Rebelos2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το γνωστό ηχείο της Marshall, με δωρεάν μεταφορικά κιόλας. Εκπληκτική τιμή. https://amzn.eu/d/9Wr9xl4 https://www.amazon.de/dp/B09XXW54QG Ιστορικό χαμηλό στο Σκρουτζ τα 100 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/39254437/Marshall-Emberton-II-Adiavrocho-Icheio-Bluetooth-20W-me-Diarkeia-Mpatarias-eos-30-ores-Black-Brass.html Επεξ/σία 3 Αυγούστου από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου - μην βαζετε shortened links παρακαλω 3
murcielago580 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Ψαχνω ποσο καιρο μηπως βρω σε καμια προσφορα το μεγαλυτερο marshall middleton αλλα εδω και μηνες ειναι κολλημενο στα 220 (200+20 μεταφορικα). Γνωριζει κανεις κατι?
Doubt Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 7 ώρες πριν, ballin95 είπε Αυτό ή τα γνωστά blitzwolf Ιεροσυλία 8 1 3
Rebelos2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 7 ώρες πριν, ballin95 είπε Αυτό ή τα γνωστά blitzwolf από Bangoood ? Φίλε δεν είναι συγκρίσιμα αυτά τα δύο. Ούτε τα μαγαζιά, ούτε τα ηχεία. 3
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ballin95 είπε Αυτό ή τα γνωστά blitzwolf από Bangoood ? Το blitzwolf ζυγίζει 2,5 κιλά και το marshall μόλις 700γρ, οπότε ακόμη το θέμα της ποιότητας του ήχου να βάλεις στην άκρη, δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σ' αυτά τα δύο. Επεξ/σία 24 Ιουλίου από Th3Beh0ldeR
dchatz Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου μου αρέσει που λέτε πως τα marshall και τα blitzwolf δε συγκρίνονται χωρίς να λέτε ποιο είναι το καλύτερο. Μία σύγκριση του βάρους τους μόνο βλέπω παραπάνω και τέρμα. 2
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Ναι γιατί το να έχει τριπλάσιο+ βάρος το λες ότι είναι μια τελείως διαφορετική κατηγορία.
Rebelos2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 56 λεπτά πριν, dchatz είπε μου αρέσει που λέτε πως τα marshall και τα blitzwolf δε συγκρίνονται χωρίς να λέτε ποιο είναι το καλύτερο. Μία σύγκριση του βάρους τους μόνο βλέπω παραπάνω και τέρμα. Χρειάζεται αλήθεια να ειπωθεί ποιο είναι καλύτερο; 2
ballin95 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Είναι τόσο παράλογη η ερώτηση ? Ξέρω ποια είναι πιο γνωστή μάρκα , η ερώτηση αφορά σχέση ποιότητας ήχου - τιμής Προφανώς δεν τα θέλω για βαράκια Όσο για το Bangoood αν μου λες ότι δεν είναι αξιόπιστο οκ τι να πω 7 4
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Είναι φορητά ηχεία οπότε ναι τα κιλά τους τα βάζουν σε τελείως διαφορετική κατηγορία. Αλλιώς να βάλουμε στο παιχνίδι και τα κανονικά. Όμως αν θέλεις να συγκρίνεις βόδια με κουνέλια δεν υπάρχει θέμα, οπότε πάμε: Στο θέμα της ποιότητας του ήχου, θα πήγαινα ξεκάθαρα στο marshall που έχει άπειρα reviews στο ιντερνετ και πολλές κριτικές χρηστών που το λένε. Το όνομα της εταιρείας δεν αφήνει περιθώριο για λάθος επιλογή σ' αυτό το κομμάτι. Για το blitzwolf δεν έχω βρει αρκετά reviews οπότε μπορεί ο ήχος να σου βγει καλός μπορεί και όχι, ανάλογα και τα γούστα σου. Άλλωστε, το τι αντιλαμβάνεται ο καθένας σαν καλή ποιότητα είναι και λίγο υποκειμενικό. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι στο blitzwolf θα έχει μεγαλύτερη ένταση λόγω watt. Στο θέμα αυτονομίας στα χαρτιά το marshall είναι καλύτερο. Προσωπικά αν ήθελα κάτι να πάρω μαζί στις διακοπές να το λιώσω και να ακούω παρέα με τους φίλους έξω μουσική σε καλή ένταση χωρίς να με νοιάζει και τόσο η ποιότητα θα πήγαινα στο blitzwolf που βγαίνει και φθηνότερα. Ρεαλιστικά όμως, επειδή θα ήθελα να αγοράσω ένα φορητό να το παίρνω μαζί μου και σε εσωτερικούς χώρους που εκεί η ποιότητα θα έπαιζε μεγαλύτερο ρόλο θα πήγαινα στο marshall. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου The BlitzWolf BW-WA3 and Marshall speakers are distinct in their target audience and audio experience. BlitzWolf BW-WA3, a more budget-friendly option, offers features like 100W output power and stereo sound, aiming for a balance of affordability and performance. Marshall speakers, known for their iconic design and high-quality sound, often come with a higher price tag and target users seeking a premium audio experience with a focus on clarity and bass response.
farcry33 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Το Marshal κανονικά θα έπρεπε να κοστίζει max 60-70 είναι πολύ ψοφίμι όποτε αγοράζεις απλά το όνομα καλημέρα. 6
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Marshall speakers, known for their iconic design and high-quality sound, often come with a higher price tag and target users seeking a premium audio experience with a focus on clarity and bass response. Bluetooth ηχείο αγοράζεις, δεν υπάρχει ποιότητα ήχου εδώ. Πληρώνεις ξεκάθαρα το όνομα. 13 ώρες πριν, ballin95 είπε Αυτό ή τα γνωστά blitzwolf από Bangoood ? Εγώ θα πήγαινε σε anker. Έχω μείνει φουλ ευχαριστημένος. Ξεκίνησα με τα μικρά anker 1 (τώρα είναι στο 3 16w), μετά σαν το select (20w), μετά στο motion+ (30w) και πλέον έχω boom 2 (80w). Θα σου έλεγα να δεις από την λίστα το motion+ αν μπορείς να ανέβεις σε budget. https://www.skroutz.gr/c/2680/forita-icheia.html?keyphrase=anker&utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Επεξ/σία 24 Ιουλίου από SabotazNic 4
m3ltd0wn Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Γενικά τα Marshall ηχεία/ακουστικά κλπ, έχουν καμία σχέση με τους ενισχυτές ή απλά μοιράζονται το όνομα; Θυμάμαι όταν είχαν πρωτοβγεί κάτι (κλασικά) ακουστικά, γύρω στο 2016-17 αλλά ποτέ δεν μου έκαναν καλή εντύπωση ως προς την ακουστική τους... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα