lector Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 μμ 1 ώρα πριν, Malthador είπε Αυτό που είναι συνταρακτικό είναι να οδηγάω μέσα στην κίνηση και τα μηχανάκια να ξεπετάγονται από αριστερά και δεξιά μου, όχι μόνο λες και είμαι υποχρεωμένος να ελέγχω τους καθρέφτες μου για παράνομες οδηγικές συμπεριφορές, αλλά επιπλέον να μου κορνάρουν κιόλας διαταράσσοντας την οδηγική μου γαλήνη και ηρεμία, προκειμένου να τους παραχωρήσω χώρο για splitting - κάτι που όπως είπαμε είναι παράνομο. Πρεπει να διαχωριζουμε τη διηθηση αυτη καθεαυτη, απο τυχον παραπλευρη αντικοινωνικη οδικη συμπεριφορα. Ειναι διαφορετικο να χωνομαι αναμεσα στα αυτοκινητα (σταματημενα ή αργοκινητα) οπου χωραω και οπου μου επιτρεπουν, κινουμενος συγκρατημενα και προσεχοντας να μην ενοχλω κανεναν, και διαφορετικο να κανω σφηνες "απαιτωντας" να μου παραχωρησουν χωρο, κορναροντας, ή οτιδηποτε αλλο. Οποιος συμπεριφερεται με το 2ο τροπο, ειναι αντικοινωνικος οδηγος ουτως ή αλλως, και ιδιες μαλακιες θα εκανε και με αυτοκινητο. Μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι. 2
basilis_k6 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 μμ 1 ώρα πριν, Malthador είπε Αυτό που είναι συνταρακτικό είναι να οδηγάω μέσα στην κίνηση και τα μηχανάκια να ξεπετάγονται από αριστερά και δεξιά μου, όχι μόνο λες και είμαι υποχρεωμένος να ελέγχω τους καθρέφτες μου για παράνομες οδηγικές συμπεριφορές, αλλά επιπλέον να μου κορνάρουν κιόλας διαταράσσοντας την οδηγική μου γαλήνη και ηρεμία, προκειμένου να τους παραχωρήσω χώρο για splitting - κάτι που όπως είπαμε είναι παράνομο. αν καθεσαι στην αριστερη σε δρομο με 3 λωριδες να περιμενεις τα μηχανακια δεξια σου. ετσι ειναι, ετσι θα ειναι. καπως πρεπει να παμε στη δουλεια μας οσο χασομερας στην κινηση. ωραια θα ηταν και για εμας να αφηνετε την αριστερη αδεια εφοσον δεν προσπερνατε αλλα δεν θα σας αρεσε καθολου. ουτε η λεα δεν ειναι αδεια πλεον. 1 1
SabotazNic Δημοσ. χθες στις 04:05 πμ Δημοσ. χθες στις 04:05 πμ 15 ώρες πριν, basilis_k6 είπε αν καθεσαι στην αριστερη σε δρομο με 3 λωριδες να περιμενεις τα μηχανακια δεξια σου. ετσι ειναι, ετσι θα ειναι. καπως πρεπει να παμε στη δουλεια μας οσο χασομερας στην κινηση. ωραια θα ηταν και για εμας να αφηνετε την αριστερη αδεια εφοσον δεν προσπερνατε αλλα δεν θα σας αρεσε καθολου. ουτε η λεα δεν ειναι αδεια πλεον. Σε μποτιλιαρισμα δεν υπαρχει η εννοια της αριστερης λωριδας ως λωριδα προσπερασης. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λεει οτι σε αυτην την περιπτωση τα αυτοκινητα τραβιομαστε δεξια για να περνατε εσεις. Και που να παμε, στον 2ο οροφο του αυτοκινητοδρομου? 17 ώρες πριν, Malthador είπε όχι μόνο λες και είμαι υποχρεωμένος να ελέγχω τους καθρέφτες μου για παράνομες οδηγικές συμπεριφορές, αλλά επιπλέον να μου κορνάρουν κιόλας διαταράσσοντας την οδηγική μου γαλήνη και ηρεμία, Για αυτο δεν βλεπεις καθρεπτες, και ακους φουλ μουσικη τραγουδωντας 3 1
Ntinaras Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 20 ώρες πριν, basilis_k6 είπε αν καθεσαι στην αριστερη σε δρομο με 3 λωριδες να περιμενεις τα μηχανακια δεξια σου. ετσι ειναι, ετσι θα ειναι. καπως πρεπει να παμε στη δουλεια μας οσο χασομερας στην κινηση. ωραια θα ηταν και για εμας να αφηνετε την αριστερη αδεια εφοσον δεν προσπερνατε αλλα δεν θα σας αρεσε καθολου. ουτε η λεα δεν ειναι αδεια πλεον. Η λεα δεν είναι για να προσπερνάνε οι τεμπέληδες που βαριούνται να περιμένουν στην ουρά, είναι για οχήματα ανάγκης. 4
meletis11 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Στις 17/7/2025 στις 11:16 ΜΜ, cpc464 είπε Εδώ όμως είναι και φοροεισπρακτικό το μέτρο, θα σε τραβάει η καμερούλα και θα σου έρχεται η παράβαση στο κίνητο,θα την φάνε η πρώτοι και οι άλλοι θα γίνουν παναγίτσες, το έχω δεί το έργο και στην Αυστραλία, που έκανε παράβαση ο ξάδερφος και μετά έκλεγε για τα points. Ακριβως, αλλαζουν εντελώς τα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα