Προς το περιεχόμενο

Πρώτη επαφή με το HTC One (video)


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λίγες μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του στο Λονδίνο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το νέο κορυφαίο android smartphone της HTC, το One.Εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής, κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικό λογισμικό, συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον smartphone το οποίο διακρίνεται σε πολλούς τομείς. Κατασκευασμένο από ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου, η HTC αφήνει πίσω το polycarbonate υλικό που χρησιμοποίησε πέρσι στο One X, χωρίς να επηρεάζεται πολύ το βάρος το οποίο φτάνει τα 143 γραμμάρια.

 

Το πάχος της συσκευής βρίσκεται στα 9 χιλιοστά και όπως αναφέρουμε και στο βίντεο, δε μας δυσκόλεψε καθόλου στο κράτημα της συσκευής δεδομένου της τεράστιας οθόνης των 4.7' ιντσών. Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε ακόμα τα δύο ηχεία τοποθετημένα σε σημείο που δεν εμποδίζονται από τα δάκτυλα μας ενώ είναι και αρκετά δυνατά, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας HTC BoomSound.

 

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η HTC επέλεξε να μην μεγαλώσει τις ίντσες από το περσινό μοντέλο με τη διαφορά τους όμως να είναι τεράστια εξαιτίας της Full HD ανάλυσης που διαθέτει το φετινό μοντέλο σε συνδυασμό με τα 468ppi, να τοποθετούν την οθόνη του One αν όχι στην κορυφή, σίγουρα πολύ κοντά της. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm 600 χρονισμένο στο 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικός χώρος καθώς και υπέρυθρη θύρα η οποία μετατρέπει το One σε τηλεχειριστήριο όλων των συσκευών σας φτάνει να το προγραμματίσετε με κάθε σας συσκευή.

 

HTC OneHTC One

HTC OneHTC One

Η κάμερα στο μπροστινό μέρος των 2.1 mp είναι ικανή για εγγραφή Full HD video ενώ στο πίσω μέρος η HTC παρουσιάζει κάτι διαφορετικό, εγκαινιάζοντας τον "μαρκετίστικο" όρο Ultrapixel ο οποίος έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας της κάμερας κατά την λήψη μιας φωτογραφίας, και ο οποίος δεν ακολουθεί την πλειοψηφία των καμερών. Αν και στα χαρτιά η κάμερα είναι 4mp, εντούτοις οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές με τη βοήθεια μάλιστα του optical image stabilization το οποίο ισχύει και κατά την εγγραφή βίντεο.

 

HTC OneHTC One

HTC OneHTC One

Το HTC One τρέχει την έκδοση 4.1.2 Jelly Bean του Android και η HTC παραδοσιακά έχει προσθέσει τη νέα έκδοση του δικού της περιβάλλοντος, το Sense 5.0. Οι διαφορές της νέας έκδοσης εντοπίζονται στο BlinkFeed το οποίο έχει αντικαταστήσει την κεντρική οθόνη με ενημερώσεις που σας αφορούν είτε από ειδησεογραφικά sites που έχετε προεπιλέξει, είτε από τις ενημερώσεις σας από το Facebook/Twitter.

 

 

Κύριο χαρακτηριστικό του One και της κάμερας σε συνδυασμό με το Sense 5.0 είναι τα Zoe, από την ελληνική λέξη "ζωή", το οποίο καταγράφει full hd βίντεο τριών δευτερολέπτων και στη συνέχεια μπορούμε να τα επεξεργαστούμε με διάφορους τρόπους σε επίπεδο φωτογραφίας. Περισσότερα για το HTC Zoe και το πως ακριβώς δουλεύει, μπορείτε να δείτε στην παρακάτω παρουσίαση μας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το HTC One θα κυκλοφορήσει στη χώρας μας προς το τέλος Μαρτίου, με τιμή κατά πάσα πιθανότητα τα €719.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό από ότι φαίνεται!

Με χάλασαν:Η τιμή (γενικότερα από όλες τις ναυαρχίδες),η κάμερα και όπως είπε και ο ThReSh το ερωτηματικό που υπάρχει στο τέλος σχετικά με τα updates(όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά λέμε τώρα...).

Μου άρεσαν:Τα ηχεία,το αλουμίνιο(όχι ότι έχω ιδιαίτερο θέμα με το πλαστικό) και το Zoe.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ακριβό ρε παιδιά

 

Βλέπω όλες τις ναυαρχίδες να ξεπερνούν τα 700 ευρώ.

 

Πανέμορφο αλλά ακριβό.

 

το ξέρω ότι τα καλά είναι και ακριβά ...αλλά πλέων θέλει 2 μισθούς να το πάρεις!!!

 

Και σε μένα φαίνεται ακριβό αλλά κάποιοι τα παίρνουν και βγαίνουν οι ναυαρχίδες τόσο.

 

Ας έμεναν στο ράφι και δεν θα το κατέβαζαν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...