Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα windows phone 7.8 θα μπορω να τα βαλω στο lumia 610? :)

Για το 710 υπαρχει κατι νομιζω ..Για το 610 δεν ξερω αν μπορει ... ριξε μια ματια στο XDA

Eφαρμογη για Backup Επαφων SMS και εφαρμογων (Custom Roms)

ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ !!!!!

http://colossusr.blogspot.gr/2012/12/e-backup-sms-custom-roms.html

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτα δε θα είναι σιγουρα ακομα και με την 7.8. Στα 215 ειναι το καλυτερο value for money για μενα. Η μαγκια ειναι στο να ξερεις τι θελεις και οχι να ζητας παντα το τελευταιο παιχνιδι που βγηκε

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ πιστεύω πως το κινητό αξίζει,είναι πανέμορφο μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα και τώρα γύρω στα 215 είναι τρελό vfm.

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλαβω.Το hardware των wp8 κινητων διαθετει την κεραια για fm radio,αλλα κολιεται το software και περιμενουν καποιο update για να ενεργοποιηθει???

Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ πιστεύω πως το κινητό αξίζει,είναι πανέμορφο μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα και τώρα γύρω στα 215 είναι τρελό vfm.

Προσωπικά θα το συνιστούσα ανεπιφύλαχτα!

Το έχω από μέσα Αυγούστου (με τα 7.5 βέβαια) και το έχω καταχαρεί!

VFM καραμπινάτο, δεν το συζητώ και σίγουρα μια από τις πιο ωραίες σχετικές συσκευές και στο χέρι και στο μάτι!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα μια σημαντικη πολυ βοηθεια.Ειμαι σχετικα αρχαριος με γνωση html css λιγο php kai javascript.Εχω φτιαξει ενα στατικο website και θα ηθελα να φτιαξω και μια mobile app για το site αυτο.σκευτομαι με χρηση καποιου framework μπορειτε να με βοηθησετε τι να χρησιμοποιησω και πως να το σχεδιασω?

Δημοσ.

Τι να κανω την εκπτωση,αφου και να θελω να τ'αγορασω,δε μπορω!Κυπρος βλεπεις!!!

Παλι καλα που στα windows8,δεχεται paypal,αλλιως παπαλα και τα paid στo windows 8 store!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...