Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν τον έλεγα εγώ παπάτζα από το 2016 και αυτούς που δίνανε λεφτά μπροστά αγοράζοντας υπόσχεση ότι θααααα φτιάξει κάποια στιγμή το fsd πρόβατα, με έλεγαν οι φαν μπόις εμπαθή. Μια χαρά πούλησε μια δεκαετία με φουμαρα. Στο μόνο που έπεσα έξω είναι η αξία που πήρε η μετοχή της Τέσλα, φαίνεται ήταν πολλά τα πρόβατα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη φαση.

Αλλα οταν ενα συστημα βασιζεται μονο σε καμερες ειναι αυτονοητο οτι δεν κανει για αυτονομη οδηγηση.

Οταν ομως μπλεκει η πολιτικη και η ψευτια στη μεση, στο τελος χανονται ανθρωπινες ζωες εν γνωση τους, αλλα κανεις δεν το παραδεχεται στο βωμοντις μηζας και του χρηματος.

Επεξ/σία από Alani13
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Broli007 είπε

Η μόνη μου ένσταση, προσωπικά, δεν με πειράζει το να φεύγουν οι καθυστερημένοι... Αυτοί πάντα θα βρίσκουν τρόπο να φεύγουν για τον Άγιο Πέτρο (Darwin - natural selection vibes). Ετσι κι αλλιώς πάντα αναρωτιέσαι πως επιζούν με τρία εγκεφαλικά κύτταρα, 1 για αναπνοή και τα άλλα δύο να μαλώνουν μεταξύ τους.

Στην τελικη, λόγω των καθυστερημένων, τα πράγματα σε κάθε γωνιά του πλανήτη πάνε από το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι ανάγκη να βοηθάμε να μικραινουν κι άλλο το μέσο όρο. 

Οι άλλοι που δεν φταίνε σε τίποτα θα έπρεπε να μας πειράζει. Που ανεβάζουν ή έστω κρατάνε σταθερό το μέσο όρο IQ του πλανήτη και ίσως έχουν τελικά και κάτι να προσφέρουν σε αυτόν. 

Κατά τα άλλα, συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα που είπες. 

Αυτά τα λένε κάτι παιδάκια ( δεν ξέρω τι είσαι εσύ ) που λογαριάζουν χωρίς των ξενοδόχο. Να σε δούμε αν κάνεις κανένα παιδί καθυστερημένο σε εισαγωγικά η χωρίς τι γνώμη θα έχεις μετά. Εγώ λέω "εμείς" η αλάνθαστη με το σούπερ iq  και την ώριμη σκέψη να οργανωθούμε να επισπεύσουμε την διαδικασία κάθαρσης εεε.

• Thanks 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, multidanze είπε

Το ότι έδειχνε τα σαπιοαυτοκίνητά του να οδηγούνται μόνα τους, και νόμισες πως ο ΚΙΤ ξεπήδησε από την τηλεόρασή σου, αλλά τα οδηγούσαν απομακρυσμένα δεν είναι ψέμα;

Τί αχάριστοι που είστε βρε! Ο άνθρωπος ανοίγει νέες θέσεις εργασίας και remote παρακαλώ! Θα εργαζόμαστε σαν σωφέρ απο το σπίτι μας! Τί να παίζεις need for speed, τί να οδηγάς ένα tesla. Καλά θα κάνετε οι έχοντες άδειες οδήγησης να ετοιμάσετε βιογραφικά!

• Haha 1
Δημοσ.

Μιλάω σαν κάποιος που θεωρείται υποστηρικτής της Apple και κάνω μια αντιστοίχιση.....

1) Όταν η Apple έκανε κάτι αντίστοιχο με το Apple Intelligence κάποιοι από εμάς είπαμε να φάει πρόστιμα και να αποζημιώσει τους χρήστες που πήραν συσκευή από την ανακοίνωση του AI μέχρι την ανακοίνωση της ύπαρξης καθυστέρησης να παραδώσουν. Γενικά από την πλειοψηφία έπεσε κράξιμο.

2) Και η Apple είχε Project κατασκευής αυτοκινήτου που απέτυχε παταγωδώς. Η διαφορά είναι ότι δεν θυμάμαι ποτέ να είχε βγει ο Cook να τάζει λαγούς με πετραχήλια. Όλα έγιναν εσωτερικά και απέτυχε όπως πολλά Project κάνουν. Αν και ο Μασκ έκανε το ίδιο θα είχε δίκιο.

3) Η πλειοψηφία κράξαμε το Vision Pro. Προσωπικά είπα ότι αποτελεί Beta προϊον.

Συμπέρασμα.
Το ότι κάποιος έχει κάνει κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι στο απυρόβλητο και υπεράνω κριτικής όταν κάνει ηλιθιότητες ή απατεωνιές.
Ο συγκεκριμένος έχει βαρύ ιστορικό παπάτζας.
7 Χρόνια από τότε που είχε τάξει το FSD (Πραγματικό) δεν είναι αρκετά για να πεις ότι εξαπάτησε τους καταναλωτές;;;;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω Model 3 Performance FSD έξι χρόνια τώρα. Όταν έρθει η ώρα να το αλλάξω θα ξαναπάω με κλειστά μάτια σε Tesla. Δεν είναι μόνο η εμπειρία οδήγησης, τουλάχιστον εδώ έχουν πολύ εξυπηρετικό service με loaners κλπ. Το μόνο "αγκάθι" είναι αυτή η υπόσχεση FSD η οποία εξ αρχής φαινόταν προβληματική όχι τόσο λόγω της τεχνολογίας, αλλά περισσότερο βάσει κανόνων της ΕΕ. Κοινώς πολύ δύσκολα θα επιτρεπόταν εδώ η αυτόνομη οδήγηση χωρίς επιτήρηση. Το καλό είναι ότι όταν αγόρασα το FSD είχε άλλη τιμή, και άλλη έχει τώρα. Όποιος με ρωτούσε τα τελευταία χρόνια αν αξίζει, φυσικά απαντούσα όχι, δεδομένου ότι υπάρχει και η δυνατότητα να κάνεις μηνιαία συνδρομή αν θες να το δοκιμάσεις. Αν μου δοθεί η επιλογή όταν έρθει η ώρα να το μεταφέρω στο νέο όχημα χωρίς να το αγοράσω πάλι θα το κάνω. Αν όμως δεν την έχω αυτή την επιλογή δεν θα το έβαζα για κανένα λόγο, εκτός και αν είχα χρήματα για πέταμα. 

Το να μηδενίζει κάποιος όμως λόγω FSD ένα εξαιρετικό κατά τα άλλα όχημα, το οποίο σαν ηλεκτρικό, θεωρείται ακόμα και σήμερα κορυφαίο σε τεχνολογία.... Αυτό με ξεπερνάει. Το αυτοκίνητο το συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ. Όχι όμως και το FSD, εκτός και αν ζείτε σε κάποια χώρα στην οποία επιτρέπεται η χρήση του.

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα να δεις ρε γαμώτο να υπήρχε κάτι ασφαλής,  γρήγορο που εξυπηρετεί πολύ κόσμο και είναι πραγματικά φιλικό προς το περιβάλλον ώστε να μην χρειάζεται καν η αυτόνομη οδήγηση. Α ναι υπάρχει και λέγεται τρένο δεν μπορείς να βγάλεις όμως ένα τσουβάλι χρήματα από διόδια,  καύσιμα,  ρεύμα , μπαταρίες , αυτοκίνητα,  service.

Δημοσ.
28 minutes ago, apostolosapok said:

Α ναι υπάρχει και λέγεται τρένο

Άσε μη μου το θυμίζεις απεργούν σήμερα και θα αναγκαστώ να πάω με ΙΧ, ούτε και αυτό είναι αξιόπιστο, ίσως σε καμία χώρα που δεν είναι μπανανία.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Paladin-}LoA{- είπε

Έχω Model 3 Performance FSD έξι χρόνια τώρα. Όταν έρθει η ώρα να το αλλάξω θα ξαναπάω με κλειστά μάτια σε Tesla. Δεν είναι μόνο η εμπειρία οδήγησης, τουλάχιστον εδώ έχουν πολύ εξυπηρετικό service με loaners κλπ. Το μόνο "αγκάθι" είναι αυτή η υπόσχεση FSD η οποία εξ αρχής φαινόταν προβληματική όχι τόσο λόγω της τεχνολογίας, αλλά περισσότερο βάσει κανόνων της ΕΕ. Κοινώς πολύ δύσκολα θα επιτρεπόταν εδώ η αυτόνομη οδήγηση χωρίς επιτήρηση. Το καλό είναι ότι όταν αγόρασα το FSD είχε άλλη τιμή, και άλλη έχει τώρα. Όποιος με ρωτούσε τα τελευταία χρόνια αν αξίζει, φυσικά απαντούσα όχι, δεδομένου ότι υπάρχει και η δυνατότητα να κάνεις μηνιαία συνδρομή αν θες να το δοκιμάσεις. Αν μου δοθεί η επιλογή όταν έρθει η ώρα να το μεταφέρω στο νέο όχημα χωρίς να το αγοράσω πάλι θα το κάνω. Αν όμως δεν την έχω αυτή την επιλογή δεν θα το έβαζα για κανένα λόγο, εκτός και αν είχα χρήματα για πέταμα. 

Το να μηδενίζει κάποιος όμως λόγω FSD ένα εξαιρετικό κατά τα άλλα όχημα, το οποίο σαν ηλεκτρικό, θεωρείται ακόμα και σήμερα κορυφαίο σε τεχνολογία.... Αυτό με ξεπερνάει. Το αυτοκίνητο το συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ. Όχι όμως και το FSD, εκτός και αν ζείτε σε κάποια χώρα στην οποία επιτρέπεται η χρήση του.

Η άποψη μου γενικά για τα EV είναι ότι δεν είναι ώριμα σαν προϊόν ακόμα. Το ίδιο λέω και για τα Foldable & VR Headsets. Αυτό είναι προσωπική άποψη και δεν θέλω να μπούμε σε αντιπαράθεση. 

Ναι το Tesla αν το βάλουμε στην κατηγορία του είναι πολύ καλό αυτοκίνητο. Εξαίρεση το Cybertruck σχεδιαστικά και κάποια προβλήματα που είναι αποτέλεσμα της βιασύνης.
Αν θες να το πάμε και ένα βήμα παραπέρα ο Μάσκ είναι αυτός που πήρε τεράστια ρίσκα και δημιούργησε την αγορά με την επιμονή του. Αυτό είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα και το έχει κάνει και με την SpaceX.

Όμως! Το να δικαιολογούν κάποιοι το παράλογο, η εμπλοκή του στην πολιτική, η ακροδεξιά  ιδεολογία του και το ότι τάζει λαγούς με πετραχήλια  είναι η αιτία που δέχεται αυτά τα σχόλια. 

Δημοσ.

O Έλον για όποιον δεν το κατάλαβε ακόμα, ακολουθούσε και ακολουθεί την γνωστή τακτική "Fake it till you make it"

Είναι μια εξαιρετικά ριψοκίνδυνη τακτική που μπορεί να σε κάνει σε χρόνο ρεκόρ ζάμπλουτο και ακολούθως ακόμα και να πας φυλακή.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, safridia είπε

Αραγε θα προλαβουμε να δουμε την πραγματικη πληρη αυτονομη οδηγηση;

Άστα να πάνε αυτό περιμένω και εγώ. 50 χρονών πλέον με εξωτερική δουλειά που σημαίνει ότι οδηγω πολύ έχω βαρεθεί την οδήγηση σε 2τροχα και 4τροχα.

Βάλε επίσης και ότι είμαι ενάντια στους γέρους που οδηγούν οπότε σκοπεύω να παραδώσω νωρίς το δίπλωμα (με την συνταξη) θα με εξυπηρετούσε πάρα πολύ αυτόνομη οδήγηση.

Αλλά δεν το βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, vste said:

Άστα να πάνε αυτό περιμένω και εγώ. 50 χρονών πλέον με εξωτερική δουλειά που σημαίνει ότι οδηγω πολύ έχω βαρεθεί την οδήγηση σε 2τροχα και 4τροχα.

Μπορείς να δοκιμάσεις τρίτροχο αφού βαρέθηκες τα κλασσικά.

image.png.774cb74cde740ee037e12b53b52ffb6c.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panther_512 είπε

Μπορείς να δοκιμάσεις τρίτροχο αφού βαρέθηκες τα κλασσικά.

image.png.774cb74cde740ee037e12b53b52ffb6c.png

Ευχαριστώ αλλά δεν βαρέθηκα τα κλασικά η μη. Την αγγαρεία της οδήγησης βαρέθηκα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, apostolosapok είπε

Κοίτα να δεις ρε γαμώτο να υπήρχε κάτι ασφαλής,  γρήγορο που εξυπηρετεί πολύ κόσμο και είναι πραγματικά φιλικό προς το περιβάλλον ώστε να μην χρειάζεται καν η αυτόνομη οδήγηση. Α ναι υπάρχει και λέγεται τρένο δεν μπορείς να βγάλεις όμως ένα τσουβάλι χρήματα από διόδια,  καύσιμα,  ρεύμα , μπαταρίες , αυτοκίνητα,  service.

Καλά όχι ότι έχεις άδικο... Αλλά μου έκανε γκέλ η λέξη " ασφαλές + τρένο" στην Ελλάδα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...