jimarass26 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NickTG είπε Κατά τα άλλα μια χαρά κονσόλα ήταν το Wii U. Το Wii u κατ'εμε ειναι η καλύτερη κονσολα της Nintendo, overall. FUll HD (άρα δεν υπάρχει κατι καλύτερο σημερα), οικονομική, πολλά games, παιζει καλύτερα και τα games του Wii, τέλεια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν πούλησε, πιθανοτατα επειδή ειχαν ολοι αγοράσει Wii + κακό marketing. Για κάποιον που δεν ειχε wii u, το να παρει switch 1/2 ειναι καλή επιλογή, αλλά εγώ για να πάω στο επομενο θέλω κάτι διαφοροποιηικό. Πχ upscaling στα υφιστάμενα Και υποστηριξη discord κτλ. για community things. Αλλιώς wii u και άγιος ο θεός. Δεν έχω πρoλάβει καν να τελειώσω τα μισά games, κάτι mario word 1-2 ακομα σφραγισμένα τα έχω. Αγορασα και μια 3rd party μπαταρία μεγαλύτερου μεγεθους για το χειριστηριο, + το pro controller και ειμαι τζιτζι. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από jimarass26 2
kurkosdr Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 3 ώρες πριν, TNT2 είπε Αυτή δεν είναι η κονσόλα που οι περισσότεροι εδώ μέσα λέγανε ότι είναι σκουπίδι; Θα πάει απατο; Βάψε το μπλε κ πέτα το στην θάλασσα; Ότι ακόμα κ το ps4 κ sega Saturn κ φυσικά Atari Jaguar είναι καλύτερο; Κάθε "άπατο" που γράφεται στο insomnia για κάποιο προϊόν βάζει περίπου 2 εκ πωλήσεις στο συγκεκριμένο προϊόν. 3 2
Jmanol000 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Huruduru είπε Η κονσόλα είναι σκουπίδι, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Fans της Nintendo δεν έστησαν αντίσκηνο έξω από τα μαγαζιά για να την πάρουν, όσα αρνητικά και να έχει. Μετά γιατί να μπει η Nintendo και η κάθε Nintendo στον κόπο να κυκλοφορήσει κάτι ποιοτικό όταν πουλάει αυτά που πουλάει και ο κόσμος αγοράζει δίχως δεύτερη σκέψη; Νταξει σκουπίδι δεν την λες τώρα υπερβάλεις , θα μπορούσε να είναι καλύτερη ναι ; Θα μπορούσε να είναι πιο φτηνή ναι αλλά όχι και σκουπίδι αυτό πάει πολύ 2 ώρες πριν, jimarass26 είπε Όχι ακριβώς. Γιατι η Apple, ειδικά στις αρχές της, ήταν πάντα με το καλύτερο hardware και αγοραζε τα πιο techs, πολλές φορές σε σημειο που ο τελικός χρήστης δεν το ήξερε (αλλά εβλεπε την καλυτερη εμπειρία). Πχ καλύτερες μνήμες, σκληρούς δισκους, bandwiths, οθόνες, cd-roms κτλ. Μάλιστα ο Steve Jobs πλακωνόταν με το διοικητικό του συμβούλιο πολλάκις (και στο τελος τον εδιωξαν) γιατι έθετε ψηλες απαιτήσεις για hardware. Το οτι τα τελευταία χρόνια ξύπνησαν τα android και για να διαφοροποιηθούν από την copia, έβαζαν μεσα 15 πυρήνες, 64GB Ram και 7 παπαγάλους, ειναι άλλο θέμα και ισως αυτό θυμούνται οι νεότεροι. Δεν υπάρχει πιο high-tech crazy εταιρεία από Apple. Μην λέμε οτι ναναι αν δεν ξέρουμε. Αναφορικά με τη Nintendo, το game design της ειναι top notch και το μεράκι σε καθε πίστα φαινεται. Το gaming ήταν χώμα για αυτο που πρόσφερε αλλά οι εποχές αλλάζουν. Δεν μπορει πχ να απολαμβάνεις 10.000 ώρες σε ένα game με 10-20-50 ευρώ. Δλδ με ούτε 0,0001 cent την ώρα. Όταν ένας καφές έχει 4 και μια ταινια εχει 15, για 2 ώρες. Το μόνο φάουλ ήταν που δεν ειχε βάλει oled με το πρώτο switch. Η πρώτη consola της που ευχαριστηθηκα ηταν το wii u, Πρώτο Full HD στην τηλεόρασή μου. Ειδικά που μέχρι πρόσφατα τα iPhone είχαν με διαφορά τους καλύτερους επεξεργαστές . 2 ώρες πριν, D.Luffy είπε Αααχ φίλε μου έπεσες θύμα λυπάμαι που στο λέω. Δεν ψάχτηκες λίγο. Οι άλλοι σου δίνουν και του πουλιού το γάλα και πάνω απ' όλα φτήνια, πολύ φτήνια... σου τα χαρίζουν κιόλας. Ή αν δεν έπεσες θύμα θα είσαι ένας από τους εκατομμύρια φανατικούς που σκίζουν τα βρακιά τους να αγοράσουν από αυτή την θρασύτατη εταιρία.. το ότι η εταιρεία είναι θρασύτατη δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή η κονσόλα. Η καλύτερη αγορά για κάποιον που θέλει φορητό χωρίς να τελειώνει η μπαταρία σε δύο ώρες και δεν θέλει να τρέχει με windows steam os και ότι άλλη βλακεία βγει . Και μιλάω ως μη Nintendo fan ε . Τα exclusive που θα έχει η ήδη έχει της Nintendo ? Αυτα που θα τα βρει άμα του αρέσουν ; Είναι κακό να σκεφτούμε ότι άλλοι έχουν άλλα γούστα από εμάς 2 ώρες πριν, DelsinGR είπε Πρώτη κονσόλα που παίρων σε launch και είναι όπως ήθελα το Switch να ήταν. Μιά χαρά!! Να την χαρείς φίλε . Μην ακούς τον άλλον που είναι αρνητικός 2 ώρες πριν, AtiX είπε Πάλι κουβά πήγαν ορισμένοι… Και ακόμα το αρνούνται και μιλάνε για fanbase λες και τόσες πωλήσεις γίνονται μόνο από το σκληροπυρηνικό fanbase της Nintendo 2
Huruduru Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Νταξει σκουπίδι δεν την λες τώρα υπερβάλεις , θα μπορούσε να είναι καλύτερη ναι ; Θα μπορούσε να είναι πιο φτηνή ναι αλλά όχι και σκουπίδι αυτό πάει πολύ Ειδικά που μέχρι πρόσφατα τα iPhone είχαν με διαφορά τους καλύτερους επεξεργαστές . το ότι η εταιρεία είναι θρασύτατη δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή η κονσόλα. Η καλύτερη αγορά για κάποιον που θέλει φορητό χωρίς να τελειώνει η μπαταρία σε δύο ώρες και δεν θέλει να τρέχει με windows steam os και ότι άλλη βλακεία βγει . Και μιλάω ως μη Nintendo fan ε . Τα exclusive που θα έχει η ήδη έχει της Nintendo ? Αυτα που θα τα βρει άμα του αρέσουν ; Είναι κακό να σκεφτούμε ότι άλλοι έχουν άλλα γούστα από εμάς Να την χαρείς φίλε . Μην ακούς τον άλλον που είναι αρνητικός Και ακόμα το αρνούνται και μιλάνε για fanbase λες και τόσες πωλήσεις γίνονται μόνο από το σκληροπυρηνικό fanbase της Nintendo Οκ σκουπίδι μπορεί να είναι υπερβολή αλλά δεν αναιρεί ότι κυκλοφόρησαν 500€ κονσόλα με 90€ παιχνίδια και 10/20€ τα Upgrade για παιχνίδια που πάει πίσω στο 2017 η ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Η κονσόλα με LCD, μπέζελ 10ετίας και ξεθωριασμένο HDR ενώ η προηγούμενη κυκλοφόρησε με OLED. Τα περιφερειακά πιο ακριβά ενώ δεν τα βελτίωσε (τα Joy-con έχουν ακόμα τον παλιό μηχανισμό για τα Stick και το Pro Controller, οπότε ετοιμαστείτε για Drifting), πλέον έκανε πιο δύσκολο τον σχεδιασμό τους ώστε να μην είναι τόσο εύκολο να την επισκευάσεις μόνος σου αν πάθει κάτι, το ίδιο και τα χειριστήρια. Δεν χρησιμοποιεί Universal έξοδο εικόνας όπως το Switch 1, η διάρκεια μπαταρίας είναι τραγική μέχρι στιγμής και το κερασάκι στην τούρτα όλα αυτά με έναν τίτλο στην κυκλοφορία που θα μπορούσε άνετα να τρέξει στο Switch 1. Εγώ προσωπικά θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η γενιά της Nintendo, αν θα κυκλοφορήσει άλλες εκδόσεις, τιμή και τι καινούργια first party παιχνίδια θα δούμε που δεν θα είναι ανακυκλωμένα ξανά και ξανά. Μέχρι τότε θα μείνω στο Switch OLED μου. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Huruduru 3 1
proindeed6 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 ώρα πριν, jimarass26 είπε Το Wii u κατ'εμε ειναι η καλύτερη κονσολα της Nintendo, overall. FUll HD (άρα δεν υπάρχει κατι καλύτερο σημερα), οικονομική, πολλά games, παιζει καλύτερα και τα games του Wii, τέλεια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν πούλησε, πιθανοτατα επειδή ειχαν ολοι αγοράσει Wii + κακό marketing. Για κάποιον που δεν ειχε wii u, το να παρει switch 1/2 ειναι καλή επιλογή, αλλά εγώ για να πάω στο επομενο θέλω κάτι διαφοροποιηικό. Πχ upscaling στα υφιστάμενα Και υποστηριξη discord κτλ. για community things. Αλλιώς wii u και άγιος ο θεός. Δεν έχω πρoλάβει καν να τελειώσω τα μισά games, κάτι mario word 1-2 ακομα σφραγισμένα τα έχω. Αγορασα και μια 3rd party μπαταρία μεγαλύτερου μεγεθους για το χειριστηριο, + το pro controller και ειμαι τζιτζι. Να σου πω την δικη μου οπτικη σχετικα με το wii u απο ενα ατομο που δεν ειναι νιντεντο φανμποι. Την περιοδο που βγηκε το nintendo wii u η κατασταση δεν ηταν οπως ειναι τωρα ή το 2017 . Προσωπικα εγω και ολοι οι γνωστοι μου gamers παιζαμε hardcore games σε pc και playstation και τα πιο casual games στο κινητο . Απο το 2010-2015 τα παιχνιδια στο κινητο ηταν απιστευτα και φαινοταν πως θα κατακτουσαν το casual gaming και δεν υπηρχε λογος να παρει κανεις nintendo για χαλαρα παιχνιδια . Μετα απο το 2015 περιπου ξεκινησαν τα παιχνιδια στο κινητο να μην ειναι τοσο καλα + εθιστηκαμε ολοι στα σοσιαλ μιντια και κανεις δεν παιζει στο κινητο παιχνιδια . Οποτε τουλαχιστον για μενα υπηρχε λογος να παρω το switch 1 και switch 2 γιατι προηγουμενος παιζαμε παιχνδια στο κινητο.
Gavoux4 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Με τόσο σανό που έβρεξε και λίγα είναι. Πολύ ενδιαφέρον είδηση συγχαρητήρια στη Nintendo και στο εξαιρετικό τμήμα μάρκετινγκ που έχει σε αντίθεση με το τμήμα hardware. Μπορώ τώρα να συνεχίσω το Last Of Us 2 σε Medium Graphics και 50 FPS όσο οι κάτοχοι του Switch 2 θα απολαμβάνουν την περιοχή της ερήμου στο Cyberpunk στα 20 FPS ( Αλήθεια τώρα που επιτέλους βλέπετε και εσείς κανονικούς ΑΑΑ τίτλους στο Switch 2 πως τα πηγαίνει η μπαταρία;;;) 1 1
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) @Huruduru Μερικά σχόλια από αυτά που έγραψες. - Τα περί τιμολογιακής πολιτικής είναι κατακριτέα αλλά δεν διαφέρουν από τους υπόλοιπους παίκτες στην αγορά. Δυστυχώς έχουμε και εκεί αυξήσεις τιμών και μάλιστα σε hardware που ήδη έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια, πέρα από τις επίσης αυξημένες τιμές στα παιχνίδια. Χώρια που και "άλλοι" χρεώνουν τις αναβαθμίσεις σε παλιότερα games εδώ και πολύ καιρό. Τουλάχιστον η N προς το παρόν έδωσε και μερικές free. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. - Τα joy cons έχουν πλέον mouse controls, καλύτερα haptics, μοχλούς με μεγαλύτερο travel ενώ το μαγνητικό κλείδωμα τα κάνει πιο εύκολα στη χρήση. Το να λέμε ότι δεν βελτιώθηκαν είναι πέρα για πέρα ανακρίβεια. - Το ξεθωριασμένο HDR δεν ξέρω που το είδες αλλά το panel της κονσόλας όχι μόνο είναι αρκετά φωτεινό αλλά έχει και πολύ ζωηρά χρώματα. Χάνει σε μαύρα προφανώς από το oled αλλά είναι μεγαλύτερο, είναι πιο crisp λόγω υψηλότερης ανάλυσης, ενώ παράλληλα υποστηρίζει 120Hz+VRR το οποίο σαν feature σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στο να διατηρήσει smooth framerates μια handheld συσκευή που δεν έχει την ιπποδύναμη μιας σταθερής. Τώρα για τα bezels... όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλλειπε. - Το Mario Kart World αν έτρεχε στο Switch 1, θα ήταν στα 30fps και με πιο υποβαθμισμένα γραφικά (το είπαν και οι ίδιοι). Τώρα αν κάποιος θα ήταν ευχαριστημένος με αυτό είναι άλλο θέμα. Το να λέμε όμως ότι θα έτρεχε και "άνετα" είναι χαζομάρα μιας και το Switch 1 αν είχε τέτοια δύναμη, θα έτρεχε και τα open world Zelda με 60 όταν κυκλοφόρησαν. - Αυτό με την ανακύκλωση παιχνιδιών είναι που γελάμε. Οι άλλοι δηλαδή είναι μέσα στην πρωτοτυπία και τα καινούργια IP's με τα HD remasters (και δυο και τρεις φορές remasters μάλιστα) ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια.. Προφανώς η κονσόλα δεν είναι τέλεια αλλά όταν κάνουμε κριτική καλό είναι να είμαστε και λίγο δίκαιοι και να κοιτάμε και τι συμβαίνει γενικά γύρω μας και ποιες είναι οι εναλλακτικές. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από D.Luffy 10
adamv123 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε @Huruduru Μερικά σχόλια από αυτά που έγραψες. - Τα περί τιμολογιακής πολιτικής είναι κατακριτέα αλλά δεν διαφέρουν από τους υπόλοιπους παίκτες στην αγορά. Δυστυχώς έχουμε και εκεί αυξήσεις τιμών και μάλιστα σε hardware που ήδη έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια, πέρα από τις επίσης αυξημένες τιμές στα παιχνίδια. Χώρια που και "άλλοι" χρεώνουν τις αναβαθμίσεις σε παλιότερα games εδώ και πολύ καιρό. Τουλάχιστον η N προς το παρόν έδωσε και μερικές free. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. - Τα joy cons έχουν πλέον mouse controls, καλύτερα haptics, μοχλούς με μεγαλύτερο travel ενώ το μαγνητικό κλείδωμα τα κάνει πιο εύκολα στη χρήση. Το να λέμε ότι δεν βελτιώθηκαν είναι πέρα για πέρα ανακρίβεια. - Το ξεθωριασμένο HDR δεν ξέρω που το είδες αλλά το panel της κονσόλας όχι μόνο είναι αρκετά φωτεινό αλλά έχει και πολύ ζωηρά χρώματα. Χάνει σε μαύρα προφανώς από το oled αλλά είναι μεγαλύτερο, είναι πιο crisp λόγω υψηλότερης ανάλυσης, ενώ παράλληλα υποστηρίζει 120Hz+VRR το οποίο σαν feature σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στο να διατηρήσει smooth framerates μια handheld συσκευή που δεν έχει την ιπποδύναμη μιας σταθερής. Τώρα για τα bezels... όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλλειπε. - Το Mario Kart World αν έτρεχε στο Switch 1, θα ήταν στα 30fps και με πιο υποβαθμισμένα γραφικά. Τώρα αν κάποιος θα ήταν ευχαριστημένος με αυτό είναι άλλο θέμα. Το να λέμε όμως ότι θα έτρεχε και "άνετα" είναι χαζομάρα μιας και το Switch 1 αν είχε τέτοια δύναμη, θα έτρεχε και τα open world Zelda με 60 όταν κυκλοφόρησαν. - Αυτό με την ανακύκλωση παιχνιδιών είναι που γελάμε. Οι άλλοι δηλαδή είναι μέσα στην πρωτοτυπία και τα καινούργια IP's με τα HD remasters (και δυο και τρεις φορές remasters μάλιστα) ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια.. Προφανώς η κονσόλα δεν είναι τέλεια αλλά όταν κάνουμε κριτική καλό είναι να είμαστε και λίγο δίκαιοι και να κοιτάμε και τι συμβαίνει γενικά γύρω μας και ποιες είναι οι εναλλακτικές. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Αυτό το ανακύκλωση παιχνιδιών που λένε όλοι σαν επιχείρημα δεν το καταλαβαίνω καν εν τω μεταξύ. Η Nintendo έχει πολλαπλά ips σε διαφορετικά genres. Απλά επειδή δεν πουλάνε σαν το Mario και το Pokémon δεν τους δίνουν σημασία αυτοί που τα λένε. 3
gagarin Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 2 ώρες πριν, jimarass26 είπε Αυτο που λειπει από τη nintendo ειναι νέο gameplay , Νέοι characters. Πόσο Mario και Pokemon και Zelda πια. Αντέ να το πεις σε 150εκατομ. νοματαίους που ήδη την πάτησαν με την αγορά του Switch 1 και όπως δείχνει το πράμα με καμία 100αρια που θα κάνουν το ίδιο λάθος με το 2.... Μερικοί δεν ΒΑΖΟΥΜΕ μυαλό!!! 😁 3
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Just now, adamv123 said: Αυτό το ανακύκλωση παιχνιδιών που λένε όλοι σαν επιχείρημα δεν το καταλαβαίνω καν εν τω μεταξύ. Η Nintendo έχει πολλαπλά ips σε διαφορετικά genres. Απλά επειδή δεν πουλάνε σαν το Mario και το Pokémon δεν τους δίνουν σημασία αυτοί που τα λένε. Ειδικά με τη σειρά Zelda πήραν και ένα μεγάλο ρίσκο με το open world κομμάτι (εμένα δεν μου άρεσε προσωπικά) και τους καινούργιους μηχανισμούς. Η σειρά Metroid επίσης είχε αρκετές αλλαγές στη ζωή της. Και στα Mario πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να κάνεις εκτός από τα γραφικά. Πχ το νεροπίστολο στο Sunshine, η βαρύτητα στο Galaxy ή το cap στο Odyssey... Πχ στα Gears και Uncharted τι καινούργιο έκανες μετά από τόσα sequels? Θα έλεγα ότι η Ν είναι η μοναδική εταιρία που έχει τόσο varied περιεχόμενο, με τα IP της να είναι πάντα διαφορετικά το ένα από το άλλο σε θέματα gameplay. Καμία φορά και τα ίδια τα IP's είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Οι επιφανειακοί βλέπουν πχ Zelda και υποθέτουν Wind Waker = BotW = Link's Awakening. Ε αφού λέγονται "Zelda" ή "Mario" ίδια θα είναι... Την ώρα που κάποιοι άλλοι η πλειοψηφία των παιχνιδιών τους είναι κυρίως το κλασικό cover-shoot-climb και μάλιστα σε διαφορετικά IP's. Αλλάζουν οι χαρακτήρες και το story ενώ ο πυρήνας όχι. 3
Chocobo Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 21 λεπτά πριν, D.Luffy είπε @Huruduru Μερικά σχόλια από αυτά που έγραψες. - Τα περί τιμολογιακής πολιτικής είναι κατακριτέα αλλά δεν διαφέρουν από τους υπόλοιπους παίκτες στην αγορά. Δυστυχώς έχουμε και εκεί αυξήσεις τιμών και μάλιστα σε hardware που ήδη έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια, πέρα από τις επίσης αυξημένες τιμές στα παιχνίδια. Χώρια που και "άλλοι" χρεώνουν τις αναβαθμίσεις σε παλιότερα games εδώ και πολύ καιρό. Τουλάχιστον η N προς το παρόν έδωσε και μερικές free. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. - Τα joy cons έχουν πλέον mouse controls, καλύτερα haptics, μοχλούς με μεγαλύτερο travel ενώ το μαγνητικό κλείδωμα τα κάνει πιο εύκολα στη χρήση. Το να λέμε ότι δεν βελτιώθηκαν είναι πέρα για πέρα ανακρίβεια. - Το ξεθωριασμένο HDR δεν ξέρω που το είδες αλλά το panel της κονσόλας όχι μόνο είναι αρκετά φωτεινό αλλά έχει και πολύ ζωηρά χρώματα. Χάνει σε μαύρα προφανώς από το oled αλλά είναι μεγαλύτερο, είναι πιο crisp λόγω υψηλότερης ανάλυσης, ενώ παράλληλα υποστηρίζει 120Hz+VRR το οποίο σαν feature σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στο να διατηρήσει smooth framerates μια handheld συσκευή που δεν έχει την ιπποδύναμη μιας σταθερής. Τώρα για τα bezels... όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλλειπε. - Το Mario Kart World αν έτρεχε στο Switch 1, θα ήταν στα 30fps και με πιο υποβαθμισμένα γραφικά (το είπαν και οι ίδιοι). Τώρα αν κάποιος θα ήταν ευχαριστημένος με αυτό είναι άλλο θέμα. Το να λέμε όμως ότι θα έτρεχε και "άνετα" είναι χαζομάρα μιας και το Switch 1 αν είχε τέτοια δύναμη, θα έτρεχε και τα open world Zelda με 60 όταν κυκλοφόρησαν. - Αυτό με την ανακύκλωση παιχνιδιών είναι που γελάμε. Οι άλλοι δηλαδή είναι μέσα στην πρωτοτυπία και τα καινούργια IP's με τα HD remasters (και δυο και τρεις φορές remasters μάλιστα) ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια.. Προφανώς η κονσόλα δεν είναι τέλεια αλλά όταν κάνουμε κριτική καλό είναι να είμαστε και λίγο δίκαιοι και να κοιτάμε και τι συμβαίνει γενικά γύρω μας και ποιες είναι οι εναλλακτικές. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Η κονσόλα είναι τίμια(εδώ που φτάσαμε το 500ρι για κονσόλα και το 700ρι για κάρτα γραφικών είναι entry level) Το μόνο πρόβλημα είναι τα παιχνίδια(κόστος) Μπορεί και οι άλλοι να χρεώνουν 10€ στο upgrade αλλά στους άλλους τα παιχνίδια τα βρίσκεις στο 1/4 της τιμής μετά απο λίγο ενώ στη Nintendo η τιμή είναι 50+ καθ όλη τη διάρκεια ζωής κάνοντας το οικοσύστημα της το πιο ακριβό με διαφορά. Απο την άλλη ποιο hobby δεν είναι ακριβό θα μου πεις..και αν θες Zelda θα πρέπει να τα σκάσεις..Δεν ξέρω , εγώ αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τα δώσω ακόμα και για το Zelda που για μένα μόνο του είναι λόγος αγοράς κονσόλας. 4
Arkin Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Huruduru είπε Οκ σκουπίδι μπορεί να είναι υπερβολή αλλά δεν αναιρεί ότι κυκλοφόρησαν 500€ κονσόλα με 90€ παιχνίδια και 10/20€ τα Upgrade για παιχνίδια που πάει πίσω στο 2017 η ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Η κονσόλα με LCD, μπέζελ 10ετίας και ξεθωριασμένο HDR ενώ η προηγούμενη κυκλοφόρησε με OLED. Τα περιφερειακά πιο ακριβά ενώ δεν τα βελτίωσε (τα Joy-con έχουν ακόμα τον παλιό μηχανισμό για τα Stick και το Pro Controller, οπότε ετοιμαστείτε για Drifting), πλέον έκανε πιο δύσκολο τον σχεδιασμό τους ώστε να μην είναι τόσο εύκολο να την επισκευάσεις μόνος σου αν πάθει κάτι, το ίδιο και τα χειριστήρια. Δεν χρησιμοποιεί Universal έξοδο εικόνας όπως το Switch 1, η διάρκεια μπαταρίας είναι τραγική μέχρι στιγμής και το κερασάκι στην τούρτα όλα αυτά με έναν τίτλο στην κυκλοφορία που θα μπορούσε άνετα να τρέξει στο Switch 1. Εγώ προσωπικά θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η γενιά της Nintendo, αν θα κυκλοφορήσει άλλες εκδόσεις, τιμή και τι καινούργια first party παιχνίδια θα δούμε που δεν θα είναι ανακυκλωμένα ξανά και ξανά. Μέχρι τότε θα μείνω στο Switch OLED μου. Και το πρωτο με αθλια lcd κυκλοφορησε μετα βγηκε το oled. Καλα το switch 2 τραγικο που βγηκε με lcd κρατας το switch 1 που εχει oled και περιμενεις 3-4 χρονια να βγει το 2 με oled. Τραγικο το λιγοτερο στο θεμα της οθονης πηγαν 10 χρονια πισω. Απλα υπαρχουν πολλοι fans και 2000 ευρω να ειχε η κονσολα παλι θα τα εσκαγαν.
NickTG Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 58 minutes ago, proindeed6 said: Απο το 2010-2015 τα παιχνιδια στο κινητο ηταν απιστευτα και φαινοταν πως θα κατακτουσαν το casual gaming και δεν υπηρχε λογος να παρει κανεις nintendo για χαλαρα παιχνιδια Καμία επαφή τα παιχνίδια που είχε το Wii U με τα παιχνίδια των κινητών.
VonDoulen Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Ότι & να βγάλουν θα παραμείνω στο ταπεινό PC μου, που σε 4Κ αναλύσεις, απλώς πετάει. Όσο για τη φορητότητα....προτιμώ όταν βγαίνω να ασχολούμε πραγματικά με φίλους, μπαλίτσα, κουβέντα, ποτάκι, σινεμαδάκι. Όλες αυτές οι κονσόλες μας καταστρέφουν. Μεγάλη προσοχή στα παιδιά μας! 1 1
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, Arkin said: Και το πρωτο με αθλια lcd κυκλοφορησε μετα βγηκε το oled. Καλα το switch 2 τραγικο που βγηκε με lcd κρατας το switch 1 που εχει oled και περιμενεις 3-4 χρονια να βγει το 2 με oled. Τραγικο το λιγοτερο στο θεμα της οθονης πηγαν 10 χρονια πισω. Απλα υπαρχουν πολλοι fans και 2000 ευρω να ειχε η κονσολα παλι θα τα εσκαγαν. Φίλε Arkin με το συμπάθειο αλλά η οθόνη δεν είναι “10 χρόνια πίσω” ούτε είναι τραγική ή άθλια μόνο και μόνο επειδή δεν είναι oled.. Και οι δύο έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μεταξύ τους. Δεν είναι τόσο απλό oled = wow το καλύτερο, lcd = τζιζ κακό. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από D.Luffy 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα