Προς το περιεχόμενο

psaras10

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    93
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με psaras10

  • Ημερομηνία γέννησης 19/10/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    θεσσαλονικη

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.671 προβολές προφίλ

psaras10's Achievements

  1. psaras10

    Apple iPhone 14 Pro (Μαύρο/128 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/02/2024 04:43 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Δίνεται iPhone 14 Pro σε άριστη κατάσταση , η οθόνη ειναι αψεγάδιαστη απλά υπάρχει ένα πολύ μικρό σημάδι πάνω δεξιά στο πλαίσιο το οποίο δεν φαίνεται καν , προσπάθησα σε μια φωτογράφια να το αποτυπώσω για να είμαι τυπικός ! Επιπρόσθετα δίνεται και Apple Watch SE 44m μαύρο 2 μηνών σε εξαιρετική κατάσταση ! Η τιμή είναι τελική και θα δοθούν με όλα τα παρελκόμενα , κουτιά φορτιστεσ Κτλ ! Θεσσαλονικη για άμεση συναλλαγή ! Ευχαριστώ πολύ ! Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 48 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 128 GB Βάρος: 206 g

    750 €

  2. Θυμάμαι το λιώσιμο που έτρωγα μετά το σχολείο παίζοντας vice city στον celeron ούτε καν pentium 😂😂 …. Παιχνιδαρες!!!
  3. Όχι ρε γαμωτο , ελπίζω να μην είναι κανένας δικός μας και ψάχνουμε πάλι κουτάκι 😂😂😂😂😂
  4. Ας τα πάρουμε με την σειρά γιατί έχεις απλώσει πολύ μεγάλο σεντόνι . Πρώτον κανένας δεν αμφισβητεί την εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, γίνονται πολλές προσπάθειες από επαγγελματίες ιδιώτες και μη για εγκατάσταση σταθμών φόρτισης, παρ όλα αυτα είμαστε ακόμα πίσω στο να στηρίξουμε μια μετακίνηση η ένα ταξίδι χωρίς άγχος και τρελό προγραμματισμό στο που θα φορτίσω και στο αν πάει κάτι στραβά. Δεύτερον μιλάς για ταξίδι Νορβηγίας - Ελλάδας διασχίζοντας κλάσης ανώτερα κράτη σε οργάνωση προς την ηλεκτροκίνηση. Τριτον από προσωπική εμπειρία δεν δουλεύουν σωστά τα app και υπάρχουν πρατήρια τα οποία ενώ αναφέρουν ότι ο σταθμός δουλεύει πηγαίνεις και δεν υπάρχει ίχνος ρεύματος και καμία γνώση από το πρατήριο για το συμβαίνει μιας και που η εγκατάσταση έγινε από ιδιωτική εταιρία και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη και για να μην είμαι ακραίος δεν μου εχει συμβεί πολλές φορές αλλά μου έχει συμβεί!!! Τέλος όσο για τις παπάντζες δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι σε κανέναν και καλό θα ήταν να μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον σαρκασμό - την πλάκα και γενικά μια διάθεση στο να γελάσουμε και λίγο σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε!
  5. Φαντάσου εγώ είπα να κατέβω από Θεσσαλονίκη Πελλοπόνησο , πολύ τολμηρός έτσι ; Αλλά λέω σε όλη την διαδρομή έχει σταθμούς φόρτισης όποτε μια χαρά …. Τελικά κάπου στην Λαμία που πήγα να το φορτίσω δεν δούλευε ο σταθμός και αναγκαστήκαμε να το βάλουμε στο πολύμπριζο του πρατηρίου μπας και πάρει καμία τζούρα και φτάσουνε Αθήνα 😂😂😂
  6. Έχεις απόλυτο δίκαιο παρ ολα αυτά οι υποδομές της Ελλάδας δεν μπορούν να στηρίξουν ακόμα την ηλεκτροκίνηση !! Σταθμοί φόρτισης που ενώ υπάρχουν στο δίκτυο δεν φορτίζουν κτλ κτλ μην το αναλύσουμε …. 😂
  7. Προφανώς υπερεθνικοί οργανισμοί και άνθρωποι σε σημαντικές θέσεις και πόστα μέσα σε αυτούς ειναι καλό να μην χρησιμοποιούν τέτοιου είδους apps γιατί θεωρείτε spyware αλλά δεν μπορώ να το δω ως θέμα εθνικής ασφαλείας και που ; στην Ινδία , που κυριαρχεί η εξαθλίωση της κοινωνικής ζωής στο 85% και ενα 10% ο απόλυτος μαυρος πλούτος ! Οσο για την καθοδήγηση των επιλογών μας συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !
  8. Όπως είπα και σε μια άλλη απάντηση καλό θα είναι να μην βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος ! Δεν είμαι φαν του τικ τοκ είμαι φαν της εξέλιξης των πραγμάτων και εν έτη 2023 πλέον ειναι ακραίο και απαρχαιωμένο μια χώρα να υποχρεώνει τον λαό της για κάτι τέτοιο ! Τέλος επειδή όλοι λέμε για το αρνητικό αντίκτυπο που αφήνουν αυτού του είδους τα apps ( γιατι στην ίδια κατηγορία υπάγεται και το insta , fb που κανένας δεν μιλάει γι αυτά ) θα πω πως εμείς σαν άνθρωποι επιλέγουμε αν θελουμε να δούμε την θετικότητα κάποιων πραγμάτων η την αρνητική μεριά ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν και οι δυο πλευρες, γι αυτό ας μην είμαστε τόσο ακραίοι !
  9. Η εξέλιξη της τεχνολογίας με τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης δεν βασίζεται μόνο στο να μιλήσω μ έναν φίλο μου από την μια μεριά του κόσμου στην άλλη αλλά στο να δω και να γνωρίσω μέσα από εκεί τον πολιτισμό μιας χώρας και πολλά αλλά , άσχετα αν όπως λες εσυ βλέπουμε περισσότερο γυμνό και λάθος πρότυπα από όχι και τόσο σωστή χρήση! ! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φταίει καμία εφαρμογή αλλά οι χρήστες .
  10. Μπράβο στην πολιτική της Ινδιας ! Ας κρατήσουν την κοινωνία τους αλλά 200 χρόνια πίσω από τον πολιτισμό με αφορμή χίλιες δυο μπαρούφες !
  11. Και με σταθερή ταχύτητα γιατί περάσαμε πριν κάνα 2 μήνο στο σπίτι μας και νιώθουμε σαν να παίζουμε χρηματιστήριο 🤣 σήμερα ανέβηκε και αύριο έπεσε ….
  12. psaras10

    ASUS StudioBook ProArt 16 OLED W7600 Review

    Πολύ χρηστικό το φυσικό dial 👌 , ενδιαφέρον λειτουργικά συστήματα, δεν με τρέλανε σχεδιαστικά αν και ειναι εντελως υποκειμενικό αλλά σαν αρχιτέκτονας θα ήθελα όντως πιο δυνατή μπαταρία για να μην χρειάζομαι γρήγορα την πρίζα επιπρόσθετα το κομμάτι της φωτεινότητας με προβληματίζει αρκετά ….. παρ όλα αυτά σοβαρή εταιρία με βαρύ ιστορικό 😀
  13. Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που θα πρέπει ίσως έστω και λίγο να σκεφτώ, να αγοράσω ενα gaming phone ενώ υπάρχουν παιχνιδομηχανές για την συγκεκριμένη χρήση πχ nintendo swich κτλ . Απλά κουβαλώ +1 τσαντάκι στις αποσκευές μου.
  • Δημιουργία νέου...