Προς το περιεχόμενο

Φήμες για τρεις συσκευές με σχεδιασμό “iPhone X” από την Apple του χρόνου


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μία πρόσφατη αναφορά του, ο Ming-Chi Kuo της KGI Securities αναφέρθηκε στις συσκευές που πρόκειται να παρουσιάσει η Apple του χρόνου.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος είναι ότι πρόκειται για τρεις συσκευές που ακολουθούν τον σχεδιασμό του iPhone X, διατηρώντας μάλιστα το αμφιλεγόμενο “notch” που φιλοξενεί τους διάφορους αισθητήρες, την εμπρόσθια κάμερα και το ακουστικό. Όπως είναι φανερό, στην πρόσοψη δεν υπάρχει ίχνος… home button/ touch id, αλλά θα υπάρχει το σύστημα κάμερας TrueDepth καθώς και Face ID.

 

Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, θα υπάρχουν δύο μοντέλα με κορυφαία χαρακτηριστικά που θα εξοπλίζονται με οθόνες τεχνολογίας OLED με το μικρότερο από τα δύο να διαθέτει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με το σημερινό iPhone X. H οθόνη του αναμένεται στις 5,8 ίντσες και θα επιδεικνύει ανάλυση 1125 x 2436 pixels (458ppi). Το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο θα διαθέτει οθόνη 6,5 ιντσών (πιθανότατα 6,46 ιντσών) με 480ppi με 500ppi.

 

Η εταιρεία επίσης πρόκειται να παρουσιάσει και ένα οικονομικότερο μοντέλο, με τον αναλυτή να κάνει λόγο για μία συσκευή με οθόνη TFT-LCD με διαγώνιο 6,1 ιντσών (με τον αριθμό των εικονοστοιχείων ανά ίντσα να βρίσκεται μεταξύ 320ppi και 330ppi) που θα προορίζεται για τις low-end και mid-range αγορές όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, με τιμή που κυμαίνεται μεταξύ $649-$749!

 

Τα βασικά “selling points” του iPhone με την TFT-LCD οθόνη είναι η καινοτομική εμπειρία χρήσης του full-screen σχεδιασμού σε συνδυασμό με το 3D sensing και τη χαμηλότερη τιμή. Γενικώς, ο Ming-Chi Kuo “πέφτει” μέσα στις εκτιμήσεις του, όμως σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με τέτοιου είδους προβλέψεις ή εκτιμήσεις.

 

Link.png Site: Macrumors
Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σχεδιαστική Κατάντια.

Τουλάχιστον να έβαζαν ένα δεύτερο "notch" κάτω ώστε νοητά η οθόνη μέσα να έχει γραμμένο το γράμμα "Χ".

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Low end / mid range target group τα 650/750$. Μαλιστα...

Και δε θα με ενοιαζε τι κανει η apple αλλα δυστυχως ακολουθουν και οι υπολοιποι απο κοντα. Απο εκει που αγοραζες επωνυμη φετινη ναυαρχιδα με 500-600ε δε θα σε φτανει το χιλιαρικο ουτε για πλακα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η apple έχει πάψει να καινοτομεί από το 2007 που έβγαλε το πρώτο iphone, εκτός αν είναι καινοτομία η αφαίρεση του τζακ για να πάρει πιστοποίηση στεγανότητας, και για να εξηγούμε, στο θέμα μεγέθους παράδειγμα άφησε να περάσουν χρόνια ώσπου να πάρει το μέγεθος που αρμόζει η συσκευή, πάμε στο θέμα φτηνής συσκευής, βλέπει ότι ο κόσμος που καταναλώνει στενεύει και αρχίζει τις εκπτώσεις και σε αυτό αφήνοντας διαρροές για "φτηνό" μοντέλο των 650-750 δολαρίων, δηλαδή τα κανονικά θα έχουν από 999 δολάρια και πάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή μέχρι του χρόνου θα διαβάσουμε πληθώρα άρθρων για τα νέα κινητά, τις προτάσεις, τις απόψεις μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ή σεπτέμβριο να είμαστε σίγουροι τι θα κυκλοφορήσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...