sdikr Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 9 minutes ago, cthulhucarbide said: Θέλω να βρω τι θα πεις όταν θα αρχίσουν να χρεώνουν και την εφαρμογή. Βασικά και εκεί κάτι θα βρεις να το δικαιολογήσεις, είναι σίγουρο Σε όλον τον κόσμο έχει ΑΤΜ τρίτων εταιριών, δεν ανακαλύψαμε εμείς τον τροχό, δεν είναι κατι νεο. 6 2
vamour Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Επειδή το παρατήρησα και εγώ αυτό και επειδή , αν και πλέον βγάζω μετρητά 1 φορά τον μήνα αλλά και πάλι μου την σπάει που με χρεώνουν έστω και αυτό το 1,5€ θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι πλέον η πιο οικονομική τράπεζα στις χρεώσεις της? Έγω μέχρι τώρα είχα για τα πάντα σαν τράπεζα την πειραιώς . Αλλά μετά από αυτό μάλλον θα πάω στην εθνική εκτός αν προτείνετε κάτι άλλο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Τα ΑΤΜ που βρίσκονται έξω απο καταστήματα παραμενουν δωρεάν για την εκάστοτε τράπεζα. Η ολη συζήτηση γίνεται για τα ΑΤΜ που βρισκονται off site, ξέμπαρκα μέσα σε εμπορικά κέντρα, σουπερ μάρκετ, σταθμούς μετρό κλπ. 10 2
christos4 Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 minute ago, ProponitisTouKanape said: Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Τα ΑΤΜ που βρίσκονται έξω απο καταστήματα παραμενουν δωρεάν για την εκάστοτε τράπεζα. Η ολη συζήτηση γίνεται για τα ΑΤΜ που βρισκονται off site, ξέμπαρκα μέσα σε εμπορικά κέντρα, σουπερ μάρκετ, σταθμούς μετρό κλπ. Έχουν αλλάξει branding ή παραμενουν με logo Πειραιώς και ανακαλύπτεις ότι θα έχεις χρέωση όταν βγάζεις τα λεφτά;
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Η ολη συζήτηση γίνεται για τα ΑΤΜ που βρισκονται off site, ξέμπαρκα μέσα σε εμπορικά κέντρα, σουπερ μάρκετ, σταθμούς μετρό κλπ. Για το 80% αυτών. Και στην εταιρία που αγόρασε τα ΑΤΜ είναι μέτοχος και η Πειραιώς 😉 1 λεπτό πριν, christos4 είπε και ανακαλύπτεις ότι θα έχεις χρέωση όταν βγάζεις τα λεφτά; Λένε ότι σου βγάζει μήνυμα στην οθόνη ότι θα χρεωθείς και σε ρωτάει αν θέλεις να συνεχίσεις ή όχι τη συναλλσγή 3 1
tutuyo Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Το θέμα είναι ότι αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι... 2
cpc464 Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Το μόνο που μπορεί να είναι παράνομο είναι να λέει πειραιώς, αλλά και πάλι το 20% της cash flex ανήκει στην πειραιώς , κοινή κομπίνα είναι για να χρεώνουν αλλά για εμένα γενικά η Πειραιώς είναι η χειρότερη Τράπεζα, franchise την έχουν κάνει, μέχρι και τους λογαριασμούς μου έκλεισα απο εκεί. 1
alet Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Παρέμβαση θα γίνει άκουσα απο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο,κλασσικά επειδή έγινε ντόρος. 6 λεπτά πριν, cpc464 είπε Το μόνο που μπορεί να είναι παράνομο είναι να λέει πειραιώς, αλλά και πάλι το 20% της cash flex ανήκει στην πειραιώς , κοινή κομπίνα είναι για να χρεώνουν αλλά για εμένα γενικά η Πειραιώς είναι η χειρότερη Τράπεζα, franchise την έχουν κάνει, μέχρι και τους λογαριασμούς μου έκλεισα απο εκεί. Είναι θέμα θράσους απο τράπεζες που διασώθηκαν με δημόσιο χρήμα και που ακόμα και πριν την χρεωκοπία ήταν φουλ διαπλεκόμενες με το πολιτικομιντιακό σύστημα εις βάρος των μετόχων τους. Κανονικά και για να αναπνεύσουν θα έπρεπε να πάρουν άδεια. 11 1
nyne Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εγω να ρωτησω κατι παρεμφερες.Στη γειτονια μου (κατω Χαλανδρι),τοποθετηθηκε ενα no name atm εξω απο το σουπερ μαρκετ κρητικος.Γραφει απο ολες τις πλευρες χωρις χρεωση για αναληψη μετρητων,ε μαντεψτε με δυο διαφορετικες καρτες(πειραιως και alpha) με χρεωσε απο 45 λεπτα μεχρι 75 λεπτα.Πως ειναι δυνατον να γραφουν ενα τετοιο ψεμα φαρδια πλατια και να μην τους σκιζουν... Μολις ειδα οτι στο site τους γραφει οτι ενδεχεται να υπαρχουν χρεωσεις απο την τραπεζα,κατι ομως που δεν αναγραφεται πουθενα πανω στο atm... Edit αυτα ειναι: https://www.euronetatms.gr/euronet-atm-χωρίς-χρέωση/?allow_cookies=yes Επεξ/σία 18 Ιουλίου από nyne 1 1
nlogginidis Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Ας πληρώνουμε με τις καρτούλες βρε παιδιά. Τι τα θέλετε τα μετρητά; Κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι; Κάπως πρέπει να βγάλουν και λίγο κέρδος οι καψεροί. 1 1
alet Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, nyne είπε Εγω να ρωτησω κατι παρεμφερες.Στη γειτονια μου (κατω Χαλανδρι),τοποθετηθηκε ενα no name atm εξω απο το σουπερ μαρκετ κρητικος.Γραφει απο ολες τις πλευρες χωρις χρεωση για αναληψη μετρητων,ε μαντεψτε με δυο διαφορετικες καρτες(πειραιως και alpha) με χρεωσε απο 45 λεπτα μεχρι 75 λεπτα.Πως ειναι δυνατον να γραφουν ενα τετοιο ψεμα φαρδια πλατια και να μην τους σκιζουν... Ποιος να του σκίσει? Στην Ελλάδα είσαι. Οι όποιες εποπτικές αρχές είναι διακοσμητικές , αντε το πολύ πολύ να κάνουν τον ενδιάμεσο σε κάποια επικοινωνία. 9 2
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 18 λεπτά πριν, nyne είπε Εγω να ρωτησω κατι παρεμφερες.Στη γειτονια μου (κατω Χαλανδρι),τοποθετηθηκε ενα no name atm εξω απο το σουπερ μαρκετ κρητικος.Γραφει απο ολες τις πλευρες χωρις χρεωση για αναληψη μετρητων,ε μαντεψτε με δυο διαφορετικες καρτες(πειραιως και alpha) με χρεωσε απο 45 λεπτα μεχρι 75 λεπτα.Πως ειναι δυνατον να γραφουν ενα τετοιο ψεμα φαρδια πλατια και να μην τους σκιζουν... Μολις ειδα οτι στο site τους γραφει οτι ενδεχεται να υπαρχουν χρεωσεις απο την τραπεζα,κατι ομως που δεν αναγραφεται πουθενα πανω στο atm... Edit αυτα ειναι: https://www.euronetatms.gr/euronet-atm-χωρίς-χρέωση/?allow_cookies=yes Εχουν βάλει ένα τέτοιο και στο "χωριό" μου και θα το δοκιμάσω όταν κατέβω.Αν η μόνη χρέωση είναι αυτή είναι λιγότερο απο την χρεώση της Πειραιώς στο ΑΤΜ απέναντί του. Δεν έχω ελληνική κάρτα οπότε πληρώνω συνέχεια προμήθεια. Αν απο την άλλη είναι η ίδια εταιρία που είναι και στο ΕλΒεν έχω την χειρότερη εμπειρία απο χρεώσεις σε συναλλαγή που έκανα πριν 6 χρόνια.
ekrepali Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 40 minutes ago, nyne said: Εγω να ρωτησω κατι παρεμφερες.Στη γειτονια μου (κατω Χαλανδρι),τοποθετηθηκε ενα no name atm εξω απο το σουπερ μαρκετ κρητικος.Γραφει απο ολες τις πλευρες χωρις χρεωση για αναληψη μετρητων,ε μαντεψτε με δυο διαφορετικες καρτες(πειραιως και alpha) με χρεωσε απο 45 λεπτα μεχρι 75 λεπτα.Πως ειναι δυνατον να γραφουν ενα τετοιο ψεμα φαρδια πλατια και να μην τους σκιζουν... Μολις ειδα οτι στο site τους γραφει οτι ενδεχεται να υπαρχουν χρεωσεις απο την τραπεζα,κατι ομως που δεν αναγραφεται πουθενα πανω στο atm... Edit αυτα ειναι: https://www.euronetatms.gr/euronet-atm-χωρίς-χρέωση/?allow_cookies=yes 0% προμήθεια για την εταιρία που έχει το ATM. Αυτό εννοεί δωρεάν. Σε άλλα ΑΤΜ πχ στο αεροδρόμιο μπορεί να έχει 2% προμήθεια. Η τράπεζα σου χρεώνει κανονικά το κόστος ανάληψης από ξένο ATM (συνήθως 0.70 - 0.80 λεπτά) βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου. Όντως είναι παραπλανητικό έτσι όπως το γράφει "Δωρεάν αναλήψεις", κι εγώ τη πάτησα μια φορά.
Pansp32 Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Όχι που θα κάθονταν να συντηρούν τόσα ΑΤΜ ή καταστήματα. Όλες οι τράπεζες έχουν πουλήσει αρκετά ΑΤΜ σε άλλες εταιρείες(έστω και αν είναι μέτοχοι σε αυτές). Πάνω κάτω όλες έχουν παραπλήσιο αριθμό ΑΤΜ. Βρείτε ποια ανήκουν στην τράπεζα που χρησιμοποιείτε και χρησιμοποιήστε αυτά. Αναφορά σε κείμενο Με βάση τα στοιχεία, η Εθνική διαθέτει 1.400 ATM, από τα οποία 540 στα καταστήματα και τα υπόλοιπα σε off site σημεία, η Eurobank διαθέτει 1.200, από τα οποία τα 840 είναι off site, η Πειραιώς μετά την πρόσφατη πώληση 850 ΑΤΜ, διαθέτει άλλα 367 ATM που είναι σε off site σημεία και εκτός της συμφωνίας με την Printec, καθώς και 934 ΑΤΜ που λειτουργούν στο δίκτυο των καταστημάτων της, ενώ η Alpha Bank διαθέτει δίκτυο 1.195 ΑΤΜ, εκ των οποίων 582 σε καταστήματα. https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/180374/giati-oi-trapezes-xefortonontai-ta-atm/ Λύσεις πάντα υπάρχουν. Αλλά θα πρέπει να παρθούν κεντρικά οι αποφάσεις*. Πράγμα που σημαίνει ότι τρέχα γύρευε. Ελλάδα 2.0. Ένα απέραντο ξενοδοχείο. *π.χ. ένα σύστημα τύπου ΔΙΑΣ που όλα τα ΑΤΜ των συστημικών τραπεζών να ανήκουν σε έναν οργανισμό(προφανώς που είναι μέτοχοι οι τράπεζες) και τα ΑΤΜ να δέχονται όλες τις κάρτες χωρίς χρεώσεις. Άρα αντί να έχεις 2-3-4 σε μία γειτονία ή σε κάποιο χωριό, να υπάρχουν τα μισά μεν αλλά να δέχονται όλες τις κάρτες. Έτσι και θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη κάλυψη(περισσότερα ΑΤΜ διάσπαρτα) και περιορισμένο κόστος. Επεξ/σία 18 Ιουλίου από Pansp32 5
dakangr Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 2 ώρες πριν, christos4 είπε Έχουν αλλάξει branding ή παραμενουν με logo Πειραιώς και ανακαλύπτεις ότι θα έχεις χρέωση όταν βγάζεις τα λεφτά; Εχουν αλλαξει Brand και σε ενημερωνει πριν να κανεις την αναληψη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις