Προς το περιεχόμενο

spyroskonst

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    153
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με spyroskonst

  • Ημερομηνία γέννησης 24/09/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    UK

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.083 προβολές προφίλ

spyroskonst's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

160

Φήμη

  1. Να'στε καλά παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σας. Θα κοιτάξω και τα δύο άμεσα!
  2. Παίδες, τα φώτα σας. Πώς μπορεί να κάνει κάποιος κάτοικος εξωτερικού εγγραφή στο gov.gr? Προσπάθησα αλλά χρειάζεται ελληνικό νούμερο επιβεβαιωμένο απο ελληνική τράπεζα. Δεν έχω ελληνικό νούμερο, κι αν γίνεται, δεν θα ήθελα να αποκτήσω μόνο για αυτό τον λόγο. Βασικά είναι κάτι άχρηστο για εμένα. Μήπως ξέρετε κάποια άλλη διαδικασία ή επιλογή που θα μπορούσα να κοιτάξω για την εγγραφή?
  3. Εντάξει, μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν γίνεσαι έτσι απο TRT. Ήταν ήδη κτήνος στους Titans, αλλά εδώ έγινε Χουλκ.
  4. Εντάξει, εντάξει το έπιασα το νόημα --> SKIP. 😂
  5. Για εμάς τους μη γνώστες, θέλετε να βάλετε σε σποιλερ για τι πραμα μιλάτε? Τόσο χάλια είναι η original ιστορία στην συνέχειά της?
  6. spyroskonst

    The Marvels (2023)

    Ωραίο το MCU, αλλά πλέον πρέπει να αφήσουν πίσω και να αρχίσουν να κάνουν μεμονωμένες ταινίες/σειρές. Έχει κουράσει να βλέπεις κάτι, και αυτό οπως και δήποτε να πρέπει να είναι σχετιζόμενο με άλλες 10 σειρές και 20 μελλοντικές ταινίες. Δεν γίνεται να δεις τα πάντα, ούτε να κάνεις catch up σε όλα. Επίσης πλέον η υπόθεση "πολεμάω τον τάδε κακό" την στιγμή που ένα σωρό άλλοι υπερωρίες θα μπορούσαν να το λήξουν σε δευτερόλεπτα, αλλά δεν γίνεται γιατί είναι "κάπου αλλού", έχει γίνει δικαιολογία επιπέδου γραφής Λαμψη. Απο αυτό και μόνο φαίνεται το lazy writting και η μη ικανότητα για να διατηρήσουν μια αληθοφάνεια στο universe που υπάρχουν ταυτόχρονα όλοι οι υπερήρωες.
  7. Τι στο καλό, μόνο σε εμένα άρεσε δηλαδή? Με κάνετε και ασθάνομαι άσχημα. 🤣
  8. spyroskonst

    The Killer[2023]

    Απο τις ευχάριστες εκπλήξεις φέτος για εμένα. Σίγουρα δεν είναι ταινία για όλους, και έτυχε να την δω αργά το βράδυ, μόνος, με απόλυτη ησυχία. Στο 1ο λεπτό ήμουν on board. Είμαι σίγουρος ότι αν την έβλεπα με παρέα & popcorn διάθεση, ούτε 5 λεπτά δεν θα έπαιζε. Εξαιρετική ταινία, αλλά υπο προυποθέσεις. Καταλαβαίνω όμως κι αυτούς που δεν τους άρεσε & γιατί δεν την βρήκαν ενδιαφέρουσα.
  9. spyroskonst

    Μποτιλιάρισμα

    Ο Πειραιάς αποτελειώθηκε με τα αστέρια/μιζαδοφάγους που είπαν να βάλουν τραμ απενεργοποιώντας 2-3 κρίσιμες κεντρικές λωρίδες κυκλοφορίας και να μεγαλώσουν χωρίς λόγο πεζοδρόμια και πεζόδρομους. Εν τω μεταξύ ούτε λόγος για στάση/στάθμευση αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα διπλο-τριπλο-παρκαρισμένα αυτοκίνητα στους δρόμους και μηχανάκια παντού στα πεζοδρόμια. Αναγκαστικά οι άνθρωποι, δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Άρα και τραγική έγινε η κίνηση, ΚΑΙ ανούσιο το αποτέλεσμα με τους τεράστιους πεζόδρομους. Μεγάλη επιτυχία.
  10. Πλάκα μου κάνεις! Είμαι στα μέσα και μου αρέσει πάρα πολύ εως τώρα. Στο τέλος της σεζόν σε αφήνει στα κρύα του λουτρού με ένα ξερό cliffhanger?
  11. Επιτέλους ΕΝΑΣ που ξέρει τι γράφει γνωρίζοντας δυο πράματα παραπάνω.
  12. Στην δική μου περίπτωση μιλάω για 10 ευρώ, και ήθελα να πληρώσω με κάρτα. Κατηγορηματικά δεν δέχονταν κάρτα, και ήταν απόλυτα ξεκάθαρο ότι δεν χρησιμοποιείται η απόδειξη για την φορολογική δήλωση. Μιλάω για τις καλές χρονιές που μαζεύαμε αποδείξεις για τα πάντα.
  13. Να γράφετε και τίποτα σποιλεριές όμως, γιατί εμείς που όντως την έχουμε παρατήσει, βλέπουμε τα σχόλια για να ενημερωνόμαστε.
  14. spyroskonst

    Asian movies

    Να είσαι καλά φίλε μου για τις προτάσεις. Μου έχεις δώσει τόσο καλό υλικό να για να δω!!
  15. spyroskonst

    Titans

    Μάμησε το τρειλερ. Μακάρι η 3η σεζόν να επιστρέψει στις σοβαρές dark ρίζες του, και να θάψουμε στην 2η παρωδία/σεζόν.
  • Δημιουργία νέου...