Προς το περιεχόμενο

teledome και... χρονοχρέωση τέλος!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γίνονται πολλά posts πια στην insomnia και είναι αδύνατο να ξέρεις αν το έχει γράψει κανείς. In any case...

 

Η teledome έχει πλέον πακέτο που ανεξάρτητα από τον χρόνο που μιλάς κάθε κλήση κοστίζει το ίδιο! Δηλαδή σε αστικές και υπεραστικές κλήσεις δεν έχεις χρονοχρέωση αλλα πληρώνεις πάντα 0,099€!

 

Φυσικά κάθε κλήση μικρότερη των 4 περίπου λεπτών χρεώνεται παραπάνω από όσο θα χρεωνόταν μέσω του ΟΤΕ οπότε η καλύτερη λύση είναι προφανής:

 

- κλήσεις < 4 min => ΟΤΕ

- κλήσεις > 4 min => teledome

 

Η υπηρεσία δεν έχει πάγιο οπότε ακόμα και αν δεν είναι δελεαστική για το πορτοφόλι σας, το σίγουρο είναι ότι είναι ένας οιωνός για ένα ..φτηνότερο μέλλον ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακούγεται πάρα πολύ καλό, αλλά στο site δεν βρήκα κάτι. Πως λέγεται η υπηρεσία;

Γιά δώσε περισσότερες πληροφορίες και κάποιο link αν υπάρχει.

 

ΥΓ. Είναι σε λάθος forum. Ας το μεταφέρει κάποιος.

 

EDIT Τελικά το βρήκα. Το είχαν βάλει μόνο στις ανακοινώσεις και όχι στα προγράμματα τηλεφωνίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις προεπιλογή Teledome :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ενδιαφέρον ρε παιδιά... φαίνεται ΦΟΒΕΡΟ ...με 10 cent μιλας όσο θες ?

Χωρίς πάγιο? (και να έχει δηλαδή δεν πειράζει αφού το καλύτερο που υπάρχει τώρα είναι της tellas νομίζω , που μετά τα 3 λεπτά χρεώνει 50%, και έχει και πάγιο.)

Με προεπιλογή , και όποτε θες το γυρνάς στον Οτε ή αλλού?

Ακούγεται σαν κάτι που όλοι πρέπει να βάλουμε όλοι , και βάζει φωτιά στον ανταγωνισμό!!!

(Μάλλον κάτι δεν θα κατάλαβα όμως ... έτσι όπως τα λένε είναι σαν να καταργούν τώρα την χρονοχρέωση, και ίσως και το Επακ αυριο!!! όποιος ξέρει περισσότερα, ας μας ενημερώσει).

 

http://www.teledome.gr/%288AA65021D21ECEEFE9020B20D5599B4F66C80330D367DB02%29/ecportal.asp?id=1584&nt=103

Με το "Πρόγραμμα 1" οι συνδρομητές της TELEDOME μπορούν τώρα να πραγματοποιούν τις κλήσεις τους μέσα από το δίκτυο της TELEDOME (μέσω της προεπιλογής φορέα) απολαμβάνοντας:

 

 

- Στις αστικές και υπεραστικές κλήσεις, χρέωση μόνο 0,099? ανεξάρτητα από τη διάρκεια κλήσης

 

- Δύο Ζώνες Χρέωσης για τις Διεθνείς Κλήσεις της Ζώνης 1Α και προνομιακές χρεώσεις στους υπόλοιπους προορισμούς

- Δωρεάν την κάρτα μόνιμης σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας και internet, TELEDOME LIBERTY

teledome0,099.jpg
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ρωτησω κατι? αν εχεις προεπιλογη σε εναλλακτικο φορέα, και θελησεις να κανεις ενα μεμονομένο τηλεφωνημα μέσω ΟΤΕ, πως γίνεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ρωτησω κατι? αν εχεις προεπιλογη σε εναλλακτικο φορέα, και θελησεις να κανεις ενα μεμονομένο τηλεφωνημα μέσω ΟΤΕ, πως γίνεται?

 

Συνήθως κάθε εταιρεία έχει έναν τετραψήφιο αριθμό τον οποίο χρησιμοποιείς για να απενεργοποιήσεις την προεπιλογή φορέα και να κάνεις τηλεφώνημα μέσω ΟΤΕ.

 

 

Φιλικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά εχω Teledome εδω και 1 χρόνο και κατι το πρόγραμμα το ενεργοποίησε και λέγεται TELEDOME 4 You Πρόγραμμα 1. Επιπλέον αυτόν που λέτε κανει χρέωση 0,17/1ʼ στα κινητά και χρεώνεο 0,99 σαν έξοδα αποστολής λογαριασμού. Αν εχετε αλλες απορίες ρωτηστε με γιατί την εχω ενεργοποιηση ηδη.

Οσον αφορα τηλεφωνική εξυπηρέτηση παλαιότερα ήταν τα μαυρα της τα χάλια αλλα προχτές που πήρα κατι να ρωτησω εξυπηρετηθηκα σχετικα γρηγορα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή , η TELEDOME παρέχει αυτή την υπηρεσία σε όλη την Ελλάδα ; Σχετικά με το Ιντερνετ τι ισχύει με την TELEDOME ;

 

Πρέπει να φωτίσουμε κάποιες πτυχές του θέματος γιατί ακούγεται πολύ δελεαστικό και καλό για να είναι εντελώς αληθινό . Κάπου πρέπει να υπάρχει κάποια παγίδα , δεν μπορεί ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι είναι φοβερό ;-) Και ισχύουν όλα όσα ακούγονται :D :D :D

 

Η υπηρεσία δεν έχει πάγιο ενώ η ενεργοποίηση της προεπιλογής δικτύου κοστίζει εφάπαξ περίπου 8€ αλλά είναι προαιρετική. Το μόνο δύσκολο είναι, αν έχεις πολλά άτομα στο σπίτι, ότι θα πρέπει να τους πείσεις και να τους μάθεις να επιλέγουν σωστά τα δίκτυα. Κατά τα άλλα, η ιδέα τους είναι μεγαλειώδης!

 

Ουσιαστικά αυτό που κάνουν είναι ότι παίζουν με τη στατιστική και με την ανθρώπινη ψυχολογία και τάση για ευκολία. Οι περισσότερες κλήσεις που γίνονται διαρκούν πολύ λιγότερο από 4 λεπτά. Φανταστείτε όλες τις κλήσεις όπως:

 

- Τη Χριστίνα θα ήθελα

- Δεν είναι εδώ, πάρτε τον στο κινητό, ή: είναι στο μπάνιο, μιλάει στην άλλη γραμμή, διαβάζει, κοιμάται,βαριέται, έχει κατεβεί στο περίπτερο, έχει τσαντιστεί και δεν σας μιλάει κλπ κλπ κλπ ...

 

Από όλες αυτές τις κλήσεις βγάζουν τεράστιο κέρδος (φτάνει μέχρι και 400% συγκριτικά με το κέρδος του ΟΤΕ !!) οπότε μπορούν και καταργούν τη χρονοχρέωση για κλήσεις μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας από 4 λεπτά. Με το slogan «μιλάτε για όσες ώρες θέλετε» θα τραβήξουν πολύ κόσμο που εκ πρώτης όψεως δεν αντιλαμβάνεται ότι εάν δεν χρησιμοποιεί τον ΟΤΕ για κλήσεις μικρότερες των 4 λεπτών είναι πιθανό να μην γλιτώσει χρήματα αλλά ίσως και να πληρώνει τελικά παραπάνω από όσα θα έδινε στον ΟΤΕ.

 

Επομένως για πολλούς από εμάς δεν συμφέρει μόνο teledome. Δεν συμφέρει καν teledome ως προεπιλογή. Αυτό που συμφέρει είναι ΟΤΕ ως προεπιλογή και με prefix teledome. Έτσι όταν βιάζεσαι παίρνεις ΟΤΕ, όταν ξέρεις ότι θα μιλήσεις πολύ παίρνεις με teledome. Γιατί άνθρωποι είμαστε οπότε πολλές φορές και βαριόμαστε και βιαζόμαστε. Για να πάρεις ένα τηλ. με πρόθεμα χρειάζεσαι τόσα ψηφία :17552109876543 (!!!!), μόνο να τα πληκτρολογήσεις τρομάζεις! Πόσο μάλλον να τα θυμάσαι ή να πείσεις τη γιαγιά σου να τα πληκτρολογεί! Επομένως βολεύει ο ΟΤΕ ως προεπιλογή οπότε όταν βιάζεσαι, που ούτως ή άλλως δεν θα μιλήσεις πολύ, θα πατάς και λιγότερο αριθμό ψηφίων. Όταν έχεις χρόνο, θα ψάχνεις το χαρτάκι για το ποιό πρόθεμα πρέπει να πατήσεις :wink:

 

Το πρόθεμα του ΟΤΕ είναι 1777, το πρόθεμα της teledome είναι 1755.

 

Όσοι θέλουν πληροφορίες μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 1755 1288. Κατά τη γνώμη μου πάντως η υπηρεσία είναι χρυσάφι ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπόν ορισμένες αποψεις και απαντήσεις στα παραπάνω:

1.Το προθεμα κλησης ειναι 1755 + το τηλεφωνο

2. Ισχυει το 0,099 ανα κληση για τα τηλεφωνα εντος Ελλαδος οχι κινητα και υπεραστικα δλδ

3. Το οφελος ειναι αρκετό οπως το υπολογισα με προηγπουμενους λογαριασμους που εκανα ελεγχο και βρηκα οτι αν ειχα το προγραμμα θα κερδιζα τουλαχιστον 3-4 ευρω ανα μηνα, γιατί υπάρχουν καποιες φορες που σε Αστικό που η γυναικα μου πιάνει τη συζήτηση και βγαίνει 1 ευρω το τηλεφώνημα

4. Υπάρχει και η αλλη δυνατότητα να πληρώνεις πάγιο μονο στην Teledome και να κοψεις τελειως τον ΟΤΕ γλυτωνοντας 1,5 ευρω επιλέον απο παγια το μηνα , αλλά δεν ξερω τι χρέωσεις εχει για ΕΠΑΚ, μου τα μπερδεψαν λιγο στο τλφ και μάλλον για αυτο θα χρειαστει λιγο αναμονή

5. Ισχυει σιγουρα για νομο Αττικης που μενω εγω τωρα τα υπολοιπα παιδια παρτε τους τλφ να ρωτησετε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, στα σταθερά η εταιρία ΠΕΤΑΕΙ, και θα την βάλω με προεπιλογή... αξίζει 100%,για εμένα, αφού έχω μέσο όρο τηλεφωνημάτων πάνω από 4 λεπτά , οπότε τέλειωσε η υπόθεση :)

 

Τώρα όμως, είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΙ στα κινητά, επειδή ίσως το 55% των κλήσεών μου είναι κάτω από λεπτό, και αυτοί με χρεώνουν το λιγότερο 60 sec.

(έτσι πληρώνω 15%!!!! περισσότερα δευτερόλεπτα....)

 

Έβαλα λοιπόν όλους τους χρόνους κινητών στο excell, και υπολόγισα με αρκετή ακρίβεια πιστεύω (1-2% να πέφτω έξω το πολύ) ποιος εναλλακτικός με συμφέρει περισσότερο.

 

Αυτά είναι τα αποτελέσματα....

Cosmoline 41.22 ευρω

(Μόνο εδώ ξέρω ότι έχει 5% έκπτωση με κάρτα οπότε πάει 39.27)

Telepassport 42.4 ευρώ

Α.C.N 43.22 ευρώ

Forthnet 43.4 ευρώ

Tellas 47.87ευρώ

Teledome 48.8ευρώ

 

Και αυτό είναι το excell ... όπου εχεις χρόνο 1:03 πχ βάζεις 103 για ευκολία

http://briefcase.pathfinder.gr/file/blizard/31112/369599

 

Το «κόλπο» είναι στις κλήσεις με μικρή χρονική διάρκεια… οπότε βάζουμε teledome στα σταθερά, και κόβουμε τα «6» για να μην μπορεί να πάρει έτσι η οικογένεια.

Η βάζουμε καμια @@ρια να μας παίρνει αυτόματα το 4ψήφιο της cosmoline με το «6»

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2. Ισχυει το 0' date='099 ανα κληση για τα τηλεφωνα εντος Ελλαδος οχι κινητα και υπεραστικα δλδ

[/quote']

 

Μαλλον ηθελες να γραψεις οχι σε κινητα και διεθνη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...