Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 hours ago, dtk-386 said:

Όχι. Δεν αναφέρομαι προφανώς στο δεν απαντάει. Λίγα θέματα διαβάζετε εδώ μέσα και όχι μόνο που τους εξαπάτησαν; Η ψυχική μου υγεία προέχει. Δεν σας απαγορεύω απλά συμβουλή δίνω. Σιγά μην σκάσω κιόλας.😆

το ποσοστο προβληματων σε αγγελιες εναντι των σωστων αγγελιων ειναι καρφιτσα στα αχυρα και εχει ξανα ειπωθει αυτο. οτι βγαινουν καποια cases με προβλημα δεν σημαινει οτι ειναι ο κανονας.αν η συναλλαγη παει καλα δεν θα ανοιξει ο αλλος θεμα να πει πηγε καλα.θα ανοιξει μονο για παραπονο.οπως ειπα παραπανω απο 200 συναλλαγες και το 99,9 τοις 100 πηγε μια χαρα.οκ μερικοι ηταν λιγο παραξενοι αλλα οκ nothing weird.

6 hours ago, phanispal said:

Δε νομίζω ότι είναι υψηλό το ποσοστό επιτυχημένης εξαπάτησης, μάλλον είναι πολύ χαμηλό. Οι απόπειρες ΟΚ, πιθανόν να είναι περισσότερες.

ακριβως.

4 hours ago, Arkin said:

Στα μονα μηνυματα που δεν απανταω ειναι αν πχ εχω μια τιμη 300 ευρω και λεω οχι παζαρια και με στειλει ο αλλος και με πει το αγοραζω αμεσα στα 100. Εκει τι να απαντησεις?

δεν απαντας απλα τιποτα.σβηνεις το pm. επισης δεν απανταω οταν μου λενε οτι εγω το αγοραζω απο ζιμπαμπουε με δωρο 2 προφυλακτικα και ενα πυροσβεστηρα στα 200 ευρω και με αποφορολογηση το παιρνω 120. εκει του λεω ΑΝ του απαντησω οτι οκ πηγαινε αγορασε το απο εκει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, dtk-386 είπε

H φάση είναι άνοιξε θείο από την ΔΕΗ είμαστε. 🤣

8 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Το σωστό είναι να σταματήσετε να αγοράζετε μεταχειρισμένα.😁

7 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Όχι. Δεν αναφέρομαι προφανώς στο δεν απαντάει. Λίγα θέματα διαβάζετε εδώ μέσα και όχι μόνο που τους εξαπάτησαν; Η ψυχική μου υγεία προέχει. Δεν σας απαγορεύω απλά συμβουλή δίνω. Σιγά μην σκάσω κιόλας.😆

Το οτι εσυ δεν το"χεις με τα μεταχειρισμενα,δε σημαινει αυτοματως οτι οποιος αγοραζει μεταχειρισμενα ειναι λαθος.

Σημαινει οτι απλα δεν ειναι για σενα.

• Like 2
Δημοσ.

Στα μεταχειρισμενα μπορει καποιος να βρει διαμαντακια.

Σιγουρα υπαρχουνε πιθανοτητες αποτυχιας, λαθους συνεννοησης, ακομα και εξαπατησης, αλλα οκ υποτιθεται οτι ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι και ξερουμε που παμε να μπλεξουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Το οτι εσυ δεν το"χεις με τα μεταχειρισμενα,δε σημαινει αυτοματως οτι οποιος αγοραζει μεταχειρισμενα ειναι λαθος.

Σημαινει οτι απλα δεν ειναι για σενα.

Μιλάς με άνθρωπο που αγόραζε και πούλαγε επί του ιστορικού fleamarket.gr , το γνωρίζεις;

Μια χαρά το έχω, όπως προείπα όμως η ψυχική μου υγεία προέχει. 

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μιλάς με άνθρωπο που αγόραζε και πούλαγε επί του ιστορικού fleamarket.gr , το γνωρίζεις;

Πω, τι είπες τώρα;

Είχες και tower 386?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Πω, τι είπες τώρα;

Είχες και tower 386?

Οχι tower, επώνυμο οριζόντιο 386dx 40mhz, 4 mb Ram, 80mb hdd, cd rom με 14αρα crt έγχρωμη. :lol:

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Οχι επώνυμο οριζόντιο 386dx 40mhz, 4 mb Ram, 80mb hdd, cd rom με 14αρα crt έγχρωμη. :lol:

Hyundai?

Δημοσ.
Στις 19/6/2025 στις 8:55 ΜΜ, leolipop είπε

2) Πριν 3 μερες εστειλα σε 2 εμπορους στο car.gr ερωτηση σχετικα με κατι ζαντολαστιχα, απο εχθες σταματησα να περιμενω απαντηση.Προφανως δεν καιγονται να πουλησουν οποτε κοιταω αλλου

Δεν τα είδαν λογικά. Είναι λίγο δύσκολο το σάητ. Πάρτους τηλ καλύτερα

• Like 1
Δημοσ.

Συχνά πυκνά αγοράζω και πουλάω πράγματα στο insomnia. Δεν έχω εμπειρία από άλλα site. 

τα συμπεράσματα μου 

1. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του , αν εξαπατηθεί , αν είναι υπερβολικά ευκολόπιστος κλπ. Φυσικά υπάρχουν τρόποι να διεκδικήσεις πράγματα. Δεν βρισκόμαστε σε οίκο δημοπρασιών. 

2. το μεγαλύτερο ποσοστό που συναλλάσσονται είναι νορμαλ. Το ότι έχουν μπει παραμάγαζα μέσα εφόσον η συναλλαγή είναι οκ δεν αλλάζει κατι στον σκοπό της πλατφόρμας. 

3. όλα πωλούνται και όλα διαπραγματεύονται. Δεν έγινε και κάτι αν γράψεις «μη διαπραγματεύσιμη» και ο άλλος σου κάνει παζάρι. 

4. η συχνότητα απαντήσεων , η αποχή , η αλλαγή γνώμης , η μείωση του ενδιαφέροντος είναι αναμενόμενο και αυτό. 

5. Σημαντικό είναι να μιλάμε όμορφα και ευγενικά. 

καλές αγοραπωλησίες!

• Like 2
Δημοσ.
Στις 20/6/2025 στις 6:40 ΠΜ, dtk-386 είπε

Μια χαρά το έχω, όπως προείπα όμως η ψυχική μου υγεία προέχει. 

Το γνωριζω,ειμαι online απο το 2000.
Οκ, η δικη σου ψυχικη υγεια προεχει.
Γιατι λες και ξαναλες να μην παιρνουμε μεταχειρισμενα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...