Προς το περιεχόμενο

thanosAIAS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.358
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με thanosAIAS

  • Ημερομηνία γέννησης 22/05/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Λαρισα

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.288 προβολές προφίλ
  1. Συνοπτικό & αναλυτικό ιστορικό ασφάλισης" Που είναι αυτό; Δεν το βρίσκω στο link αυτό.
  2. Για την ώρα έχει πολλές εφαρμογές στην παραγωγική διαδικασία πολλών εταιρειών. Είναι ωστόσο το μέλλον, ειδικά στην αναζήτηση. Δοκίμασε να ρωτήσεις το copilot στον edge οτιδήποτε.
  3. Απορία...όταν απενεργοποίησα τις συναλλαγές στο εξωτερικό στην πιστωτική της εθνικής, δε μπορούσα να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας σε άτοκες δόσεις. Έπρεπε να ενεργοποιήσω την υπηρεσία και μετά έγινε οπότε το απενεργοποίησα πάλι. Ούτε σε υποκατάστημα μπόρεσα να βρω άκρη όταν το έψαχνα. Βασικά αυτοί μου το είπαν και το έκανα τελικά έτσι. Ξέρει κανείς γιατί;
  4. Ναι, με δώρο τη ΝΑΣΑ και τις εκτοξεύσεις να γίνονται από τη Ρωσία, πολύ μόνος τα έκανε.
  5. Έχουν φροντίσει για αυτό, όχι. Δοκιμάστε το αεροπλάνο αν σε βολεύει. Αν κλείσεις νωρίς, βρίσκεις καλές τιμές.
  6. Ας μην έκανε το ban ο Αμερικάνος στη Huawei και θα σου'λεγα εγώ που θα ήταν η apple σήμερα
  7. Έχει και με 15,000 δολλάρια Κινέζικα. Αλλά το βάζει Αμερική ταρίφα συν 27% για να προστατεύσει την εσωτερική της αγορά.
  8. Με τις διαφημίσεις, προσπαθεί να σε αναγκάσει να πας σε premium με συνδρομή, όχι να βγάλει λεφτά από αυτές. Γι'αυτό είναι πλέον τόσο ενοχλητικές.
  9. Έχουμε ακόμη το κουμπί του mute στην τηλεόραση. Ελπίζω να μη μπορούν να το νικήσουν και αυτό.
  10. Εννοώ ότι ήταν σαμποτάζ των ΗΠΑ στη Σοβιετική ένωση. Οι νεοναζοι, υπήρχαν και τότε στην περιοχή αυτή και συνεργάζονταν με τις ΗΠΑ μετά τη λήξη του Β Παγκοσμίου πολέμου. Πολλούς τους είχαν μεταφέρει στον Καναδά και τους εκπαίδευαν για σαμποτάζ στη Ρωσία. Ποιες τεχνολογικές δυνατότητες; Το ξέρεις ότι είχαν τις γεννήτριες ασφαλείας τεχνολογίας του 1970 στο πάτωμα; Με το που πλυμμηρησαν από το τσουνάμι, τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Έτσι έγινε το ατύχημα.
  11. Μην παραπληροφορείς. Πουθενά δεν ειπώθηκαν αυτά. Απλά αυτοί αρέσκονται να χαρακτηρίζουν αντισημιτισμό ότισηποτε είναι υπέρ της Παλαιστίνης και ενάντια στο Ισραήλ. Δολοφονίες και μάλιστα αμαχων, κάνουν καθημερινά οι Ισραηλινοί. Σε κάθε περίπτωση το θέμα μας δεν είναι ποιος έχει δίκιο, αλλά το αν υπάρχει ελευθερία έκφρασης και η οποία προφανώς πάσχει στις ΗΠΑ αν και ομολογουμένως, λιγότερο απ'ότι στη Ευρώπη. ΕΣΣΔ ή Soviet Union σε μετάφραση είναι Ένωση Δήμων. Ρώσοι ήταν και τότε και τώρα. Δεν υπήρχε ποτέ Ουκρανικό έθνος ή κράτος.
  12. https://www.nytimes.com/2023/12/10/us/harvard-president-claudine-gay.html Για κοίτα καλύτερα ... Εν τω μεταξύ, τους φοιτητές που μίλησαν υπέρ της Παλαιστίνης, τους έβγαλαν σε μεγάλες φωτό σε λεωφορεία εν ήδη διαφήμισης και ζητούν να μην τους προσλάβει ποτέ ξανά κανείς, διασύροντάς τους. ΣΤΟ Harvard όλα αυτά, όχι σε κανένα πανεπιστήμιο τρίτης διαλογής. Για να μην πιάσουμε τι γίνεται στο Columbia University πρόσφατα. Το Τσερνομπίλ ήταν μάντεψε που, στην Ουκρανία. Υπάρχουν συζητήσεις ότι παίζει να ήταν σαμποτάζ.
  13. Ήδη μιλάνε και για το Twitter X. Το νομοσχέδιο είναι γραμμένο έτσι ώστε να πιάνει ότι θέλουν. Πήγαινε στην Κίνα και πες ζήτω η Παλαιστίνη. Κάντο μετά και στην Αμερική. Εξυπνακια.
  • Δημιουργία νέου...