Προς το περιεχόμενο

Death_In_Paradise

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    324
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Larissa/Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.122 προβολές προφίλ

Death_In_Paradise's Achievements

  1. Death_In_Paradise

    Ψαρευτικό Βαρκάκι

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/04/2024 11:40 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Η αγγελία μπαίνει για λογαριασμό φίλου. Το Βαρκάκι είναι στα χέρια μου για κάποιες επισκευές. Σε άριστη κατάσταση από πρόσφατη συντήρηση με καινούργιες μπαταρίες. Λεπτομέρειες σε μήνυμα.

    400 €

  2. Ηλεκτρονική παραγγελία στο Intersport και παραλαβή από κατάστημα, όταν πήγα να παραλάβω ήταν σε κουτί μεταφορικής και με ρώτησε η υπάλληλος αν θέλω να το ανοίξει να το δω και να το βάλει σε κανονική σακούλα intersport. πολύ ευγενεστατη, κατάστημα Θεμιστοκλέους
  3. κάποιος που διάβασε το 3ο βιβλίο, να μας δώσει spoiler? έστω να μου στείλει pm !
  4. Αν θες να πας απλα για την εμπειρία, ο μαραθώνιος της Αθήνας ενδείκνυται. Εγώ τρέχω 5αρια άντε βαριά 10αρια, και σκέφτομαι να "περπατοτρεξω" κάποια στιγμή τον μαραθώνιο της Αθήνας.
  5. Θα τον τρέξει για εγκατάλειψη; απο που κι ως που;
  6. Αναμενόμενο τέλος, ειδα τα επεισόδια απλά για το τυπικό της υπόθεσης, η 4η season πολυ χάλια
  7. Κάποιος που να έχει διαβάσει τα βιβλία να μου στείλει PM με spoilers? για το τι αναμένεται να δουμε παρακάτω, τι γίνεται γενικότερα
  8. Πήρα 2 και εγω τωρα με την προσφορά, ετικέτα COOLSEER και τα 2. Ειχα άλλα 3 απο πιο παλιά, απο το eshop, coolseer υποτίθεται αλλα χωρίς ετικέτα. Στην πράξη όλα ίδια ειναι.
  9. αλλα ουτε στα μετα περι της εφαρμογης και τι μπορεις να κανεις μεσα απο αυτην. Τι συμβαινει; Έχει κανονικά μετρητή, εχω 5-6 συνδεδέμενες στο Smart Life
  10. Πες της να ανοίξει λογαριασμό σε onlyfans/mym, ας μην κανει εντελώς γυμνό, εσώρουχα μονο. Θα βγάλει τα λεφτα που σου χρωστάει και όλα καλά. Στα σοβαρά τώρα, κάνε διακανονισμό με την Cosmote, να δίνειΣ π.χ. 30-50ε τον μήνα, ξεκίνα απο αυριο και στην πορεία με πιέσεις κτλ, οτι καταφέρεις και πάρεις απο την αδερφή σου.
  11. Το λιμενικό ειναι άλλη υπηρεσία Λιμενικό, Ελληνική Αστυνομια, Πυροσβεστική Μετά εχουμε στην Ελληνική Αστυνομία: Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου Τμήμα Ασφαλείας Ρεθύμνου Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου Αυτες ειναι υπηρεσίες (τμηματα) της ΕΛ.ΑΣ. κανουν (σχεδον) το ιδιο πράγμα και τα 3
  12. Τροχαια=Αστυνομια. Μην κολλάς στον τίτλο της υπηρεσίας. Αν σκύλος σου μπει μέσα στο κήπο μου, φωνάξω την Αστυνομία και δει οτι ο σκύλος ειναι εντός του ιδιωτικού μου κήπου, θα βεβαιώσει πρόστιμο στον ιδιοκτήτη. Αν ο σκύλος αφοδευσει στον κήπο, ο ιδιοκτήτης τον πάρει και φυγει, ο αστυνομια θα μου πει κανε μήνυση (δεν ηταν μπροστά στην αφόδευση η αστυνομια ωστε να βεβαιώσει το πρόστιμο)
  13. Η μονη λύση ειναι να πας σε δικηγόρο να σου εξηγήσει (να μας πεις και εμας μετα). ¨οτι άλλο λεμε εδω, ειναι συζητηση καφενειακού επιπέδου και λύση δεν θα βρεθεί.
  14. Ο φίλος λεει οτι η πυλωτή δεν ενδεικνύεται για παρκινγ (ειναι κουφια? απο κατω). Αν απο την άδεια ο χώρος δεν προορίζεται για παρκινγκ, δεν μπορείς να βάλεις το αυτοκίνητο εκει πέρα. Οι ένοικοι τόσα χρόνια τα εβαζαν, πήγε δικαστικώς ο μπαρμπας και βγηκε απόφαση ότι η πυλωτή δεν προρίζεται για παρκινγ. Εβαλε την σημανση (μπάρα κ πινακίδα) και τέλος.
  • Δημιουργία νέου...