Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκορπιες σκεψεις για πιθανες επιλογες

1. Για χρηση ως μικρα σπορία, δηλαδη μεχρι να ψηλωσει λιγο το φυτο και να παει σε αλλη γλαστρα.

2. Για το υποστρωμα στις γλαστρες αντι για τα χαλικια. Προφανως θα τα σπασεις σε κομματακια.

3. Τα δινεις σε δασκαλες παιδικων σταθμων, νηπιαγωγειων, δημιουργικης απασχολησης κοκ

4. Σταχτοδοχεια, κερματοδοχεια, βιδοδοχεια, και λοιπα δοχεια.

5. Τα μεγαλα βολευουν να βαζεις το σπιραλ "φιδακι" για τα κουνουπια και να πεφτει η καφτρα μεσα.

6. Θηκες για μπαχαρικα. Προφανως με αντιστοιχο πλαστικο καπακι ή ταπα απο φελο.

7. Θηκες για να τοποθετεις κερια.

8. Θηκες για να σερβιρεις διαφορα (σαλτσες, κρεμες, σαλατες κλπ) ΑΝ δεν εχουν τιποτα βερνικια τα δοχεια.

9. Πιατο τροφης για τετραποδα.

εναλλακτικα, τα μαζευεις κατω απο το νεροχυτη σου και σε 5 χρονια τα πετας.

Επεξ/σία από eaglos
  • Like 5
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε

Δυστυχώς ναι. Είναι ο λόγος που έκοψα τα πήλινα γιαούρτια. Πολύς όγκος σκουπιδιων

μπορεις να τα πεταξεις οπουδηποτε εχει χωμα, τι πολύ πολύ να βρει καποιος κανα κομματι και να νομιζει οτι βρηκε αρχαία...

31 λεπτά πριν, eaglos είπε

1. Για χρηση ως μικρα σπορία, δηλαδη μεχρι να ψηλωσει λιγο το φυτο και να παει σε αλλη γλαστρα.

2. Για το υποστρωμα στις γλαστρες αντι για τα χαλικια. Προφανως θα τα σπασεις σε κομματακια.

3. Τα δινεις σε δασκαλες παιδικων σταθμων, νηπιαγωγειων, δημιουργικης απασχολησης κοκ

5. Τα μεγαλα βολευουν να βαζεις το σπιραλ "φιδακι" για τα κουνουπια και να πεφτει η καφτρα μεσα.

8. Θηκες για να σερβιρεις διαφορα (σαλτσες, κρεμες, σαλατες κλπ) ΑΝ δεν εχουν τιποτα βερνικια τα δοχεια.

ταχω κανει ολα και ακομα περισσοτερα που δεν θυμαμαι 

Επεξ/σία από dkstopo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ασφαλή να επαναχρησιμοποιηθούν για το ψήσιμο ή αποθήκευση φαγητού; 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Είναι ασφαλή να επαναχρησιμοποιηθούν για το ψήσιμο ή αποθήκευση φαγητού; 

Για ψήσιμο δεν είμαι σίγουρος αν αντέχουν σε θερμοκρασίες. Όσα πήλινα σκεύη μαγειρικής έχω δει έχουν ένα γυαλιστερό φινίρισμα που ίσως τα προστατεύει σε υψηλές θερμοκρασίες ενώ τα σκεύη για το γιαούρτι είναι ματ και ίσως είναι η πιο απλή επεξεργασία. Για αποθήκευση μπορούν μια χαρά 

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Morosana είπε

Για ψήσιμο δεν είμαι σίγουρος αν αντέχουν σε θερμοκρασίες. Όσα πήλινα σκεύη μαγειρικής έχω δει έχουν ένα γυαλιστερό φινίρισμα που ίσως τα προστατεύει σε υψηλές θερμοκρασίες ενώ τα σκεύη για το γιαούρτι είναι ματ και ίσως είναι η πιο απλή επεξεργασία. Για αποθήκευση μπορούν μια χαρά 

και των γιαουρτιων εχουν νομιζω ολα οσα εχω παρει. και εγω δεν εχω τι να τα κανω και σταματησα να παιρνω πηλο αλλα παιρνω πλαστικο το οποιο μαλλον ηταν μια τελειως χαζη αποφαση. μαζευω 3 την εβδομαδα και δεν εχω ιδεα τι να τα κανω πλεον. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, naimore είπε

έλεος και τι τα κάνουμε τότε; σκουπίδια;

Τα σπάμε και τα ανακατεύουμε με τσιμέντο, φτιάχνουν πολύ καλό σκυρόδεμα.

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, eaglos είπε

Όλες πολύ καλές ιδέες. Προσωπικά  μου συμβαίνουν συνήθως το Νο2, το Νο9 και το τελευταίο (χωρίς νούμερο :P)

Για κάποιον που έχει φυτά σε γλάστρες και προβαίνει σε αλλαγές πχ λόγω μεγέθους, εξαιρετική ιδέα το Νο.2. Αντί να αγοράζει το "ειδικό" χαλίκι, προκειμένου να έχει καλή αποστράγγιση.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, naimore είπε

κι όμως ρώτησα κι αυτό και είπε ότι γίνεται είτε με έκπτωση ή με επιστροφή χρημάτων, το ινσομνια διαφωνεί όμως, ρώτησα και Στάμου και περιμένω απάντηση

Ποιος σου είπε για έκπτωση-επιστροφή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς είναι δυνατόν το chatgpt να ξέρει αν επιστρέφουν τα πήλινα σκεύη γιαουρτιού στην Ελλάδα;

Λίγο κριτική σκέψη ρε παιδιά....

Επεξ/σία από Silverage
  • Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Silverage είπε

Πώς είναι δυνατόν το chatgpt να ξέρει αν επιστρέφουν τα πήλινα σκεύη γιαουρτιού στην Ελλάδα;

Το χρειάζεται το γιαούρτωμα ο chatgptής, μαζί με το πήλινο.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Silverage said:

ολα τα ξερει ο τζιπιτις, κοποναει google search και βρισκει

Επεξ/σία από naimore
Δημοσ.
20 minutes ago, naimore said:

ολα τα ξερει ο τζιπιτις, κοποναει google search και βρισκει

Το chatgpt είναι μηχανή γλώσσας. Η δουλειά του είναι να πιάνει συζήτηση, όχι να βρίσκει σωστές απαντήσεις.

Δημοσ.

Τα πηλινα ειναι ιδανικα για τροφη και νερο για ζωα γιατι δεν απορροφούν  μυρωδιες.
Σκεψου οτι εχω μεγαλο πλαστικο μπολ με νερο για τα εξωτερικα γατια και προτιμουν να πινουν απο ενα μικρο πηλινο.
Ακομα και τα σκυλια μου,οταν τα βγαζω στην αυλη,πανε και πινουν απο το πηλινο.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silverage είπε

2 ώρες πριν, Skrobo είπε

Το chatgpt είναι μηχανή γλώσσας. Η δουλειά του είναι να πιάνει συζήτηση, όχι να βρίσκει σωστές απαντήσεις.

Δεν ξέρω που έχετε μείνει, αλλά το chatgpt (και παρεμφερή) κάνουν πλέον καλύτερο google search από το 90% των ανθρώπων εκεί έξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...