madtracker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, FireKiller είπε Αγοράστηκε η παραπάνω σε αρκετά καλύτερη τιμή από τα 160€ που βλέπεις. Επίσης επειδή πήραμε πρόσφατα μία με 30-35€ είναι ο λόγος που πήγα σε κάτι ακριβότερο για τους εξής λόγους: ποιότητα κατασκευής ομοιόμορφο ψήσιμο επιλογές ψησίματος που υπαρχει φιλε μου αν επιτρεπεται σε καλυτερη τιμη?? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από madtracker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Επειδη εχω weber gbs 57 χρονια θα σου πω τι πληρωνεις: Καδος περισσυλογης σταχτης Στα χερουλια που την πιανεις εχει στις ακρες εγκοπη για να κρεμας τα αξεσουαρ σου, πολυ σημαντικο το καπακι που κραταει τα κρεατα απο το να στεγνωσουν + μπορεις να κανεις καπνιστα επισης εχει θερμομετρο πανω στο καπακι το καπακι απλα το σπρωχνεις προς τα πισω και καθεται η ψησταρια μισανοιχτη,χωρις να χρειαζεται να το κρατας Βαση με ροδακια για να την μετακινεις οι σχαρες + 2 δοχεια για να βαζεις τα καρβουνα για εμμεσο ψησιμο ολα ανοξειδωτα Εξωτερικα και εσωτερικα η ψησταρια εχει στρωση πορσελανης που βοηθαει στη κατανομη της θερμοκρασιας και καθαριζεται ευκολα Τελος εχει απειρα αξεσουαρ ειδικα κατασκευμασμενα για το καθε μεγεθος της ψησταριας,που απλα ολα ταιριαζουν εκει που πρεπει χωρις να χανεις χρονο για πατεντες που το αποτελεσμα συνηθως ειναι πολυ κατωτερο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 hour ago, JERONIMO888 said: Επειδη εχω weber gbs 57 χρονια θα σου πω τι πληρωνεις: Καδος περισσυλογης σταχτης Στα χερουλια που την πιανεις εχει στις ακρες εγκοπη για να κρεμας τα αξεσουαρ σου, πολυ σημαντικο το καπακι που κραταει τα κρεατα απο το να στεγνωσουν + μπορεις να κανεις καπνιστα επισης εχει θερμομετρο πανω στο καπακι το καπακι απλα το σπρωχνεις προς τα πισω και καθεται η ψησταρια μισανοιχτη,χωρις να χρειαζεται να το κρατας Βαση με ροδακια για να την μετακινεις οι σχαρες + 2 δοχεια για να βαζεις τα καρβουνα για εμμεσο ψησιμο ολα ανοξειδωτα Εξωτερικα και εσωτερικα η ψησταρια εχει στρωση πορσελανης που βοηθαει στη κατανομη της θερμοκρασιας και καθαριζεται ευκολα Τελος εχει απειρα αξεσουαρ ειδικα κατασκευμασμενα για το καθε μεγεθος της ψησταριας,που απλα ολα ταιριαζουν εκει που πρεπει χωρις να χανεις χρονο για πατεντες που το αποτελεσμα συνηθως ειναι πολυ κατωτερο Συμφωνώ ότι ψήνεις όπως μπορείς και με ό,τι μπορείς - και με weber και με lidl/leroy merlin και με DIY. Η ψησταριά δεν κάνει τον ψήστη. Από την άλλη, ως φανατικός Weber-ας (στο γκάζι), την Weber μου δεν την αλλάζω με τίποτα. Είναι μια επένδυση την οποία μπορούσα να κάνω τη δεδομένη στιγμή που την έκανα και δεν την έχω μετανιώσει καθόλου, αντιθέτως την χαίρομαι κάθε εβδομάδα. Μάλιστα πρόσφατα πήρα την φορητή Weber Go-Anywhere, την οποία ανυπομονώ να δοκιμάσω τώρα το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι αξίζει, εφ'όσον επιδοθείς στο ψήσιμο τουλάχιστον 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Αν είναι να ψήνεις μια φορά το μήνα, ίσως το να επενδύσεις σε ψησταριά άνω των 300 ευρώ είναι υπερβολή - ειδικά αν "ζορίζεσαι" οικονομικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 139€ από Leroy merlin. έπαιζε πάντα στα 250-300 και την έβαλε εκπτώσεις 199 αλλά δεν ήθελα να δώσω τόσα. μια μέρα που είχα πάει βόλτα βλέπω ταμπέλα 139€...ρωταω μάλλον η εκθεσιακη ε; όχι μου λέει έχουμε μπόλικες! τελικά την πήρα και το νυφικό που είχαμε ανέβει αθηνα με την γυναίκα μου για να πάρει στριμωχτηκε πάνω στα κουτιά χαχα Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από karaLRS 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, madtracker είπε που υπαρχει φιλε μου αν επιτρεπεται σε καλυτερη τιμη?? την πήρα από φίλο 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Ωραίο θέμα. Ανεβαστε και άλλες να παίρνουμε ματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μια Weber είχε ο πατέρας μου πάνω από 15 χρόνια,πολύ καλή! Ένα μυστικό που δεν ξέρω αν ισχύει : Μου έχουν πει να μην σβήνω τις ψησταριές με νερό γιατί προκαλεί μια αντίδραση με τη στάχτη κ τρυπάει/σαπιζει πολύ πιο γρήγορα από κάτω.. Στα από πάνω που λέει ο φίλος μόνο το 8 μετράει κ γενικά η καλή ποιότητα κατασκευης,όλα τα άλλα τα έχουν πολλες. Κάτι που δεν μου άρεσε στη Weber ήταν ότι δεν είχε σκάλες νά πάει πιο χαμηλα/ψηλά η σχάρα. Στη δικιά μου έχω βάλει εσωτερικα στον πάτο λεπτό πυροτουβλο, η σχάρα έχει 3 βαθμίδες ύψους,την βάζω στο πιο ψηλό κ κάνω καπνιστα.οριστε άλλη μια φωτό: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ αγόρασα μια απο τον Σκαλβενίτη, νομίζω mr cook λεγόταν προς αντικατάσταση της παλαιάς που μου είχαν ξαφρίσει κατι βρωμοκαυκάσιοι που έχουμε στην οικοδομή. Αρκετά ποιό στιβαρή απο την παλιά. Οι ρόδες παίζουν μεγάλο ρόλο στην μετακίνηση. Εγώ για παράδειγμα πρέπει να την βγάλω απο την αποθήκη στο υπόγειο και να πάω κάτω στην πυλωτή. Μεγάλη διευκόλυνση τα 5 ύψη ψησίματος που έχει. Αυτό όμως που εντυπωσίασε αρκετά είναι το γεγονός ότι η σχάρα αποτελείται απο δύο κομμάτια, τα οποία μπορείς να ρυθμίσεις σε ύψος ξεχωριστά με πλεονέκτημα να μπορείς ας πούμε να έχεις πίσω κάτι ψηλά το οποίο δεν θέλεις δυνατή φωτιά και αντίθετα μπροστά ποιό χαμηλά για ποιό δυνατή φωτιά. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από piiii 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή φάση αυτό με το ύψος,αν μπορείς βάλε φωτό να το δουμε...Εγώ βάζω πιο λίγα κάρβουνα από τη δεξιά μεριά συνηθως για το κοτόπουλο που θέλει πιο αργό ψήσιμο. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από xrist0s4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Ενα green egg θα πάρω όταν γίνω πλούσιος και ενα καπνιστήριο όπως το παραπάνω που ανέφερε ο συνφορουμιτης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Εγω οταν εβαλα ηλιακο κρατησα τον ηλεκτρικο θερμοσυφωνα 80lt , τον καθαρισα γυρω γυρω απο το ντύμα και την μόνωση τον έκοψα με τον τροχο στην μεση εβαλα 4 κοματια σιδερο στραντζο για ποδια , ενα χερουλι ενα μετρητη θερμοκρασιας βαψιμο με μαυρο χρωμα και ετοιμη η κατασκευη , τι λετε ? 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 παιδες να ξερετε ενα πραγμα εγω δουλευω με μια που την εχω παρει 15 ευρω εδω και 8 χρονια. καλη παρεα ειναι τα βασικα μυστικα,προσοχη στη φωτια να μην τα καψουμε και πολλλες μπυρες. εννοειται παντα καρβουνο............αλλη γευση. 15 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Καλή φάση αυτό με το ύψος,αν μπορείς βάλε φωτό να το δουμε...Εγώ βάζω πιο λίγα κάρβουνα από τη δεξιά μεριά συνηθως για το κοτόπουλο που θέλει πιο αργό ψήσιμο. εγω το κοτοπουλο να σου πω το φοβαμαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, Kapetanakos είπε εγω το κοτοπουλο να σου πω το φοβαμαι.... Θα λες του χασάπη να στο κόβει παϊδακια, θα ψήνεις πρώτα το κρέας κ θα βάζεις τελευταίο το κοτόπουλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, villasg είπε Εγω οταν εβαλα ηλιακο κρατησα τον ηλεκτρικο θερμοσυφωνα 80lt , τον καθαρισα γυρω γυρω απο το ντύμα και την μόνωση τον έκοψα με τον τροχο στην μεση εβαλα 4 κοματια σιδερο στραντζο για ποδια , ενα χερουλι ενα μετρητη θερμοκρασιας βαψιμο με μαυρο χρωμα και ετοιμη η κατασκευη , τι λετε ? Καταρχας μπραβο για το μερακι σου. Εχω μερικες αποριες για την κατασκευη σου ομως και γενικα για τις diy κλειστες, οταν κλεινεις το καπακι απο που παιρνουν αερα τα καρβουνα? δευτερον ειναι ευκολο να την μετακινεις μονος σου?τριτον και ισως πιο σημαντικο ολη αυτη η σκουρια και η βαφη δεν πεφτει στο φαι σου? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από JERONIMO888 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, JERONIMO888 είπε οταν κλεινεις το καπακι απο που παιρνουν αερα τα καρβουνα? Απο την πλαινη τρυπαρα ( εκει που στον θερμοσυφωνα εμπαινε η αντισταση) καθως και απο γυρω γυρω επειδει δεν σφραγιζει ερμητικα αλλα τραβαει αερα 1 ώρα πριν, JERONIMO888 είπε δευτερον ειναι ευκολο να την μετακινεις μονος σου? Οχι ειναι βαρια επειδη εχω βαλει απο κατω απο τα καρβουνα αμμο για καλυτερο ψησιμο . 2 ώρες πριν, JERONIMO888 είπε τριτον και ισως πιο σημαντικο ολη αυτη η σκουρια και η βαφη δεν πεφτει στο φαι σου? Οχι δεν πεφτει , η βαφη ειναι χρωμα θερμοκρασιων για ψησταρια , η σκουρια ειναι εξωτερικη οπου εχει , η μεσα βγαινει με ενα πανι ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα