-
ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM
5.005 -
ΜΕΛΟΣ
-
ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ
-
ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
2
keysmith είχε τις περισσότερες αντιδράσεις τελευταία στις 11 Απριλίου
keysmith είχε τις περισσότερες αντιδράσεις!
Πληροφορίες προφίλ
-
Φύλο
Άνδρας
-
Ενδιαφέροντα
Informatics, photography, traveling, drinking coffee
Πρόσφατες Επισκέψεις
Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.
keysmith's Achievements
-
όσοι έχετε πάρκινγκ μελετήστε την τάση.. εμείς οι υπόλοιποι θερμικά..
-
γενικά τέτοιες συσκευές καλό είναι να επικρατήσουν για να μειωθούν οι κλοπές. Από την άλλη χρησιμοποιούνται για παρακολουθήσεις προσώπων με την ίδια ευκολία. Ο άλλος που δεν εχω apple phone αν του/της φυτέψει κάποια/ος ένα τέτοιο τον παρακολουθεί για πλάκα. Ειδικά στην Αμερική που τα apple εχουν γερό δίκτυο (και που δεν εχουν δλδ). Στα android δεν έχουν αντίστοιχες συσκευές την ίδα επιτυχία και καλό (?) θα ήταν να αλλάξει και να επικρατήσει ένα ανοιτκό στανταρ όπως ταιριάζει του android.
-
Ακόμα με το SAR ασχολούμαστε το 2025; Να μην τα εξηγούμε πάλι δείτε εδώ.
-
ακόμα ένα κινητό με "C" στο όνομά του που υποδηλώνει στα κινέζικα το C from "Cheap" Και στην Xiomi ισχύει το ίδιο ότι έχει C θα πει "Cheap" edition. πχ το redmi 14C ένα hint να ξέρετε τι κινητό έχετε απέναντί σας με βαση το όνομα
-
καλό είναι ας έρθει.. Επιτέλους κάποιος μανατζαραίος αποφάσισε να "κουνήσει" αυτό το στάσιμο αρχαίο αισθητικά των κύριων προγραμμάτων της google. Γενικά μέχρι τώρα για πολλά πολλά χρόνια υπήρχε μια χαλαρή σχεδόν στασιμότητα άντε μικρές αλλαγές στις κύριες εφαρμογές dialer, contacts της google, άγνωστο γιατί. Μη σου πω με "αναβαθμίσεις" συχνά απλά εισήγαγαν νέα bugs και τις αφαιρούσαμε να βρούμε apk από παλιά έκδοση (ναι χωρίς auto update). Πολλά αχρείαστα bugs και κακό interface που αν και το συνηθίσαμε αναρτιόμασταν γιατί απλά δεν αντιγράφουν κάτι πιο πετυχημένο (τότε που αναγκαστικά μεταβήκαμε σε google contacts 2019?) όπως πχ το τότε xiaomi dialer, contacts. Λίγο λίγο βέβαια το έφτιαχναν (όταν δεν το χάλαγαν όπως είπαμε) αλλά το κρατούσαν άσχημο αλλά επιτέλους τώρα δίνουν κάτι καινούριο και ας έχει παιδικές ασθένειες βέβαια (και αυτό ειναι απίστευτο) . Οπως πάλι να χαλάνε χρήσιμα πράγματα της παλιάς εφαρμογής χωρίς να δίνουν έστω επιλογή να υπάρχει και η παλιά λειτουργικότητα (πχ ομαδοποίηση στην λίστα εισερχομένων, εξερχομένων, ανά επαφή που μέχρι τώρα μόνο αυτή η "εμφάνιση" υπήρχε. αν και εγώ προτιμάω την νέα χρονολογική εμφάνιση οπως ήταν στα xiaomi dialers υπάρχει κόσμος θέλει την παλιά ομαδοποιημένη.). Και θέλουμε την επιλογή contacts κάτω δεξιά με το ένα χέρι να πάμε σε αυτήν όπως στο παλιό!! Αντε να δούμε.
-
ένα restart ήθελε και θα έφτιαχνε.. πφφφ
-
στο Android auto θα έρθει ποτέ το gemini μπας και αρχίσει να καταλαβαίνει και ελληνικά; Σήμερα του μιλάμε και δεν χαμαριάζει τίποτα στα χωριάτικα αγγλικά μας.
-
τα ακούς BMW? Εσύ τα βάζεις και οι οδηγοί σου δεν τα χρησιμοποιούν. Να αρχίσει να τα πουλάς ως "έξτρα".. 😛
-
αυτό το "εργαλείο" είχε (δεύτερο άρθρο τα λέει αλλιώς)
- 31 απαντήσεις
-
- 1
-
-
- Hacking
- Flipper Zero
-
(και 1 περισσότερα)
Ετικέτα με:
-
ακόμα ένα μανιφέστο του "τι έχουν τα έρμα και ψοφούν" δεν εχουν όλοι πάρκινκ δικό τους για φτηνή φόρτιση δεν υπάρχει πολυάριθμο δίκτυο ειδικά αν αυξηθεί το μερίδιο δεν εχουν καλή αυτονομία και η ανατροφοδότηση (φόρτιση) είναι πολύ αργή για να περιμένεις ειδικά αν εχει ουρά. Ανώτερη και απλούστερη τεχνολογία τα ηλεκτρική (κανονικά θα έπρεπε και φτηνότερη) από τα θερμικά αλλά πάσχουν στις μπαταρίες και στην φόρτιση. Οταν/αν λυθούν αυτά τα δύο, για πρακτικά σενάρια χρήσης που αφορούν όλους, θα θριαμβέψουν. υγ. και αυτός τα εξηγεί ωραία με μια διαφορετική προσέγγιση
-
ελπίζω και φαντάζομαι τον κώδικα και τις λεπτομέρειες των επιθέσεων να μην τις έχουν βγάλει στη φόρα και να τις κράτησαν για αυτούς και τους κατασκευαστές.. Το να καυχιέσαι ότι είσαι πρωτος χακερ είναι ένα πράγμα (και καλά κάνεις) αλλά δώσεις κώδικα/λεπτομέρειες για ένα σύστημα πριν πατσαριστεί (ενημερωθεί) είναι έγκλημα. Και επειδή αυτά ΔΕΝ μπορούν να ενημερωθούν (είναι EoS, EoL) δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο να ιδωθούν λεπτομέρειες. Y.Γ γενικός κανόνας ασφαλείας είναι να έχετε δευτερο σύστημα ασφαλείας (πχ συναγερμό με δικό του τηλ/ριο και δικούς του κωδικούς, με δικό του 2ο immobilizer). Αυτό μπερδεύει τα πράγματα για τον κλέφτη που δεν ξέρει συχνά τι θα βρει και δεν έχει ολα τα εργαλεία.
- 31 απαντήσεις
-
- 1
-
-
- Hacking
- Flipper Zero
-
(και 1 περισσότερα)
Ετικέτα με:
-
R.I.P. - Respect
-
Παρά τα αρνητικά που υπάρχουν από κρυπτογραφημένες συνομιλίες τα θετικά υπερτερούν. Είναι δικαίωμα των ευρωπαίων και ολων των ανθρώπων να μιλάνε με μυστικότητα μόνο μεταξύ τους. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι όταν οι κυβερνήσεις μπορούσαν να παρακολουθούν το έκαναν και όχι για να πιάσουν μόνο το έγκλημα. Αλώστε οι "εγκληματίες" κατάσκοποι κτλ θα βρουν (παράνομη) ασφαλή εφαρμογή να συνομιλήσουν ακόμα και αν περάσουν μέτρα για "συνακρόαση".. Αρα αν ρωτάς εμένα δεν γίνεται για αυτούς το μέτρο.
-
E φαίνονται οι ψεύτικες. Αν είναι του στιλ "σούπερ!" ή απλά 5 αστεράκια ούτε τις κοιτάω. Αν όμως είναι πχ αρνητική ή θετική και εξηγεί αναλυτικά ή έχει μετρήσεις κτλ (φαίνεται αν το έχει δουλέψει το προιόν) τις λαμβάνω υπόψη. Και εγώ ΄τετοιες αναλυτικές γράφω στα προϊόντα που έχω άποψη να βοηθήσω άλλους. Αν τολμήσω να πω "κακιά" κουβέντα για το σκρουτζ η αξιολόγηση αφαιρείται μέχρι να την αλλάξω. Δεν πάνε καλά.. Για το προιόν σε αφήνουν να πεις κακιά κουβέντα. Για το σκρουτζ όχι! Για αυτό best price που θα σου βγάλει και τους μεγάλους (public, kotso etc) γιατί καμιά φορά και αυτοί εχουν προσφορές και στο σκρουτζ δεν παίρνεις πρέφα ότι συμβαίνει (αφού αυτά τα καταστήματα ΔΕΝ συμμετέχουν και σωστά)
-
ειδικά σε κινητά και άλλα ηλεκτρονικά πλέον κοιτάμε bestprice και skroutz μονο για κριτικές δυστυχώς ή ευτυχώς το όνομα σκρουτζ παραμένει πρώτο στη συνείδηση πολλών πελατών που αυτό ξερουν να λένε και να πληκτρολογούν. Περιέργως δεν έχουν φύγει ΟΛΟΙ για εναλλακτικές πλατφόρμες ώστε το σκρουτζ να αυτο-ρυθμιστεί με χαμηλότερες προμηθείς. Αυτη η συμπεριφορά του αγοραστικού κοινού να μένει στα παλιά τα ακριβά πλέον και η αδράνειά του να αλλάξει "μαγαζί" είναι ένα xasestudy μονο του.