panos- Δημοσ. Παρασκευή στις 08:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:51 μμ Καλησπέρα σε όλους. Έχω ακούσει για γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας το οποίο φαίνεται ότι παίρνει ειδικευόμενους γιατρούς του ΕΣΥ, ώστε να δουλεύουν μαύρα εκεί και να παρέχουν υπηρεσίες. Επειδή το συγκεκριμένο είναι θεωρώ επικίνδυνο κυρίως για την υγεία των ασθενών και επειδή τα ιδιωτικά νοσοκομεία δυστυχώς έχουν ξεφύγει στο θέμα των πρακτικών τους, έχω δει για την καταγγελία στο gov.gr σχετικά με οικονομικά εγκλήματα (μιας και μιλάμε για αδήλωτη εργασία, εργασία χωρίς τις απαραίτητες ειδικεύσεις και καταπάτηση του όρου να μην εργάζονται οι ειδικευόμενοι ιατροί αλλού). Εσείς θα την προχωρούσατε; Διαθετω στοιχεία και για κάποια από τα άτομα που εργάζονται. 3 2
naftis Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ Προχωρα αν είσαι σίγουρος ότι τα γεγονότα είναι έτσι. 1
Pansp32 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:17 μμ Αφού έχεις στοιχεία κάνε καταγγελία. Ή στείλε σε κάμποσες εφημερίδες-ειδησεογραφικά site(όχι σκάι!) να το ελέγξουν. 1 1
Nabuko Δημοσ. Παρασκευή στις 11:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:30 μμ 2 ώρες πριν, panos- είπε Εσείς θα την προχωρούσατε; Επώνυμα ή ανώνυμα?
panos- Δημοσ. χθες στις 12:36 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:36 πμ 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Επώνυμα ή ανώνυμα? Επώνυμα.
txcellas Δημοσ. χθες στις 01:12 πμ Δημοσ. χθες στις 01:12 πμ Ξεκινάνε δυνατά οι ειδικευμένοι. Αυριο μεθαύριο φακελάκια κ πάει λέγοντας. Εγώ θα εκανα σίγουρα καταγγελία 2
panos- Δημοσ. χθες στις 01:46 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 01:46 πμ (επεξεργασμένο) Υπάρχουν άραγε άτομα που έχουνε κάνει καταγγελία μέσω αυτής της πλατφόρμας για να μας πούνε πως πήγε; Έκανα μία αναζήτηση αλλά δεν έχω βρει κάτι σχετικό. 2 ώρες πριν, Pansp32 είπε Αφού έχεις στοιχεία κάνε καταγγελία. Ή στείλε σε κάμποσες εφημερίδες-ειδησεογραφικά site(όχι σκάι!) να το ελέγξουν. το έχω σκεφτεί αυτό. Φοβάμαι μη λόγω του ντορου απλώς τους απολύσουν και δεν συμβεί τίποτα τελικά. Επεξ/σία χθες στις 01:46 πμ από panos-
Morosana Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 9 ώρες πριν, txcellas είπε Ξεκινάνε δυνατά οι ειδικευμένοι. Αυριο μεθαύριο φακελάκια κ πάει λέγοντας. Εγώ θα εκανα σίγουρα καταγγελία Όντως πολύ δυνατά με τουλάχιστον 7 εφημερίες το μήνα και πολλές φορές παραπάνω για να πάρουν ένα χιλιάρικο. Χωρίς να υπολογίζεται ο χρόνος μέχρι να πάρουν ειδικότητα, αγροτικά κτλ. Αν δεν υπάρχει οικογένεια να τους υποστηρίζει είναι εξαιρετικά δύσκολο για αυτο και θα κάνουν έξτρα σε θεραπευτήρια, γηροκομεία, βοήθεια στο σπίτι κτλ. Ο ts αν ήξερε ότι ο γιατρός για να τα βγάλει πέρα κάνει δεύτερη δουλειά σαν ντελιβερι μαύρα θα έκανε καταγγελία ; 2
DrLo Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 32 λεπτά πριν, Morosana είπε Ο ts αν ήξερε ότι ο γιατρός για να τα βγάλει πέρα κάνει δεύτερη δουλειά σαν ντελιβερι μαύρα θα έκανε καταγγελία ; Αν οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης νομίζω θα έκανε. 3 2
Morosana Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 8 λεπτά πριν, DrLo είπε Αν οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης νομίζω θα έκανε. το πρόβλημα έπρεπε να είναι γιατί ένας γιατρός να αναγκάζεται να δουλεύει 2 δουλειές και όχι γιατί το κάνει 1 1
The_Judas Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) πλεον επιτρεπεται από τον νομο να δουλευουν οι γιατροί του ΕΣΥ ως ιδιωτες. Συνηθως με μπλοκακι συνεργαζονται. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από The_Judas 2
txcellas Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, Morosana είπε Όντως πολύ δυνατά με τουλάχιστον 7 εφημερίες το μήνα και πολλές φορές παραπάνω για να πάρουν ένα χιλιάρικο. Χωρίς να υπολογίζεται ο χρόνος μέχρι να πάρουν ειδικότητα, αγροτικά κτλ. Αν δεν υπάρχει οικογένεια να τους υποστηρίζει είναι εξαιρετικά δύσκολο για αυτο και θα κάνουν έξτρα σε θεραπευτήρια, γηροκομεία, βοήθεια στο σπίτι κτλ. Ο ts αν ήξερε ότι ο γιατρός για να τα βγάλει πέρα κάνει δεύτερη δουλειά σαν ντελιβερι μαύρα θα έκανε καταγγελία ; Το delivery ειναι των αστυνομικών! Δε νομίζω να παίρνουν γιατρούς εκεί 😁
yandoubas Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Κάνε καταγγελία σίγουρα , ανώνυμα ή επώνυμα εσύ θα αποφασίσεις , μη σε επηρεάζουν άλλοι , δεν ξέρεις πότε σε αυτό το failed state που ζούμε τι μπορεί να γίνει αύριο μεθαύριο . Φετινά παραδείγματα , ΟΠΕΚΕΠΕ που η υπάλληλος έκανε καταγγελίες πριν χρόνια και την έβγαλαν σε αργία , Πολεοδομία Ρόδου που γίνονταν επίσης καταγγελίες χρόνια τώρα και όταν δε μπορούσαν να το κουκουλώσουν άλλο έσκασε . Μπορεί να μην είναι πολύ σχετικά αλλά μου ήρθαν έτσι στα γρήγορα διαβάζοντας το ποστ . 2
divnt Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Αν μια καταγγελία γίνει ανώνυμα ή επώνυμα υπάρχουν κάποια επιπλέον ας πούμε θετικά/αρνητικά αντίστοιχα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις