nchatz Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ Το Donkey Kong Bananza, ένα νέο 3D platform gameγια το Nintendo Switch 2, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας παρουσίασης Direct της εταιρείας, και φαίνεται να προσφέρει μια εντυπωσιακά πλούσια εμπειρία. Στο νέο παιχνίδι, ο DK συνεργάζεται με μια νεότερη εκδοχή της τραγουδίστριας Pauline - η οποία φαίνεται πως ήταν κρυμμένη μέσα σε έναν βράχο για κάποιο διάστημα - και ταξιδεύει σε ένα υπόγειο βασίλειο που μοιάζει με την ερμηνεία της Nintendo για τη θεωρία της Κοίλης Γης. Παρά το γεγονός ότι διαδραματίζεται κάτω από την επιφάνεια της γης, το παιχνίδι εκτυλίσσεται σε έναν ποικιλόμορφο κόσμο με παραλίες, βουνά και παγωμένα τοπία. Υπάρχουν ακόμη και γιγάντιοι γηραιότεροι χαρακτήρες και αρχαία ερείπια στο στυλ του Breath of the Wild με μοναδικές προκλήσεις. Η παρουσίαση Direct επικεντρώθηκε κυρίως στο gameplay, το οποίο στο Bananza βασίζεται στην καταστροφή. Ο DK μπορεί να καταστρέψει τα πάντα στο περιβάλλον, να αποσπάσει κομμάτια εδάφους για να τα χρησιμοποιήσει ως όπλο, και επίσης να μεταμορφωθεί σε διάφορα ζώα. Οι "μεταμορφώσεις μπανάνας" του παιχνιδιού επιτρέπουν στον DK να μεταμορφωθεί σε πλάσματα όπως μια στρουθοκάμηλος (για να πετάξει) ή ένα ζέβρα (για να τρέξει τόσο γρήγορα που μπορεί ακόμη και να περπατήσει πάνω στο νερό). Αυτές οι δυνάμεις χρησιμοποιούν μια ουσία που ονομάζεται "bananergy". Υπάρχουν επίσης άλλες ικανότητες που μπορούν να ξεκλειδωθούν μέσω ενός δέντρου δεξιοτήτων. Ίσως το πιο σημαντικό: μπορείτε να αγοράσετε νέα ρούχα τόσο για τον DK όσο και για την Pauline. Έτσι, παρόλο που παίζεται κυρίως ως παιχνίδι πλατφόρμας, φαίνεται ότι το Bananza έχει σημαντικά στοιχεία παιχνιδιού ρόλων. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης λειτουργία co-op για δύο παίκτες, όπου ο ένας ελέγχει την Pauline, και το πολυπαικτικό υποστηρίζει GameShare, ώστε να μπορείτε να παίξετε σε δύο διαφορετικές κονσόλες χρησιμοποιώντας μόνο ένα αντίγραφο του παιχνιδιού. Το Bananza διαθέτει επίσης μια πρόσθετη λειτουργία όπου μπορείτε να γλυπτικά βράχους χρησιμοποιώντας τα νέα χειριστήρια ποντικιού του Switch 2. Το Bananza αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της μεγάλης παρουσίασης του Switch 2 της Nintendo τον Απρίλιο. Είναι η δεύτερη μεγάλη κυκλοφορία της Nintendo για την κονσόλα, μετά το Mario Kart World, που κυκλοφόρησε μαζί με τη νέα κονσόλα. Το Bananza είναι το πρώτο 3D platform gameτου franchise από την εποχή του Nintendo 64, και είναι η πρώτη κύρια κυκλοφορία μετά το Tropical Freeze πριν από περισσότερο από μια δεκαετία. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
D.Luffy Δημοσ. Πέμπτη στις 10:34 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:34 πμ 1 minute ago, lexotamilf said: Μήπως ήθελαν να πουν banana; Είναι συνδυασμός λέξεων banana, bonanza. 9 minutes ago, MetroStar said: Μια απ' τα ίδια. Τι ακριβώς είναι το ίδιο? Ο χαρακτήρας Donkey Kong? 10 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 10:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:38 πμ Δείχνει φουλ διασκεδαστικό, τα πιτσιρίκια ειδικά θα τρελαθούν. 3
Link13GR Δημοσ. Πέμπτη στις 10:40 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:40 πμ Τι έπος είναι αυτό;Δε περνάνε οι μέρες.Ξαναζουμε μέρες Mario Odyssey. 6 1
ScorpioX777 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:40 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:40 πμ (επεξεργασμένο) Οταν ειχαμε το Wii U το Donkey Kong ηταν απο τα αγαπημενα μας παιχνιδια, τερμα διασκεδαστικο... Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:03 πμ από ScorpioX777 5
Link13GR Δημοσ. Πέμπτη στις 10:40 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:40 πμ 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Δείχνει φουλ διασκεδαστικό, τα πιτσιρίκια ειδικά θα τρελαθούν. 44 είμαι και έχω ξετρελαθει ήδη. 12
nekrik Δημοσ. Πέμπτη στις 10:47 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:47 πμ (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, D.Luffy said: Είναι συνδυασμός λέξεων banana, bonanza. Τι ακριβώς είναι το ίδιο? Ο χαρακτήρας Donkey Kong? Ε ναι σαν το Mario Odyssey που ειναι ίδιο με το Super Mario Bros ενα πράμα. 😜 Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:50 πμ από nekrik 2 1 2
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ 10 λεπτά πριν, Link13GR είπε 44 είμαι και έχω ξετρελαθει ήδη. Καλά ναι, γι' αυτό έγραψα ''ειδικά''. Ψήνομαι και 'γω για ένα Switch 2 κάποια στιγμή, όταν ήμουν μικρός είχε πάρει ο πατέρας μου το Ν64 και είχα περάσει πολύ καλά με τα Zelda και Donkey Kong τότε. Τώρα είμαι 31 και με έχει πιάσει μια νοσταλγία ας το πω. 1
NickTG Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ 24 minutes ago, MetroStar said: Μια απ' τα ίδια. Ε ναι. Και εγώ έτσι όπως το έβλεπα προσπαθούσα να βρω τις διαφορές από το πρώτο Donkey Kong και δεν βρήκα καμία. Μην πω πως αυτό έχει και λίγο χειρότερα γραφικά. Άσε που άνετα έπαιζε και στο N64. 2 1 9
D.Luffy Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 πμ (επεξεργασμένο) Το να μην του αρέσει κάποιου το gameplay που είδε είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό. Το να λέει όμως ότι του φαίνεται "το ίδιο" το μόνο που δείχνει είναι ότι όχι μόνο δεν είδε το τρέιλερ αλλά και το ότι μάλλον η τελευταία φορά που έπαιξε κάτι από Ν ήταν πριν 20 χρόνια που ήταν παιδί (και ότι πάλι δεν είδε το τρέιλερ ) Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:59 πμ από D.Luffy 2
Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 11:09 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:09 πμ 39 minutes ago, MetroStar said: Μια απ' τα ίδια. Μίκυ Μάο για παιδαρέλια να ούμε. Πώς τη βρίσκει ο κόσμος με αυτά τα μπαρμπαδέλια, απορώ. Αντί να βγούνε να συναναστραφούν στον έξω κόσμο με αληθινούς γορίλες, κάθονται πίσω από μια οθόνη. Παιδάκια. 5 19
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα