να αποπληρωσω και σε 5 η σε 4 μήνες. Υπάρχει κάποια ανάλογη εναλλακτική απο PayPal η ρεβολουτ σε δάνειο δήλ να δίνουν καλύτερους όρους ? Εάν όχι κάποιο σεμι-ενεχυροδανειστηριο να υπογράψω κάτι τελοοσπαντων να έχει μια μέση 'επισημη' συμφωνιας

.?(οχι σε τοκογλύφους 😁😁

Ζήτα τα από έναν φίλο σου που θέλεις να ξεκόψεις.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, costacurta said:

Χαχαχα τι να κάνουμε άστα να πάνε δεν έχω μπλέξει ποτέ με χρωστούμενα απλά υπάρχει μια ευκαιρία και ήθελα άμεσα ρευστό 

Προσεχε πολύ γιατι η αμεσότητα που αναφέρεις είναι ένδειξη απάτης. Να εξαντλήσεις τους ελέγχους ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος οτι τα πράγματα θα πάνε όπως ακριβώς φαντάζεσαι και να ζητήσεις γραπτές αποδείξεις για όλα τα στοιχεια των αντισυμβαλλόμενων. 

Επεξ/σία από Errik
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, costacurta είπε

Αδερφέ, κρίνοντας απ'το νήμα, καλύτερα ασ'το. Καλοπροαίρετα το λέω, δε φαίνεται να είσαι άτομο για τέτοιες "ευκαιρίες".

Επεξ/σία από flikifloki
  • Like 6
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, costacurta είπε

Σκεψου 100 φορές τι πας να κάνεις.Αν θες πες και εδώ να  το δούμε ως ειδικοί 😆

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, flikifloki είπε

Αδερφέ, κρίνοντας απ'το νήμα, καλύτερα ασ'το. Καλοπροαίρετα το λέω, δε φαίνεται να είσαι άτομο για τέτοιες "ευκαιρίες".

Φιλέ μου καλοπροαιρετα θα σου πω και εγώ οποίος δεν ρισκάρει μπορεί να κάτσει σπίτι του 

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ.
1 minute ago, costacurta said:

Φιλέ μου καλοπροαιρετα θα σου πω και εγώ οποίος δεν ρισκάρει μπορεί να κάτσει σπίτια του 

Σοφά τελευταία λόγια πολλών τυχοδιωκτών.

• Like 8
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, costacurta είπε

Φιλέ μου καλοπροαιρετα θα σου πω και εγώ οποίος δεν ρισκάρει μπορεί να κάτσει σπίτι του 

Να ρισκάρεις με λεφτά που σου περισσεουν  όχι με αυτά που σου λείπουν. 

• Like 8
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...