Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα , μολις πριν λιγο με πειραν τηλ απο Link.png Site: αυτο το site και μου ειπαν πως κερδισα δωροεπιταγες απο διαφορα καταστηματα 1.146 ευρο . Καποια στιγμη κολησα λιγο και μετα ομως υποπτευτικα οτι μπορει να ειναι απατη και αρχισα να ρωταω διαφορα . Ρωτησα πως και απο που ξερουν το κινιτο μου και πως δηλωσα σημετοχη και η κοπελα μου απαντησε πως απο θα μπορουσε να ειναι απο το ιντερνετ , απο το ραδια , απο την τηλεοραση , απο καποια καφετερια (αν ειχα δοσει τα στοιχοια μου ) σε καποιο καταστημα που συνεργαζεται μαζι τους κτλ. Μου ειπαν πως αν θελω να παραλαβω τα δωρα μου να καλεσω σε ενα τηλ που μου εδωσας με χρεωση (3,69€/λεπτό ) και θα μου πουν τη να κανω . Δεν πηρα φυσικα γι'αυτο ποσταρο εδω για να μου πειτε αν ξερεται κατι περι του θεματος .
Εγω το υποψιαζομαι για απατη διοτη δεν ηξεραν το ονομα μου , και ακομη δεν θυμαμε να εκανα οτι λενε για να κερδισω , ουτε σε καποια καφετερια μου ζητησας στοιχοια ουτε απο το ιντερνετ εδωσα στοιχοια ουτε σε καταστηματα ουτε τιποτα τετοιο !

* Ξεχασα να πω πιο πριν πως η κοπελα μου ειπε πως δεν δεσμεβομαι απολυτος τιποτα και η επιλογη ειναι δικη μου .

Περιμενω να μου πειτε γνωμες.

Δημοσ.

Σιγουρα απατη αλλα με τρωει η περιεργεια να μαθω τι κανουν μετα.

Αν καίγεσαι να μάθεις, θα σου κοστίσει μόνο 3,69€/λεπτό. Απλά ζήτα από τον ts το νούμερο τηλεφώνου ;)

Δημοσ.

Αν καίγεσαι να μάθεις, θα σου κοστίσει μόνο 3,69€/λεπτό. Απλά ζήτα από τον ts το νούμερο τηλεφώνου ;)

χαχαχα οντως αφου δεν ηξεραν και το ονομα του ας πει "με πηρατε πριν"

Δημοσ.

Είναι απο παλιά τέτοιες λαμογιές αλλά φαίνεται οτι ακόμα βγάζουν παρά με ουρά για να τα συνεχίζουν.Πόσοι ηλικιωμένοι θα την έχουν πατήσει την μπανανόφλουδα.Άλλοι παλιότερα σε καλόυσαν στον χώρο τους και στο τέλος μάθαινες οτι θα μπείς σε κλήρωση ενώ στο μεταξύ σε είχαν ζαλίσει με τα προιόντα που διαφήμιζαν και μπορεί να σου έβγαζαν και καμιά κάρτα για να έχεις και απ'την δικιά τους :P

Μακριά και αγαπημένοι.

• Like 2
Δημοσ.

Απλά ζήτα από τον ts το νούμερο τηλεφώνου

Απ΄οσο καταλαβα στο site τους λεει πως τα νουμερα που εχουν καλεση ειναι περασμενα σε κατι σαν data base και οταν θα παρεις τηλ θα σου ζητησουν τον αριθμο σου.

Δημοσ.

@ts

Κάτι μου θύμιζε το story και βρήκα ενα παλιότερο παρόμοιο θέμα

http://www.insomnia.gr/topic/514329-smartdiscountgr-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7/

Προφανώς ειναι η ίδια «πατέντα» και βάλανε αλλο όνομα

Με μια λέξη : Μακριά

Δημοσ.

Απ΄οσο καταλαβα στο site τους λεει πως τα νουμερα που εχουν καλεση ειναι περασμενα σε κατι σαν data base και οταν θα παρεις τηλ θα σου ζητησουν τον αριθμο σου.

Εγώ πάλι είδα στο σάιτ αυτό:

Φόρμα συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια "Συμμετέχω & Κερδίζω"

Όλοι κερδίζουν! Δήλωσε συμμετοχή, τηλεφώνησε και κέρδισε α)ΔΩΡΕΑΝ την εκπτωτική Κάρτα Εxpert Deals Card αξίας 120€, β)1.146€ σε Εκπτωτικές Δωροεπιταγές γ)ΔΩΡΕΑΝ 3 ημέρες διαμονή στο Μπαλί με πρωινό δ)ΔΩΡΕΑΝ 3 ημέρες διαμονή στο Πουκέτ (Ταϊλάνδη) με πρωινό.

Δημοσ.

Εγώ πάλι είδα στο σάιτ αυτό:

Φόρμα συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια "Συμμετέχω & Κερδίζω"

Όλοι κερδίζουν! Δήλωσε συμμετοχή, τηλεφώνησε και κέρδισε α)ΔΩΡΕΑΝ την εκπτωτική Κάρτα Εxpert Deals Card αξίας 120€, β)1.146€ σε Εκπτωτικές Δωροεπιταγές γ)ΔΩΡΕΑΝ 3 ημέρες διαμονή στο Μπαλί με πρωινό δ)ΔΩΡΕΑΝ 3 ημέρες διαμονή στο Πουκέτ (Ταϊλάνδη) με πρωινό.

Αν διαβασεις παρακατω για τις διακοπες που λεει σου εχουν πληρωμενο μονο το ξενοδοχειο και τιποτα αλλο , ουτε εξωδα μετακινησεις ουτε ασφαλεια ουτε τιποτα ! για τις διακοπες που λες , τα ξενοδοχεια στην ταιλανδη ειναι πανφηνα γιατι πηγε το αφεντικο μου διακοπες μαι μου τα ειπε απο προτο χερι 15 ευρω την μερα περνουν σχεδον σε ολα . Δηλαδη σου κανουν δωρο  45 ευρω και εντομεταξη θες 2000 για να πας και για τα εξωδα σου .

Τωρα για τις Δωροεπιταγες δεν εχω ιδεα τη ακριβως παιζει . Τωρα δηλαδη αν ειναι να τους παρω τηλ και να χρεωθο 10-20 ευρω στο σταθερω και να παρω οπως λενε πραγματικες Δωροεπιταγες 1.146 ευρω παει στο διαλο . Αλλα ειναι και κατι αλλο που σκεφτομαι , αν για να χρησημοποιησης την επιταγη θα πρεπει να κανεις αγορες πανο απο καποιο ποσο η οχι ? (που πολυ πιθανα ετσι θα ειναι γιατι σχεδων ολοι ετσι δουλευουν)

Δημοσ.

Αρχηγε συγχαρητηρια για τα κερδη.

Και επειδη τα λεφτα πανε στα λεφτα παρε κι απο μενα 500 ευρω και μιση πιτσα δωρο.

mummysgoldkazinoprosfores.jpg

01300x250.gif

kouponi_pizzafan.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αν διαβασεις παρακατω για τις διακοπες που λεει σου εχουν πληρωμενο μονο το ξενοδοχειο και τιποτα αλλο , ουτε εξωδα μετακινησεις ουτε ασφαλεια ουτε τιποτα ! για τις διακοπες που λες , τα ξενοδοχεια στην ταιλανδη ειναι πανφηνα γιατι πηγε το αφεντικο μου διακοπες μαι μου τα ειπε απο προτο χερι 15 ευρω την μερα περνουν σχεδον σε ολα . Δηλαδη σου κανουν δωρο  45 ευρω και εντομεταξη θες 2000 για να πας και για τα εξωδα σου .

Τωρα για τις Δωροεπιταγες δεν εχω ιδεα τη ακριβως παιζει . Τωρα δηλαδη αν ειναι να τους παρω τηλ και να χρεωθο 10-20 ευρω στο σταθερω και να παρω οπως λενε πραγματικες Δωροεπιταγες 1.146 ευρω παει στο διαλο . Αλλα ειναι και κατι αλλο που σκεφτομαι , αν για να χρησημοποιησης την επιταγη θα πρεπει να κανεις αγορες πανο απο καποιο ποσο η οχι ? (που πολυ πιθανα ετσι θα ειναι γιατι σχεδων ολοι ετσι δουλευουν)

Εγώ απλά απάντησα στον stergiosL2 που είπε πως δεν μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε τηλέφωνο, αλλά μόνο αυτοί που τους έχουν καλέσει ήδη.

Όσο για αυτά που υποτίθεται πως κερδίζεις, μόνο και μόνο το ότι σε υποχρεώνουν να τηλεφωνήσεις σε αριθμό με υπέρογκη χρέωση φτάνει. Να μου λείπει τέτοιο "κέρδος".

Δημοσ.

Απάτη δεν το λες (με την πλήρη έννοια). Σου λενε κέρδισες δωροεπιταγες χ αξίας, αλλά για να τις πάρεις πρέπει να «πλερώσεις». Το ποιες ειναι οι δωροεπιταγές και η πρακτική τους αξία, ειναι αλλο θέμα. 

Δημοσ.

Με πηραν και μενα σημερα τηλεφωνω για το ιδιο ακριβως πραγμα !! Τους ειπα οτιδεν εχω δηλωσει πουθενα υον αριθμο μου και που το βρηκαν κτλπ και μου το κλεισαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...