Προς το περιεχόμενο

[Τέλος και νέα τιμή 79€] LENOVO A7-10 Black WI-FI (ADAM) || media markt


maxdore217

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια Πολλά με υγεία!!!

 

Επειδή βλέπω κόσμο να ψάχνει για μια οικονομική ταμπλέτα, μόνο για σήμερα 1/1/16 τα Media Markt με χρήση του κουπονιού   '' kalixronia2016 ''  έχουν  το Lenovo Tab A7-10 (7'') στα 52,99€ ( η τιμή αφορά παραλαβή από το κατάστημα). 

Link για την προσφορά εδώ : http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lenovo-a7-10-black-wi-fi-adam-7-quad-core-1-3ghz-8gb-59434734--1157255.html?sc_src=email_115650&sc_lid=3570062&sc_uid=sU144Rfk3O&sc_llid=349065&utm_medium=email&utm_medium=email&utm_source=Newsletter&utm_source=Newsletter&utm_campaign=christmasgifts&utm_content=30-12-2015

 

Αξιολογήσεις και ιστορικό τιμής για το προϊόν μπορείτε να δείτε εδώ : https://www.skroutz.gr/s/6222171/Lenovo-IdeaTab-A7-10-A3500-FL-7-8GB.html

Πλήρης χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε και εδώ : http://www.gsmarena.com/lenovo_tab_2_a7_10-6955.php

 

edit: To κουπόνι τον 6€ δεν ισχύει πλέον. 

 

Προσθέτω και μια αξιολόγηση από το μέλος @Jason 93 που το έχει (ποστ #44) που είναι χρήσιμη 

 


Επεξεργαστης: Ανταποκρινεται πληρως σε ολες τις λειτουργιες (και gaming). Γενικα δεν παρατηρησα lag ουτε μια στιγμη.
Καρτα γραφικων: Εχει την Mali-400MP2 που παιζει ικανοποιητικα τα πιο συγχρονα games του market
Οθονη: Καλη ποιοτητα χρωματων. Δεν εχει το μαυρο των amoled αλλα η πιστοτητα των χρωματων ειναι ικανοποιητικοτατη. καλες γωνιες θεασης. Μετρια αναλυση (170ppi).
Μπαταρια: Φορτιζει σχετικα αργα αλλα τα 3450Mah ειναι αρκετα και στην πραξη. Το ταμπλετ εχει πολυ καλη αυτονομια.
Καμερα: Εχει μονο μπροστα καμερα. Δεν ειναι καλης ποιοτητας αλλα μπορει ευκολα να καλυψει της αναγκες μιας απλης βιντεοκλησης.
Wifi: Το wifi μερικως απογοητευει Δεν πιανει δικτυα που πιανω με το κινητο μου. (υπαρχει περιπτωση να προκειται για προβλημα που συναντησα μονο στο δικο μου). Αλλα τουλαχιστον αν εισαι σε κοντινη αποσταση απο το ρουτερ, δεν υπαρχουν αποσυνδεσεις.
Λογισμικο: Εχει την 4.4 εκδοση του android και εχει παρει επισημα και αναβαθμιση για την 5. Εχει προεγκατεστημενο google play και εναν launcher της lenovo (εγω εβαλα αλλον) Απο προσθετες εφαρμογες εχει καποιες που ευτηχως μπορεις να απενεργοποιησεις χωρις να κανεις root την συσκευη.
Ηχειο: Ειναι δυνατης εντασης αλλα δεν εντυπωσιαζει με την ποιοτητα του.
Κατασκευη: Η κατασκευη φαινεται αρκετα στιβαρη. Για την τιμη του η ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικη

Εν κατακλειδι: Η συσκευη εχει καποια μοιονεκτηματα οπως η αποδοση του wifi, η χαμηλη αναλυση της οθονης και η κακης ποιοτητας καμερα αλλα ολα αυτα ξεπερνιουνται βλεποντας την αποδοση του, την κατασκευη του, την αυτονομια και την γενικη εικονα του σε σχεση με την χαμηλη τιμη του. Η lenovo εδωσε λιγοτερη βαρυτητα σε καποιους τομεις (καμερα, wifi και ηχειο) και μεγαλυτερη σε καποιους αλλους (επεξεργαστικη ισχυς, ποιοτητα κατασκευης, μπαταρια). Αν εφτιαχνα εγω το ταμπλετ θα εκανα ακριβως οτι εκανε η lenovo με λιγη παραπανω βαρυτητα στον δεκτη του wifi.

Extra πληροφοριες: Υποστηριζει otg, Δεν υποστηριζει hdmi, Δεν παιρνει καρτα sim, Εχει υποστηριξη για πολλαπους χρηστες, Δεν υπαρχει αισθητηρας φωτεινοτητας για αυτοματη προσαρμογη της φωτεινοτητας της οθονης. η μπαταρια δεν αφαιρειται.

 

Επεξ/σία από maxdore217
  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το παρείγγειλα δοκιμαστικά για γονέους.

 

Αν δε τους βολέψει βλέπω να βγαίνει αγγελία όπως ήρθε (ή να ασκήσω το δικαίωμα επιστροφής).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Front facing camera σύμφωνα με το παρακάτω:

 

 

Το Lenovo Tab 2 A7-10 είναι το ιδανικό Android tablet για όσους αγαπάνε τη μουσική και την ψυχαγωγία on the go και αναζητάνε μία προσιτή λύση με ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Η οθόνη 7 ιντσών IPS LCD (1024 x 600) είναι σαφής και πολύχρωμη και αφήνει τους φίλους σου να παίρνουν μέρος στη διασκέδαση. Ο πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 1.30 GHz και σε συνδυασμό με το 1GB μνήμης RAM, εξασφαλίζει την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία ακόμα και κατά τη διάρκεια χρήσης πολλαπλών εφαρμογών. Επίσης, το Lenovo Tab 2 A7-10 ενσωματώνει τεχνολογία ήχου Dolby Audio και front-facing κάμερα 0.3 Megapixel ιδανική για φωτογραφίες, βίντεο, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές. Τέλος, χάρη στο χαμηλό βάρος και τη λεπτή του σχεδίαση, θα μπορείς να το παίρνεις μαζί σου παντού!

 

 

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-a7-10-adam-tablet-7-8gb-mayro/prod7350211pp/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω κάνα εξάμηνο . Για τα χρήματα του ειναι πολυ καλο . Η κάμερα ειναι πολυ μέτρια . Δεν κολαει και πήρε την 5 έκδοση . Το δουλεύω για σερφάρισμα κ ταινίες στο κρεβάτι . Χρειάζεται μια κάρτα μνήμης , καθώς τα 8 gb ειναι λίγα . Για μεγάλους σε ηλικία , μπορεί να τους φανούν μικρά τα γράμματα , αλλά νομίζω πως αλλάζει η γραμματοσειρά . Καλή χρόνια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορώ να πληρώσω στο κατάστημα;

 

Νομίζω ναι.

 

Εγώ επέλεξα αντικαταβολή και αποστολή στο χώρο τους με έξτρα 3,5 ευρώ συνολικά.

 

Για 3,5 ευρώ δεν αξίζει καμία ταλαιπωρία και καμία ασυνέπεια (αν υπάρξει).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παρει το ταμπλετ γισ την μητερα μου εδω και κατι μηνες. Ειναι απιστευτα γρηγορο και ποιοτικο για τα λεφτα που ζηταει.

 

Τέτοια θέλω να ακούω.

 

Γιατί όταν μάθανε την τιμή που έχει το Helix 2 που θα τους έδινα δώρο, φρίκαραν και φοβήθηκαν μήπως τους το φάει κανείς στο δρόμο (και με το δίκιο τους) και μου είπαν να το πάρω πίσω και να τους βρώ κάτι φτηνό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...