Προς το περιεχόμενο

BoullyBoy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    310
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.251 προβολές προφίλ

BoullyBoy's Achievements

  1. Θα μπαίνεις να δεις καμία σειρά και θα καταλήγεις με 200 shorts πριν κοιμηθείς.
  2. Κάτι ξέρανε και έχει απαγορευτεί στην Τουρκία.
  3. Προσωπικά έχω Gbps λόγο δουλειάς, και μάλιςστα θα πάω σε 2ο gbps σε Loadballance σύνολο στα 2gbps εαν δεν έρθει στα κοντά και η χρήση που κάνω προσωπική στο ρπίτη δεν ξεπερνάει τα 20mbps. τη να χρειαστώ ενα update ή download που αντί να κάνει 15 λεπτά κάνει 5;
  4. Εδώ τα 18-28χρονα να απαιτούν παραπάνω ταχύτητα και να τους είναι λίγο τα 300mbps. Που να έζησαν επί pstn με της forthnet χρονοκαρτες να περιμένεις μια μισή ώρα για 2 λεπτά βιντεακι.
  5. Μετά από 25+ αλλαγές android και iphone με τεράστια εμπειρία σε αυτά, πήρα μια φορά στα χέρια μου το 4α κυρίως επειδή ήταν μικρό, μετά άλλαξα σε 6α, τώρα 8α και λογικά πάμε σε 10α. Μην μου έρθει iphonakias να μου πει πως δεν κολλάνε τα İPhone, και ποιοτικά, και λογισμικό και και και.... Αν δεν με ενδιέφερε το 5g ακόμα και με το 4α μια χαρά θα ήμουν.
  6. Και τη της είπε; "εσείς όταν πηγαίνατε εμείς γυρνούσαμε;"
  7. Αντιγραφή από pixel ξεκάθαρα. Μη βγαίνουν μόνο οι iphonακιδες κάθε φορά και να μας λένε πως τους αντιγράφουν.
  8. πολύ άκυρο και το σχόλιο, και η σύγκριση στην φωτογραφία.
  9. Μετα από τόσα που σου γράψανε αν ακόμα πιστεύεις πως θα πάρεις αυτό που περιμένεις (αν έρθει δέμα βεβαι) τότε κάνε την δοκιμή και ενημέρωσε μας μέσα από 2-4 μήνες τη παρέλαβες (αν παρέλαβες) θα περιμένουμε εμείς.
  10. Δηλαδή με χαράτσι 10% επί του καθαρού τζίρου. Στα 150 ευρώ είναι 15 ευρώ κέρδος. Όπως και μετά στα 100 ευρώ αλλά 10 ευρώ. 25 ευρώ σύνολο κέρδος για το σκρουτζ με το φπα. Με λίγα λόγια της μαγκιές του σκρουτζ τα χρεώνεται ο κατάστηματαρχης που δουλεύει για μερικά λεπτά του ευρώ ανά παραγγελία
  11. Καλησπέρα στην ομάδα, έχω κάνει παραγγελία την C745 και είναι έτοιμη για παραλαβή απο το κατάστημα. Τώρα που βάλατε την 805 κόλλησα και δεν ξέρω τη να κάνω. τα 100 παραπάνω για εμένα που θα δω καμία ταινία την εβδομάδα και τίποτα άλλο τα αξίζει; γενικά με ενδιαφέρει πιο πολύ το καλύτερο μαύρο και βλέπω σε Qled είναι καλύτερο.
  12. Βεβαίως δεν θα είναι κλειστό κουτί. Θα γίνουν 2 κουτιά αδιαφροχα όπως επίσης θα εξναι σε υπόστεγο. Και τα 2 κουτιά θα είναι με εξαερισμό και 2 ανεμιστήρες για εισαγωγή και 1 για εξαγωγή αέρα. Κάτι καλύτερο δεν μπορεί να γίνει.
  13. Για το ups θα μπει ένα μεγάλο αδιάβροχο ντουλάπι.. Όπως επίσης χώρια θα υπάρχει και για το switch.
  • Δημιουργία νέου...