Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει εδω και 2 μηνες υπαρχουν ατομα , που σε αγγελια ζητανε ολα τα στοιχεια για να πληρωσουν και μετα χανονται , ο τελευταιος μεχρι και θυριδα boxnow μου εστειλε για να του στειλω μολις πληρωσει και σιγη ιχθυος εδω και 2 μερες, σας συμβαινουν και εσας τετοια περιεργα

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συμβαίνουν και αυτά. Μπορεί να βρήκα άλλη σε αγγελία αυτό που ήθελε ή πιο φθηνά ή που να τον βολεύει καλύτερα η τοποθεσία. 2 μέρες πάντως δεν είναι πολλές, γιατί άνθρωποι ήμαστε.

btw, μήπως το nicname σου τους εμπνέει να σε ...ξεχάσουν;;; 😄(αστειεύομαι φυσικά!)

• Like 1
  • Haha 14
Δημοσ.
1 ώρα πριν, forgotten είπε

εχει εδω και 2 μηνες υπαρχουν ατομα , που σε αγγελια ζητανε ολα τα στοιχεια για να πληρωσουν και μετα χανονται , ο τελευταιος μεχρι και θυριδα boxnow μου εστειλε για να του στειλω μολις πληρωσει και σιγη ιχθυος εδω και 2 μερες, σας συμβαινουν και εσας τετοια περιεργα

Εχει εδω και 15 χρονια,οχι 2 μηνες.
Καινουργιος ε;

Που να δεις vendora,που σου κανουν προσφορα-παζαρι,την αποδεχεσαι και εξαφανιζονται.

Η αντιστοιχα,αποδεχονται την αντιπροσφορα που εκανες,αλλα δεν πληρωνουν.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, και πρόσφατα εμένα μου ζήτησαν αριθμό λογαριασμού για να κάνουν κατάθεση, συν το κινητό μου και εξαφανίστηκαν. Ξεκάθαρα κακόβουλη ενέργεια που μαζεύουν τραπεζικά στοιχεία για απόπειρα κλοπής. Η διαχείριση μετά από αναφορά δεν έκανε κάτι για το προφίλ του.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο "αθώο" σενάριο είναι να είναι άτομα που έπαψαν να ενδιαφέρονται (ή κ..λοβαρετές που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν πραγματικά).

Εδώ ο άλλος φτιάχνει νέο προφίλ στο φόρουμ για να τρολάρει σε θέματα, δεν θα τρολάρει αγγελία που είναι εύκολο και δεν μπορεί κανείς να του πει κάτι ("άλλαξα γνώμη φιλαράκο")

Βέβαια αν και το να αλλάξει γνώμη κανείς είναι απόλυτα φυσιολογικό και ανθρώπινο, το να μην ενημερώνεις τον συνομιλητή σου είναι απλά γαϊδουριά (κατά τη γνώμη μου πάντα)

Προσωπικά, όταν έχω μία αγγελία και κάποιος εκφράσει ενδιαφέρον, απαντάω αμέσως στην όποια ερώτηση/απορία. Αν όμως δεν απαντήσει κι εκείνος από την πλευρά του (αρνητικά ή θετικά δεν έχει σημασία) ενώ είναι εμφανές ότι έχει δει την απάντησή μου τότε τρώει άκυρο από μένα, όσο και αν "χτυπηθεί" αργότερα ότι το θέλει (το ψιλολόγια που κατά καιρούς προσπαθώ να "ξεφορτωθώ" από το σπίτι δεν είναι τόσο σημαντικά για να ανέχομαι την αγένεια του οποιουδήποτε)

Σημ. Είναι εντυπωσιακό πόσοι, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν το "στήσιμο" που μπορεί να σου κάνουν (αν μπεις στη διαδικασία να τους "ψάξεις", όπως έκανα πιο παλιά όταν ήμουν πιο νέος και...αψύς :P) έλεγαν ότι "χρειάστηκε" να φύγουν εκτός Αθηνών "εκτάκτως" :D και θα τα πούμε όταν ξαναγυρίσουν (που μάλλον δεν γύρισαν ποτέ)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Εχει εδω και 15 χρονια,οχι 2 μηνες.
Καινουργιος ε;

Που να δεις vendora,που σου κανουν προσφορα-παζαρι,την αποδεχεσαι και εξαφανιζονται.

Η αντιστοιχα,αποδεχονται την αντιπροσφορα που εκανες,αλλα δεν πληρωνουν.

Καθολου καινουριος απλα μεχρι τον τελευταιο καιρο δεν ετυχε ατομα να χανουν το καιρο τους ρωτωντας περι ανεμων και υδατων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Therempant είπε

Ναι, και πρόσφατα εμένα μου ζήτησαν αριθμό λογαριασμού για να κάνουν κατάθεση, συν το κινητό μου και εξαφανίστηκαν. Ξεκάθαρα κακόβουλη ενέργεια που μαζεύουν τραπεζικά στοιχεία για απόπειρα κλοπής.

Τα δικα τους στοχεια  δε τα εδωσαν? που θα εστελνες το πακετο? Ή μηπως θα κανονιζατε συναντηση χερι με χερι?!

(ειναι συνηθισμενο κολπο καποιος να ζηταει αρ. λογ/σμου και λοιπα στοιχεια, ενω δε ξερει καν τι πουλας. Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις εναν τετοιο απατεωνα, συχνα και μονο απο τη σελιδα προφιλ του)

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, forgotten είπε

Καθολου καινουριος απλα μεχρι τον τελευταιο καιρο δεν ετυχε ατομα να χανουν το καιρο τους ρωτωντας περι ανεμων και υδατων

Βάλε καμιά αγγελία σε marketplace για να προπονηθείς σε "χασομέρηδες" :)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ βρήκα αυτήν την αγγελία insomnia η οποία είχε και άλλες φωτογραφίες. Ο πωλητής δεν μου έδινε πληροφορίες απλά μου είπε έχει προβλήματα ομιλίας και δεν μπορεί να μιλήσει στο τηλέφωνο. Αν θέλω να βάλω τα χρήματα και να το στείλει boxnow. Βάζω στο Google τις φωτό και βρίσκω ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες σε σελίδα εξωτερικού. Μόλις του τις έστειλα μου απάντησε ότι είναι το drone ενός φίλου του και κατέβασε τις υπόλοιπες φωτογραφίες που είχε ένα ανεβάσει . Έκανα αναφορά στους διαχειριστές αλλά βλέπω ότι η αγγελία του υπάρχει ακόμα 

IMG_20250619_084333.jpg

• Like 3
  • Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, pany6879 είπε

Εγώ βρήκα αυτήν την αγγελία insomnia η οποία είχε και άλλες φωτογραφίες. Ο πωλητής δεν μου έδινε πληροφορίες απλά μου είπε έχει προβλήματα ομιλίας και δεν μπορεί να μιλήσει στο τηλέφωνο. Αν θέλω να βάλω τα χρήματα και να το στείλει boxnow.

και η (μεγαλυτερη) πλακα ειναι οτι το iban που θ ασου δωσει να βαλεις το χρημα μπορει να μην ειναι δικο του, μπορει να ειναι απο αλλον, οπως του φιλου απο πανω που λεει οτι το εδωσε σε καποιον

Δημοσ.
23 ώρες πριν, forgotten είπε

εδω και 2 μηνες υπαρχουν ατομα , που σε αγγελια ζητανε ολα τα στοιχεια για να πληρωσουν και μετα χανονται

Όταν λες όλα τα στοιχεία τι εννοείς;

Αν πρόκειται για τραπεζική μεταφορά αρκεί το ΙΒΑΝ και ο δικαιούχος σαν επιβεβαίωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά, τουλάχιστον από τη μεριά του υποψήφιου αγοραστή, δεν το βλέπω τόσο γαϊδουριά να μην ενημερώνει για το παραμικρό που έχει στο μυαλό του, ειδικά αν δεν έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον.

Ο πωλητής είναι αυτός που δημιούργησε την αγγελία, άρα θεωρητικά αυτός «κόπτεται» να πουλήσει και άρα να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί απλά να τον τρώει η τσέπη του και να μην καίγεται για το προς πώληση αντικείμενο. Πώς μπαίνεις π.χ. σε ρουχάδικο ή δισκοπωλείο και ρίχνεις μια ματιά. Απλά κοιτάς και μετά την κάνεις χωρίς να δώσεις εξηγήσεις, άντε να πεις ένα «ευχαριστώ» βγαίνοντας.

Συνηθισμένη ερώτηση αγοραστή είναι πού βρίσκεται ο πωλητής. Πολλές φορές ο τελευταίος είναι επαρχία, κάτι αποτρεπτικό για τον αγοραστή που μπορεί να θέλει χέρι με χέρι. Μπορεί όμως να ψάχνει και αλλού, και γι' αυτό να μην απαντά ότι δεν ενδιαφέρεται, αφού δε γνωρίζει ακόμα τι θα κάνει.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...