Συμπληρώνοντας 5 χρόνια από την παρουσίαση του App Store, του διαδικτυακού καταστήματος της Apple αρχικά για iPhone και μετέπειτα για iPad, η εταιρεία προχωράει στη δωρεάν διάθεση αρκετών παιχνιδιών αλλά και εφαρμογών.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη λίστα, τα έως τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι το Infinity Blad II για iPhone/iPad, το Tiny Wings, το Galaxy Battles HD και πολλά άλλα παιχνίδια, μπορούν να «κατέβουν» στην αγαπημένη σας iOS συσκευή χωρίς χρέωση.

 

Από τις εφαρμογές ξεχωρίζει το Tracktor DJ με αρχική τιμή $20 για την iPad έκδοση, το Map My Ride+ καθώς και το How To Cook Everything. Για περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω ιστοσελίδα η οποία συγκεντρώνει τις προσφορές.

 

Η Apple δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, κάτι που μπορεί να κάνει μεθαύριο όταν και συμπληρώνονται επίσημα τα 5 χρόνια λειτουργίας του App Store το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στις 10 Ιουλίου.

 

Link.png Site: http://www.tancosin.com/Apps/apple-giving-away-its-top-paid-apps-for-free-for-a-limited-time/[/url]']tancosin.com