Η χθεσινή ανακοίνωση της ονομασίας της επόμενης έκδοσης του Android 4.4 Kit Kat, συνοδεύτηκε και από ένα επίσημο βίντεο στο οποίο ίσως η Google δείχνει περισσότερα απ' ότι θα έπρεπε.

Συγκεκριμένα στο βίντεο η Google δείχνει την κλασσική διαδικασία τοποθέτησης του Android αγάλματος στα γραφεία της εταιρείας το οποίο αντιστοιχεί στην έκδοση 4.4 Kit Kat, με εργαζομένους της εταιρείας να παρακολουθούν το όλο γεγονός και μερικοί από αυτούς να το καταγράφουν στα κινητά τους.

 

Όπως μπορείτε να δείτε και από την παραπάνω φωτογραφία, μερικοί από αυτούς χρησιμοποιούν ένα smartphone στο οποίο φαίνεται καθαρά η ένδειξη ότι πρόκειται για nexus συσκευή αν και δε θυμίζει σε τίποτα οποιαδήποτε nexus smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά. Ακόμα στο βίντεο φαίνεται και το λογότυπο της LG ενώ το μέγεθος της συσκευής φαίνεται μεγαλύτερο από το Nexus 4.

 

Οι ενδείξεις ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ενισχύει η αντίδραση της Google η οποία προχώρησε στην απόσυρση του βίντεο λίγες ώρες μετά την αρχική του δημοσίευση. Πάντως το βίντεο υπάρχει ήδη σε εκατοντάδες άλλες τοποθεσίες και μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια.

 

 

Οι φήμες αναφέρουν ότι το επόμενο Nexus smartphone θα παρουσιαστεί μέσα στο επόμενο δίμηνο και θα αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της Google με την LG η οποία ξεκίνησε με το επιτυχημένο Nexus 4.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/did_google_accidentally_showcase_a_new_nexus_smartphone-news-6718.php[/url]']GSMArena