Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε

καθε μερα κερδιζω περιπου 20 σεντς με το επιτοκο της

Λίγα μου φαίνονται. Λες ότι μεταφέρεις την μισθοδοσία, οπότε τουλάχιστον 800 με 1000 ευρώ τον μήνα; Και πόσο καιρό το κάνεις ή πόσα χρήματα έχεις μεταφέρει μέχρι στιγμή στο σύνολο;

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Λίγα μου φαίνονται.

λίγα τα .20€ την ημέρα; 

στην eurbank ή σε κάποια άλλη ελληνική, τι «κέρδος» έχεις από τα επιτόκια τους; 

ενδεικτικά, στο τελος του χρόνου δεν είναι ένα ποσό που σε σώζει (πχ 0.18Χ365= 65€ ) αλλά it’s something  

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

λίγα τα .20€ την ημέρα; 

ενδεικτικά, στο τελος του χρόνου δεν είναι ένα ποσό που σε σώζει (πχ 0.18Χ365= 65€ ) αλλά it’s something  

Λογαριασμός ρεύματος για 1 μήνα μπορεί να είναι και πάνω από 100 ευρώ. Επενδύεις τα χρήματά σου για 1 ολόκληρο έτος για να μην μπορείς να πληρώσεις ούτε έναν λογαριασμό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gokuthelegend είπε

Λογαριασμός ρεύματος για 1 μήνα μπορεί να είναι και πάνω από 100 ευρώ. Επενδύεις τα χρήματά σου για 1 ολόκληρο έτος για να μην μπορείς να πληρώσεις ούτε έναν λογαριασμό;

Τσούνη βγες απ' το insomnia έχεις γύρισμα!

• Haha 5
Δημοσ.

Το 30% που χρειάζεται σε ηλεκτρονικές πληρωμές, είναι λιγότερο από 2€ το μήνα από τα 0,20 που κερδίζεις τη μέρα.

Κάνεις τις απαραίτητες πληρωμές με την κάρτα της μισθοδοσίας και τα υπόλοιπα revolut

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mercator84 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πόσες φορές έχει γίνει η ερώτηση για το αφορολόγητο μέσω revolut.

Και πόσες φορές θα γίνει ακόμα.... Μέχρι να σβήσει ο ήλιος θα το ρωτάνε. Δηλαδή έλεος με αυτή την ερώτηση,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

λίγα τα .20€ την ημέρα; 

Άλλα τόσα μπορείς να κερδίσεις αν φορτίζεις payzy με την κάρτα της ρεβο, κάνεις όλες τις αγορές-πληρωμές με payzy και εξαργυρώνει τα coins που σου δίνει πίσω (1%).

Για το συμφέρον σου πρόκειται, μην έχεις κολλήματα.

(η payzy ενημερώνει αυτόματα την ΑΑΔΕ για το λεγόμενο αφορολόγητο)

Υ.Γ.

Η φόρτιση είναι δωρεάν.

Υ.Γ. 2

Από 10ο 2022, 440€ έχω εξαργυρώσει και δεν έχω τρομερά μηνιαία έξοδα π.χ. σούπερ μάρκετ κλπ ούτε τρελά ποσά σε λογαριασμούς. Άνετα θα μπορούσαν να είναι 1000€ συν..

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 3
Δημοσ.

Για το payzy θα συμφωνήσω και εγώ από αρχή του έτους έχω εξοικονόμηση 60€ με καθημερινά έξοδα. Δεν το λες και άσχημα και αν δεν χρησιμοποιούσα και klarna για κάποιες ποίο μεγάλες αγορές θα ήταν αρκετά ποιο μεγάλο το όφελος.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Doubt said:

Άλλα τόσα μπορείς να κερδίσεις αν φορτίζεις payzy με την κάρτα της ρεβο, κάνεις όλες τις αγορές-πληρωμές με payzy και εξαργυρώνει τα coins που σου δίνει πίσω (1%).

Για το συμφέρον σου πρόκειται, μην έχεις κολλήματα.

(η payzy ενημερώνει αυτόματα την ΑΑΔΕ για το λεγόμενο αφορολόγητο)

Υ.Γ.

Η φόρτιση είναι δωρεάν.

Υ.Γ. 2

Από 10ο 2022, 440€ έχω εξαργυρώσει και δεν έχω τρομερά μηνιαία έξοδα π.χ. σούπερ μάρκετ κλπ ούτε τρελά ποσά σε λογαριασμούς. Άνετα θα μπορούσαν να είναι 1000€ συν..

αυτο ακριβως. 

Δημοσ.
Στις 31/7/2025 στις 3:17 ΜΜ, JailbrokenDiesel είπε

γιατι μεταφερω την μισθοσια μου στο επενδυτικο προγραμμα της Revo. 

καθε μερα κερδιζω περιπου 20 σεντς με το επιτοκο της (αυτη τη στιγμη) και δεν εχω να περιμενω τα αστεια επιτοκια της ελληνικης τραπεζας. 
οποτε χρειαζομαι, μεταφερω τα λεφτα απο το επενδυτικο, στο main account μου, και κανω ετσι πληρωμες.. (καφε, φαγητο κλπ κλπ)  

Σε ποιο πρόγραμμα κερδίζεις 20 σεντς την μέρα? Στο απλό ή έχεις διαλέξει κάποιο επί πληρωμή?

Τα 20 σεντς είναι ανεξάρτητα από το πόσο κατάθεσης?

Δημοσ.
4 hours ago, dimo69 said:

Σε ποιο πρόγραμμα κερδίζεις 20 σεντς την μέρα? Στο απλό ή έχεις διαλέξει κάποιο επί πληρωμή?

Το ποσό εξαρτάται από το κεφάλαιο που έχεις στον λογαριασμό. 

Δημοσ.

Η καλύτερη περίπτωση για όσους χρησιμοποιούν συχνά κάρτα είναι η payzy με την επιστροφή 1%, με αφορολόγητο, με δημοσιες κληρώσεις για όσους το ψάχνουν κτλ, απροβλημάτιστη κ καλή υποστήριξη, ξεκάθαρα πράγματα. Από κει κ πέρα, Revolut για καθημερινή χρήση λίγα τα ωφέλη, επενδυτικά είναι καλή περίπτωση αν κ ακριβή στις προμήθειες, ίσως μόνο για καβάτζα μετρητών λόγω επιτοκίου. Κάρτα χρεωστική, συστημικών τραπεζών μόνο για φορτίσεις άλλων καρτών. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Mitskp είπε

Η καλύτερη περίπτωση για όσους χρησιμοποιούν συχνά κάρτα είναι η payzy με την επιστροφή 1%, με αφορολόγητο, με δημοσιες κληρώσεις για όσους το ψάχνουν κτλ, απροβλημάτιστη κ καλή υποστήριξη, ξεκάθαρα πράγματα. Από κει κ πέρα, Revolut για καθημερινή χρήση λίγα τα ωφέλη, επενδυτικά είναι καλή περίπτωση αν κ ακριβή στις προμήθειες, ίσως μόνο για καβάτζα μετρητών λόγω επιτοκίου. Κάρτα χρεωστική, συστημικών τραπεζών μόνο για φορτίσεις άλλων καρτών. 

Επίσης, αν κάποιος θέλει σώνει και καλά να χρησιμοποιεί την Revolut, μια άλλη καλή ιδέα είναι να κάνει αγορές/πληρωμές με Ελληνικές κάρτες μέχρι να μαζέψει το αφορολόγητο, και από κει και πέρα να χρησιμοποιήσει την Revolut ή όποια άλλη κάρτα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Haha 1
Δημοσ.

H χρησημοποιηση  της revolut για επενδυτικα προγραμματα απαιτει (λεμε τι ισχυει κι οχι τι πρατει ο καθενας) την δηλωση αυτου ,του ετησιου ποσου που τοποθετεις , στην φορολογικη δηλωση (τεκμηριο) ως επενδητικο κεφαλαιο.

Το επιτοκιο που περνεις ,ειναι στην ουσια το κερδος απο το επενδυτικο κεφαλαιο κι πρεπει επισης να δηλωθει στη φορολογικη δηλωση .

Αν ειναι απο επενδυσεις σε etfs που απαλασσονται απο το φορο  δηλωνονται σε αλλο κωδικο στην φορολογικη δηλωση.

Στην ουσια το επιτοκιο που περνεις απο revolut ειναι επενδυτικο προιον .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/8/2025 στις 5:16 ΜΜ, dimo69 είπε

στο απλό, αλλά τα 20σεντς  δεν είναι σταθερά, εξαρτάται από το ποσό κατάθεσης αλλά και το τρέχον επιτόκιο.. αν δεν κάνω λαθοσ Τους τελευταίους 5-6 μήνες έχω δει από .18 έως .26 προσωπικά 

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...