Προς το περιεχόμενο

unforgiven

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2073
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Χαλάνδρι
  • Ενδιαφέροντα
    Ψηφιακή φωτογραφία

Πρόσφατες Επισκέψεις

9825 προβολές προφίλ

unforgiven's Achievements

  1. Οι δήμαρχοι κτλ ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται στις παραλίες τους. Το γιατί δεν έκαναν τίποτα, είναι φανερό. Τώρα οι καταγγελίες πηγαίνουν στο υπουργείο, όπου τα λαμόγια έχουν περιορισμένη ή και καθόλου πρόσβαση. Ξέρω, προσωπικά, άτομο που πουλάει πολύ μεγάλη επιχείρηση, η οποία βασιζόταν στην καταπάτηση της παραλίας με ξαπλώστρες μέσα στο κύμα, γιατί τώρα δεν θα μπορεί να κάνει τόσο εύκολα τις αυθαιρεσίες του. Θαύματα δεν περιμένω σε αυτή τη χώρα. Αλλά νομίζω πως η απόφαση είναι προς τη σωστή διεύθυνση. Αυτό είναι το νόημα. Να βάζεις την ξαπλώστρα σου και το ψυγειάκι σου χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις τον καταπατητή ή να αγοράζεις τον καφέ 7 ευρώ για λίγη παραλία που ανήκει σε όλους.
  2. Οπότε δεν διαμαρτυρόμαστε για τίποτα, δεν καταγγέλουμε ό,τι και να βλέπουμε, σταματάμε να την λέμε σε όποιον παρκάρει σε θέσεις αναπήρων, δεν πάμε μάρτυρες σε κανένα συμβάν. Ας υπήρχε ένας αστυνομικός πίσω από τον καθένα μας.
  3. unforgiven

    Smart Home

    Υπάρχει κάποιο smart σύστημα για πότισμα σε γλάστρες;
  4. Αν ο παππούς ξέρει να βγάλει ηλεκτρονικό εισιτήριο, μπορεί να κάνει και την ταυτοποίηση. Επίσης, πόσοι τουρίστες έρχονται στη χώρα μας για να δουν... ποδόσφαιρο;
  5. Έκανα την αναβάθμιση που ήρθε χθες σε μία 845. Δεν είδα κάποια οφθαλμοφανή διαφορά. Ξέρετε κάτι;
  6. Την έκανα σε 845, δεν κατάλαβα κάποια διαφορά.
  7. 1. To Tesla Model 3, με την επιδότηση, κάνει όσο ένα Focus 1.5 Diesel. 2. Δεν κρατάνε τόσο. Τόση είναι η εγγύηση. Με την ίδια λογική, οι θερμικοί κινητήρες θέλουν αντικατάσταση μετά από 3 χρόνια. Και αν η μπαταρία χρειαστεί αντικατάσταση, την καλύπτει η εγγύηση. 3. Σωστό, εν μέρη. Η αυτονομία τους καλύπτει το 99% των περιπτώσεων. 4. Υπάρχουν και αυξάνονται διαρκώς. Για εμένα πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει μια ενιαία εφαρμογή φόρτισης για όλες τις εταιρίες. 5. Στα νέα σπίτια, κανένας. Στα παλιότερα υπάρχουν, αλλά ξεπερνιούνται. Ο φορτιστής επιδοτείται και αυτός και δεν έχει και τόσο τεράστιο κόστος. 6. Στους οικιακούς φορτιστές χαμηλής τάσης, ναι. Αλλά τα 2/3 του 24ωρου κοιμόμαστε ή δουλεύουμε. 7. Όλο και αυξάνονται. Ο εξοπλισμός των ηλεκτρικών είναι υπέρ πλήρης. 8. Μπορεί ναι, αλλά μιλάμε για μια χώρα που έχει 300 ημέρες τον χρόνο ήλιο, άπειρες ακτογραμμές και βουνά με αέρα και έχουμε δαιμονοποιήσει τις ΑΠΕ και θέλουμε να καίμε λιγνίτη. 9. Όχι, δες το 2. 10. Με την ίδια ένοια που ήρθε η ώρα να εγκαταλειφθούν τα θερμικά.
  8. Όντας άσχετος, τι μέγεθος γλάστρας να βάλω;
  9. Αγόρασα πριν 2.5 μήνες την 3ρα με τον βασιλικό. Στην αρχή άργησε να σκάσει, πιθανότατα λόγω του κρύου, αλλά μετά άρχισε να αναπτύσσεται γρήγορα. Τώρα, έχω βάλη την πρώτη επέκταση και τα φυτά έχουν φτάσει στη μισή απόσταση από τη λάμπα. Έχω μερικές ερωτήσεις για τους πιο έμπειρους: - Έφτασε η εποχή για μεταφύτευση ή να τα αφήσω ακόμα να φτάσουν τη λάμπα στην πρώτη επέκταση; - Μετά τη μεταφύτευση, να βγάλω τις γλάστρες έξω ή μέσα στο σπίτι; Απόψε θα κλαδέψω τα φυτά και θα βάλω τα πρώτα φύλλα για αποξήρανση.
  10. Ax... θυμάστε αντίστοιχη περίπτωση πριν από χρόνια με κατάστημα που διαφημιζόταν στην τηλεόραση από γνωστό κομμωτή; Και πρόστιμο έπεσε, και το λαμόγιο μοστράρει ως πολυεκατομμυριούχος παρουσιαστής και παραγωγός, αγαπημένο παιδί όλης της εγχώριας μιντιακής σαβούρας. Βέβαια αυτά ήταν πταίσματα, μιας και λίγο πριν είχε πιστολιάσει τεράστια επιχείρηση αεροπορικών εισιτηρίων, δημιουργώντας απίστευτα προβλήματα στην αγορά. Έτσι, για να θυμηθούμε άλλη περίπτωση.
  11. Αν το συνδέσεις με RCA θα παίρνει δύο κανάλια μόνο και θα προσπαθεί, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, να δημιουργήσει αίσθηση χώρου. Με μια μπάρα με ένα ασύρματο SUB, πιστεύω πως θα έχεις πολύ καλύτερο ήχο,
  12. Αν το Surround είναι τόσο παλιό, δεν θα δεις κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Θα γεμίσεις καλώδια και ηχειάκια για να ακούς πάλι stereo, αλλά από πολλές μεριές. Γνώμη μου, πάρε μια μικρή ηχομπάρα, σύνδεσέ την ψηφιακά με την τηλεόραση και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς καθόλου φασαρία. Μην αγχώνεσαι για τη φωτεινότητα κτλ. Πήρες μια τηλεόραση, κοίταξε να την χαρείς, χωρίς ιδιαίτερη προσοχή και άγχος.
  13. Και σε εμένα παίζει μια χαρά. Ίσως χρειάζεται να προσθέσεις το ανάλογο skill.
  • Δημιουργία νέου...