giorgoc89 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:08 μμ Καλησπέρα παιδιά. Έκανα μια παραγγελία από ένα μεγάλο ελληνικό κατάστημα με τρόπο πληρωμής δόσεις με TBI. Η αίτηση απορρίφθηκε αλλά παρόλα αυτά έστειλαν το προϊόν με Γενική Ταχυδρομική από την οποία και το παρέλαβα. Τι κάνω τώρα; Αρχικά είμαι υποχρεωμένος να το επιστρέψω; Ξέρει κανείς τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις;
Δημοφιλής ανάρτηση Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 02:09 μμ Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. Παρασκευή στις 02:09 μμ Φέρσου σωστά ελληνικά ρε φίλε. Κράτησε το και ζήτα και τα ρέστα. 3 3 59
Mr_Terror Δημοσ. Παρασκευή στις 02:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:14 μμ Παλικάρι χωρις καμια διαθεση ειρωνειας .Παρελαβες ενα προιον απο λαθος.Και ανοιγεις θεμα αν πρεπει να το γυρισεις πισω? Το σωστο ειναι να ενημερωσεις και να επιστρεψεις πισω το προιον.Τωρα το τι λεει η συνείδηση σου ειναι αλλο θεμα. 19
giorgoc89 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:19 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:19 μμ 3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Παλικάρι χωρις καμια διαθεση ειρωνειας .Παρελαβες ενα προιον απο λαθος.Και ανοιγεις θεμα αν πρεπει να το γυρισεις πισω? Το σωστο ειναι να ενημερωσεις και να επιστρεψεις πισω το προιον.Τωρα το τι λεει η συνείδηση σου ειναι αλλο θεμα. Το ακούω αυτό που λες και είμαι ένας βαθιά ενοχικός άνθρωπος. Ωστόσο δεν ήταν από το μαγαζί της κυρά Σουλας η αγορά. Ήταν από μεγάλη αλυσίδα η οποία υποθέτω έχει και κάποια ασφάλεια για τέτοια περιστατικά. Ρωτάω για το νομικό πλαίσιο. 1 2
papoys1 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:23 μμ Εσύ θα το επιστρέψεις αφού δεν σου ανήκει γιατί δεν πλήρωσες και κάποιος υπάλληλος θα την πληρώσει για το λάθος του. 5 1
Mr_Terror Δημοσ. Παρασκευή στις 02:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:25 μμ το λαθος που εχει γινει θεωρω πως δεν σου δινει νομικα να κρατησεις το προιον χωρις να εχεις καποιο ποινικό προβλημα. Αργα η γρηγορα θα το παρουν πρεφα το λαθος και θα σου πουν να το γυρισεις πισω.Τωρα αν δεν το κανεις λογικα αν ειναι και ακριβο το προιον δεν θα το αφησουν ετσι.Και αφου λες οτι ειναι απο μεγαλη αλυσίδα η αγορα, ακομα χειροτερα για σενα γιατι δεν εχουν θεμα να κινηθουν δικαστικα.Εννοω τα εξοδα που εχει μια τετοια κινηση. Δικηγορος δεν ειμαι για να σου πω οτι αυτα που λεω ειναι 100% ετσι αλλα δεν νομιζω να πεφτω πολυ εξω. 1
Nokia3210 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:28 μμ δωστο πισω, και να ειναι και σφραγισμενο οπως το πηρες και ολα καλα! 2
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 02:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:28 μμ 8 λεπτά πριν, giorgoc89 είπε Το ακούω αυτό που λες και είμαι ένας βαθιά ενοχικός άνθρωπος. Ωστόσο δεν ήταν από το μαγαζί της κυρά Σουλας η αγορά. Ήταν από μεγάλη αλυσίδα η οποία υποθέτω έχει και κάποια ασφάλεια για τέτοια περιστατικά. Ρωτάω για το νομικό πλαίσιο. Οπότε επειδή ειναι απο αλυσίδα θες να το κρατήσεις. Τι θες απο εμάς;Κάνε ότι καταλαβαίνεις και αποδέξου τις συνέπειες της επιλογής σου.. 12 1
Δημοφιλής ανάρτηση Sablj Δημοσ. Παρασκευή στις 02:29 μμ Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. Παρασκευή στις 02:29 μμ Περιμένω το επόμενο topic σου... Κράτησα προιον που μου έστειλαν από μεγάλη αλυσίδα καταλάθος και τώρα με κυνηγάνε νομικά... 1 36
Dante80 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:46 μμ 37 minutes ago, giorgoc89 said: Τι κάνω τώρα; Το επιστρέφεις πίσω στην κατάσταση που το πήρες, και αναφέρεις πως μπερδεύτηκες και παρέλαβες κατά λάθος. 4
LiquidTroll Δημοσ. Παρασκευή στις 02:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:55 μμ Θα σε συμβούλευα πως όποιος play stupid games wins stupid prizes, οπότε καλύτερα μην το ρισκάρεις 2
Pansp32 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:59 μμ Βάλτο σε μία γωνίτσα. Περίμενε κανά 2 μήνες να στο ζητήσουν, άμα στο ζητήσουν. 7 2
Nabuko Δημοσ. Παρασκευή στις 03:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:02 μμ 51 λεπτά πριν, giorgoc89 είπε Τι κάνω τώρα; Το πληρώνεις ή το επιστρέφεις 51 λεπτά πριν, giorgoc89 είπε Αρχικά είμαι υποχρεωμένος να το επιστρέψω; Αν το πληρώσεις όχι. Αν δεν το πληρώσεις ναι. 52 λεπτά πριν, giorgoc89 είπε Ξέρει κανείς τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Άρθρο 375 - Ποινικός Κώδικας - Υπεξαίρεση 12
giorgoc89 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:03 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 03:03 μμ 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Το πληρώνεις ή το επιστρέφεις Αν το πληρώσεις όχι. Αν δεν το πληρώσεις ναι. Άρθρο 375 - Ποινικός Κώδικας - Υπεξαίρεση Got it! Σε ευχαριστώ!
Amaretos Δημοσ. Παρασκευή στις 03:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:04 μμ Παντως περα απο την πλακα ακριβως το ιδιο εγινε και με τον κουμπαρο μου πριν 3-4 χρονια με μια αρκετα ακριβη οθονη την παρειγγειλε απο amazon, την πλήρωσε με καρτα, μετα απο 1-2 μερες του ακυρωσαν την παραγγελια οτι δεν εχουν stock του επεστρεψαν τα λεφτα. Η οθονη εφτασε σπιτι του μετα απο 20 μερες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα