Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρναγα σήμερα από ένα σημείο (δημόσιο δρόμο) που κάνει έκτακτα έργα η ΕΥΔΑΠ για αποκατάσταση βλάβης και αφού σιγουρεύτηκα ότι δεν φαίνονταν τα άτομα έβγαλα φώτο με το κινητό τα σκαψίματα και τους είπα και μια καλημέρα λέγοντας τους ότι πρόσεξα να μην είναι μέσα στην φώτο.

Ο εργολάβος άρχισε να μου το παίζει ιστορία και τι κάνω εκεί, και ότι απαγορεύεται να φωτογραφίζω δημόσια έργα κτλπ, εκεί άλλαξα και εγώ ύφος, δεν τον έβρισα βέβαια αλλά σήκωσα και εγώ τον τόνο της φωνής και μετά σηκώθηκα και έφυγα. Να ακούσω απόψεις γιατί μπορεί να είμαι και εγώ λάθος αλλά να ξέρω για το μέλλον πως να το διαχειριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Luciddream είπε

αφού σιγουρεύτηκα ότι δεν φαίνονταν τα άτομα έβγαλα φώτο με το κινητό τα σκαψίματα και τους είπα και μια καλημέρα λέγοντας τους ότι πρόσεξα να μην είναι μέσα στην φώτο.

Γιατι;

Σε φαση τι; Καλημερα παιδια! Μια στιγμη να βγαλω μια φωτογραφια εδω. Δεν ενοχλω ετσι; Απλα φωτογραφιζω αυτο που κανετε. 

Κοιτα, χωρις να θελω να προσβαλω. Και εγω θα εκνευριζόμουν αν ερχόταν στην δουλεια μου ενας ασχετος και τραβουσε φωτογραφιες την δουλεια μου. 

Σορρυ κιολας 

Δημοσ.
4 minutes ago, gorge18 said:

Γιατι;

Το γιατί έχει πολλές απαντήσεις. Στην συγκεκριμένη φάση απλά έβγαζα την φώτο για να την στείλω σε φίλους μου. Αλλά επειδή είναι η 3η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο που σπάνε οι σωλήνες της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή, έχει και άλλα γιατί. Η περιοχή θέλει σίγουρα άλλη εργολαβία, όχι απλά μπαλώματα. Ίσως για αυτό στράβωσε ο συγκεκριμένος? Δεν ξέρω. Το προηγούμενο συνεργείο δεν είχε θέμα που τους έβγαζα.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Luciddream είπε

και ότι απαγορεύεται να φωτογραφίζω δημόσια έργα

Τι μέγιστη παπάτζα κατέβασε απ' το κεφάλι του ο τύπος.

Κανονικά μπορείς να φωτογραφίζεις και να βιντεσκοπείς αρκεί να μην φαίνονται πρόσωπα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Το γιατί έχει πολλές απαντήσεις. Στην συγκεκριμένη φάση απλά έβγαζα την φώτο για να την στείλω σε φίλους μου. Αλλά επειδή είναι η 3η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο που σπάνε οι σωλήνες της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή, έχει και άλλα γιατί. Η περιοχή θέλει σίγουρα άλλη εργολαβία, όχι απλά μπαλώματα. Ίσως για αυτό στράβωσε ο συγκεκριμένος? Δεν ξέρω. Το προηγούμενο συνεργείο δεν είχε θέμα που τους έβγαζα.

αν δεν του παει καλα η δουλεια, αν εχει σηκωθει αξημερωτα γιατι οπως λες ξανα χαλασε και δεν τους δινουν αρκετα για να αλλαξουν ολον τον αγογο. 
Φανταζομαι οτι θα ειχε νευρα. Και οπως και ολοι μας αν ημασταν σε αυτη την κατασταση οπου δεν μας παει η δουλεια οπως θελουμε, το τελευταιο που θελουμε να δουμμε ειναι καποιον που δεν εχει δουλεια στα ποδια μας. (και που δεν ξερουμε τι σκοπο εχει).

Τωρα και εμας που αλλαξαν αγογο που εσπαγε συνεχεια. Τωρα σπαει απο παρακατω γιατι τα $$ δεν ηταν αρκετα για να αλλαχτει ολης της περιοχής χαχα

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, gorge18 said:

Και οπως και ολοι μας αν ημασταν σε αυτη την κατασταση οπου δεν μας παει η δουλεια οπως θελουμε, το τελευταιο που θελουμε να δουμμε ειναι καποιον που δεν εχει δουλεια στα ποδια μας. (και που δεν ξερουμε τι σκοπο εχει).

Ναι συμφωνώ με αυτό, και επειδή τους είδα ότι κάνανε δουλειά δεν ρώτησα καν πότε πιστεύουν ότι θα τελειώσουν για να έχουμε νερό για να μην τους σπάσω τα νεύρα. Απλά έβγαλα την φώτο. Ας μου έλεγε να παω να γ***** πρωί πρωί, δεν θα με πείραζε, μου έκανε εντύπωση που είπε ότι απαγορεύεται.

Τωρα και εμας που αλλαξαν αγογο που εσπαγε συνεχεια. Τωρα σπαει απο παρακατω γιατι τα $$ δεν ηταν αρκετα για να αλλαχτει ολης της περιοχής χαχα

Ναι και σε εμάς παρακάτω έσπασε, πάλι καλά γιατί κάθε φορά πρέπει να φτιάχνουν όλο τον δρόμο από την αρχή.

• Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Luciddream είπε

Πέρναγα σήμερα από ένα σημείο (δημόσιο δρόμο) που κάνει έκτακτα έργα η ΕΥΔΑΠ για αποκατάσταση βλάβης και αφού σιγουρεύτηκα ότι δεν φαίνονταν τα άτομα έβγαλα φώτο με το κινητό τα σκαψίματα και τους είπα και μια καλημέρα λέγοντας τους ότι πρόσεξα να μην είναι μέσα στην φώτο.

Ο εργολάβος άρχισε να μου το παίζει ιστορία και τι κάνω εκεί, και ότι απαγορεύεται να φωτογραφίζω δημόσια έργα κτλπ, εκεί άλλαξα και εγώ ύφος, δεν τον έβρισα βέβαια αλλά σήκωσα και εγώ τον τόνο της φωνής και μετά σηκώθηκα και έφυγα. Να ακούσω απόψεις γιατί μπορεί να είμαι και εγώ λάθος αλλά να ξέρω για το μέλλον πως να το διαχειριστώ.

Οι εικόνες των εργασιών, δηλαδή το αποτέλεσμα της εργασίας και επέμβασης κάποιων ατόμων επάνω στα στοιχεία του δομημένου περιβάλλοντος, από την στιγμή που είναι σε δημόσια θέα, δεν απαγορεύεται. Όμως αν υπάρχουν και άνθρωποι μέσα, τότε ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν δικηγόρο διότι ενδέχεται να έχεις θέμα εφόσον κάποιος εξ' αυτών κινηθεί νομικά. Ο εργολάβος προφανώς φοβήθηκε οτι Θα χρησιμοποιήσεις αυτή την φωτογραφία στο διαδίκτυο και μπορεί άμα γίνει γνωστή να έχει θέμα ως προς το ότι αν έδωσε άδεια και πως επέτρεψε σε κάποιον να βγάλει φωτογραφία τους εργάτες η και τον ίδιον η αν αντιδράσει καποιος εργάτης που είδε την φάτσα του στο internet να κάνει θέμα να πέσει η ευθύνη στον εργολαβο μετά. 

Μην προτρέχεις να κατακρίνεις τον εργολαβο που αντέδρασε, οι εποχές που ζούμε είναι περίεργες. 

Έχω βγάλει και εγώ φωτογραφίες από έργα, αλλά είτε δεν υπήρχε άνθρωπος μέσα, είτε μπορεί να υπήρχε αλλά δεν τους είπα τίποτα, τις έβγαλα υποδυόμενος και καλά ότι μιλούσα με κάποιον στο κινητό εκεί κοντά, ε σε κάποια φάση έβαλα την κάμερα και έβγαλα φώτο, τώρα άμα πας και τους πεις ότι σας φωτογράφισα, εσύ καλώς θελησες να τους το πεις, αλλά θα περιμένεις αντιδράσεις.... 

6 ώρες πριν, Luciddream είπε

Μπορει να στράβωσε για ένα σωρό λόγους. Από αυτό που είπα πριν, μέχρι ότι απλά κάποιοι δεν γουστάρουν να τους βγάζουν φωτογραφίες. Την επόμενη φορά βγάλε μια φώτο χωρις να υπάρχει άνθρωπος ή πήγαινε από πιο μακριά με κανένα zoom η στα κρυφά και βγάλε, γενικά μην σε παρουν χαμπάρι. 

Δημοσ.

Off topic αλλά το δίκτυο ύδρευσης/αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ είναι παμπάλαιο. Προφανώς και θα έπρεπε σιγά-σιγά να αντικατασταθεί. Κανονικά. Δηλαδή "αλλάζω τελείως τους αγωγούς". Οκ, δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει συνολικά και άμεσα αλλά θέλει το χρόνο του. Αυτοί όμως το "αλλάζουν" αλλά με το δικό τους τρόπο. Δηλαδή σε κάθε σπάσιμο απλά αλλάζουν τοπικά (πολύύύ τοπικα) το τμήμα του αγωγού που τρέχει. Και αισιοδοξούν ότι μετά από καμιά 100ριά χρόνια με τις πάμπολλες επισκευές θα έχουμε καταλήξει σε ένα νέο δίκτυο :P

Στην περιοχή μου (νότια προάστια) τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τουλάχιστον 4 σπασίματα και οι αντίστοιχες διακοπές νερού και επισκευές στο ίδιο τμήμα (σε ένα τετράγωνο) αγωγού υδροδότησης με απόσταση 5-6 μέτρα το κάθε σπάσιμο/επισκευή από το προηγούμενο. Απ' ότι φαίνεται τους είναι πιο "φυσιολογικό" και ταιριάζει πιο πολύ με το μακροπρόθεσμο "όραμα" :lol: της ΕΥΔΑΠ αυτές οι 4 διαδοχικές επισκευές από το να αλλαχτεί ένας μεγαλύτερου μέρους σωλήνας.

ΥΓ. Σε αντίθεση με την αλλαγή σωλήνα που καταλήγουμε σε ένα νέο τμήμα χωρίς ενώσεις, πέρα από τα σημεία υδροληψίας του κάθε κτηρίου, με τις πολλαπλές επισκευές έχουμε ένα τμήμα φρανκενστάϊν με ένωση πάνω στην ένωση. 

Δημοσ.

Που να δείτε τι γίνεται με την αποχέτευση στο κέντρο της Αθήνας, απορώ από ποτε έχουν να το αλλάξουν, πρέπει να αλλάξουν όλα μαζι με τους αγωγούς διακλάδωσης των κτιρίων εχουμε μείνει ακόμα στους κεραμικούς και από μολύβι. 

Δημοσ.

Το ίδιο σκ είναι και Θεσσαλονίκη 

περνούσα από κάπου με τη κάμερα μου και τράβηξα σαν πορτραιτο ένα  Κώνο 

Με 85 αρι . Για να δοκιμάσω τον φακό γινόταν εργασίες από εργάτες ,αλλά τράβηξα μόνο το κώνο όχι αυτούς εννοείται 

ο υπεύθυνος (αν και καμία σχέση με το πρώτο ποστ )μου λέει  ..κύριε γιατί τραβάτε τους κώνους ;(ένα τράβηξα ) 

Είπα ότι κάνω φωτογραφία και τραβάω πορτ έστω και από αντικείμενα 

ενώ ο ένας υπάλληλος  μου πε καλλιτεχνική φωτογραφία ε;; Ο υπεύθυνος όμως  με κοιτούσε όπως 

ένα παράδειγμα 

πως στη ταινία ο πλανήτης των πιθήκων το ριμέικ το 2 ο τύπος εξηγούσε στο πίθηκο το σίζαρ τι εργασία πρέπει να κάνει να δουλέψουν τα φώτα και ο πίθηκος ο σιζαρ τον Κοιτούσε σα να μη καταλάβαινε χριστο ,, ε έτσι και δω 😂

Η βλακεία ήταν πως κώνοι  είπαρχουν  πολλοί στο δρόμο και σε στενά, άρα ήταν λάθος που το φωτογράφησα εκείνο μπροστά τους 

το δεύτερο ήταν πιο εκνευριστικό 

ειμουν πάλι με τη κάμερα μου για να βγάλω Χριστ στολίδια  το περασμένο Δεκέμβρη 

Περνούσα από μια γνωστή αλυσίδα καφέ και είδα ένα γατάκι να κάθεται  έξω στο δρομάκι 

ήταν πολύ γλυκούλι σαν μωράκι και το τράβηξα μια φωτό σαν πορτ πάλι  με το 85 αρι 

τότε βγήκε η υπεύθυνη έξω και άρχιζε να με φωνάζει να σταματήσω να τραβάω το καφέ γιατί θα με καλέσει αστ 

της εξήγησα με ήρεμο τόνο τι φωτογράφισα αλλά αυτή δεν ήθελε να ακούσει 

τέλος πάντων στο τέλος με έκανε να τσατιστώ και γω και ύψωσα τη φωνή μου Άρχισε να με κατηγορεί πως με θυμάται από την άλλη φορά που την είχα φωτογραφίσει ,και δε ειπε  τίποτα .εγω ειμουν τι λέει τώρα αυτή η τρελη; Λολ 

αλλά θυμήθηκα .είχα πάρει ένα καφέ και απλά όταν βγήκα έξω φωτογράφησα το καφέ πάνω στο τραπέζι σαν χρώμα. βγήκε τότε πάλι έξω να μου πει γιατί τραβάω εικόνες και απαγορεύεται και από τότε νόμιζε πως αυτή έβγαλα  φωτό 

άρχιζα να φωνάζω και γω στο τέλος αλλά μετά το ψιλό κατάλαβε τη μπαρούφα που έκανε ,και έληξε ήρεμα η κουβέντα ενώ μου πε ένα κοπλιμέντο για τη φωτό της γάτας 😂😂

παλιά που πήγαινα σε μια Φωτ ομάδα είχαν φέρει ένα φωτογράφο που είναι από Θεσσαλονίκη και μένει Αυστραλία ;και μιλούσαμε για φωτογραφία δρόμου ,και Θυμάμαι καθαρά που μας έλεγε ότι στην Αυστραλία σε δημόσιο δρόμο μπορείς να τραβάς ότι θέλεις. Όταν όμως γυρνάει στην Θεσσαλονίκη του τα πρήζουνε πολύ γιατί τραβάς φωτογραφίες και μάλιστα όταν της τραβάει σε δημόσιο χώρο. και πλέον είπε χαρακτηριστικά όταν επιστρέφω σ’ αυτή την πόλη δεν αγγίζω την κάμερα μου.

τώρα κατάλαβα γιατί 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, star12 είπε

Το ίδιο σκ είναι και Θεσσαλονίκη 

περνούσα από κάπου με τη κάμερα μου και τράβηξα σαν πορτραιτο ένα  Κώνο 

Με 85 αρι . Για να δοκιμάσω τον φακό γινόταν εργασίες από εργάτες ,αλλά τράβηξα μόνο το κώνο όχι αυτούς εννοείται 

ο υπεύθυνος (αν και καμία σχέση με το πρώτο ποστ )μου λέει  ..κύριε γιατί τραβάτε τους κώνους ;(ένα τράβηξα ) 

Είπα ότι κάνω φωτογραφία και τραβάω πορτ έστω και από αντικείμενα 

ενώ ο ένας υπάλληλος  μου πε καλλιτεχνική φωτογραφία ε;; Ο υπεύθυνος όμως  με κοιτούσε όπως 

ένα παράδειγμα 

πως στη ταινία ο πλανήτης των πιθήκων το ριμέικ το 2 ο τύπος εξηγούσε στο πίθηκο το σίζαρ τι εργασία πρέπει να κάνει να δουλέψουν τα φώτα και ο πίθηκος ο σιζαρ τον Κοιτούσε σα να μη καταλάβαινε χριστο ,, ε έτσι και δω 😂

Η βλακεία ήταν πως κώνοι  είπαρχουν  πολλοί στο δρόμο και σε στενά, άρα ήταν λάθος που το φωτογράφησα εκείνο μπροστά τους 

το δεύτερο ήταν πιο εκνευριστικό 

ειμουν πάλι με τη κάμερα μου για να βγάλω Χριστ στολίδια  το περασμένο Δεκέμβρη 

Περνούσα από μια γνωστή αλυσίδα καφέ και είδα ένα γατάκι να κάθεται  έξω στο δρομάκι 

ήταν πολύ γλυκούλι σαν μωράκι και το τράβηξα μια φωτό σαν πορτ πάλι  με το 85 αρι 

τότε βγήκε η υπεύθυνη έξω και άρχιζε να με φωνάζει να σταματήσω να τραβάω το καφέ γιατί θα με καλέσει αστ 

της εξήγησα με ήρεμο τόνο τι φωτογράφισα αλλά αυτή δεν ήθελε να ακούσει 

τέλος πάντων στο τέλος με έκανε να τσατιστώ και γω και ύψωσα τη φωνή μου Άρχισε να με κατηγορεί πως με θυμάται από την άλλη φορά που την είχα φωτογραφίσει ,και δε ειπε  τίποτα .εγω ειμουν τι λέει τώρα αυτή η τρελη; Λολ 

αλλά θυμήθηκα .είχα πάρει ένα καφέ και απλά όταν βγήκα έξω φωτογράφησα το καφέ πάνω στο τραπέζι σαν χρώμα. βγήκε τότε πάλι έξω να μου πει γιατί τραβάω εικόνες και απαγορεύεται και από τότε νόμιζε πως αυτή έβγαλα  φωτό 

άρχιζα να φωνάζω και γω στο τέλος αλλά μετά το ψιλό κατάλαβε τη μπαρούφα που έκανε ,και έληξε ήρεμα η κουβέντα ενώ μου πε ένα κοπλιμέντο για τη φωτό της γάτας 😂😂

παλιά που πήγαινα σε μια Φωτ ομάδα είχαν φέρει ένα φωτογράφο που είναι από Θεσσαλονίκη και μένει Αυστραλία ;και μιλούσαμε για φωτογραφία δρόμου ,και Θυμάμαι καθαρά που μας έλεγε ότι στην Αυστραλία σε δημόσιο δρόμο μπορείς να τραβάς ότι θέλεις. Όταν όμως γυρνάει στην Θεσσαλονίκη του τα πρήζουνε πολύ γιατί τραβάς φωτογραφίες και μάλιστα όταν της τραβάει σε δημόσιο χώρο. και πλέον είπε χαρακτηριστικά όταν επιστρέφω σ’ αυτή την πόλη δεν αγγίζω την κάμερα μου.

τώρα κατάλαβα γιατί 😂

Καταλάβετε το μερικοί. Υπάρχει κόσμος που δεν γουστάρει να τους βγάζεις φωτογραφία είτε τους ίδιους έμμεσα (δηλαδή να θες να φωτογραφίσεις κάτι άλλο και άθελά σου να τύχουν μεσα στην φώτο) είτε να τραβάς φωτογραφία κάποιο δικό τους περιουσιακό στοιχείο όπως σπίτι ή αυτοκίνητο. 

Δεν έχουν πρόβλημα μαζί σου ούτε είναι το θέμα ότι μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα σου. Ο κόσμος είναι καχύποπτος και δεν γνωρίζει το πως σκοπεύεις να χρησιμοποιησεις εσύ την φωτογραφία. Ότι μπορεί να την ανεβάσεις κάπου στο διαδίκτυο και να την δουν τριτοι που θα την χρησιμοποιήσουν για κακο σκοπο.

Υπάρχουν κάτι ομάδες στο fb με άτομα που βγάζουν φωτογραφίες διαφορα κτίρια και μπαίνουν και μέσα στο κλιμακοστασιο, εκεί έχουν αναφερθεί ανάλογα περιστατικά με αστυνομίες και διαπληκτισμοι. Μεσα σε αυτά τα κτίρια είναι και το δικό μου επειδή είναι πολύ παλιό, τριπλοκατοικία με τον έναν όροφο κενό. Κάποιος λοιπόν το φωτογραφισε και στα σχόλια έγραψε ένας γείτονας ότι κατοικείται ο πανω όροφος και το ισόγειο ενώ ο πρώτος είναι κενός δεκαετίες που όντως έτσι ήταν. Το προηγούμενο καλοκαίρι μπήκαν στον κλειστό όροφο και ξηλωσαν σωλήνες ύδρευσης, πόμολα κλειδαριές και μας προξένησαν ζημιές. Δίνω πιθανότητα να μας είδαν από την φωτογραφία αυτή διότι ξέραν που μπήκαν, δεν μπήκαν στους ορόφους που χρησιμοποιούνται και κυκλοφορει κόσμος. 

Από την άλλη έχουμε φίλο που μένει σε παλια πολυκατοικία του 30 και έχει βαρεθεί κάθε χρόνο όλο και κάποιον πετυχαίνει που έχει μπει μέσα και βγάζει φωτογραφίες τις σκάλες και την είσοδο, του λέει μα καλά τόσες φωτογραφίες υπάρχουν στο internet δεν σας κάνουν; Α εμείς είμαστε από άλλη καινούργια ομάδα του fb και θέλουμε γνήσιες δικες μας οχι απο άλλο group.... Δηλαδή τι να πεις τώρα. Και επειδή εσείς θέλετε το ένα και το άλλο θα σας ανέχονται οι άλλοι να μαίνετε να βγάζετε φωτος την πολυκατοικία τους; Λίγο έλεος δηλαδή. 

Από τότε που ήρθανε τα κινητά και οι ψηφιακές μηχανές έχει τρελαθεί ο κόσμος να φωτογραφίζει κάθε πτυχή της ζωής και της καθημερινότητας,  δεν αποκλείεται ούτε είναι τόσο περίεργο μέσα σε όλα αυτά να ενοχληθουν κάποιοι. Η αγένεια και οι φωνές είναι κατακριτεες μεν, αλλά δεν σημαίνει ότι θα τις αποφύγεις. 

Την δεκατια του 90 είχε πάει θείος μου διακοπές στην Πελοπόννησο και σταμάτησε μπροστά από ενα χωράφι να βγάλει φωτογραφία την θεία, τότε βγήκε κάποιος με καραμπίνα από ένα χαμόσπιτο και τους ζήτησε τον λόγο. Έφυγαν άρον άρον. 

Άμα θέλετε να φωτογραφίσετε κάτι, προσπαθήστε κρυφά και διακριτικά. Τώρα άμα πέσετε στην υπεύθυνη και στον τάδε που έχει σπαστει με άλλες τόσες φωτογραφίες που τους βγάλαν κάποιοι χωρίς την άδεια τους ή για τον οποιονδήποτε άλλο λόγο, θα τα ακούσετε. 

Για το νομικό κομμάτι του σκέλους, άμα δεν υπάρχει πρόσωπο μέσα, τυπικά είστε οκ στις πιο πολλές περιπτώσεις και δύσκολα θα σας κάνουν κάτι, παρόλα αυτά εάν σας δει κανένας σας ζητήσει τον λόγο, εσείς επιμείνετε και κληθεί η αστυνομία, πολλά σενάρια παίζουν που δεν έχει νόημα να αναλύσω. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Super Moderators
Δημοσ.

Aν ερχόταν ένας άσχετος και μου έλεγε "πρόσεξα να μη φαίνεστε στις φωτογραφίες", δεν ξέρω αν θα τον πίστευα, για να είμαι ειλικρινής.

Είχε σηκώσει ο άλλος έξω από παιδική χαρά το κινητό του και φωτογράφιζε, επαναστάτησαν κάποιοι γονείς, "σέλφι βγάζω" ισχυρίστηκε αυτός, δεν τον πίστεψαν, του ζήτησαν να δουν τι είχε φωτογραφίσει, αρνήθηκε, κι από τα "ρε" πέρασαν στην εθνική μας λέξη, μέχρι που πιάστηκαν -ολίγον τι- στα χέρια.

Κάποιες κυρίες τηλεφωνούσαν στην αστυνομία μέχρι να κουραστώ από τη νεοελληνική κλανιά-μαγκιά του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" και φύγω για να συνεχίσω το τρέξιμο.

Υ.Γ. Δεν έχω ιδέα τι προβλέπει ο νόμος. Κι ούτε συγκρίνω σωλήνες με -εν δυνάμει- παιδιά, απλά επισημαίνω το πόση αξία θα έδινα στις διαβεβαιώσεις ενός αγνώστου.

• Moderators
Δημοσ.

Ι

46 λεπτά πριν, Snoob είπε

αξία θα έδινα στις διαβεβαιώσεις ενός αγνώστου.

Ισχυει. Ειχα μολις βγει απο κούρεμα και ειπα να βγάλω μια σελφι να την στείλω κάπου  (don't judge 😛 ). 

Στεκομαι μπροστα σε ενα παρκαρισμενο και η γωνία ηταν λιγο περίεργη. Βγάζω την φωτο και καπάκι βγαίνει ένας τύπος απο την θέση του οδηγού (που προφανώς δεν ειχα δει) και μου ζητάει τον λόγο γιατί βγάζω φωτο το αυτοκίνητο με το παιδί του στο πίσω κάθισμα. Δίκιο ειχε εδω που τα λεμε, κι εγω θα ήμουν alert σε ανάλογη φαση.

Και μου έχει συμβεί και αλλη μια φορά ακριβως το ίδιο και νόμιζαν οτι έβγαζα το αμαξι τους. Ε μετα σταμάτησα τις σελφι 😛

Θέλω να πω, το η αξιοπιστια του "δεν σε βγάζω εσένα φιλε" επαφίεται και λιγο στο ποσο ειναι διατεθειμένος ο αλλος να σε πιστεψει.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stormrain είπε

Ι

Ισχυει. Ειχα μολις βγει απο κούρεμα και ειπα να βγάλω μια σελφι να την στείλω κάπου  (don't judge 😛 ). 

Στεκομαι μπροστα σε ενα παρκαρισμενο και η γωνία ηταν λιγο περίεργη. Βγάζω την φωτο και καπάκι βγαίνει ένας τύπος απο την θέση του οδηγού (που προφανώς δεν ειχα δει) και μου ζητάει τον λόγο γιατί βγάζω φωτο το αυτοκίνητο με το παιδί του στο πίσω κάθισμα. Δίκιο ειχε εδω που τα λεμε, κι εγω θα ήμουν alert σε ανάλογη φαση.

Και μου έχει συμβεί και αλλη μια φορά ακριβως το ίδιο και νόμιζαν οτι έβγαζα το αμαξι τους. Ε μετα σταμάτησα τις σελφι 😛

Θέλω να πω, το η αξιοπιστια του "δεν σε βγάζω εσένα φιλε" επαφίεται και λιγο στο ποσο ειναι διατεθειμένος ο αλλος να σε πιστεψει.

Βασικά στη συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι δικό σου αλλά του κάθε "τσιτωμένου" τύπου που θα βρεθεί δίπλα σου στη λάθος στιγμή...

Παλιά πίστευα στους καλούς τρόπους, το διάλογο και τον πολιτισμό γενικότερα. Όχι πλέον. :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...