ougxar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 περπαταει ο superman στο δρομο και συνανταει τον spiderman -πως σπαηντερμαν? -Σουπερ μαν! 16
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ..και λέει η άλλη "θέλω εναν άντρα που να ειναι γενναιόδωρος, καλοσυνάτος, να αγαπάει τα παιδιά και να έχει χιούμορ.....την κοίταξα και είπα: Χο, Χο, Χο... 12
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 - Αγορασα μια Sony LCD milf - Τι milf ρε; - Σαρανταρα ρε.. 29
agrio.imeros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλεφώνημα... - Γεια σας, η δεσποινίς Σούλα;- Μάλιστα, λέγετε παρακαλώ.- Δεσποινίς Σούλα, εδώ ο Πασχάλης, ο λογιστής σας. Σας παίρνω για να σας πληροφορήσω ότι το όνομα σας συμπεριελήφθη στη λίστα του ΣΔΟΕ λόγω ασυμβατότητας της περιουσίας σας και του δηλωθέντος μισθού σας ως γραμματέως υπουργού.- Παναγίτσα μου, και τώρα;- Ακούστε με προσεκτικά. Στείλτε μου ένα αντίγραφο της κυρίας πηγής των εσόδων σας και θα δω τι μπορώ να κάνω.- Τώρα αμέσως κύριε Πασχάλη, βγάζω ήδη φωτοτυπία και τη διαβιβάζω με φαξ... 11
DrLo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 αυτο τωρα πως το λες στο κοσμο; Το κάνεις share στο FB ... έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι "φίλοι" έτσι μιλάνε πλέον. 1
Gtr34 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Σε μια περιοχή της Αμερικής , πλησιάζει χειμώνας .Οι Ινδιάνοι αναρωτιούνται για τον καιρό και ρωτάνε το μάγο της φυλής .- " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , πώς θα είναι ο χειμώνας που έρχεται ; "Ο μάγος σκέφτεται λίγη ώρα και απαντά :- " Χμμμμμμ ... Παιδιά μου , ένα έχω μόνο να σας πω . Ο χειμώνας φέτος θα είναι βαρύς . Κόψτε ξύλα ..."Έφυγαν λοιπόν οι Ινδιάνοι κι αρχίζουν να κόβουν ξύλα . Μετά από μια εβδομάδα , ξανάπανε στο μάγο και ρωτάνε :- " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , τι καιρό θα κάνει φέτος το χειμώνα ; "- " Χμμμμμμ ... Παιδιά ο χειμώνας φέτος θα είναι πολύ βαρύς. Κόψτε πολλά ξύλα . "Φεύγουν λοιπόν οι Ινδιάνοι από το μάγο κι αρχίζουν να κόβουν κι άλλα ξύλα . Οι Ινδιάνοι έκοβαν ξύλα κάθε μέρα , αλλά συνέχιζαν να επισκέπτονται τον μάγο κάθε μέρα .- " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , θα είναι βαρύς ο χειμώνας φέτος ; "- " Ρε παιδιά , τα είπαμε χίλιες φορές , λέει ο μάγος . Ο χειμώνας φέτος θα είναι πάρα πολύ βαρύς . Κόψτε ξύλα . "- " Μα καλέ μας μάγε μας λες να κόψουμε ξύλα τόσο καιρό . Είσαι σίγουρος ; "- " Μα τι λέτε τώρα ; Με αμφισβητείτε ; " , ρωτάει θυμωμένος ο μάγος . " Είμαι πάρα πολύ σίγουρος . Κόψτε ξύλα . "Οι Ινδιάνοι έφυγαν ήρεμοι, αφού είδαν τόσο σίγουρο το μάγο. O μάγος όμως, μπήκε σε σκέψεις. "Μήπως κάνω λάθος για το χειμώνα;"Αποφάσισε λοιπόν να πάει στη διπλανή πόλη, για να ρωτήσει τους μετεωρολόγους για τον καιρό, ώστε να σιγουρευτεί και αυτός.-"Ρε επιστήμονες, ποίες είναι οι προβλέψεις σας για τον ερχόμενο χειμώνα;" Ρωτάει ο μάγος.-"Γέρο, φύγε να σωθείς" του λένε. "Περιμένουμε φέτος πάρα πάρα πολύ βαρύ χειμώνα".-"Κύριοι, με τρομάζετε", τους λέει ο μάγος. "Είστε σίγουροι;"-"Βεβαιότατα. Περιμένουμε τον πιο βαρύ χειμώνα των τελευταίων 25 ετών"."Πω-Πω, δύσκολα τα πράγματα" σκέφτηκε ο μάγος."Και πώς είστε τόσο σίγουροι ρε παιδιά";-"Τι λες, ρε φίλε. Δεν βλέπεις τους Ινδιάνους; Έχουν κόψει όλο το βουνό!" 19
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Οδηγουσα Νεα Υόρκη με 190 χλμ , απο πισω μπατσικο και φωναζαν-Πουλ οβερ , πουλ οβερ.- Σιγα ρε παιδια , δεν εχει κρύο . Kαι με το φουτερακι καλα ειμαι 6
archsatan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Οδηγουσα Νεα Υόρκη με 190 χλμ , απο πισω μπατσικο και φωναζαν -Πουλ οβερ , πουλ οβερ. - Σιγα ρε παιδια , δεν εχει κρύο . Kαι με το φουτερακι καλα ειμαι 3
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς Συζήτηση ανάμεσα σε μια κόμπρα και μια βιβλιοθηκάριο. 34
Gtr34 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 <p>-Σσσσσς</p> <p>-Σσσσσς</p> <p>-Σσσσσς</p> <p>-Σσσσσς</p> <p>-Σσσσσς</p> <p>-Σσσσσς</p> <p> </p> <p>* SPOILER *</p> Δικο σου ;
YiN Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς Συζήτηση ανάμεσα σε μια κόμπρα και μια βιβλιοθηκάριο. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΛΛΕΡΖ ΠΑΙΔΙΑ!!! 1
Chrisxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΛΛΕΡΖ ΠΑΙΔΙΑ!!! -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς Κανε ησυχία να μην το δει! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις