Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Cumulus το ξερω.

Huruduru ο καθενας επιλεγει το τι θα κανει με τα χρηματα του και με τα δεδομενα του κλπ κλπ. Δεν γινεται σε καθε θεμα/μηνυμα που αφορα το ms365 να συζηταμε για προσωπικα δεδομένα. Κουραζει ολο αυτο. Επισης ολα αυτα που εχεις μακαρι να μπορουσα να τα κανω και εγω και ο καθενας μας αλλα δεν είναι και πολυ απλα κατ εμε...

Vorlon68 για τον απλο χρηστη το office 2007 δεν ειναι μια χαρα γιατι ειναι outdated. 1.000 φορες το libreoffice που ειναι και ανοιχτου κωδικα και παιρνει αναβαθμισεις. Και εγω αν δεν ειχα το ms365 που το χρειάζομαι για τη χρηση που του κανω στο libre θα πήγαινα. Για τις cloud υπηρεσιες διαφωνω γιατι ολες δινουν απο λιγα gb. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, sattack είπε

Εκτος απο αναβαθμιση σε win11, σε αυτο το thread βρίσκετε και πληροφορίες για δωρεάν εύκολη ενεργοποίηση office 365.

(Φυσικά για προσωπική χρήση μονο. Οι επαγγελματιες να το πληρωνουν). 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Ήτανε student version που το ειχα αγοράσει πακέτο μαζί με υπολογιστή και windows vista. Έχω και την πλαστική θήκη της Microsoft με το serial. Αυτο βάζω μετα απο όλα μου τα format. Βέβαια στο τελευταίο μου pc παρουσιάζει μια δυσλειτουργια που δεν την είχα παλιά, δεν δουλεύει στα πλήκτρα το ctrl + c, ctrl + v. Τι κι αν διάβασα οδηγίες, ρυθμίσεις και λύσεις, σαν να χάνει την μνήμη το πρόγραμμα και επανέρχεται πάλι το ίδιο θέμα. Λέω δεν βαριέσαι, την κάνω χειροκίνητα με το mouse. 

Αυτό το δοκίμασες?

Αναφορά σε κείμενο

Word 2007: 

if CTRL key works (so the button is functional) for Ctrl+B (bold the Font) and Ctrl+U (to underline the Font), but DOES NOT work with : Paste (Ctrl+V), Copy (Ctrl-C), Cut (Ctrl-X), Undo (Ctrl-Z), here's the step by step Instruction:

1.Go to "Word Options" (if You don't know where it is - got to Big Circle (menu) - upper left corner - and click on it once, and see a rectangular sign at the bottom of menu "Word options"- click on it)
2.Find Customize button in Left Panel, and click on it
3. Again, another panel appeared with two columns, at the bottom of it - find "Keyboard shortcuts: Customize" button - click on it.
4. A new little window pops up - that's where we start working - in "Categories:" list (top left corner), scroll down to the bottom and click on "All Commands" -( in TOP RIGHT "" LIST you'll notice changes) - in this top right "Commands" list - you need to find corresponding commands - to your Paste (Ctrl+V), Copy (Ctrl-C), Cut (Ctrl-X), Undo (Ctrl-Z) commands, they are :
EditPaste, EditCopy, EditCut, EditUndo. For each one you'll need to PRESS the corresponding Ctrl+V,        Ctrl+C,       Ctrl+X    Ctrl+Z       sequences in "Press new Shortcut Key" field, and press "Assign" button every time. You'll see the new sequence will be shown in bottom right list - "Current Keys". Click "Close" button after completion.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, amigagr είπε

μπα σε εμενα δεν κανει κατι περιεργο σε word 365.

Στο excel μου συμβαίνει συνέχεια. Κάνει κάποια δική του διαχείρηση στο clipboard ή τρέχει παράλληλα δικό του clipboard και κάπου δε συνεργάζονται.

Κάνεις ctrl-c στο Excel και επικόλληση στο excel και όλα καλά. Μετά κάνεις ctrl-c από άλλο πρόγραμμα (File Explorer, Firefox, Acrobat κτλ) και στο paste για κάποιο λόγο κρατά ακόμα το προηγούμενο από το excel. Αυτό συμβαίνει μόνο αν κάνεις paste στο Excel. Στα άλλα προγράμματα κάνεις paste τα καινούργια data κανονικά.

Είναι ακόμα πιο συχνό αν έχεις ενεργοποιήσει το preview στο File Explorer (το οποίο μετά από 20 χρόνια έχει ακόμα τα δικά του θέματα!).

Επεξ/σία από majunior
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, majunior είπε

Κάνεις ctrl-c στο Excel και επικόλληση στο excel και όλα καλά. Μετά κάνεις ctrl-c από άλλο πρόγραμμα (File Explorer, Firefox, Acrobat κτλ) και στο paste για κάποιο λόγο κρατά ακόμα το προηγούμενο από το excel. Αυτό συμβαίνει μόνο αν κάνεις paste στο Excel. Στα άλλα προγράμματα κάνεις paste τα καινούργια data κανονικά.

Μου φαίνεται λογικό. Νομίζω εξαρτάται τι δεδομένα κάνεις copy-paste. Αν για παράδειγμα αντιγράψεις μόνο 1 κελί που περιέχει μόνο έναν αριθμό  ή ένα κείμενο τότε θα το επικολήσει και κάπου αλλού. Αν όμως αντιγράψεις ένα table με πολλά κελιά τότε το αποθηκεύει στο clipboard σαν table, το οποίο όμως δεν αναγνωρίζεται από άλλα προγράμματα. Σκέψου το αλλιώς, πήγαινε στο notepad, γράψε ένα κειμενάκι, αντέγραψέ το και προσπάθησε να το επικολλήσεις στην αριθμομηχανή. Δεν θα γίνει τίποτα διότι η αριθμομηχανή δέχεται μόνο αριθμούς. Αν από την άλλη αντιγράψεις από το notepad έναν αριθμό και τον επικολήσεις στην αριθμομηχανή τότε η αριθμομηχανή θα το δεχτεί κανονικά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, amigagr είπε

το πληκτρολογιο ειναι οκ? στα άλλα προγραμματα δουλευει σωστα το copy paste?

Ναι, μόνο στο office είναι το πρόβλημα. Ενώ στο πρώτο μου pc που το είχα 11 χρόνια με Vista και 7αρια δεν υπηρχε το παραμικρό. Στο δεύτερο με 10αρια εμφανίστηκε αυτό, ακομα και με format. Κάνω κάτι διορθώσεις μέσα από menu και ρυθμίσεις, διορθώνεται προσωρινά αλλα μετα απο κάποιο διάστημα επανέρχεται. 

Δημοσ.
5 hours ago, majunior said:

Στο excel μου συμβαίνει συνέχεια. Κάνει κάποια δική του διαχείρηση στο clipboard ή τρέχει παράλληλα δικό του clipboard και κάπου δε συνεργάζονται.

Είναι ακόμα πιο συχνό αν έχεις ενεργοποιήσει το preview στο File Explorer (το οποίο μετά από 20 χρόνια έχει ακόμα τα δικά του θέματα!).

τώρα που το λες, στο excel καμιά φορά μου κάνει κι έμενα στο ctr-c το παρακάτω

image.png.94842c2ae4bb1ba0a2de98d6a1884b09.png

αλλά αν ξαναδοκιμάσω δουλεύει. και πάντα στο ίδιο αρχείο...

Δημοσ.
Στις 14/7/2025 στις 11:33 ΜΜ, Pokemon640 είπε

Λειτουργώ εδώ και 10ετία+ το Libreoffice, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από το κανονικό "M$ office".

Τα windows αντικαθίστανται. Τα office όχι. 

• Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, jimarass26 said:

Τα windows αντικαθίστανται. Τα office όχι. 

Είπε ένας PhD πληροφορικάριος insomniac που ξέρει καλύτερα από εμένα τι με καλύπτει και τι όχι...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Είπε ένας PhD πληροφορικάριος insomniac που ξέρει καλύτερα από εμένα τι με καλύπτει και τι όχι...

Όχι. Ένα χρήστης που ξέρει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...