Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάει και το επιχείρημα οτι η Νιντέντο δεν κάνει δυνατές εκπτώσεις στους τιτλους της και τα παιχνίδια κρατάνε μεταπωλητική αξία. 
Κατα τα άλλα θετική είναι η γκρίνια,καθώς διαδίδει τέτοιου είδους άθλιες αντικαταναλωτικές πρακτικές που παραδοσιακά εφαρμοζει η συγκεκριμένη εταιρία μηπως και γλυτώσει κανένας που δεν ξέρει που μπλέκει.

40 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Είχα σκεφτεί να πάρω το switch 2, για τη φάση, καθώς η μόνη κονσόλα nintendo που είχα ήταν το game boy pocket.

Μετά από αυτό που διάβασα, ούτε 1 ευρώ δε τους δίνω.

Ωραίος.Την είχα πάρει την απόφαση μετά απο την ταλαιπωρία που πέρασα με τα joy cons του switch 1 που κάνανε rotation στο service.Δυστηχώς δεν πήρα χαμπάρι τι παιζόταν γιατί βλακωδώς ενημερωνόμουν απο μέρη που εγραφαν 99% fanboys που τα έβλεπαν όλα υπέροχα.
Ουτε τον πυρετό μου στην συγκεκριμένη εταιρία 

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 minutes ago, KostasKri said:

Το πρόβλημά σου είναι που brickάρουν τα switch αυτών που κλέβουν τα παιχνίδια; Ή ότι μπορεί κάποιος άτυχος να πέσει θύμα και να αγοράσει από κάποιον κλέφτη και να αναγκαστεί να μιλήσει με την nintendo   αγοράσει ξανά την κονσόλα ή να γνωρίζει τα μπρος-πίσω που απαιτούνται για να επικοινωνήσει με τη Nintendo (αν δεν είναι παιδί ή έφηβος, που σε μεγάλο βαθμό είναι οι Nintendo users), χωρίς να του εγγυάται καμία Nintendo  ότι θα του ξεκλειδώσει την κονσόλα που ΑΓΟΡΑΣΕ;

8 minutes ago, KostasKri said:

Δηλαδή και με αυτό αν αγοράσεις παιχνίδι που ο άλλος το χει πουλήσει πειρατικό 15 φορές δεν κινδυνεύεις να χάσεις τα λεφτά που έδωσες και να πρέπει να μιλήσεις με την nintendo πάλι για να σου ενεργοποιήσουν το παιχνίδι;

Στην προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τη Nintendo, προσπαθείς να εξισώσεις το γεγονός brickαρίσματος της κονσόλας με MSRP 450€ με το γεγονός μπλοκαρίσματος ενός παιχνιδιού που μπορεί να κοστίζει max 100€ καινούριο ή π.χ 20€ μεταχειρισμένο; Έχουμε φτάσει σε τέτοια επίπεδα διαστρέβλωσης, δηλαδή;

Δε λες να καταλάβεις ότι το "πρόβλημα" της πειρατείας αφορά ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (σειριακό αριθμό) και μπορεί να αντιμετωπιστεί ακριβώς σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το μπλοκάρισμα της κονσόλας είναι, από καταναλωτικής άποψης εντελώς ηλίθιο, από εταιρικής άποψης, άλλη μια απόδειξη του corporate greed. Δεν είναι τίποτα άλλο. Σου έδωσα λύση η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία (μπανάρουν το παιχνίδι/κωδικό ή το λογαριασμό σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, όχι το λογαριασμό σε όλα τα παιχνίδια της πλατφόρμας) και εσύ είσαι αυτός που, στην πρεμούρα σου να υπερασπιστείς τη Nintendo, για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει, καθώς δεν έχεις εταιρικά συμφέροντα, εθελοτυφλείς και δε βλέπεις ότι λύσεις υπάρχουν, εφαρμόζονται και δεν υπάρχει κανένας λόγος για μπρικάρισμα όλης της κονσόλας.

14 minutes ago, KostasKri said:

2. Μπανάρω σειριακό παιχνίδιου και δεν μπορεί η nintendo να το κάνει revert ούτε για τον κάτοχο γιατί έτσι θα το ενεργοποιήσει και στους υπόλοιπους.

Αυτό. Ο αγοραστής του μεταχειρισμένου θα "την πληρώσει" για το scam που έφαγε, η κονσόλα του όμως θα είναι πλήρως λειτουργική. 

Επίσης, είπες ξανά και ξανά στα προηγούμενα σχόλια ότι έγινε σε "2-3 και το έλυσαν", δεν ξέρω πού το είδες ή πού μάζεψες στατιστικά ή αν απλά διάβασες ότι το έλυσαν μόνο 2-3, χωρίς να ξέρουμε πόσο εκτεταμένο είναι το πρόβλημα και το γενίκευσες ότι λύθηκε παντού. Από τη στιγμή που υπάρχει ban, κατά 99% ήταν αυτοματοποιημένο σύστημα. Αν η Nintendo "το έλυνε για όλους", θα είχε βγάλει ανακοίνωση όπου θα έλεγε κάτι του στυλ "όποιος μπορεί να αποδείξει ότι κατέχει γνήσιο παιχνίδι, θα ξεμπανάρουμε την κονσόλα του". Από τη στιγμή που τηρείται σιγή ιχθύος, σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα bans είναι πολιτική και "σπάνια" ξεμπανάρεται.

Κι αν ακόμα δεν κατάλαβες τι "προτείνω", στη χειρότερη περίπτωση είναι αυτό:

19 minutes ago, KostasKri said:

2. Μπανάρω σειριακό παιχνίδιου και δεν μπορεί η nintendo να το κάνει revert ούτε για τον κάτοχο γιατί έτσι θα το ενεργοποιήσει και στους υπόλοιπους.

Scams υπάρχουν. Δε θα αχρηστεύεται η κονσόλα επειδή έφαγες ένα scam.

Ας μη μιλήσουμε για το right of ownership. Από τη στιγμή που αγόρασα κάτι (από αυτοκίνητο έως ηλεκτρονικό), θα έπρεπε να έχω δικαίωμα να του κάνω ό,τι θέλω. Να του αλλάξω λειτουργικό σύστημα, να του βγάλω τα μάτια, οτιδήποτε. Δε θες να το υποστηρίξεις σαν εταιρεία; Δικαίωμά σου. Όχι όμως να το "αχρηστεύσεις" τεχνητά. Μπάναρε το λογαριασμό μου με όλα τα παιχνίδια αν δεις ότι κάνω platform abuse. Θα αναγκαστώ να τα αγοράσω όλα ξανά. Αν κάνω game abuse, μπάναρε το παιχνίδι. ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ

• Like 4
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
24 minutes ago, MikeKata said:

Άρα προτιμάς να φάει scam ο αγοραστής από το γίνει διευθέτηση με την κονσόλα του και να κρατήσει τελικά το παιχνίδι που αγόρασε και ο πωλητής που ήταν malicious εξ αρχής να μην έχει στην ουσία καμία ποινή.

Να έχει δηλαδή αγοράσει 100€ το παιχνίδι, να το έχει βάλει σε 10 mig switch πώς λέγεται, να τα πουλήσει πολλές φορές και να έχει βγάλει και κέρδος, αλλά οι μόνοι που θα επηρεαστούν από αυτό είναι οι αγοραστές που θα μπαναριστέι ο σειριακός του παιχνιδιού. Και ο scammer με τα λεφτά που κέρδισε απλά θα αγοράσει ένα καινούριο cartridge αν θέλει τόσο να παίζει το παιχνίδι στο ολόδικό του switch που δεν του το πείραξε κανείς.

Ναι οκ. Όχι δεν πρόκειται να συμφωνήσω ποτέ με κάτι τέτοιο γιατί δίνεις το πράσινο φως σε scammers και δεν τους τιμωρείς. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι είναι καλύτερη η λύση αυτή, αλλά δεν είναι.

Δημοσ.

τα φανμποι εχουν ξεφυγει. για να σας δω να κατεβαζετε τις αγγελιες σας... και μη διανοηθειτε να αγορασετε μεταχειρισμενα, η να σας δανεισει κανενας φιλος να παιξετε., εκει θα τα σκατε και θα λετε και ευχαριστω. μπεεεε

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.
8 minutes ago, KostasKri said:

Άρα προτιμάς να φάει scam ο αγοραστής από το γίνει διευθέτηση με την κονσόλα του και να κρατήσει τελικά το παιχνίδι που αγόρασε και ο πωλητής που ήταν malicious εξ αρχής να μην έχει στην ουσία καμία ποινή.

Το ότι αυτό κατάλαβες εσύ, δείχνει ακόμα μια φορά πόσο, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, προσπαθείς να "σπρώξεις" μια πολυεθνική.

Δεν έχουμε αποδείξεις ότι η Nintendo έχει ως policy να καλύψει τέτοιες περιπτώσεις. ΚΑΝΕΝΑΣ (πέρα από 1-2 άτομα που το ανέφεραν online) δεν ξεμπρίκαρε το Switch 2. Εσύ πήρες την εξαίρεση που διάβασες online και την έκανες κανόνα. Στη δουλειά μου, έτσι και πάρω στατιστικό δείγμα 2 ατόμων από μερικά εκατομμύρια για να βγάλω συμπέρασμα, θα κυνηγάνε. Από τη στιγμή που έχει τεθεί σε ισχύ ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ΚΑΙ δεν υπάρχει επίσημη απάντηση της εταιρείας για να καλύψει τους πελάτες, σημαίνει ότι είναι πολιτική και μόνο μερικές εξαιρέσεις θα καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα, αφού έχουν αρκετά πάρε-δώσε με τη Nintendo. Απλά πράγματα που δείχνεις να μην τα καταλαβαίνεις. Όλοι οι υπόλοιποι θα μείνουν με μπρικαρισμένο Switch.

Πάντα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι εταιρείες βγάζουν ανακοινώσεις για το πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Refunds κλπ.

11 minutes ago, KostasKri said:

αλλά οι μόνοι που θα επηρεαστούν από αυτό είναι οι αγοραστές που θα μπαναριστέι ο σειριακός του παιχνιδιού.

Αλλά όχι η κονσόλα. Μάντεψε τι συμβαίνει τώρα; ΜΠΑΝΑΡΕΤΑΙ Η ΚΟΝΣΟΛΑ.

Ξέχασα. Οι "2-3"...

12 minutes ago, KostasKri said:

Όχι δεν πρόκειται να συμφωνήσω ποτέ με κάτι τέτοιο γιατί δίνεις το πράσινο φως σε scammers και δεν τους τιμωρείς.

Από πού κι ως πού; Οι scammers δε θα μπορούν να πουλήσουν τα scam παιχνίδια τους διότι δε θα λειτουργούν επειδή οι σειριακοί θα είναι μπαναρισμένοι. Εσύ δεν έλεγες πριν να κοιτάμε τα reviews; Ε, τα reviews θα γράφουν ότι πουλάει παιχνίδια που δε δουλεύουν. Τι, όχι; Την ίδια στιγμή οι αγοραστές που δε φταίνε έχουν λειτουργική κονσόλα, απλά δεν έχουν ένα παιχνίδι. Με το υπάρχουν καθεστώς ούτε λειτουργική κονσόλα έχουν ούτε παιχνίδι. Τι ακριβώς σου είναι τόσο πολύπλοκο να κατανοήσεις;

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, KostasKri είπε

Η nintendo σου φταίει ή ο άλλος που πήρε αντίραφο και σου πούλησε το cartridge;

...πρακτικά από οτι ακούγεται δεν ηταν καν το cartridge. Mig Switch καμουφραρισμένο ηταν και το πούλησε για κανονική κασέτα ο άλλος. Μη σου τύχει είναι η φάση...

Δημοσ.

Σε πολλά πράγματα δεν έχω θέμα με το πως διεξάγει την προστασία από την πειρατεία η nintendo. Εδώ, όχι. 

Η κονσόλα δε θα έπρεπε να γίνεται τούβλο επειδή έγινε detect διπλού κλειδιού και τρώνε φάπα και οι δύο. Ο πειρατής δεν έχασε εν τέλη τίποτα και ο νόμιμος χρήστης τρέχει για τα σπασμένα. 

Δεν γίνεται να μην υπάρχει τρόπος να διαχωρίσεις ποιο είναι το original και ποιο η κόπια και να πράξεις τα δέοντα. Από τη στιγμή που έχεις υπηρεσία digital sharing τότε σίγουρα μπορείς να πιστοποιήσεις τα πάντα και να μην έχει θέμα ο νόμιμος αγοραστής. 

• Like 2
Δημοσ.
51 minutes ago, MikeKata said:

Δεν έχουμε αποδείξεις ότι η Nintendo έχει ως policy να καλύψει τέτοιες περιπτώσεις. ΚΑΝΕΝΑΣ (πέρα από 1-2 άτομα που το ανέφεραν online) δεν ξεμπρίκαρε το Switch 2. Εσύ πήρες την εξαίρεση που διάβασες online και την έκανες κανόνα. Στη δουλειά μου, έτσι και πάρω στατιστικό δείγμα 2 ατόμων από μερικά εκατομμύρια για να βγάλω συμπέρασμα, θα κυνηγάνε. Από τη στιγμή που έχει τεθεί σε ισχύ ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ΚΑΙ δεν υπάρχει επίσημη απάντηση της εταιρείας για να καλύψει τους πελάτες, σημαίνει ότι είναι πολιτική και μόνο μερικές εξαιρέσεις θα καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα, αφού έχουν αρκετά πάρε-δώσε με τη Nintendo. Απλά πράγματα που δείχνεις να μην τα καταλαβαίνεις. Όλοι οι υπόλοιποι θα μείνουν με μπρικαρισμένο Switch.

Άρα μιλάμε για κάτι φρέσκο που δεν έχουμε στοιχεία καν για το πως θα δουλεύει και πως θα εξαιρείται κόσμος.

Οπότε όσο μετράει η γνώμη μου άλλο τόσο μετράει και η δική σου. Δεν υπάρχει καν λόγος να το κουβεντιάζουμε.

Με "κράζεις" τόση ώρα για το πως το βλέπω αλλά κι εσύ έχεις μηδέν αποδείξεις για το πως θα δουλέψει το όλο πράγμα.

Χαίρομαι που συμφωνούμε στο τέλος.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, duende said:

τα φανμποι εχουν ξεφυγει. για να σας δω να κατεβαζετε τις αγγελιες σας... και μη διανοηθειτε να αγορασετε μεταχειρισμενα, η να σας δανεισει κανενας φιλος να παιξετε., εκει θα τα σκατε και θα λετε και ευχαριστω. μπεεεε

εγώ τα σκάω και λέω ευχαριστώ γιατί η Nintendo είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου. Και θα τους δώσω κι άλλα.

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 minutes ago, tony_boy said:

Εν ολίγοις: δεν σου ανήκει η κονσόλα την οποία κ αγόρασες (και δεν έκανε κ λίγα λεφτά). 

Γιατί πια άλλη κονσόλα σου ανήκει; Σου άνηκε μήπως κάποια άλλη στο παρελθόν από όσες ειδικά παίζανε online; Πρώτη φορά ακούμε εδώ μέσα για μπρικαρθσματα μου φαίνεται.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, primeragt είπε

Γιατί πια άλλη κονσόλα σου ανήκει; Σου άνηκε μήπως κάποια άλλη στο παρελθόν από όσες ειδικά παίζανε online; Πρώτη φορά ακούμε εδώ μέσα για μπρικαρθσματα μου φαίνεται.

Ναι οκ. Δηλαδή διαφωνείς με αυτό που λέω ότι δεν σου ανήκει η κονσόλα που αγόρασες;

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, zazoum είπε

εγώ τα σκάω και λέω ευχαριστώ γιατί η Nintendo είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου. Και θα τους δώσω κι άλλα.

troll-mode-bruce.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ον) Τα παιχνίδια που αγοράζω για Switch  & Switch 2 πάντα είναι ζελατίνα.👌

2ον) Δεν αγοράζω ποτέ μεταχειρισμένα και σε καμία κονσόλα μου.🙅‍♂️

3ον) Δεν δανείζομαι και δεν θα δανείσω πότε και σε κανέναν.🤷‍♂️

4ον) Οτιδήποτε έχει να κάνει με πειρατεία απορρίπτεται αυτόματα από μένα. 🤮

Έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο μια και καλή, και απολαμβάνω το Gaming έτσι όπως μου αρέσει.....🤘

Επεξ/σία από Makis101
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...