Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλοι μου, έχω διαβάσει σε διάφορα βιογραφικά γιατρών διαφόρων ειδικοτητων ότι αποφοιτησε απο την ιατρικη σχολη τάδε με βαθμο λίαν καλώς; γιατί ειδικά εδώ στην Ελλάδα πολλοί νέοι γιατροι αποφοιτούν με βαθμο Λίαν καλώς; μήπως γιατί η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι χαμηλού επιπέδου εδώ στην Ελλάδα; μήπως ότι κάποιοι φοιτητές δεν πατούν το πόδι τους στα μαθήματα του αμφιθεάτρου της Ιατρικής σχολής; εκεί στις διαλέξεις ειδικά; μήπως είναι θέμα καθηγητή; μήπως επειδή ενδιαφέρουν τους νέους φοιτητές ιατρικης η Κοινωνική ζωή και τα γκομενικά; το πρόγραμμα σπουδών ίσως; γιατί ας πούμε εδώ στην Ελλάδα δεν βγάζουν πολλοί φοιτητές την ιατρικη σχολη με "αριστα"; ειλικρινά αμφιβάλλω αν κάποιος ιατρος με λίαν καλώς είναι καλός γιατρός. Κάθε άποψη και γνώμη πάντα σεβαστή 

• Haha 4
Δημοσ.

γιατί καθε μέρα ανοίγει ενα ποστ με ερωτήματα που αφορούν γιατρούς;

Στο τέλος ή είσαι γιατρός ή δεν είσαι. Δεν έχω ακούσει κανέναν γρήγορα γρήγορα έναν γιατρό με άριστα

Επίσης το λίαν καλώς είναι ένας λίαν καλός βαθμός. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή με την αριστεία

• Like 1
Δημοσ.

Απάντηση από ΑΙ για το ποστ του ts

Αναφορά σε κείμενο

Η ανάρτηση φαίνεται να είναι εξαιρετικά προκλητική και γεμάτη γενικεύσεις που δεν βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα. Το άτομο που την έγραψε χρησιμοποιεί ρητορικές ερωτήσεις για να εκφράσει μια προσωπική του άποψη, η οποία είναι προσβλητική για τους γιατρούς και το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

και από έτερο ΑΙ

Αναφορά σε κείμενο

Αυτό είναι κλασικό "ψευδο-σοβαρό" τρολοποστάρισμα: βάζει πολλά ρητορικά ερωτήματα, κάνει γενικεύσεις, αμφισβητεί την αξία ενός ολόκληρου κλάδου, και στο τέλος πετάει το «με σεβασμό» για να το "γλυκάνει".

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Επίσης το λίαν καλώς είναι ένας λίαν καλός βαθμός. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή με την αριστεία

Τρίτη λυκείου λέει θα πάει , αντί να ασχολείται και να προετοιμαστεί για τις πανελλαδικές κάθεται και διαβάζει βιογραφικά γιατρών 😂

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, dionisis1925 said:

Τρίτη λυκείου λέει θα πάει , αντί να ασχολείται και να προετοιμαστεί για τις πανελλαδικές κάθεται και διαβάζει βιογραφικά γιατρών 😂

μπορεί να θέλει να κάνει clinical shadowing λολ

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

γιατί καθε μέρα ανοίγει ενα ποστ με ερωτήματα που αφορούν γιατρούς;

Στο τέλος ή είσαι γιατρός ή δεν είσαι. Δεν έχω ακούσει κανέναν γρήγορα γρήγορα έναν γιατρό με άριστα

Εγώ γιατρός έχω αποφασίσει ότι θα γίνω

Δημοσ.
3 minutes ago, HarryAdamo2008 said:

Εγώ γιατρός έχω αποφασίσει ότι θα γίνω

ξεκινά με το να μπεις στην ιατρική και όχι με το να κρίνεις πτυχιούχους.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

ξεκινά με το να μπεις στην ιατρική και όχι με το να κρίνεις πτυχιούχους.

Και να μην μπει θα πάει Βουλγαρία/Ρουμανία να το πάρει το πτυχίο 

• Haha 3
Δημοσ.

Έχοντας προσωπική εμπειρία από φίλη ιατρό που κάναμε παρέα και όταν αγωνιζόταν να πάρει πτυχίο θα σου πω ότι η ιατρική σχολή δεν είναι παιχνίδι να βγεις, όπως δεν είναι να μπεις. Δεν είναι τυχαίο ότι μπαίνουν οι καλύτεροι και παρόλα αυτά δυσκολεύονται. Οι καθηγητές είναι ιατροί με εμπειρία, που έρχονται σε επαφή με ασθενείς και κατανοούν το επίπεδο που χρειάζεται να διασφαλίσουν για να μην κινδυνέψουν ζωές. Οι εξετάσεις σε κάποια μαθήματα είναι πολύ δύσκολες, με πρακτική, προφορικές εξετάσεις από πολλούς καθηγητές, και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΛΗ, ειδικά σε κάποια μαθήματα όπως παιδιατρική η παθολογία που το αντικείμενο είναι απλώς... ΟΛΑ! 

Σκέψου τι συνέπειες έχει στην κοινωνία αν αποφοιτήσει ένας ανεπαρκής φοιτητής θεολογίας σε σχέση με έναν ιατρό (ή έναν μηχανικό που κατασκευάζει γέφυρες)
Οι ιατροί δεν κρίνονται απαραιτήτως με κριτήρια αγοράς και ειδικά κάποιες ειδικότητες μπορεί να είναι πολύ αργά όταν φτάσουν να κριθούν (πχ ένας χειρουργός), οπότε το να τίθεται ψηλά ο πήχης λειτουργεί εν μέρει ως δικλείδα ασφαλείας για την μείωση των κρετίνων, που θα βρεις σε κάθε κλάδο και κάθε επάγγελμα.

Σου προτείνω να μην επικεντρώνεσαι στον βαθμό. Ο βαθμός του πτυχίου δεν συνδέεται απαραιτήτως με την πρακτική ικανότητα ενός ιατρού να αντιμετωπίζει περιστατικά, ούτε με την -πολύ πιο σημαντική- περαιτέρω εκπαίδευση, κατάρτιση και εμπειρία που θα αποκτήσει ένας ιατρός αφού αποφοιτήσει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί είχαν ανάδρομο ερμή όταν έπαιρναν πτυχίο. Μεγάλη προσοχή στην αστρολογία γιατί πολλοί την έχουν πατήσει. Δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα.

Επεξ/σία από Pansp32
  • Haha 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...