Προς το περιεχόμενο

ssotoss

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    144
  • ΜΕΛΟΣ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Χανιά

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.975 προβολές προφίλ

ssotoss's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/05/2024 12:44 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε πολύ καλή κατάσταση ο εικονιζόμενος υπολογιστής HP Elite Desk 800 G1 SFF Intel Core i5-4570 Μνήμη RAM 16 GB DDR3- 4x4 GB Δίσκοι: 1x 256 GB SSD, καινούργιος, 1x 500GB (3,5'', μεταχειρισμένος, 100% υγεία επίδοση) 6x USB 2.0 4xUSB 3.0 DisplayPort x 2 Ethernet 1, Audio In/Output Διαστάσεις: 38X34X10 εκ. Λειτουργικό σύστημα Windows 10 Professional και Office 2019 Pro Plus ενεργοποιημένα και πλήρως ενημερωμένα. Δίνεται μαζί σετ πληκτρολόγιο ποντίκι σε μέτρια κατάσταση. Νέα εγκατάσταση λειτουργικού, βασικά προγράμματα, έτοιμος για άμεση χρήση. δεν με ενδιαφέρουν παζάρια. Βρίσκομαι στα Χανιά, μπορώ να στείλω πανελλαδικά.

    160 €

  2. ssotoss

    8GB (2x4) RAM Sodimm PC3L-12800S για Laptop

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/05/2024 12:44 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται οι εικονιζόμενες μνήμες για λάπτοπ. 8GB (2x4) RAM Sodimm PC3L-12800S Η τιμή είναι ανά ζευγάρι (2x4=8GB) Αποστολή πανελλαδικά από Χανιά.

    12 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/04/2024 06:01 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε πολύ καλή κατάσταση ο εικονιζόμενος υπολογιστής Dell Optiplex 9020 Small Form Factor Intel Core i5 4590- 3,30Ghz Μνήμη RAM - 32GB DDR3 (με 16 GB RAM -4x4 GB- πωλείται 180 Ευρώ) Δίσκοι: 1x 500GB SSD Samsung 870 EVO καινούργιος, 1x 500 GB (μεταχειρισμένος 100% υγεία -επίδοση) 6x USB 2.0 4xUSB 3.0 DisplayPort x 2 Ethernet 1, Audio In/Output Διαστάσεις: 31x29,5x9,5 εκ. Λειτουργικό σύστημα Windows 11 Professional και Office 2021 Pro Plus (μπορεί να δοθεί και με Windows 10 και Office 2019)ενεργοποιημένα και πλήρως ενημερωμένα. Μικρός σε μέγεθος, αθόρυβος, ιδανικός για δουλειές γραφείου, σχολείου και όχι μόνο. Νέα εγκατάσταση λειτουργικού και βασικών προγραμμάτων, έτοιμος για άμεση χρήση. Δεν με ενδιαφέρουν παζάρια. Βρίσκομαι στα Χανιά, μπορώ να στείλω πανελλαδικά.

    220 €

  4. ssotoss

    Toshiba Tecra R950-116, 16GB RAM, 256GB SSD

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 08:52 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε πολύ καλή κατάσταση το εικονιζόμενο Λάπτοπ Toshiba Tecra R950-116 Οθόνη 15.6" Toshiba HD LED 16:9 1366x768 Επεξεργαστής Intel® Core™ i5-3210M Intel® HD Graphics 4000 16GB RAM, 256GB SSD καινούργιος 1 × DisplayPort 1 × eSATA/USB 2.0 υποστηρίζει αναστολή λειτουργίας και φόρτιση USB 1 × εξωτερικό μικρόφωνο μέσω της υποδοχής ακουστικών 1 × USB 2.0 2X USB 3.0 1 × ενσωματωμένη κάμερα web HD 1 megapixel (1280 x 800) με ενσωματωμένο μικρόφωνο Bluetooth 4.0 Windows 10 Professional και Office 2019 Professional Plus ενεργοποιημένα και πλήρως ενημερωμένα. Πολύ καλή μπαταρία. Συνοδεύεται από τον γνήσιο φορτιστή της Toshiba, έτοιμο για άμεση χρήση. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές-παζάρια. Βρίσκομαι στα Χανιά, μπορώ να στείλω πανελλαδικά.

    190 €

  5. Γεια σας, ξέρει μήπως κανείς αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό: https://www.public.gr/product/books/ksenoglossa-frontistiriaka/aggliki-glossa/succeed-in-lte-languagecert-test-of-english--cefr-a1-c2--practice-tests--self-study-edition/1626846 και αυτό; https://www.politeianet.gr/books/9781781645444-betsis-andrew-global-elt-succeed-in-languagecert-cefr-level-c2-self-study-280304
  6. Καλησπέρα σε όλους Αντιμετωπίζω από χθες πρόβλημα πληρωμής με paypal στο Ebay. Νομίζω ότι σκέφτηκα και δοκίμασα τα πάντα. Τηλεφώνησα στην τράπεζα της πιστωτικής μου και μου είπαν ότι δεν βλέπουν δικό τους πρόβλημα. Με συμβούλεψαν να αφαιρέσω την κάρτα από τον paypal λογαριασμό και να την ξαναβάλω. Το έκανα. Δοκίμασα με δεύτερη κάρτα, με άλλον browser, με άλλους υπολογιστές. Προσπάθησα να αγοράσω δυο διαφορετικά αντικείμενα μήπως έχει πρόβλημα ο paypal λογαριασμός του πωλητή. Περίμενα ώρες και ξαναπροσπάθησα.Τίποτα! Έκανα αγορά με paypal εκτός πλατφόρμας Ebay (σε ελληνικό κατάστημα) και όλα πήγαν καλά, άρα το paypal μου λειτουργεί. Σκέφτομαι ότι είναι πρόβλημα του Ebay, αλλά πάλι 2 μέρες πρόβλημα πληρωμών σε δύο εταιρείες κολοσσούς δεν θα είχε αντιμετωπιστεί; Διακινούνται εκατομμύρια κάθε μέρα. Δεν βρήκα κάποια συζήτηση στο ίντερνετ με πρόσφατη δυσλειτουργία του Ebay. Όταν πάω να πληρώσω, βγαίνει για λίγο το αναδυόμενο παράθυρο του paypal , μετά εξαφανίζεται χωρίς να μου δώσει τη δυνατότητα να βάλω τους κωδικούς και μεταφέρεται στο τελικό παράθυρο πληρωμής. Εκεί το pay with paypal δεν ενεργοποιείται ποτέ. Το κυκλάκι γυρίζει...αιώνες! Μήπως έχει τύχει το ίδιο σε κανέναν και ξέρει κάτι; Ευχαριστώ! Πρέπει να είναι πρόβλημα των paypal λογαριασμών των δύο πωλητών τελικά. Δοκίμασα και τρίτον πωλητή και αγόρασα κανονικά. Τόση γκαντεμιά όμως; Και οι δύο προηγούμενοι πωλητές που δοκίμασα είχαν το ίδιο πρόβλημα;
  7. Πουθενά δεν βρήκα στον οδηγό αναφορά σε ζευγάρι εκπαιδευτικών. Σε γνωστή αλυσίδα σήμερα μου είπαν ότι μπορούν να συνδυαστούν δύο κουπόνια, ανεξάρτητα από ύπαρξη συγγενικής σχέσης.
  8. Οδηγός του προγράμματος σελ.45: 6.3.3 Κανόνας 3: άνω όριο επιλέξιμων συσκευών/επιλέξιμων λύσεων ανά παραστατικό Κάθε διακριτή αγορά (κάθε Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) στην οποία εξαργυρώνονται επιταγές (vouchers), μπορεί να περιλαμβάνει μία και μόνο επιλέξιμη λύση. (ως "λύση" καταλαβαίνω ότι εννοεί ένα pc, tablet κλπ) 6.3.6 Κανόνας 6: Συνδυασμός vouchers ενός ή περισσότερων δικαιούχων Δεν απαγορεύεται ο συνδυασμός επιταγών διαφορετικών δικαιούχων στο πλαίσιο μίας συναλλαγής λιανικής. Κάθε Απόδειξη Λιανικής Πώλησης μπορεί να περιλαμβάνει επιταγές (vouchers) ενός ή περισσοτέρων δικαιούχων. (άρα "μία συναλλαγή λιανικής" = μία απόδειξη= μία λύση= 1pc με vouchers έως δύο διαφορετικών δικαιούχων αφού με άλλο άρθρο δεν επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση τριών vouchers) στην επόμενη σελίδα (46) όμως: Παραδείγματα μη επιλέξιμων δαπανών: Περίπτωση #4: Δικαιούχος έλαβε ένα voucher 200€ για ωφελούμενο τέκνο του. Παίρνει επίσης ένα δεύτερο voucher από συγγενική οικογένεια που έχει και αυτή λάβει επιταγή την οποία δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει. Ο Δικαιούχος αποφασίζει να αγοράσει με αυτά τα δύο vouchers ένα laptop αξίας 395€ (μαζί με διετή εγγύηση, antivirus & internet security) (Δεν μπορεί να συνδυαστούν επιταγές διαφορετικών δικαιούχων για την αγορά μίας επιλέξιμης λύσης) Ή εγώ έχω λαλήσει ή τον έγραφαν μεθυσμένοι τον οδηγό... συμπλήρωση: Βέβαια στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο κατηγορίες δικαιούχων, οι εκπαιδευτικοί και οι πυρόπληκτοι. Αν ισχύουν διαφορετικοί όροι για τις δύο κατηγορίες δεν το έχω καταλάβει. Το παράδειγμα με τα τέκνα προφανώς αναφέρεται στα τέκνα πυρόπληκτων. Είναι δυνατό να επιτρέπεται στη μία ομάδα να συνδυάσει vouchers και στην άλλη όχι;
  9. Σ ευχαριστώ, θα το ψάξω και βλέπω. Μια χαρά θα ήταν αν γινόταν η Ινδία μια εναλλακτική επιλογή της Κίνας. Που θα γίνει βέβαια, αλλά δεν ξέρω πόσο γρήγορα.
  10. Το κακό (και πολύ περίεργο) είναι ότι το προϊόν παράγεται σωρηδόν-σε πολλές παραλλαγές (χαμός! ) στην Ινδία : Automatic School Bell ενώ από Κίνα δεν είναι το ίδιο. Οι ινδικές ιστοσελίδες το έχουν όλες σε ινδικό νόμισμα και δεν ξέρω αν βρίσκει κανείς άκρη μαζί τους. Δεν μου φαίνεται πιθανό να είναι οργανωμένοι τόσο ώστε γνωρίζουν πολλά για όρους αποστολών στην Ευρώπη.
  11. Ευτυχώς παρέθεσα το μήνυμά σου, το οποίο σχολίασα. Τη διευκρινιστική σου διόρθωση: "Δεν ισχύει για όλα τα μαγαζιά όμως. Πολλά δεν έχουν γραφτεί σε αυτό το σύστημα ή κάποιοι πωλητές (όπως από ebay)." την έγραψες μετά. Επομένως και χιούμορ που έκανα με το "οι εκτελωνιστές κλέφτες θα γίνουν;" (ειρωνικό για την κατάσταση του εκτελωνισμού στη χώρα - "μεσάζοντες" στις αγορές μας τους κάνει το κράτος), μια χαρά ταίριαζε! Δεν βλέπω γιατί μπορείς να πάρεις ειρωνικό για σένα το χιουμοριστικό (με εμοτικον για να γίνει ξεκάθαρο! )σχόλιο. Εσύ πληροφορία έδινες, δεν αποφασίζεις εσύ για τον εκτελωνισμό. Αν δεν χρειαζόταν η διευκρίνιση, τότε γιατί την πρόσθεσες μετά το δικό μου μήνυμα; Μήπως γιατί δεν έδιναν ολοκληρωμένη εικόνα τα προηγούμενα; Με τη λογική που εκθέτεις, κάθε φορά που ρωτάει κάποιος κάτι, θα του απαντάμε: διάβασε καμιά δεκαριά σελίδες παραπίσω και θα βρεις την απάντηση. Εγώ το σταματάω εδώ. Ευχαριστώ πάντως για τις ολοκληρωμένες πληροφορίες του τελευταίου μηνύματος. Η απορία μου παραμένει: καμιά εμπειρία κάποιου για αγορές από Ινδία;;;; Πρώτα ευχαριστώ για την απάντηση. Τελωνείο; ΦΠΑ; Τίποτα; Δεν βλέπω σε κανέναν Ινδό για το προϊόν που θέλω δυνατότητα πληρωμής με Paypal. Σύμπτωση είναι ή δεν λειτουργεί το Paypal εκεί; Ή δεν το προτιμούν; Εσύ πώς πλήρωσες; Όντως είναι τεράστια η Ινδία, αλλά δεν μου φαίνονται οργανωμένοι σαν τους Κινέζους για πωλήσεις στο εξωτερικό.
  12. Ειρωνείες; Αντιπαράθεση; Εντάξει υπάρχει και κάτι που λέγεται χιούμορ. Προφανώς, αν ειρωνεύτηκα κάτι, ειρωνεύτηκα την κατάσταση που επικρατεί σ αυτή τη χώρα (το τσιφλίκι των εκτελωνιστών). Όταν αναφέρομαι στον "καθένα" που έχει τον πόνο του, είναι ξεκάθαρο ότι αναφέρομαι , κάνοντας χιούμορ, σε εμένα για όσα γράφω ακριβώς από επάνω (ο "πόνος" μου να ψάχνω τρόπο παραγγελίας από Ινδία). Εσύ δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις ούτε αυτά, αλλά εγώ θα έπρεπε να έχω διαβάσει σχόλια...μηνών στο φόρουμ. Άσε μην ασχολείσαι, υπάρχει και η αποτελεσματική αγνόηση χρήστη.
  13. Και "χαρίζονται" τα έξοδα εκτελωνισμού; Οι εκτελωνιστές κλέφτες θα γίνουν; 😄 Όχι ότι σε αμφισβητώ, αλλά μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι ακριβώς έτσι. Αν είναι έτσι, τότε να παραγγείλω κι εγώ από Ινδία (όπως γράφω παραπάνω). Ο καθένας με τον πόνο του😂
  14. Καλησπέρα σε όλους! Δεν έχω δει σχετική αναφορά στο φόρουμ, ούτε μου έβγαλε τίποτα η αναζήτηση, γιαυτό ρωτάω: Από την εξωτική Ινδία έχει παραγγείλει ποτέ κανείς; Αν ναι, μπορεί να μας δώσει τα φώτα του;
  15. ssotoss

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Χαίρομαι 😊, νάσαι καλά!
  • Δημιουργία νέου...