costacurta Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν εισαι για δάνειο . Χαχαχα τι να κάνουμε άστα να πάνε δεν έχω μπλέξει ποτέ με χρωστούμενα απλά υπάρχει μια ευκαιρία και ήθελα άμεσα ρευστό
vdeseris Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε 5376 επιστρέφεις. Δηλαδή 376 τόκοι. Κι εννοείται επιπλέον 200 για τα έξοδα έκδοσης δανείου. 176€ είναι οι τόκοι. Τα 200€ είναι τα έξοδα. Συνολική επιβάρυνση 376€ 1
777andreas777 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 hour ago, ProponitisTouKanape said: Σε τοκογλύφο ρώτησες και σου έβγαλε 3,500 τοκους σε εξάμηνο δάνειο 5,000; Το ρωτάς ή κανείς διαπίστωση για τις τράπεζες;
alfaeffe Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 ώρα πριν, costacurta είπε Καλημέρα παίδες. Θέλω ένα 5000ρο άμεσα. Υπαρχει κάποιος τρόπος να πάρω δάνειο χωρίς να πληρώσω τις υπέρογκες δόσεις. Ακόμα και 6μηνη αποπληρωμή να βάλω οι τόκοι πάνε στα 3500 .Δοκίμασα μόνο στη πλατφόρμα της eurobank. Εγώ θα μπορούσα να αποπληρωσω και σε 5 η σε 4 μήνες. Υπάρχει κάποια ανάλογη εναλλακτική απο PayPal η ρεβολουτ σε δάνειο δήλ να δίνουν καλύτερους όρους ? Εάν όχι κάποιο σεμι-ενεχυροδανειστηριο να υπογράψω κάτι τελοοσπαντων να έχει μια μέση 'επισημη' συμφωνιας .?(οχι σε τοκογλύφους 😁😁) Ζήτα τα από έναν φίλο σου που θέλεις να ξεκόψεις. 1 2
Errik Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, costacurta said: Χαχαχα τι να κάνουμε άστα να πάνε δεν έχω μπλέξει ποτέ με χρωστούμενα απλά υπάρχει μια ευκαιρία και ήθελα άμεσα ρευστό Προσεχε πολύ γιατι η αμεσότητα που αναφέρεις είναι ένδειξη απάτης. Να εξαντλήσεις τους ελέγχους ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος οτι τα πράγματα θα πάνε όπως ακριβώς φαντάζεσαι και να ζητήσεις γραπτές αποδείξεις για όλα τα στοιχεια των αντισυμβαλλόμενων. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Errik 2
flikifloki Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, costacurta είπε Χαχαχα τι να κάνουμε άστα να πάνε δεν έχω μπλέξει ποτέ με χρωστούμενα απλά υπάρχει μια ευκαιρία και ήθελα άμεσα ρευστό Αδερφέ, κρίνοντας απ'το νήμα, καλύτερα ασ'το. Καλοπροαίρετα το λέω, δε φαίνεται να είσαι άτομο για τέτοιες "ευκαιρίες". Επεξ/σία 11 Ιουνίου από flikifloki 6
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, costacurta είπε Χαχαχα τι να κάνουμε άστα να πάνε δεν έχω μπλέξει ποτέ με χρωστούμενα απλά υπάρχει μια ευκαιρία και ήθελα άμεσα ρευστό Σκεψου 100 φορές τι πας να κάνεις.Αν θες πες και εδώ να το δούμε ως ειδικοί 😆 2
costacurta Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, flikifloki είπε Αδερφέ, κρίνοντας απ'το νήμα, καλύτερα ασ'το. Καλοπροαίρετα το λέω, δε φαίνεται να είσαι άτομο για τέτοιες "ευκαιρίες". Φιλέ μου καλοπροαιρετα θα σου πω και εγώ οποίος δεν ρισκάρει μπορεί να κάτσει σπίτι του Επεξ/σία 11 Ιουνίου από costacurta
Charismo Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 minute ago, costacurta said: Φιλέ μου καλοπροαιρετα θα σου πω και εγώ οποίος δεν ρισκάρει μπορεί να κάτσει σπίτια του Σοφά τελευταία λόγια πολλών τυχοδιωκτών. 8
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, costacurta είπε Φιλέ μου καλοπροαιρετα θα σου πω και εγώ οποίος δεν ρισκάρει μπορεί να κάτσει σπίτι του Να ρισκάρεις με λεφτά που σου περισσεουν όχι με αυτά που σου λείπουν. 8
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Λαϊκό δικαστήριο στήθηκε για άλλη μια φορά στο forum. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις