Προς το περιεχόμενο

T-zen

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    70
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

836 προβολές προφίλ

T-zen's Achievements

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για την ταχεία απάντηση. Διαβάζω σχόλια για overheating σε asus και με προβλημάτισαν ομολογώ. Σε άλλες μάρκες παίζει τίποτα?
  2. Καλησπέρα, αναζητώ laptop με δυνατότητα φορητότητας ( πανεπιστήμιο) αλλά και gaming. Μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο χωρίς τη χρήση εξωτερικής κάρτας γραφικών με TB3? Ευχαριστώ!
  3. Παρακολούθησε τον , θα σου λύσει αρκετές απορίες
  4. Συγγνώμη φίλε μου και δίχως τη διάθεση να σε προσβάλλω,με έκανες και γέλασα: Λεπτοκαρυά Πιερίας, εντός αστικού ιστού και εν έτη 2020 , ο μονοπωλιακός ΟΤΕ μου ζήτησε 5000 ευρώ για να φέρει γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι μου.... δίχως καμία υπερβολή μου ζήτησε να πληρώσω και τις κολώνες των καλωδίων.... Συγγνώμη αλλα αυτός είναι ο οργανισμός που οδηγεί την Ελλάδα στον τηλεπικοινωνιακό 21 αιώνα?? Ε να πάνε να...@#€#@@...1000 φορές Elon...
  5. https://scholaridea. - ενδεικτικά. Τα προσόντα και οι απαιτήσεις διαφέρουν ανά Χώρα, Πανεπιστήμιο και Τμήμα. Απέβαλε το άγχος σου ώστε να μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά για να δεις τις επιλογές που έχεις.
  6. "...Wayne's unique approach to design gave him the confidence to offer his famous lifetime guarantee, which Gregory still honor to this very day." Αυτή είναι η διαφορά
  7. Ο οδηγός σπουδών της εκάστοτε σχολής είναι ξεκάθαρος σε ότι αφορά τη διαδικασία περατωσης ενός διδακτορικού. Δυστυχώς με βάση τα αναγραφομενα σου δεν μπορώ να έχω τη συνολική εικόνα του προβλήματος που αντιμετωπίζεις και οδηγούμαι ευλογως σε εικασίες και ερωτήματα όπως στο Αν ήσουν συνεπής κατά την πρώτη τριετία και έφερες εις πέρας τα διαδικαστικά τουλάχιστον (πρόοδοι, συνέδρια, διδασκαλία, δημ. Επιστ. Άρθρου). Σου προτείνω να μιλήσεις με την/τον πρόεδρο της Σχολής. Ως ύστατη ενέργεια είναι η λύση της συνεργασίας σας με τον καθηγητή και εγγράφως να ζητήσεις νέο επιβλέποντα για τους λόγους που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.
  8. Με us plug δέχεται ακόμα.
  9. T-zen

    Ηλεκτρικό σκούτερ

    https://www.google.com/amp/s/techblog.gr/gadgets/xiaomi-molink-electric-motorbike-ilektriko-scooter-me-aytonomia-120-chiliometra/%3famp https://app.xiaomiyoupin.com/detail?gid=115963&spmref=YouPinPC.%24Home%24.list.0.31164688&noDL=1 Φαίνεται καλή επιλογή σε καλή τιμή για όχημα πόλης. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια ιδιαίτεροτητα σε εκτελωνισμό, αν χρειάζεται πινακίδες / άδεια κυκλοφορίας για να κυκλοφορήσει νόμιμα? Ευχαριστώ
  10. Προχώρα άφοβα όσο αναφορά τις σπουδές. Να προσέξεις όμως σε ποια σχολή θα ήθελες να σπουδάσεις. Αυτό θα πρέπει να σε απασχολεί.
  11. Γέρακα πιο φθηνά??? Άστο φίλε μου γιατί μένω Γέρακα. Πλέον βρίσκεις μεγάλα σπίτια στην περιοχή με το αντίστοιχο τίμημα.... Μικρά και στην τιμή των 150€ απλά δεν υπάρχουν. Δυστυχώς ο φίλος που ψάχνει με 150€ σε αυτές τις περιοχές αντιμετωπίζει τις ίδιες πιθανότητες με το Τζακποτ. Συγχώρεσε με για το ύφος και την απαισιοδοξία μου αλλά προσπαθώ να σου δώσω μια εικόνα του τι πραγματικά συμβαίνει.
  12. T-zen

    προβλημα με amazfit stratos

    https://support.amazfit.com/hc/en-us/articles/223759188-I-m-still-having-trouble-connecting-to-my-device-What-do-I-do-next-?mobile_site=true
  13. Πάρε ένα σκουτερακι να κάνεις τη δουλειά σου και να αποκτήσεις και εμπειρία σιγά σιγά στους 2 τροχούς. Επένδυσε στον εξοπλισμό, ο οποίος θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι φθηνός, γτ είσαι άπειρος και τα λάθη δεν συγχωρουνται στις μότο (παθών...)
  14. T-zen

    προβλημα με amazfit stratos

    Το έχω 6 μήνες και πρώτη φορά ακούω για τέτοιο θέμα. Μέχρι στιγμής ευτυχώς λειτουργεί "ρολόι"...
  • Δημιουργία νέου...