so-was-Red Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες … Όχι τα ψάρια. Από τσιγάρα. Στο ισόγειο του κτιρίου που μένω υπάρχει κατάστημα νοικιασμένο σε μια κυρία, η οποία, όταν βγαίνει από το μαγαζί της για τσιγάρο με τις πελάτισσές της, πετάει/πετάνε τις γόπες στο πεζοδρόμιο. Όταν έκανα ευγενικά σύσταση στην κυρία, μου απάντησε ότι τα τσιγάρα τα πετάνε οι πελάτισσες. Της είπα ότι η ανθρωπότητα έφτασε αισίως στο 2025, ότι δεν είναι ωραία πράγματα αυτά κ.λπ., και εκείνη έγνεψε θετικά με ύφος μπλαζέ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι συμφωνεί, χωρίς όμως να πει τίποτα, ίσως από συστολή ίσως από βαρεμάρα ή επειδή σκέφτηκε ότι ποιος είμαι εγώ που τολμάω κι ενοχλούμαι. Να μην τα πολυλογώ, η κατάσταση δεν άλλαξε καθόλου. Συνεχίζουν τα πετάνε τα τσιγάρα στο πεζοδρόμιο. Προφανώς από λόγια δεν παίρνει, οπότε ποία η θέσις μου; Γνώμες; 1
Charismo Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Πάρε και πέτα μπροστά από το κατάστημα της γόπες ψάρια και αν ρωτήσει πες ότι τα πετάνε οι πελάτισσες της. 1 6
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 10 λεπτά πριν, so-was-Red είπε … Όχι τα ψάρια. Από τσιγάρα. Στο ισόγειο του κτιρίου που μένω υπάρχει κατάστημα νοικιασμένο σε μια κυρία, η οποία, όταν βγαίνει από το μαγαζί της για τσιγάρο με τις πελάτισσές της, πετάει/πετάνε τις γόπες στο πεζοδρόμιο. Όταν έκανα ευγενικά σύσταση στην κυρία, μου απάντησε ότι τα τσιγάρα τα πετάνε οι πελάτισσες. Της είπα ότι η ανθρωπότητα έφτασε αισίως στο 2025, ότι δεν είναι ωραία πράγματα αυτά κ.λπ., και εκείνη έγνεψε θετικά με ύφος μπλαζέ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι συμφωνεί, χωρίς όμως να πει τίποτα, ίσως από συστολή ίσως από βαρεμάρα ή επειδή σκέφτηκε ότι ποιος είμαι εγώ που τολμάω κι ενοχλούμαι. Να μην τα πολυλογώ, η κατάσταση δεν άλλαξε καθόλου. Συνεχίζουν τα πετάνε τα τσιγάρα στο πεζοδρόμιο. Προφανώς από λόγια δεν παίρνει, οπότε ποία η θέσις μου; Γνώμες; Βάλε τασάκια μπροστά στο μαγαζί της.
4saken Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 minutes ago, Charismo said: Πάρε και πέτα μπροστά από το κατάστημα της γόπες ψάρια και αν ρωτήσει πες ότι τα πετάνε οι πελάτισσες της. Να κλειδωσει το νημα, βρεθηκε λυση.
zio10 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δυστυχώς για πολύ κόσμο τα αποτσιγαρα δεν είναι σκουπίδια. Τα πετάνε όπου να'ναι, στο δρόμο, στην παραλία, στην εξοχή... ίσως θεωρούν ότι θα διαλυθούν; Δεν ξέρω, δεν το κάνουν με άλλα σκουπίδια, μόνο με τις γόπες. Για την περίπτωσή σου, αν η ίδια δεν βάλει τασάκια έξω, κάποιο χαρτί - υπενθύμιση και να μη το κάνει και η ίδια βέβαια δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πέρα από παρατηρήσεις.
so-was-Red Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 13 λεπτά πριν, milos_ είπε τι καταστημα εχει? Φτιάχνει βλεφαρίδες. Ματοτσίνορα. Τα ματόκλαδά σου λάμπουν και τέτοια. Το θέμα είναι ότι δεν πετάνε τις γόπες φάτσα κάρτα μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού, αλλά στο πλαϊνό πεζοδρόμιο - το μαγαζί είναι γωνιακό.
Charismo Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Έκανα εικόνα τόσο αυτή, όσο και τις πελάτισσες.
Perfect Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Μαζεύεις τις γόπες, μπαίνεις στο μαγαζί για να ρωτήσεις τάχα κάτι και τις πετάς διακριτικά μέσα Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Perfect
so-was-Red Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Έκανα εικόνα τόσο αυτή, όσο και τις πελάτισσες. Πάντως να ξέρεις ότι η πραγματικότητα περιέχει πιο σκληρές εικόνες από ό,τι η φαντασία. 😄
Nabuko Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, so-was-Red είπε Προφανώς από λόγια δεν παίρνει, οπότε ποία η θέσις μου; Γνώμες; 1. Η ρίψη απορριμμάτων (όπως γόπες) σε κοινόχρηστο χώρο είναι παράβαση και υπόκειται σε πρόστιμο από τον δήμο. Μπορείς να κάνεις καταγγελία στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου ή στη δημοτική αστυνομία. Το ύψος του προστίμου εξαρτάται από τον κάθε δήμο. 2. Της λες να αγοράσει ένα τέτοιο για να μην προβείς στην ενέργεια νο1 Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Nabuko
Προτεινόμενες αναρτήσεις