Doubt Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Φίλε γράφεις που γράφεις σεντόνια τουλάχιστον απέφυγε τα bold underline oversize κλπ Το περιεχόμενο το κρίνει ο καθένας μόνος του καθώς και το ποσό υγιές είναι να ασχολείσαι, τόσο πολύ πια, με έναν επιχειρηματία όποιος κι αν είναι αυτός. 8 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Πάλι ότι νάναι conflict of interest δεν σημαίνει δικαστήρια σημαίνει και καλά δεν συνάδει με τα συμφέροντα του κράτους αλλά ειναι λαϊκίστικες αρλούμπες στο λινκ πχ η spaceX ανταγωνίζεται την NASA ε χαίρω πολύ Xαιρόπουλος και για αυτό το λόγο η νάσα μπορεί να κάνει πράματα που δεν μπορούσε πριν λόγω του περιορισμένου budget της με άλλα λόγια η spacex το κάνει το ίδιο καλά και με λιγότερα λεφτά και η NASA μισθώνοντας την SpaceX εξοικονομεί χρήματα. Ναι ok δεν έχει νόημα να το συνεχίσω... Εσύ κάνεις απλά ένα γρήγορο google και ξεπετάς ότι βγαίνει σαν αποτέλεσμα με τα αρνητικά keywords που βάζεις για τον Elon Το τελευταίο μου post ήταν αρκετό για καταλάβει κάποιος (με άλλα λόγια όποιος θέλει να καταλάβει και όχι απλά να φέρνει στείρα αντίθεση) ότι οι αριστερές φυλλάδες που βρίσκεις λένε αρλούμπες Δεν χρωστάει αλλά πληρώνει, δεν πιστολιάζει αλλά παράγει δεν του δόθηκε κάτι ειδικά/έξτρα για τις εταιρείες του και μόνο, ό,τι δάνειο κτλ και αν πήρε ήταν διαθέσιμο σε όλον τον ανταγωνισμό του με τους ίδιους όρους (και πολλοί μπιστόλιασαν παρεμπιπτόντως ενώ αυτός ειναι καλοπληρωτής και γρήγορος στην απόσβεση) ΤΕΛΟΣ .- δεν χρειάζεται να συνεχιστεί κάτι άλλο εφόσον το κλείσαμε αυτό. Απλά να κλείσω μιας και μπήκα στον κόπο να απαντήσω (Για τελευταία φορά) δείχνοντας το πόσο bias ειναι τα πρώτα hits που βρίσκεις ψάχνοντας με αρνητικά keywords για τον Ελον Εδώ έχεις το LA times https://app.adfontesmedia.com/chart/interactive?utm_source=SourcePage&utm_medium=OnPageLink Όλες σχεδόν οι ειδήσεις αριστερό bias και πολλές στο επίπεδο απλά κίτρινου τύπου και κάμποσες ακροαριστερές... (μην κοιτάς που ειναι το λόγκο όλες οι τελίτσες αποτελούν άρθρα απο LA times) Απο εκει και πέρα και όλα αυτά που αναφέρεις στο παρακάτω quote ειναι αντίστοιχα παρατραβηγμένα και μούφες αφηγήματα Δεν θα τα πιάσω ένα ένα αλλά είδα ένα απο αυτά ανακυκλώθηκε στο Insomnia και σχολίασα το πόσο μούφα ήταν εκει μην τα ξαναγράφω. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα TLDR; Το DOGE δεν το διευθύνει καν ο Elon απλά έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα (ακόμη και στο βίντεο του τρέχοντος θέματος βλέπουμε πως ο τραμπ απειλεί πως θα βάλει το doge να κόψει το επίδομα που δίνεται για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων απο το κράτος -και ναι δίνεται για όλα τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα όχι μονο για tesla- ) και τέτοιου είδους "ειδήσεις" απλά παίρνουν μια μακρινή συνάφεια ενός γραφείου με τον ELON κάνουν την τρίχα τριχιά και τσουπ τους έκλεισε επειδή τον έψαχναν...
Dr_Pepper Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Doubt είπε Φίλε γράφεις που γράφεις σεντόνια τουλάχιστον απέφυγε τα bold underline oversize κλπ Το περιεχόμενο το κρίνει ο καθένας μόνος του καθώς και το ποσό υγιές είναι να ασχολείσαι, τόσο πολύ πια, με έναν επιχειρηματία όποιος κι αν είναι αυτός. Μα ο σκοπός των bold χαρακτήρων και των υπογραμμισμένων είναι ακριβώς αυτός, να τονίσουν κάτι μέσα σε μια σχετικά μεγάλη παράγραφο ή κείμενο σεντόνι. Σπάνια χρησιμοποιεί κανείς bold π.χ σε μισή γραμμή. Και το κάνω γιατί έχω να κάνω, όχι πάντα, με παρόμοια άτομα που έχει να κάνει και ο Steve απο τους G.I.ANT.S όταν ρίχνει τις μπάρες του στο "Έχω τον νου μου", οπότε ξέρω ότι δεν θα διαβάσουν το κείμενο έτσι και αλλιώς τουλάχιστον ας τους μείνουν τα μαύρα και ό,τι γράφεται λιγο δεξιά και αριστερά απο αυτά Απο εκεί και πέρα δεν ασχολούμαι "πολύ" με έναν επιχειρηματία, με άτομα που ελαφρά τη καρδία απλά γράφουν ανακρίβειες και λίβελλους ασχολούμαι, στο συγκεκριμένο τόπικ τουλάχιστον, ο τρόπος με τον οποίο ασχολούμαι είναι μετέχοντας στην συζήτηση του φόρουμ πάνω στο σχετικό θέμα δεν βλέπω κάτι το αφύσικο ή το μη υγείες σε αυτό. Ο σκοπός των φόρουμ ειναι να γίνεται κουβέντα γύρω απο ένα θέμα, ή κάνω λάθος; Να το γυρίσω λίγο αλλιώς γιατί εσύ αποφάσισες να σχολιάσεις επί προσωπικού απαντώντας σε εμένα για το πόσο υγιές είναι να ασχολούμαι εγώ με τον επιχειρηματία του θέματος; Εφόσον το μόνο που κάνω είναι να διορθώνω τις ανακριβείς κατηγορίες και υπαινιγμούς σε πόστ άλλων, με άλλα λόγια όσο ασχολούνται αυτοί οι άλλοι άλλο τόσο ασχολήθηκα εγώ, άρα γιατί δεν πήγε αυτή η παρατήρηση στους άλλους που κάνουν τον ίδιο με την διαφορά ότι οι άλλοι απλά κράζουν κάποιον άγνωστο επιχειρηματία χωρίς να τον γνωρίζουν ή να γνωρίζουν έστω τα βασικά για αυτόν; Δεν είμαι ψυχολόγος πάντως αν κάτι συγκριτικά δεν είναι απόλυτα υγιές θα έλεγα πως είναι η απέχθεια ή/και το μίσος που έχουν κάποιοι για πρόσωπα που δεν τους κάνανε κανένα κακό και τα οποία ούτε που τα γνώρισαν αλλά εσύ επέλεξες να μιλήσεις περί υγείας για τα δικά μου ποστ που απλά επαναφέρουν τον εμμονικό και τυφλό αρνητισμό τους πίσω στην αντικειμενικότητα.
Arkin Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Οικογενειακες ιστοριες καταντησε το ολο πραγμα στην αρχη ειχε πλακα αλλα εχει αρχισει να κουραζει υπερβολικα και να γινεται τερμα βαρετο το ολο θεμα με 2 ανθρωπους που εχουν εξουσια εχουν ατελειωσα δις περιουσια και απλα παιζουν παιχνιδια μεταξυ τους επειδη βαριουνται. Βαρεθηκαμε και εμεις με τους 2 καραγκιοζηδες.
Doubt Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου https://www.hindustantimes.com/world-news/us-news/elon-musk-is-so-high-that-viral-oval-office-video-fuels-drug-use-speculation-101748647107918.html 9 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Δεν είμαι ψυχολόγος πάντως αν κάτι συγκριτικά δεν είναι απόλυτα υγιές θα έλεγα πως είναι η απέχθεια ή/και το μίσος που έχουν κάποιοι για πρόσωπα που δεν τους κάνανε κανένα κακό και τα οποία ούτε που τα γνώρισαν αλλά εσύ επέλεξες να μιλήσεις περί υγείας για τα δικά μου ποστ που απλά επαναφέρουν τον εμμονικό και τυφλό αρνητισμό τους πίσω στην αντικειμενικότητα. Ποιος άλλος θα τα έκανε αυτά δίπλα στον πρόεδρο και δεν θα τον είχαν βουτήξει σε χρόνο dt? Να μην θυμηθώ προεκλογικά που ανέβασε ποστ που υποστήριζε πως η fake photo της Harris με στολή ΚΚ ήταν πραγματική. Δεν χρειάζονται σεντόνια και διαλέξεις για να καταλάβεις πως κάποιος δεν είναι στα καλά του. 1-2-3 ενδείξεις.. τέλος Χ για τα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα