Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το Huawei Honor 6 Plus με δύο κάμερες των 8MP στο πίσω μέρος


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νέο smartphone παρουσίασε σήμερα η Huawei, το οποίο φέρει την ονομασία Honor 6 Plus και το οποίο δίνει έμφαση στη λήψη πολύ καλών φωτογραφιών και βίντεο.Με οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας IPS και ανάλυση Full HD, το Honor 6 Plus διαθέτει αρκετή «ιπποδύναμη» και στο εσωτερικό του εξαιτίας του νέου Kirin 925 SoC το οποίο κατασκευάζει η ίδια η Huawei. Αυτό περιλαμβάνει οκταπύρηνο επεξεργαστή (4 πυρήνες Cortex A15 και 4 Cortex A7), 3 GB μνήμη καθώς και τη Mali T628 MP4 GPU. Ο αποθηκευτικός χώρος για το πρώτο μοντέλο είναι στα 32GB, επεκτάσιμος μέσω microSD ενώ υποστηρίζει κανονικά και συνδέσεις 4G LTE.

 

Εντύπωση προκαλούν οι δύο κάμερες των 8MP που μπορούμε να βρούμε στο πίσω μέρος και οι οποίες σε συνδυασμό με τον ειδικό αλγόριθμο, είναι σε θέση να παράγουν λήψεις με ανάλυση 13MP, καταγράφοντας διπλάσιο φως απ' ότι ένας απλός αισθητήρας μπορεί να κάνει, με το χρόνο της αυτόματης εστίασης να είναι μόλις 0.1 δευτ.

 

Βασισμένο στο Android 4.4.4 KitKat, με το γραφικό περιβάλλον της Huawei, το Emption 3.0, το Honor 6 Plus διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 3.600 mAh η οποία αναμένεται να του χαρίζει αυτονομία για τουλάχιστον 1 ημέρα χωρίς άγχος.

 

Κυκλοφορεί αρχικά στην Κίνα σε διάφορες εκδόσεις όπως τη Dual SIM με υποστήριξη συνδέσεων σε 4G δίκτυα και τιμή περίπου στα €260 ενώ η έκδοση η οποία υποστηρίζει 4G συνδέσεις και από τις δύο SIM θύρες, θα κοστίζει λίγο ακριβότερα, στα €325.

 

Link.png Site: Huawei

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

*η τελευταια παράγραφος ή όντως είναι ακαταλαβήστικη και κακογραμμενη ή παλι πιωμενος ειμαι

Δεν ξέρω αν την διόρθωσαν, αλλά από την συγκεκριμένη έκδοση, βγάζω τα εξής συμπεράσματα (τα οποία ελπίζω να σε διευκολύνουν.

 

"Κυκλοφορεί αρχικά στην Κίνα σε διάφορες εκδόσεις όπως τη Dual SIM με υποστήριξη συνδέσεων σε 4G δίκτυα και τιμή περίπου στα €260 ενώ η έκδοση η οποία υποστηρίζει 4G συνδέσεις και από τις δύο SIM θύρες, θα κοστίζει λίγο ακριβότερα, στα €325."

 

Τα πρώτα κομμάτια θα διατεθούν στην κινέζικη αγορά σε διάφορες εκδόσεις (μικρότερος αποθηκευτικός χώρος, διαφορετικά χαρακτηριστικά κλπ). 2 από αυτές τις εκδόσεις (τις διαχωρίζει από τις υπόλοιπες μόνο ως προς το radio chip) είναι η Dual Sim με υποστήριξη 4G μόνο στην μία sim (υποθέτω την κύρια) και την Dual Sim με υποστήριξη 4G ΚΑΙ στις 2 sim.

Η διαφορά στην τιμή τους θα είναι της τάξης των 65€ (και αν η μόνη τους διαφορά είναι στις sim bands, τότε είναι ανεπίτρεπτη).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οφείλω να πω πως τ κινητό είναι ενα πραγματικό κτήνος/τέρας (για τ λεφτά τ) το υλικό που χρησιμοποιησαν ειναι αρκετα και πολυ μεγάλη μπαταρια το οποιο το ανεβαζει σε πολυ καλη θεση σε σχέση με αλλα κινητά. αξίζει κατα τη γνωμη μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

*η τελευταια παράγραφος ή όντως είναι ακαταλαβήστικη και κακογραμμενη ή παλι πιωμενος ειμαι

και στο έχουμε πει να κόψεις το ποτό!!! :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν την διόρθωσαν, αλλά από την συγκεκριμένη έκδοση, βγάζω τα εξής συμπεράσματα (τα οποία ελπίζω να σε διευκολύνουν. "Κυκλοφορεί αρχικά στην Κίνα σε διάφορες εκδόσεις όπως τη Dual SIM με υποστήριξη συνδέσεων σε 4G δίκτυα και τιμή περίπου στα €260 ενώ η έκδοση η οποία υποστηρίζει 4G συνδέσεις και από τις δύο SIM θύρες, θα κοστίζει λίγο ακριβότερα, στα €325." Τα πρώτα κομμάτια θα διατεθούν στην κινέζικη αγορά σε διάφορες εκδόσεις (μικρότερος αποθηκευτικός χώρος, διαφορετικά χαρακτηριστικά κλπ). 2 από αυτές τις εκδόσεις (τις διαχωρίζει από τις υπόλοιπες μόνο ως προς το radio chip) είναι η Dual Sim με υποστήριξη 4G μόνο στην μία sim (υποθέτω την κύρια) και την Dual Sim με υποστήριξη 4G ΚΑΙ στις 2 sim.Η διαφορά στην τιμή τους θα είναι της τάξης των 65€ (και αν η μόνη τους διαφορά είναι στις sim bands, τότε είναι ανεπίτρεπτη).
Thnx αδερφε και εγώ το σκέφτηκα αλλά η διαφορά τιμής μου φάνηκε μεγάλη υπερβόλα, είδα τώρα που ξυπνησα και εναν άδειο μπούκαλο κρασί στο προσκέφαλο και έβγαλα συμπέρασμα (παναθεμαμε)Άντε γεια!!!!

και στο έχουμε πει να κόψεις το ποτό!!! :P

Διάβασα φίλε τι κακό κανει το ξενύχτι το ποτό και το τσιγάρο και το κοψα.

 

Το διάβασμα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πραγματικά πολύ έξυπνο το κόλπο με την διπλή κάμερα, πως δεν το είχαν σκεφτεί μέχρι τώρα οι ανταγωνιστές; με το κατάλληλο λογισμικό ίσως βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες ειδικά σε χαμηλό φωτισμό. Βασικά κάνει αυτό που περίμενα πως θα έκανε η HTC με το One όταν πρωτοείδα την dual camera. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το σύστημα των καμερών ήταν περιστραμένο κατά 90 μοίρες θα μπορούσε να τραβάει και 3D βίντεο. Επίσης τα σημεία της φωτογραφίας εκτός εστίασης πιθανότατα να είναι διπλά εκτός και αν το λογισμικό έχει κάποιο ανεπτυγμένο αλγόριθμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πανάκριβο κινέζικο κατασκεύασμα...

 

Μήπως τα έχεις λίγο χαμένα; αυτό είναι πανάκριβο η το μήλο και όλες οι άλλες εταιρείες; επειδή δεν γνωρίζεις θα σου το πω απλά κόστος κατασκευής iPhone 6 270 dollars κόστος πώλησης 900+++ ευρώ μόνο και μόνο για έξτρα μνήμη ... Ναι είναι ακριβό το κινεζικο τελικά λες και όλα τα αλλα δεν είναι κινεζικα είναι από Ταιβάν

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...